دوست عزیز اثر چربی (حتی چربی دست) بطور مطلق با دستمال پاک نمی شود! (بنده هم ابتدا از روش شما استفاده می کردم و همچنان نیز ادامه داره) ولی زمانی که لنز پن تهیه کردم متوجه شدم خیلی راحت تر، سریع تر و ایمن تر از بخار و دستمال باعث تمیزی سطح اپتیک می شود!
البته ایمنی هم بخاطر وجود آب نیست بخاطر وجود دی اکسید کربن در هوای بازدهم شده از شش هاست!
اون قضيه دی اکسيد و باکتری ..... بيشتر شبيه جکه
تا حالا کجا ديديد که کسی از پاک شدن کوتينگ لنز در اثر استفاده از بخار دهان شکايت کنه؟
مگر چقدر از يک لنز استفاده ميکنيد؟
مشکل ما ايرانی ها اينه همه چيز رو به به عنوان کالا سرمايه اي حساب ميکنيم
طرف ماشين نو ميگيره تا 5 سال پلاستيک ها رو نميکنه ، روکش صندلی تايوانی رو روی صندلی نو ميکشه که نکنه خراب بشه
لنز 18-55 ميگيره 4 جور فيلتر روش ميبنده
در مورد تميز کردن بهتر تجربه اي ندارم چون تا حالا اصلاً نيازی به استفاده از وسيله ديگه حس نکردم ، وقتی دستمال تميز باشه خيلی راحت ميشه لنز رو تميز کرد و اگر هم خيلی چرب باشه با مايع مخصوص (که اصلش خيلی گرونه و اين چيزی که تو اين کيت ها هست آب و الکله ) راحت تميز ميشه
اين ويدئو رو مخصوص ما ايرانی ها درست کردن
http://www.youtube.com/watch?v=K1QgP...cMWtV5vbNpeH_A
برای شما جکه ولی اصلا ربطی به باکتری نداره!
همه می دانند دی اکسید کربن وقتی با بخار آب در حال تصعید ترکیب شود تولید اسید کربنیک می کنه و این اسید هم بخاطر خاصیت اسیدی که داره موجب لایه برداری می شه
درسته که ما کم استفاده می کنیم ولی وقتی در شرایطی خاص که میزان دی اکسید کربن بالا باشه و بخار روی همین کوتینگ بی ارزش لنز شما بشینه کافی یک ذره خیلی کوچک از هر جسم سختی مثل غبار که به دستمال چسبیده را روی کوتینگ بکشید ! کسی به قتل نمی رسه ولی همان ذره در بهترین حالت به کوتینگ می چسبه و میره به خوردش و وقتی هم بفهمید و جداش کنید لکه ای روی لنز براتون درست می کنه که در تمام عکس ها به دوستان سلام خواهد کرد!
دوست عزیز اگر شما یک لنز ساده را با بخار دهان آن هم بصورت موردی پاک کردید من اپتیک تلسکوپ!!! و سنسور دوربین (البته متاسفانه)، دوربین دوچشمی و چشمی های زیادی را به این روش پاک کردم و به قول شما اصلا مشکلی هم پیش نیامده!
در ضمن وقتی این وسیله بی ارزش می تونه اثر چربی را با یک بار کشیدن از روی سطل لنز پاک کنه چرا باید با دستمال افتاد به جون لنز و بعد از کلی دستمال کشیدن روی لنز و وقت بیشتری برای این کار گذاشت!
خوب برخی فناوری ها درسته که ایجاد هزینه زیادی می کنند ولی بالاخره مفید هستند
با این بحثتون موافقم متاسفانه ما عادت کردیم یک کالای نو را کادوپیچ کنیم که خط نیفته و لذت زیبایی ساخت را هیچوقت نمی بریم و بعد هم که بازش می کنیم آنقدر مدلش قدیمی شده که دیگه کسی بهش نگاه هم نمی کنه! و در بهترین حالت می شه اسباب بازی بچه ها!!!مشکل ما ايرانی ها اينه همه چيز رو به به عنوان کالا سرمايه اي حساب ميکنيم
طرف ماشين نو ميگيره تا 5 سال پلاستيک ها رو نميکنه ، روکش صندلی تايوانی رو روی صندلی نو ميکشه که نکنه خراب بشه
لنز 18-55 ميگيره 4 جور فيلتر روش ميبنده
در مورد تميز کردن بهتر تجربه اي ندارم چون تا حالا اصلاً نيازی به استفاده از وسيله ديگه حس نکردم ، وقتی دستمال تميز باشه خيلی راحت ميشه لنز رو تميز کرد و اگر هم خيلی چرب باشه با مايع مخصوص (که اصلش خيلی گرونه و اين چيزی که تو اين کيت ها هست آب و الکله ) راحت تميز ميشه
اين ويدئو رو مخصوص ما ايرانی ها درست کردن
من با جستجو در اینترنت برند و قیمت های متفاوتی از lens pen پیدا کردم.
دوستان کدام مورد رو برای خرید توصیه می کنند؟
فوتیکس - 40 t
البته گویا این مدل مایع تمیز کننده هم دارد.
هایدا 10 t
ونگارد 25 t
و مورد آخر که اطلاعات دقیقی موجود نیست.