کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
می بخشید من این تاپیك را دیر دیدم با تجربه ای كه من دارم خرید در ایران از هر نظر به صرفه تر است جز در جریان تخفیف های ویژه كه آنهم برای افراد ساكن در اروپا و امریكا مقدور است چون یك هفته تا ده روز در بعضی از مواقع برای فرستادن مرسوله به آدرس طرف طول می كشد یا اینكه تجهیزات خاصی بخواهید كه اینجا نباشد مثلا سنسور پاكن های درست و حسابی .
در مورد آخرین سفرم كه در آلمان و فرانسه وهلند اقامت داشتم تقریبا در همیجا قطعات گران تر بود و من حراجی در این مورد هم پیدا نكردم.
به هر شكل امیدوارم این تاپیك را قبل از سفرتان ملاحظه و در صورت لزوم وسایل مورد نیازتان را همینجا خرید كنید .
سفر خوبی را برایتان آرزو می كنم
Canon 5D,lens : Lens CanonEF24-105 F4/ 16-35 F2.8/ 70-200F4/ 50 F1.4/85 F1.8/ 135 F2 & Lens Sigma100-300 F4 & Flash Sigma 500Super
دوستان عزیز سلام
من تازه اینجا عضو شدم و یك دوربین A530 دارم . نیمه حرفه ای عكاسی می كنم . می خواستم ببینم یه سه ژایه ی خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشه . تا 35 تومان هم می تونم هزینه كنم .
با تشكر .................. شوالیه ی مزدا
از دوستان می خواهم یک سه پایه خوب تا سقف 100و000 تومان معرفی کنند
آیا تا سقف این قیمت برای CAnon 20D+70-200 مناسب است؟
چون قصد خرید از شیراز دارم ممنون میشم از دوستان که آدرسی را در شیراز
برای تهیه سه پایه ذکر نمایند.
سلام.
توی این رنج قیمت ، معمولا سه پایه slik 400 رو میخرند حدود 80 تومان . که من به شخصه اصلا توصیه نمیکنم .
یک منفرتوی سبک و یک هد معمولی بسیار بهتر است .
ممنون.
بهنام جان ممنون از لطفت . می تونی یه لطفی هم بکنید بگید از گجا می تونم این ها رو تهیه کنم ؟ من ساکن کرج هستم . البته تهران هم می رم برای این کار !
قیمت slick mini و velbon cx-mini چقدر است ؟