با عرض سلام
چند وقتیه تو سایت منفروتو یه هد میبینم که ظاهرا خیلی خوب به نظر میرسه دوستانی که احیانا این هد رو دارن یا از نزدیک دیدن نظرتون در موردش چیه ؟ با تشکر
فایل پیوست 59708 MHXPRO-3W 3-Way Pan/Tilt Head
Printable View
با عرض سلام
چند وقتیه تو سایت منفروتو یه هد میبینم که ظاهرا خیلی خوب به نظر میرسه دوستانی که احیانا این هد رو دارن یا از نزدیک دیدن نظرتون در موردش چیه ؟ با تشکر
فایل پیوست 59708 MHXPRO-3W 3-Way Pan/Tilt Head
سلام
مطالبي اندر نكوهش خريد و استفاده از سه پايه:
در پاسخ جناب soteddel و افراد با شرایط مشابه ایشون که به دنبال سه پایه برای دوربین جديدشان هستند باید عرض کنم که به نظر من امروزه سه پایه از فهرست تجهیزات ضروری عکاسی خارج شده است. وجود حساسیت های بالا همچون 6400 ISO، سیستمهای لرزشگیر قوی، محدودیت دیفرکشن در اپچرهای بسته(حتي f/8 و F/11) و .... در دوربینهای معمولی dslr(كراپ و فول فريم) نياز به استفاده از سه پایه را روز به روز کمتر كرده است. دوران فيلم به پايان رسيده است اما عادت ها و توصيه هاي قديمي همچنان باقي مانده اند.
از جمله معايب استفاده از سه پايه مي توان به از بين رفتن خلاقيت در عكسها اشاره كرد: عكاسي با سه پايه به راحتي مي تواند آزادي حركت در تغيير ارتفاع و زاويه دوربين را از ما بگيرد و به عكاسي از يك ارتفاع و زاويه خاص عادت كنيم.
خود من با اينكه سه پايه سبك و جمع وجوري دارم يادم نيست آخرين بار چه زماني از سه پايه استفاده كرده ام(حداقل 4-5 ماه پيش) و چندين وقت هست نمي دانم آنرا كجا گذاسته ام(احتمالا 5-6 ماه است زير صندلي ماشين جا مانده است!) و در اكثر عكس هاي دسته جمعي و يادگاري كه مي گيرم دوربين بر روي زمين يا كيف دوربينم قرار داشته است.
البته در برخي ژانرها كه نياز به تركيب چند فريم عكس از يك صحنه خاص مي باشد(مثل منظره، ماكروگرافي، HDR، تبليغاتي و تجاري) و همچنين عكاسي با نوردهي طولاني(مثل عكاسي در شب، نجومي) استفاده از سه پايه كار را راحت تر مي كند.(قسمتي از مطالب بالا از نظرات آقاي كن راكول گرفته شده است)
درود بر شما ...
مواردی هست که نیاز به سه پایه نیست و کسی منکرش نیست ... مثل همون عکس دسته جمعی و یادگاری و امثالهم ...
اما هیچوقت یک عکس از آسمان شب (بیشتر انواعش) یا عکاسی تبلیغاتی و امثال آن که شما وقتی کادر بندی رو روی سه پایه میکنید و باید طی چندین شات، المانهای تصویر رو جابجا کنید تا به چیدمان مناسب برسید و نیز عکاسی مکرو با تکنیک Focus-Stacking رو نمیتونید مثل عکس یادگاری و با اتکا به ایزوی ۶۴۰۰ یا بیشتر و سایر مواردی که اشاره کردید، به سر منزل مقصود برسونید.
با یه دوچرخهء کورسی میتونید روی آسفالت و تا حدی در راه خاکی کوبیده رکاب بزنید ... اما در مسیر مالرو (Off-Road) و سنگلاخ و امثالهم امکانش نیست :-)
هر ابزاری کارکرد خودش رو داره و تا نیازی بهش نباشه، مسلماً کاربر به سمتش نمیره ...
ولی جایی که باید استفاده بشه، نبودش مساوی با انجام نشدن کاره ...
در نهایت، خیلی از انواع عکاسی که در آخرین جملهء پست تون اشاره کردید، بدون سه پایه در بیشتر موارد نشدنی هستند :-) یعنی کار را «راحت تر» نمیکنند، بلکه «ممکن» میکنند.
