میخوام کوله بگیرم ترجیحا lowepro
چه مدلی بگیرم با توجه به اینکه d90 با گریپ و یک لنز 200-70 سر هم(نه جدا جدا) توش جا بشه و بقیه موارد
(برخی از دوستان ظاهرا پس از خرید گریپ با کوله خودشون مشکل داشتند به طوری که دوربین با گریپ تو کوله جا نمیشد..)
میخوام کوله بگیرم ترجیحا lowepro
چه مدلی بگیرم با توجه به اینکه d90 با گریپ و یک لنز 200-70 سر هم(نه جدا جدا) توش جا بشه و بقیه موارد
(برخی از دوستان ظاهرا پس از خرید گریپ با کوله خودشون مشکل داشتند به طوری که دوربین با گریپ تو کوله جا نمیشد..)
با فست پک 350 من سیگما 150 500 را بهمراه بدنه دوربین میگذارم ولی مسئله اینجاست که ظاهر خسته کننده ای داره..اگر ظاهر پسند نیستید تمام تجهیزات شما به جز سه پایه در کوله 350 راحت جا میشه.
وحید بیگدلی
سلام و خسته نباشيد
ممنون مي شم براي canon sx1 is يك كيف خوب با قيمت معرفي كنيد
سلام
دوستان تابحال کسی تجربه انتخاب بین computrekker aw و computrekker plus aw رو داشته و نکته خاصی در این میان داره که بیان کنه ؟
با تشکر
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
بله بابک جان بنده computrekker aw را دارم و همکار بغل دستی ام در محل کار computrekker plus aw دارد.
عمده مزیت Plus این است که میتوانید لپ تاپ 17" در ان بگذارید. جای لپ تاپ plus از بغل باز میشود و مدل معمولی از بالا.
computrekker aw به اندازه کافی بزرگ هست البته برای من. به نظر من Plus برای استفاده روزانه خیلی بزرگ است. من مدل معمولی را از یکی از دوستان فروم گرفتم به خاطر اینکه 5DII با گریپ به راحتی در ان جا نمیشود.
فکر میکنم اگر قصد بستن گریپ ندارید مدل معمولی میتواند 3 تا لنز دیگه هم در خودش جا بدهد. اگر 5DII با گریپ دارید سراغ Plus بروید.
من با هر دو کیف کار کردم و الان شخصاً از plus استفاده میکنم.اگر در آینده به فکر خرید لنزها تله فیکس 500 و 300 و... نیستید یا نمیخواهید که از گریپ استفاده کنید یا سراغ سری 1 کانن برید، مدل معمولی میتونه کارتون رو راه بندازه و البته توی کارهای داخل شهری و روزمره بهترهم هست.
اما اگه 50% احتمال میدید تجهیزاتتون بیشتر بشه حتماً plus رو تهیه کنید تا بعداً به مشکل بر نخورید.
در کل خرید مدل plus یه جورایی آینده نگری توش هست به شرطی که مشکل حمل یه کوله بزرگ توی تاکسی ، آسانسور و ... رو نداشته باشید.
مدلهای سریع برای دسترسی آسان به دوربین
سه مدل داره من بزرگترینشو توضیح میدم چون خودم خریدم امروز
مشخصات:Fastpack 350
Capacity:
1 pro digital SLR with lens attached (up to 70-200mm f/2.8), 2-3 additional lenses or flash units, 17" widescreen notebook, memory cards, batteries and cables
Size(Interior):
11W X 6.1D X 10.6H in./
28 X 15.5 X 27 cm Size(Exterior):
12.4W X 9.6D X 19.3H in./
31.5 X 24.5 X 49 cm
Weight:
4.08lbs/1.85kg
این مدل مخصوص لپ تاپ 17 اینچه دو مدل دیگه 15 اینچ و کمتر
ولی خب این مدل جا دار تر بود قیافه تقریبا یکیه سایز تفاوت میکنه
برای من ارجهیت دسترسی سریع بود به دوربین
قیمت رو نمیدونم میتونم بگم تو این تاپیک بگم ؟:confused:
در کل از خریدش راضی میشید جا برا وسایل دیگه هم داره
یه تیزرم ازش میزارم
تنها عیبش (البته نه برا من چون من یه سه پایه کوچیک دارم قسمت بالا جا میشه)اینه که جای سه پایه نداره که این مشکلم راه حل داره من تو یو تیوب پیدا کردم فیلمشو میزارمکد HTML:http://vidego.productvideocast.com/player.php?p=6ou180q2
امید وارم مفید باشه برا دوستانکد HTML:http://www.youtube.com/watch?v=bJbcyM9stSI&feature=related
من چند هفته پیش کیف لوپرو campu primus aw رو خریدم .با توجه به اینکه چندین پست قبل ، یکی از دوستان در مورد انتخاب بین دو کیف لوپرو campu primus & campu rover پرسیده بودند ، همون موقع خواستم اینجا چند خطی بنویسم ، ولی چون سفری یک هفته ای به کردستان داشتم ، منتظر ماندم تا این کیف خودش رو در سفر نشون بده .مطلب خیلی بلند می شد خلاصه نوشتم . امیدوارم مفید واقع شود .
