دوستان حتما با این ابزارک های رنگ آمیزی عکس ها با نور در نوردهی بلندمدت آشنا هستند. نمیدانم ایجاد این تاپیک صحیح باشد یا نه ولی کنجکاو بودم بدانم این وسایل را در داخل کشور از کجا می توان پیدا کرد چون ظاهرا در بازار لوازم عکاسی موجود نیستند...
دوستان حتما با این ابزارک های رنگ آمیزی عکس ها با نور در نوردهی بلندمدت آشنا هستند. نمیدانم ایجاد این تاپیک صحیح باشد یا نه ولی کنجکاو بودم بدانم این وسایل را در داخل کشور از کجا می توان پیدا کرد چون ظاهرا در بازار لوازم عکاسی موجود نیستند...
تا اونجائی که من می دونم اینا ابزار خاصی نیستند و با یک منبع نوری مثل چراغ قوه ایجاد می شن...
خوب بعضی کارها رو با چراغ قوه شاید بشه انجام داد ولی خیلی ها رو نه. ابزارک هایی که من میگم در خارج با همین نام magiic led wand و امثالهم شناخته می شن. مثل اینا:
Wonderful_Wands_LED_Light_Sticks_LED_flashing.jpg
سلام به همه
در پاسخ به دوست عزیز
اگه این وسایل اینجا پیدا نشه به نظرم مسئله مهمی نسیت چون با چند طلق رنگی ویک چراق قوه LED بشه تقریبا به همین نتیجه رسید
عکس زیر با یک چراق قوه و چند تا طلق رنگی که همش روی هم رفت 12 هزار تومن شد ثبت شده .
IMG_0121S.jpg
دوستان واقعا معذرت میخوام که اینجا این مشکلو میگم ولی جای دیگه ای نبود خب
انجمن برای من بصورت برعکس نشون داده میشه یعنی از پایین به بالا مثلا اولین پست رو توی این تاپیک توی آخر صفحه می بینم.
خواهشا راهنمایی کنید
دوست عزيز با چراغ قوه نمي توان چنين طرح ها و عكسهايي را روي عكاسي LONG EXPOSURE ثبت كرد:
Fstoppers-Pixelstick-Light-Painting-Evolved-5.jpg
slider7 (2).jpg
napoleon.jpg
معروفترين اين وسيله ها PIXELSTICK است كه قابليت برنامه ريزي و توليد عكس دارد، قيمتش 300-400 دلار هست :
Pixelstick - lightpainting evolved | Home
Pixelstick consists of 200 full color RGB LEDs inside a lightweight aluminum housing. The mounted controller reads images from an SD card and displays them, one vertical line at a time, on the LEDs. Each LED corresponds to a pixel in the image. Load your SD card up with full color, high fidelity images and watch pixelstick transform your long exposures forever.
leds.jpgSilo_PX_flat_750.png
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"