پیروز باشید.
جالب است من هم در ابتدا به جاي واژه ي"راحتتر مي كند" از واژه "ضروري است" در آن جمله استفاده كردم :-) ولي بعدا فقط بنا به اينكه از قانون گذاشتن در عكاسي بدم مي آيد آنرا عوض كردم.
لپ كلام بنده اين بود كه فردي كه مثلا 2-3 تومان براي خريد اولين دوربين ديجيتال خوبش خرج نموده است نيازي نيست بلافاصله پس از خريد دوربينش در فكر خريد يك سه پايه عمري! باشد؛ كاربر معمولي كه ممكن است سالي 3 بار از سه پايه استفاده كند و كلا 5-6 فريم عكس در سال با كمك آن بگيرد....
در عين حالي كه استفاده از سه پايه معايب خودش را هم دارد كه به گوشه اي از آن اشاره شد.
سلام دوستان
من یه سه پایه 294 مانفروتو گرفتم با هد 804
قیمتش هم 380 هزار تومن
به نظرتون با یه 190prob عوض کنم
کدام یکی بهتر هست
ممنون میشم یکی جواب من رو بده
دوستان کسی vanguard alta CA 233AP رو باهاش کار کرده؟
می خوام Alta+ 263AP مقایسه کنم.
با سلام
من خيلي مبتدي هستم و مدتي كهبه قصد اشنايي با عكاسي يك دوربين 400 D دست دوم تهيه كردم . كه روي دوربين يك لنز 17 _70 سيگما هم بوده . الان قصد خريد سه پايه دارم . نكاتي كه برام مهمه اينكه سه پايه سبك باشه كه در سفر راحت باشم . و تحمل وزن خوبي داشته باشه كه در اينده با ارتقا مدل دوربين و لنزكمتر به مشكل بخورم . و البته هزينه خيلي بالايي هم لازم نباشه ......... امروز تو فروشگاه يك مدل مانفروتو ديدم يك كيت ( كيف كوله + سه پايه 732 YB + هد 482K ) به قيمت 600 هزار تومن . ممنون ميشم اگر نظرتون بديد .و راهنمايي كنيد .
سلام.ضمن عرض خوشامد به شما باید عرض کنم اگر هدف اصلی شما سبک بودن و راحتی در سفر است (که بسیار هم مهم است) بد نیست نیم نگاهی هم به سه پایه mefoto از شرکت بنرو داشته باشید.این سه پایه با حجم و اندازه ی کم ، تحمل وزن و کیفیت ساخت خوبی دارد.اطلاعات دقیقتر را می توانید در صفحات قبلی همین تاپیک و یا با سرچ در اینترنت بدست آورید.
راجع به سه پایه پیشنهادی شما ، سایر دوستان اطلاعات بیشتری خواهند داد.
درود
براي سه پايه همراه براي زماني كه نميتونم سه پايه بزرگم رو ببرم دنبال يه نمونه جم و جور ميگردم. اين دو تا رو پيدا كردم خواستم ببينم دوستان چيز مناسب تري پيشنهاد ميكنند؟
1- Manfrotto 709 Digi Tabletop Tripod with Ballhead بقيمت حدود 100 هزارتومن
2-Manfrotto 209 Tabletop Tripod كه ميتونم از هد 496 خودم استفاده كنم و
3-Joby Gorillapod SLR كه ضعيف تره ولي قيمتش حدود 35 هزارتومنه؟
دوربينم و لنزش حدود 1.5 تا 2 كيلو ميشه.
سپاس
پایه هایی که به سبک Joby Gorillapod SLR هستند کاربرد بیشتری دارند (برای اتصال به درخت و میله و ...) ولی Manfrotto 709 Digi Tabletop Tripod with Ballhead پایه با کیفیت و خوبیست.
درود
آيا ميدونيد كجا تو تهران ميشه اين سه پايه هاي جوبي گوريلاپاد رو خريد؟
اين مدل Joby SLR Zoom بنظر خوب مياد!
دنبال این مدل از سه پایه های Joby هستم برای گوشی...کجا می شه پیدا کرد این مدل رو؟...
GripTight GorillaPod for iPhone, Android & Windows Smartphones
فایل پیوست 60266
منظورم اون نگه دارنده گوشی هست...
