هفته یش من با راهنمایی جناب میلانی یکی تهیه کردم از باب همایون. قیمت 35 تومان
اگر خواستی شماره تلفن فروشنده را از طریق پیغام خصوصی....
هفته یش من با راهنمایی جناب میلانی یکی تهیه کردم از باب همایون. قیمت 35 تومان
اگر خواستی شماره تلفن فروشنده را از طریق پیغام خصوصی....
منم ماه پیش از ناصرخسرو گرفتم 45 هزارتومان وسط اش خاکستری بود و بالای آن سفید و پایینش مشکی
اگر اشتباه نکنم کارت یک دست خاکستری اش رو هم 35 یا 40 می داد
علیرضا اکرمی5D II|24-105L|70-200 f/2.8L IS II|100 Macro f/2.8L IS
Canon F1|50mm f/1.4 FD|Flash Hanimex TZ2500 | Vanguard Arlen 58 Backpack|055PROXB+804RC2
با تلاش زیاد و پیگیری مستمر (بخوانید 3 پیچ) یکی از فروشنده های پاساژ ایران پگاه را راضی کردم که در سفر اخیرش وارد کند. فروشگاه آریا دوربین تنها مغازه ای است داره. طبقه پایین ایران پگاه. برای خرید که رفتید بفرمایید از سایت عکاسی هستید. اسم فروشنده هم صمد است.
سپردم در سفر بعدی یکی دو مدل دیگر هم بیاورد. مثلاً اون مدلی که مثل کپ لنز است . . .
من یک ماه پیش یکی با برند sekonic خریدم 25000 تومان
اگر کسی خواست میتونم آدرس رو در پیغام خصوصی بگم.
اما راه های دیگه ای هم بجز استفاده از این کارت هست،واقعا ارزش پرداخت این مبلغ رو نداره!
اینم تصویرش:
کاغذ سفید نمیتونه کار کارت خاکستری رو انجام بده با تعریف سفید خالص یک سری از تنالیته ها قابل شناسایی نیست.
و تازه کارت خاکستری اول راه است. چارت رنگ هم لازم است.
و یک سوال هم اینکه از کجا می دانید که کاغذ مورد استفاده کاملاً سفید است؟ البته از هیچی بهتره به هر حال.
و اینکه جاهای دیگر هم اگر داره معرفی کنید.
سلام .
من که نمیدونم کجا داره. جایی هم ندیدم. اما یک کتابی تو بازار هست به نام "101 راه برای عکاسی بهتر" نوشته رحیم دانایی از انتشارات ارسباران. جلد داخلی این کتاب کاغذ خاکستریه مخصوص نورسنجی. قیمت کتاب هم 3500 تومنه. به اون 25000 تومنیه که نمیشه ولی ارزش امتحان کردن داره. البته واقعا کتاب خوب و مفید و جالبیه (البته واسه آماتورها مثل بنده :biggrin:) اینم بگم من حدودا 2 سال پیش خریدم و نمیدونم هنوز با اون جلد چاپ میشه یا نه؟
http://moj-sevom.com/index.php?route...roduct_id=4056
امیدوارم ذکر نام یک کتاب و نویسنده و انتشارات تبلیغ نبوده و خلاف قوانین فروم نباشد. قصد بنده فقط کمک و راهنمایی بود
ویرایش توسط reza-ngg : Monday 11 October 2010 در ساعت 16:50
رضا آدینه
سلام
بنده چند ماه پیش این کاغذ را از فروشگاه پیکسل در طبقه سوم پایتخت خریدم. ولی الان نمیدونم که داره یا نه
دوستان فروشگاهی را که بشه از آن Color Checker خرید کرد سراغ دارند؟
سلام
اگر کسی کارت خاکستری 18 در صد را برای من بیاورد میتوانم رنگ آنرا تا 90 الی 95 درصد شباهت با دستگاههای حرفه ای بازسازی کنم و در اختیار دوستان قرار بدهم.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com