سلام دوستان
نظرتون در باره این کیف چیه
3N1-25 PL Sling Backpack for DSLR | Kata Bags
در مقایسه با vanguard up rise II 48
قیمت 520000
سلام دوستان
نظرتون در باره این کیف چیه
3N1-25 PL Sling Backpack for DSLR | Kata Bags
در مقایسه با vanguard up rise II 48
قیمت 520000
اگر اشتباه نکنم این شرکت با شرکت مانفرتو ادغام شده و بنابراین احتمالا یک برند ایتالیایی هست
تازه اگر هم ایتالیایی نباشه حداقلش اینه که چینی نیست!
بنده تصاویر مربوط به سیستم Back این کوله را دیدم و واقعا بنظرم قابل قیاس با ونگارد نیست!
به نظر من این کوله از ونگارد خیلی بهتره! ولی اگر در ایران باشه!!
قیمتی که فرمودید مربوط به ایرانه؟
آره ، جنوب ... مدل 35 هم حدود 650. منم نظرم همین بود به نظر کیف با کیفیتی میاد....البته به نظرم کوله های up rise 48 هم گزینه های خوبی هستند البته با قیمت مناسب تر .
درود
قبلا هم در همین فروم در مورد نسبت راحتی کوله و سیستم پشت آن صحبت کردم، در اصل مهمترین مسئله در کوله پشتی راحتی کوله و انتقال صحیح وزن به مرکز ثقل بدن هست که همانطور که شما هم فرمودید هم ونگارد و هم این برند از نظر ظاهری که به خوبی از پس قضیه بر آمده اند.
ولی در کل شخصا بدلیل اینکه چین بیشتر از فناوری Copy -> Paste استفاده می کنه، ترجیح می دهم از برند های اصلی استفاده کنم
البته ناگفته نماند برند های اصلی هم اکثرا محصولاتشان تحت لیسانس شرکت اصلی در چین تولید می شود.
مع الوصف در صورتی که دسترسی به این کوله دارید، حتما قبل از خرید سعی کنید پشتتون بندازیدش و میزان راحتیش را برآورد کنید! در مورد نحوه تنظیم کوله هم اگر اشتباه نکنم پست شماره 1440 را در همین فروم می توانید مطالعه بفرمایید.
ارادت
در حال حاضر مانفروتو و کاتا هر دو زیر مجموعه یک شرکت انگلیسی (vitec group) هستند.
نکته جالب اینکه بسیاری از شرکت های تولید کننده ی تجهیزات جانبی عکاسی و فیلم برداری زیرمجموعه این شرکت هستند. به عنوان مثال:
سه پایه های gitzo, manfrotto,avenger, O'Connor, sachtler, vinten همگی متعلق به همین شرکت هستند و همچنین کیف های مانفروتو، کاتا و نشنال جئوگرافیک.
یه جورایی خودش داره با خودش رقابت می کنه
پرترهها کار مشترک هستند
سلام
دوستان لطفا یک کوله معرفی کنند که علاوه بر محل قرار گیری دوربین و لنز -فضای دیگری برای وسایل دیگر داشته باشد.یک کوله مسافرتی که بشه لباس و کفش و ظرف غذا هم حتی توش گذاشت!-نمیدونم همچین کوله عکاسی هست یا خیر و یا اینکه اگر باشه وزنش و قیمتش چقدره-اما واقعا به همچین چیزی نیاز دارم.ممنون از دوستان
درود
دوست عزیز همه چیز رو میخواید با هم بذارید توش قبول ولی غذا رو فکر نکنم کیفی باشه که بتونید کنار تجهیزات گران قیمت باقالی پلو یا خورش قیمه بذارید
چند نمونه قرار میدم
CASE LOGIC SLR CAMERA-LAPTOP BACKPACK SLRC-206
NATIONAL GEOGRAPHIC NG-5737 EARTH EXPLORER LARGE BACKPACK
NATIONAL GEOGRAPHIC EARTH EXPLORER NG 5738 LARGE LAPTOP BACKPACK
TENBA SHOOTOUT BACKPACK, LARGE
TENBA VECTOR SLING 1
موفق باشید
درود
با این مشخصات بهتره دنبال یک کوله پشتی فنی برای کوهنوردی و یا طبیعت گردی باشید که قابلیت باز شدن از شکم کوله را برای بیرون آوردن دوربین داشته باشه!
ولی اگر اصرار روی کوله مناسب برای کار ترکیبی دارید مدل های زیر بد نیستند (بخصوص اولی)
LowerPro Rover Pro AW
ممنون بابت راهنمایی
بیشتر کنسرویجات و ...و الا مشخصا وسط کویر یا بیابان باقالی پلو ؟ضمنا این مدل کوله رو دارم Lowepro DSLR Video Fastpack 350 AW فکر نمیکنم کیس لاجیکی که معرفی کردید فضایی بیشتری از کوله خودم بده،کیف های نشنال رو باید برسی کنم البته یه مدل رو دوشی دارم که بعد از یک مدت حالت خودش رو از دست داد و یک حالت زشت و اوزیون به خودش گرفته-در واقع من کوله عکاسی بزرگ نمیخوام -یک کوله پشتی مسافرتی میخوام که جای مخصوص دوربین هم داشته باشه .شاید اینطوری بیشتر تونسته باشم منظورم رو برسونم