از این مدل هایی که مکنده هست، دیدم...اما از این مدل ندیدم...
درود
خوب سه پايه Joby slr zoom رو پيدا نكردم:-(، دوستان كسي هست كه با اين سه پايه 709 مانفروتو كاركرده باشه؟
وزن 200گرم و تحمل 2 كيلو:::happy::: و آيا امكان باز كردن BallHead اون وجود داره؟
من تو گشت و گذارم اين رو توي يكي از سايتها ديدم،فكر كنم بقيمت 25 هزارتومن،اكنون كه ميگردم پيداش نميكنم ولي چون پر مصرف تره ميتونيد پيدا كنيد! فكر كنم به نام Joby Go Go باشه.
سلام دوستان
قصد خرید سه پایه تا قیمت حدود 120 130 هزار تومان دارم. ترجیحاً بیشینه ارتفاعش بیش از 150سانت باشه و کار با هدش راحت باشه
دوربین canon 600D و لنز زوم استاندارد (فعلاً 18-55، قصد خرید لنز سنگین ندارم.درحد 18-135 55-200 و ...)
چی پیشنهاد میکنید؟
سپاس
در این عنوان نظرات نسبتا موافقی برای سه پایه های اسلیک خواندم.
آیا تجربه ای از این مدل دارید؟
Slik Sprint 150 w/SBH-150DQ
در مورد این مدل ارزان بنرو چطور؟
Benro A-150EXU
وزن بار من حدود 1 کیلو خواهد بود و نوردهی در حد زیر 10 دقیقه. سوال این است که پایه ها قابل اطمینان هستند یا ممکن است پس از مدتی از هم گسیخته یا "وا بروند."
سلام.برای خرید 3 پایه به چه نکاتی باید توجه کرد؟من یه 700d دارم و فعلا یه لنز 18 55.در اینده هم یه لنز نسبتا سبک اضافه میشه.کلا ممنون میشم.تا بشه یه سه پایه که بدون کیسه شن تکون نخوره و سفت باشه و جون دار.موارد استفاده طبیعت و اسمان.بودجه هم 150 و نهایتا 200.سپاس
درود
خوب كسي راهنمايي نكرد:-( ولي من رفتم اين سه پايه مانفروتو 709 رو خريدم بقيمت 107 تومن و در سفري كه داشتم بارها استفاده كردم:;).
فایل پیوست 60562
كمي گرون بود ولي به نسبت قيمتش فكر ميكنم مي ارزه، بسيار كم جا ميگيره شايد كمي بيشتر از يك خودكار و بسيار سبك هستش. دوربين من (70D + 15-85 كه كمتر از دو كيلو هستش) بخوبي و پايدار ميمونه. براي كادرهاي عمودي مشكل داره و بايد باهاش كلنجار بريد ولي براي كادرهاي افقي عالي عمل ميكنه.
بال هدش جدا نميشه ( يك مدل 209 داشت كه بال هد 494 روش ميخوره با يك رابط 20 سانتي كه بهش ارتفاع ميده با قيمت 220 تومن،كه با هدف من نميخورد) براي زماني كه سه پايه هاي سنگين و جاگير رو نميتونيد باخودتون ببريد بسيار راهگشا خواهد بود
هميشه براي منظره و عكاسي شهري ميتونيد دوربرتون يك جايي پيدا كنيد كه بشه دوربين و سه پايه رو روش بذارين. براي كادرهاي عمودي هم با دست روي ديوار يا جايي مهارش ميكردم.
بدليل كم جا گرفتن توي كيف و سفر اين رو به Joby Zoom ترجيح ميدم. نكته عجيب اينكه اين سه پايه در دورنگ موجوده نقره اي براق و مشكي. من رنگ مشكيشو خريدم ولي بشكل محسوسي بنظر از رنگ نقره اي سنگين تر بنظر مي اومد كه فروشنده هم اين رو بهم گفت:think:; (نميدونم چرا و امكان وزن كردن هم نداشتم و توي سايتش هم چيزي ننوشته!)
پاينده باشيد
سه پایه velbon ex640 خریداری شد.رفتم فروشگاه و از بین سه پایه های موجود و قیمت هایی که داشتند اینو انتخاب کردم.امیدوارم خوب باشه و راضیم کنه.قیمتم 195 تومن
سلام ! من D5200 دارم ! میخوام یه 3 پایه تهیه کنم ! که هم بشه پرتره گرفت باهاش هم بشه باهاش به طبیعت رفت یعنی حمل و نقلش اسون باشه ! از قیمت 3پایه ها خبر ندارم ! نمیخوام زیاد هزینه کنم !
دیوردیروز در نمایشگاه عکس نیکون در خانه هنرمندان یک مدل از سری سه پایه های برند 3legged thing که اسپانسر نمایشگاه آورده بود رو دیدم… یه مدل فیبر کربنی با قابلیت های نسبتا زیاد مثل تبدیل به تک پایه و… به همراه یه بال هد حدود یک و صد قیمت داشت. به نظر چیز خوب و جون داری میومد. (مدلش رو الان یادم نیست) اگه تا پنجشنبه راهتون اونجا افتاد میتونید از نزدیک ببینید. البته کاتالوگی که اونجا بود بیشتر تعریف و تمجید بود و مشخصات فنی رو به سایت ارجاع داده بود!
سلام
براي عكاسي روز مره ،عكاسي منظره و طبيعت كدام هد انتخاب بهتري مي باشد؟
١. 322 rc2
٢.498 rc2
ممنون
دوست عزیز با سلام،
بنده مدل 322 رو دارم و واقعا ازش راضی هستم. کارکرد بسیار سریع، جوری که در عرض چند ثانیه می تونید موقعیت دوربین رو برای کادر بندی تثبیت کنید. در مورد 498 اطلاعی ندارم اما فکر نمی کنم کارکردش سریعتر از 322 باشه چون 2 تا پیچ تنظیم داره که باید در جهتهای بالا- پایین و چپ- راست دوربین رو تنظیم کنید.
مورد بعد توجه به وزن قابل تحمل برای این سر سه پایه هاست. مدل 322 تحمل وزن 5kg و مدل 498 تحمل وزن 8kg را داراست.
در ضمن در مدل 322 اگر چپ دست هستید می تونید محل صفحه آزاد شونده رو تغییر بدید یا اون رو در انتهای دسته( جوی استیک) وصل کنید که کاربرد مخصوص به خودش رو خواهد داشت.
مدل 322 کاملا جوابگوی نیازهاتون خواهد بود و در مدت زمان کمتری آماده عکاسی خواهید بود چرا که فقط با یک جوی استیک سر و کار دارید که با فشار دادن آن و آزاد شدن اهرم نگه دارنده می تونید اون رو در تمامی جهتهای کاربردی حرکت بدید و بعد از رسیدن به جهت مورد نظر جوی استیک رو رها کنید تا دوربین در جای خودش قفل شود. فقط وزن بارتون رو در نظر داشته باشید تا بیشتر از 5kg نباشه.
همچنین بر روی دسته 322 یک غربیلک تنظیم برای افزایش یا کاهش اصطکاک وجود داره که با حرکت دادن اون می تونید میزان سفتی یا شلی اهرم جوی استیک رو که فشار میدید رو تنظیم کنید.
هر دو هد هد های خوبی هستند
من 498 دارم در عین حال که هد مقاوم و سریعی هست باید گفت جمع و جور هم هست و در حمل و نقل کار راحت تری دارید در عین حال قابلیت عکاسی پاناروما با این هد رو هم دارید و و درجه بندی شده است البته باید عرض کنم در کار کردن به سرعت 322 که یک هد جوی استیکی هست نمیرسه در کل هر هد مزایا و معایبی داره که باید بر حسب نیاز انتخاب کرد مثلا هد 804 تا حدی جاگیر تر و کند تر هست ولی در عین حال همه کاره و جز بهترین هد ها برای عکاسی با دقت هست....
سلام دوستان
اطلاع دارید ارزانترین سه پایه Manfrotto که توی بازار موجوده چی هست؟ (برای 60D می خوام).
مرسی
این مدل که خیلی ارزونتره (حدود 240 تومن)، هد هم داره:
Compact Series Tripod With Built-in Photo/movie Head - Black MKC3-H01 - Kits | Manfrotto
می خواستم ببینم گزینه ارزونتری هم پیدا میشه یا نه ...
سلام
دقت كنيد كه حداكثر وزن قابل تحمل آن فقط 1.5 كيلوگرم است. به نظرم براي DSLR چندان مناسب نباشد. نقل از سايت مانفروتو:
حداكثر براي DSLR هاي Entry Level با لنز كيت مناسب است (به نظر من براي آن هم چندان مناسب نيست)ecure enough to support anything from small point-and-shoots and compact camcorders up to entry-level DSLRs with kit lenses.
عددی که اعلام میشه باید نصف کنید عملا اون سه پایه 800 گرم تحمل داره
ضمنا امکان اضافه کردن وزن برای پایداری بیشتر رو نداره
حالا اگر شما اصرار دارید بخرید
من سه پایه mt190xpro3 خریدم 7 کیلو تحمل داره وقتی میخواستم کمی دوربین رو تنظیم کنم جابجا میشد که به 55xpro3 آپگرید کردم و تفاوت محسوس بود
بیخود به اینها سه پایه مقدماتی نمیگن چون واقعا مشکل لرزششون محسوسه
دوربین رو روی سه پایه نصب کنید بعد از داخل ویزور نگاه کنید حتی برخورد صورت شما هم به ویزور در سهپایه لرزش ایجاد میکنه که در مدل های حرفه ای عملا وجود نداره و یا اندکه
اصراری که ندارم (که اگه داشتم اصلا سوالمو مطرح نمی کردم و همونو تهیه می کردم).
بنابراین به نظرتون اگه وزن تجهیزاتمون به سقف تعیین شده برای سه پایه نزدیک باشه، احتمال بروز مشکل وجود داره.
با توجه این که قیمت سه پایه های Manfrotto برای من زیاده، چه برند دیگه ای رو توصیه می کنید که بتونم از اون برند سه پایه ای ایده آل با بودجه زیر 250 تومن تهیه کنم؟ مدل خاصی توی ذهنتون نیست؟
سه پایه چینی تنها راهکاره
ولی پولتون رو نگه دارید بهتره بعدا چیز بهتر بخرید
fanceir مدل چینی خوبیه مدل بال هد خوبی هم داره حدود 130
اگر با هد ثابت مشکلی ندارید(هد قابل تعویض نیست)
حدود قیمت 250
Vanguard Alta CA 203AP
دقت کنید سری CA نه 203AP ساده
بنرو هم یک مدل 160 تومانی داره با تحمل 2 کیلو
Benro A150 FBR0
از همه اینها بهتر همون منفراتو است چون هیچ سه پایه ای بجز اون خدمات پشتیبانی نداره حتی بنرو که در خارج 5 ساله خدمات میده
یعنی 1 پیچ گم بشه باید بندازید دور البته ونگار هم فکر کنم خدمات داره
با شرکت وارد کننده بنرو میفوتو تماس گرفتم گفتن سه پایه مگه خراب هم میشه که خدمات می خواهید
با حدود 350 تومن سه پایه های BENRO سری MEPHOTO فکر کنم گزینه خوبی باشه. بعضی مدلهاش تک پایه هم میشه.
نوع هد: بال هد -بیشینه ی تحمل وزن: 6 کیلوگرم -بیشینه ی ارتفاع: 1.31 متر
http://www.negahshop.com/media/catal...mefoto_coa.jpg
دوستان کسی نظری در مورد این سری سه پایه ها داره ؟
کسی هست که از این سری تهیه کرده باشه ؟
این سه پایه ارتفاعش 1 متره نازنین و مثل پر کاه میمونه پایه های اندازه بند انگشت کوچیک شماست ولی اصولا جنس بدی نیست
برای دوربین های سنگین و سبک جواب میده ولی در شرایط اضطرار مدل بالا تر اون هم هست که متاسفانه وارد نشده مدل میانی Benro A1350Q1هم سه پایه خوبیه ولی یکمی ضعیفه(اصلا نمیگم بده ولی نه برای عکاسی شب)
گارانتی و خدمات در ایران هم ندارد در پست قبلی گفتم چی جوابمو دادن
این هم همگی در کنار هم
https://s3.amazonaws.com/s3.fstopper...to-Tripods.jpg
این هم در کنار آدم که اندازه مدل 035 بهتر قابل درک باشه
فایل پیوست 60782
فروشگاه های اینترنتی رو خیلی زیر و رو کردم بلکه سه پایه ای رو که با بودجه محدود بنده بخونه و مناسب 60D+18-135 STM باشه پیدا کنم. تنها گزینه هایی که عایدم شد Velbon EX-630 و EX-640 بودند. آیا این سه پایه ها از عهده انجام مسئولیت های محوله بر خواهند آمد؟ دوستان خوبم در انجمن عکاسی تا دقایقی دیگر اظهارنظر خواهند کرد. :::happy:::
ضمنا اگه گزینه دیگه ای به ذهنتون می رسه ممنون میشم معرفی کنید.
(Vanguard Alta CA 203AP حدود 280 تومن قیمت داره که واسم مقدور نیست و Benro A150FBR0 هم حداکثر load قابل تحملش رو 2 کیلوگرم ذکر کرده که به نظرم با توجه به عرایض قبلی دوستان قدری جای نگرانی داره).
سپاس
بله ولبون پاسخگو هست منتها تشریف ببرین فروشگاه ها fancier رو هم ببینید من که اولین بار حضوری دیدم وسوسه شدم یکی بردارم
130 مدل wf77f531
به اینا میگن سه پایه
قبل گرونی 1200 بود من نمیدونم چرا نخریدم :D
اون موقع میگفتیم بابا چه خبره گرونه میرم لنز میخرم
فایل پیوست 60784
فایل پیوست 60783
ببخشید به چه دلیل باید عدد اعلام شده رو نصف کرد؟
ضمن اینکه تکون خوردن یا نخوردن سه پایه ارتباط مستقیمی با جنس پایه های سه پایه داره.
در آزمایشی که تو یکی از سایتها انجام شده بود، در صورت برخورد باد یا هر جسمی به سه پایه، میزان لرزش در سه پایه های فیبر کربنی به میزان قابل توجهی از سه پایه های آلومینیومی کمتر بود.
وزن اعلام شده وزن قابل تحمل شده سه پایه هست در شرایط استاندارد و در زمان کار کردن با دوربین و یا شرایط غیر استاندارد شرایط متفاوت هست درضمن وزن هد رو هم به دوربین و لنز اضافه کنید ......
بعضی وقتها به دلیل باد و یا شرایط نامساعد نیاز به سه پایه ای چند برابر قوی تر دارید .....
من سه پایه mt190xpro3 خریدم 7 کیلو تحمل داره وقتی میخواستم کمی دوربین رو تنظیم کنم جابجا میشد که به 55xpro3 آپگرید کردم و...
جناب siosha ، ممکنه تجربیاتتونو در مورد این سه پایه ها کامل تر توضیح بدین؟
از اونجایی که قصد خرید یه سه پایه برای همیشه !!!! هست، بهترین پیشنهادهاتونو بدین...
دوستانی که با mt190xprob کار کردن چه نظری دارن؟
و آیا هد 804 کفایت می کنه؟
با تشکر
دوستان در حدود 500 تومن چه سه پایه ای رو پیشنهاد میکنید ؟
دوربین 70d و لنز 18-135 , میخوام که قد سه پایه هم یه جوری باشه که نیاز به خم شدن نباشه.
کلا ارتفاع قابل قبول سه پایه چقدر باید باشه ؟
چون در عکسی که دوستمون گذاشتن از بنرو خیلی ارتفاعش کمه !
http://www.ephotozine.com/articles/m...1336141874.jpg
این مدل از منفورتو چطوره ؟
MT294A3
http://www.ephotozine.com/articles/m...1336147972.jpg
530 تومان
اول بگید چه کاری می خواهید انجام بدید
بعد اینکه چه وزنی براتون مناسبه یعنی قابل حمل باشه یا نه
ارتفاع استاندارد 15-20 سانت کمتر از قد شماست که به همراه هد و دوربین به چشم شما برسد که اگر کمتر باشد باید خم بشید
ضمن اینکه ارتفاعی که من میگم ارتفاع بدون محور مرکزی است چون اساسا وقتی محور بالا میاد لرزش خیلی زیاد میشود(عملا بجز موارد ضروری نباید استفاده کنید) برای همین گفتم 1 متر بجای 1.35
اینکه چه سه پایه ای خوبه باید دید خوب از نظر شما چیه بهتر سه پایه ها کربنی هستند 055Cxpro3 190Cxpro4 که هر دو مدل جدید دارن MT
MT294A3 مدل های مبتدی هستند که محور متحرک افقی ندارند ولی کارآیی خوبی دارند منتها حداقل ارتفاعشون حدود 50 سانته در صورتی که مدل های 190 و 055 تا 10 سانت پایین میان
Mefoto A1350Q1 Roadtrip مدل متوسط همونیه که شما نشون دادید و به نظرم حداقل ها رو داره ولی وقتی از نزدیک ببینی خیلی کوچولو هستش که من هروقت در مغازه میبینم میخوام هر جفتشون رو بخرم ولی تنها علتی که نخریدم این بود که با شرکت تماس گرفتم گفتن مگه سه پایه خراب هم میشه !!(خدمات بی خدمات)
GlobeTrotter Carbon Fiber Travel خیلی عالیه منتها در بازار نیستن
خلاصه اینکه منفراتو حرفه ای (055)کمتر از 950 تومان نمیشه
بجز 055 بقیه همگی بدون محور 135 سانت ارتفاعشونه + دوربین میشن 150
مدل MT190 جدید هم ارتفاع خوبی داره ولی حدود قیمت 055xprob است که نمیصرفه
مدل مبتدی همونیه که خودتون گفتید که 350 تومان قیمتشه اما هد رو باید 350 به بالا هزینه کنید تا حداقل ها رو بهتون بده یعنی 600 حداقله
زیر 500 تومان همون A1350Q1 رو میتونید بردارید چرا؟ چون سه پایه ای خوب میگیرد که عملا سه پایه همراهه یعنی اساسا ضرر نمیکنید (اگر خراب نشه البته )
مدل های ca ونگار رو هم از نزدیک ببینید چیز خوبی دراومده ارزون ترینش Vanguard Alta CA 203AP منتها هداشون ثابته
پایین تر هم fancier چینی
این تاپیک 100 صفحه داره چند صفحه رو هم ورق بزنید
مدل جدید اول اسمشون MT داره
فایل پیوست 60788
اصلا چیز بدی نبود ولی من مدل محکمی میخواستم لرزش 190حداقل 5 ثانیه ادامه داره تا تموم بشه و من حوصله نداشتم برای همین مدل بالاتر رو گرفتم
اگر پول دستم بیاد حتما دوباره میخرمش اما مدل کربنش(mt190cxpro4) چون مدل 55 اصولا قابل حمل نیست (2.5 کیلو ارتفاع 62 سانت)
هد هم 498RC2 گرفتم ولی اونم عوض میکنم به مدل منیزیم چون هد 498 محدودیت حرکتی افقی داره حرکت نرمی هم نداره و یا شاید نگه دارم چون قابل حمل تره (البته mefoto همچنان منو قلقلک میده اگر خدمات داشت حتما برمیداشتم)
هد 804 نگیرید همین 498 رو برداریدو یا 808
قبلا سه پایه چینی 100 تومانی داشتم همیشه در آرزوی حالت 90 درجه میموندم چون اصلا ثابت نمیشد ولی این هدها کاملا سرجاشون میمونن
قفل چینه هم که 1 ساله خراب شد
این مورد اگر ارتفاعش خوب باشه و گیر بیاد به نظرم خوبه. من 175 هست قدم.
خدمات رو هم که واقعا توی ایران محرومیم و نمیشه روش حساب کرد.
