نوشته اصلی توسط
msh2200
درود
ریسکش برای شما زیاده!
بخصوص با فرمایشان جناب عطای عزیز!
با اینحال یک مختصر اشاره ای کردم براتون!
یک سری مواد اولیه می خواهد
1- به لوازم آزمایشگاهی مراجعه کنید و یک الکل با خاصیت خنثی و خلوص بالا 80 در صد تهیه بفرمایید (البته معمولا جنس خوبشون گران است)
2- یک یا دو عدد آب مقطر از داروخانه یا لوازم آزمایشگاهی تهیه کنید و ترجیحا سعی کنید درصد خلوص بالاتر تهیه بفرمایید.
3- از همان لوازم آزمایشگاهی کاغذ تمیز کننده میکروسکوپ تهیه بفرمایید
4- یک کارت هدیه اعتباری را به فرم پارو هایی که برای پاک کردن سنسور استفاده می شود با خودکار شابلن کنید و سپس برش دهید
5- کاغذ را به روشی که در فیلم های نت موجود هست دور کارت برش خورده بپیچید (مثل پاروها)
6- کاغذ را به اندازه ای که صرفا مرطوب شود با آب مقطر خیس کنید (رطوبت بیشتر را با یک کاغذ دیگر بگیرید با حدی که نم پس ندهد!
7- بعد از انتخاب منوی مربوطه در دوربین، پاروی ساخته شده را از یک سمت (چپ به راست یا راست به چپ) دو بار و با تعویض سمت پارو بکشید. (فیلم در نت موجوده که نیاز شد باید بگردم دنبالش)
8- سطح سنسور را کنترل کنید ببینید لک از بین رفته است یا نه!
اگر جواب مثبت است، کار تمام شده
اگر منفی
9- به همان پاروی مقدار کمی الکل (باز هم در حدی که بدلیل فرار بودن نه خشک شود و نه نم پس دهد) به پارو ساخته شده که کمی هم آب مقطر دارد بزنید و کار فوق را تکرار کنید.
من که از این روش بعد از داستانی که بیان شد برای تمیز کردن سنسور استفاده کردم و بدون مشکل سنسور تمیز شد. ولی بار اول با هزار ترس و لرز این کار را کردم
به یک نکته هم توجه داشته باشید
چه از ابزار استفاده می کنید و چه از روش فوق و حتی پوار، اصرار بیش از حد در تمیز کردن سنسور و یا همان وسواس خودش منجر به بروز خطا و آسیب به سنسور خواهد شد!
پس در این زمینه محتاط باشید.
در ضمن نکته عجیبی توسط یکی از شرکت ها در خصوص تمیز کردن سنسور شنیدم که کمی عجیب بود!
این شرکت محترم مدعی بود برای تمیز کردن مرطوب سطح سنسور باید با چرم فوق العاده نرم که متعلق به خوک!!!! است سنسور تمیز شود!(حالا من مانده بودم مگر اصلا شدنی هست؟!)