کیف در یک جمله عالی است .
اندازه :
بزرگ است . چند لنز در آن به راحتی جا می شود . طبعا لنز هایی مانند 200-70 را به صورت خوابیده جایگذاری می شود (حتی متصل به دوربین و قابلیت خروج سریع) . در مقایسه ای که با campu rover هنگام خرید داشتم ، جای تجهیزات بزرگتری دارد. قسمت بالایی که برای وسایل دیگر است ، نیاز های یک هفته ای من را جا داد . اگر به نوت بوک احتیاجی ندارید ، قسمت بالایی بزرگتر می شود . بزرگی کیف البته مانع آن خواهد شد تا در شهر همواره همراهتا ن باشد. برای مسافرت اگر فقط می خواهید یک کیف ببرید عالی است. بر خلاف آنچه در سایت سازنده ادعا شده ، به نظرم این کیف قابلیت بردن به درون هواپیما ندارد ، یک سوم تحتانی (hieght of contour ) آن به اندازه ای است که لا اقل درون توپولف هایی که دیده ام جا نمی شود و باید زیر پا بماند ( اگر اجازه داده شود) .
ارگونومی:
قسمت پشتی آن که در تماس با کمر و سینه (پشت سینه ) شما است ، راحت است . کاملا می نشیند (حداقل با توجه به آناتومی شخصی من ) . قسمت belt (کمر بند ) آن واقعا نیاز است چون از جابجایی لترالی (طرفی) با توجه به وزن کلی زیاد مورد حمل، جلوگیری می کند . وقتی کوله در پشت شماست در سمت راست شما دریچه ای دارد که اجازه می دهد بدون پایین آوردن کوله دوربین خود را سریعا بیرون بیاورید ( بر خلاف عکس موجو در سایت لوپرو نیازی به خم شدن و خارج سازی یک بند کوله از شانه تان نیست ، یعنی بعد از چند بار یاد می گیرید ). کیف ظریفانه طراحی شده است .مثلا همین دریچه ی مذکور دارای زیپی است که ماشین زیپ(؟) بند بلندی دارد و دست شما به راحتی هنگام خارج کردن بدون دیدن ، آن را پیدا می کند . یا پوشش این دریچه به خاطر جنس ، طول زیپ و محل خمش نه آنقدر محکم است که کارتان سخت شود ، نه آنقدر شل که دوربین به راحتی هنگام جایگذاری یک دستی بیفتد . اگر این مساله اتفاقی نباشد ، طراح باهوشی د ارد.
وزن کوله :
خود کیف به تنهایی سنگین است . اما بعد از چند ساعتی که کیف پر شده به صورت کامل را حمل کردم ، احساس حمالی ، درد و ... نداشتم.
قیمت :
قیمت کوله 300 هزار تومان بر اساس تجهیزات حرفه ای است . ولی با تخفیف تابستانی که داده شده 220 خریدم .
campurover که تخفیف نداشت 210 هزار تومان بود .
موارد دیگر :
طوری طراحی شده است که ادعا کنم ضد ضربه است . در حین سفر چندین بار به زمین افتاد . که دو سه باری با کمی تلاش قابل اجتناب بود ولی آنقدر در من اعتماد ایجاد کرده بود که همین تلاش را هم نکردم .
کیف طوری است که حس می کنید قدرت حمل باری فراتر از توان شما دارد !
از جای سه پایه اش استفاده نکردم و سه پایه را به MBAG 80 سپردم .
با خرید این کوله کمی از پولتان را صرف حمایت از محیط زیست می کنید . باعث خوشحالی ام شد .
موارد دیگر مثل وجود کاور ، جای نوت بوک و ... به راحتی در سایت قابل فهم است .
من 8 تا کوله از مارک های مختلف (, logic case ,Beneton , Puma , Nike , Analog, Burton , Delsey و ... ) دارم . لاجیک کیس ام در حالی که تخصصی عکاسی است واقعا مزخرف است . اگر قرار باشد بین همه شان یکی را فرای عکاسی انتخاب کنم انتخابم همین است .
پیشنهاد می کنم پول خودمون را صرف چیز های ارزان موقتی نکنیم و یکبار خودمان را خلاص کنیم . حداقل برای چند سال .
با این مقدار تخفیف میتوان حدس زد که به طور معمول چنین فروشگاههایی اجناس خود را چقدر بیشاز قیمت واقعی به مردم میفروشند.