سلام دوستان عزیز
برای d90 +18-200 چی کوله ای خوبه؟(در آینده ای نه چندان دور اضافه شدن فلش و لنزهای جدید دور از انتظار نیست)
راستی به قیافه هم اهمیت میدم
سلام دوستان عزیز
برای d90 +18-200 چی کوله ای خوبه؟(در آینده ای نه چندان دور اضافه شدن فلش و لنزهای جدید دور از انتظار نیست)
راستی به قیافه هم اهمیت میدم
سلام نظر شما به كيف
lowepro vertex 200
چطوريه . برايه من يكي هديه فرستادند ولي به نظر من كمي بزرگه به نظر شما بفروشمش يا نه.
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
سلام سجاد جان
من دو عدد دوربين دارم و يك لنز 70-200 و يلنز 17-40 و يلنز 50 مم و يك فلاش 430 و كمي اكسسوار
با سلام
نظر دوستان راجع به case logic slrc-6 چیه کسی ازش استفاده کرده؟
با سلام
اگر من جای شما بودم حتما این کیف را نگه می داشتم.
کوله بسیار مناسب و جاداری است ! بسیار خوش کیفیت و حرفه ای
در ضمن شما اصلا تجهیزات کم ندارین (دو تا بدنه و....)
تجربه شخصی به من میگه با یک کوله همه جا نمیشه رفت
بعضی جاها خیلی بزرگه و دست و پا گیر
اگر من جای شما بودم این را نگه میداشتم
ولی یک کیف کوچکتر هم برای بعضی سفرها و مثلا میهمانی ها تهیه میکردم.
البته اگر نیازی به پولش نداشتم
نويد جان حرفت كاملاً درسته با یک کوله همه جا نمیشه رفت ولى من به پولش نياز دارم .
سلام
دوستان کسی جایی را سراغ داره که نمایندگی فروش کیفهای نشنال جئورافیک باشه
در ضمن یک توصیه مهم:
بیشتر احتیاط کنید در حمل کیف
یکی از دوستان 3 روز پیش کیف را روی دوشش انداخته بود و موتور سواری امد که کیف را بدزده و اون دوست ما کیف را کشید و بعد موتور سوار با قمه فرو کرد در سینه اش و بر اثر طول تیغه قمه سپس وارد قلبش شده و در جا فوت کرد :(
زنده و پاینده باشید
ویرایش توسط a.parsa : Thursday 22 October 2009 در ساعت 21:26
بزرگی می گوید :
هر انچه که نپاید دوستی نشاید
یا الله
تا جاییکه میدانم سیگل و تجهیزات حرفه ای کیفهای نشنال ژئوگرافیک را عرضه میکنند.
در واقع هر جور هم که کیف را حمل کنید, باز در مقابله با چنین راهزنهایی که برای هر چیزی قمه میکشند, چاره ای جز واگذاری دارایی ندارید, یا اینکه کیفی استفاده کنید که توجه اینها را به خودش جلب نکند.در ضمن یک توصیه مهم:
بیشتر احتیاط کنید در حمل کیف
یکی از دوستان 3 روز پیش کیف را روی دوشش انداخته بود و موتور سواری امد که کیف را بدزده و اون دوست ما کیف را کشید و بعد موتور سوار با قمه فرو کرد در سینه اش و بر اثر طول قمه وارد قلبش شده و در جا فوت کرد :(
زنده و پاینده باشید
سلام
دوستان کسی اطلاع داره این کوله های کیس لاجیک سری Case Logic XNSLR را از کجا می شود تهیه کرد. این سری 7 مدل داره ظاهرا.