آدرس شركتي را كه دوست عزيزمان براي من فرستادم تماس گرفتم و اعلام كردند كه ندارند و تا دو سه ماه آينده شايد بيارند .
==========
علي چاوشي
سلام
این کارت رو میتونیم خودمون هم بسازیم ؟
ایا با پرینتر معمولی میشه چاپش کرد ؟
از روی چه فایلی میشه این کار رو کرد ؟
اگه لینکی میشناسید که فایل رو برای دانلود داشته باشه لطفا معرفی کنید.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
بله که میشه دوست گرامی.
منتها راه دارد و مانند هر کار دیگری پشتکار و دانش و ابزار نیاز دارد. قیمت این کارتها در خارج از ایران بویژه در کشورهای غربی چندان فشاری به جیب وارد نمیکند ولی برای یک تکه کارت اگر بخواهیم 30-50 هزار تومان هزینه کنیم از دید من منتطقی نیست مگر آنکه از آن کارت درآمدی کسب کنیم.
در گوگل اگر جستجو کنید راههای بسیاری را برای درست کردن کارت خاکستری ارائه کرده اند. اینجا کلیک کنید!
من کارت خاکستری ام را با اینکه کمی "قر و فر" داشت از آمریکا به قیمت 36 دلار (اگر درست یادم باشد) خریدم که برای یک کارت عادی بسیار گران است و این یکی "کمی از عادی پیشرفته تر بود". وگرنه درست کردن آن کار خارق العاده ای هم نیست.
پیروز باشید.
سلام:
خاطرم هست خیلی وقت پیش لینکی توی این زمینه در فروم گذاشتم ( در اصل سوالی از دوستان پرسیده بودم )
شرح کاری بر استفاده از وایت بال رفرنس کارد در آن بود که دیدن آن خالی از لطف نیست اطمینان ندارم در آن لینک صحبتی شد مبنی بر آنکه آیا میتوان ساخت یا خیر. منظور از ساختن اینکه چه پارامترهایی برای دقت بالای این کارت از بابت چاپ روی چه کاغذی یا چه متریالی... نهایت دقت در تصحیح را بالا میبرد.... خوب اگر اجازه دهید من روی حدس و گمان صحبت نکنم بگردم ببینم لینک رو پیدا میکنم یا نه؟
حتی اگر لینک رو پیدا نکنم فایل های فلش آن پرزنت را جایی ذخیره کرده ام. از دیده من با چیزی که از آن پرزنت بخاطر دارم ارزش پرداخت را دارد. البته به معیار قیمت های خارج نه داخل ;)
شهرک غرب - مرکز کام÷یوتر شهرک غرب ( روبروی میلاد نور) - طبقه اول آقای چاغری
کارت خاکستری داره
کاغذ خاکستری ۱۸% کسی از دوستان میدونه تو تهران از کجا میشه تهیه کرد از هر مغازه ای باب همایون پرسیدم خندیدن که این چی هست!!! پایتخت عکس باران هم نداشت
سلام
فکر نمیکنم بتونی پیدا کنی منم با مشکل تو مواجه بودم که مجبور شدن به یکی از آشنایان که از کشور دیگه ای میومد یکی بگیره برام
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
پایتخت طبقه سوم، من یک بار برای کنجکاوی سوال کردم، گفتند تمام کردیم، فلان روز می آوریم. من هم یادم رفت دیگر پیگیر نشدم .
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند