کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
صوري بس زيبا بودندي
تست سه پایه!
کد:http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1021&thread=24172180
کاتالوگ 2007 سه پایه ها و هد های مانفروتو:
کاتالوگ 2006 سه پایه ها و هد های گیتزو:کد:http://www.manfrotto.com/webdav/site/manfrotto/shared/pdf/catalogues/GB_MANFROTTO_photo_catalogue2007.pdf
کد:http://www.bogenimaging.us/webdav/site/bius/shared/literature/Gitzo2006.pdf
ویرایش توسط Ahmad Reza : Saturday 11 August 2007 در ساعت 05:49
با سلام
من یه سه پایه واسه s9600 می خوام چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟؟ (فلزی باشه بهتره)
من توی بازار که تحقیق کردم 660 رو 28 تومن می دادند و این رو پیشنهاد می کردند!!!
آیا این سه پایه قدرت تحمل وزن زیاد فوجی رو داره؟؟
از نظر قیمت بین 30 تا 40 تومن می تونم هزینه کنم!!
مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
وبلاگ شخصی من فلیکر من
سایت من
FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450
کسی نبود جواب مای بنده خدا رو بده؟؟
مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
وبلاگ شخصی من فلیکر من
سایت من
FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450
آخه مهران جان واسه سه پایه 30 یا 40 تومانی كه دیگه جستجو نمی خواد....!
چند انتخاب محدود....
مثل سلیك و جی اف آی و اینها كه چینی هستند و حدود 20 تا 30 تومان هستند و اكثرا توی عكاسی ها بفروش میرسد....
بالاتر میتونی مدل های حرفه ای تر سلیك و حتی مانفروتو رو پیدا كنی ( 70 تا 90 )
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Saturday 18 August 2007 در ساعت 14:07
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اون 660 رو من دارم 26 تومن خریدم ... از نظر تحمل مشكلی باهاش نخواهی داشت ولی خود سه پایه كمی تا حدودی! سنگینه...
یه مدل Slik که من تو امضای بعضی از دوستان هم دیدم (یه نظرم 400) با قیمت حدود 80 تومن به گمانم خیلی بهتر باشه ...
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
دوست من
مثل همیشه...توصیه معروف در هنگام خرید تجهیزات: ابتدا نیاز خود را بسنجید، بعد خرید كنید
شاید ارزان ترین سه پایه بازار، انتخاب شما باشه.
در مورد سه پایه، به نظر من اینها سوالات تعیین كننده در انتخاب شما خواهند بود:
1- آیا هدف شما كاربرد حرفه ای سه پایه در استودیو است؟
2- آیا زمینه اصلی كاری شما، عكاسی شب خواهد بود؟ (البته با دوربینی كه دارید، بعید می دونم)
3- آیا قصد عكاسی جدی در طبیعت (زمین های ناهموار با شرایط آب و هوایی مختلف) را دارید؟
4- آیا وزن سه پایه برای شما یك فاكتور مهم است؟ معمولا همراه تجهیزات عكاسی خود پیاده روی می كنید؟
چیزی كه قیمت سه پایه ها رو بسیار متفاوت می كنه، میزان دقت ساخت و لقی قسمتهای متحرك اونها، وزن و میزان تحمل وزن، پایداری و مقاومت در مقابل ضربه، تغییرات دما و لرزش است.
اما چیزی كه مسلم است، داشتن یك سه پایه قابل اعتماد (با توجه به نوع مصرف عكاس) از الزامات است!
به عنوان مثال...من اون سه پایه سلیك (قابل توجه آقای قبادی عزیز كه فرموده اند سیلك!) رو دارم...اسم مدل دقیق اینه: Slik Pro 400DX...وزن كمی نداره و شاید برای كسی كه به طور جدی قصد عكاسی در طبیعت و استودیو رو نداشته باشه آزار دهنده باشه.اما قیمت نسبتا مناسبی داره و من ازش راضی هستم.
فكر كنید و بعد خرید كنید!
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من