http://ecx.images-amazon.com/images/...L._SL1500_.jpg
بله اگر باشه در حدود قیمت 600 هستش و ارتفاع و قدرتش عالیه
منتها شرکت پارت جدید نیاورد ولی توی بازار بگردید شاید موجود باشه
در پست های قبلی کلی جواب دادم ولی با هد 804 موافق نیستم هد حداقل , 460MG و یا 498RC2
هد 808 هم که عالیه (البته هرچی گرون تر باشه عالی تره مثلا 410Junior)
در کل سه پایه های منفراتو
مدل های جدید MT055Xpro4 /Cxpro4 قیمت فضایی 1500 و 800
مدل حرفه ای سنگین 950
055xpro3+808Rc4 /498RC2
مدل حرفه ای سبک(خیلی سبک و خفنه ولی سه پایش در بازار خیلی کم شده و مدل جدیدش اومده) 2 تومان ناقابل
055cxpro3+410 junior/MH055M0-Q2
حرفه ای و سبک MT190Cxpro4 با اینکه از مدل متوسطه ولی خیلی عالی و قابل حمله اگر پول دستم بیاد توی نوبت خریده (حدود 1200 ارتفاع مناسب با دوربین تقریبا جلوی صورته وزن 1.6 و حداقل ارتفاع در حالت جمع شده 50 سانته حالت ماکرو 10 سانت)
مدل متوسط MT190Xpro3 جالب نیست ولی از مدل قدیمیش خیلی بهتره
حرفه ای و بسیار سبک کوتاه 190CXpro4 مدل قدیم مدل بالایی منتها کمی کوتاهه ولی خیلی سبکه 1.3 کیلو وقیمت 900
متوسط ولی کوتاه 190Xpro3
مدل مقدماتی بدون محور افقی و حداقل ارتفاع 50 MK294X3 (اگر با ارتفاع مشکلی ندارید بسیار کارآمد و خوش قیمت)
مدل مسافرتی Manfrotto MKBFRA4-BH Befree با قابلیت تعویض هد (خیلی عالیه از نزدیک باید ببینید و تنها عیبش عدم pan و قیمتش است وگرنه یکی میخریدم) 600 قیمتشه
هد های منفراتو به ترتیب کیفیت
410 Junior
808Rc4
Manfrotto MHXPRO-3W
Manfrotto 327RC2
Manfrotto 322RC2
498Rc2
Manfrotto 460MG
سه پایه های mefoto(همگی با هد و مخصوص حمل )
به ترتیب قدرت
GlobeTrotter قدرتمند برای همه شرایط
C2350Q2
A2350Q2
Roadtrip متوسط کاربردی بجز موارد با سرعت شاتر پایین
A1350Q1
Backpacker سه پایه کوچک(خیلی کوچک) چندان انتظار نداشته باشید ولی بهترین سه پایه کوچکه
A0350Q0
رمز گشایی نام Manfrotto
MT055CXPRO3
Version+Model+Material(carbon/Alumin)+Series+Sections
MT+055+C+XPRO+3
رمز گشایی نام mefotto
A0350Q0
Material+Model+sections+Head Type
Q0 Q1 Q2 انواع هد
C کربن
A آلومینیوم
03 مدل 03
5 قسمت های پایه(5قسمتی)
خیلی جالبه که بعضی از سه پایه ها و تک پایه ها از دوربین ها و لنز ها هم گرون تر هستن.
گاهی فکر میکنم اخه مگه یک سه پایه قراره چیکار کنه که انقدر گرون شده.
خوشحال میشم اگه دوستان ویژگی های یک سه پایه حرفه ای رو بهم بگن.
من این سه پایه ولوبون 200 رو مدتی پیش خریدم 50 هزار تومن!
در حقیقت این 50 تومن اضافه ی پولی بود که واسه لنز کنار گذاشته بودم. گفتم یک سه پایه هم بگیرم.
یک و نیک کیلو دوربین و لنز هم سوار میکنم روش
از ماه و ستاره و حیاط وحش و .... هم عکس میندازم
تعادلش خوبه
فقط به خاطر سبکیش کمان نکنم توی اب یا توی باد تحملش زیاد باشه که اون موقع هم میشه با یک ابتکار ثابتش کرد که تکون نخوره.
توی حالت عادی با اینکه سبکه واقعا تکون نداره
تا سی چهل سانت هم حمع میشه و خیلی سبکه
تا تقریبا یک متر و نیم هم بلند میشه
فکر میکنم الان نزدیک شصت هفتاد تومن باشه
ممنون میشم اگه بگین تفاوت ها و این همه اختلاف قیمت ها واسه چیه؟
فایل پیوست 60790
خیلی ها فکر میکنن چون روی سه پایه دوربین رو نصب کردن تصویر باید شارپ بشه ولی در مدل های مختلف در سه پایه موردی هست بنام زمان کاهش لرزش (Damping time) یعنی از زمانی که شما به سه پایه دست میزنید تا اینکه کاملا ثابت بشودکه اگر در این زمان عکس بگیرید عکس کاملا تار میشه چون دوربین داره میلزه
این زمان برای اون مدل 5-7 ثانیه است
برای مدل 055 به 3-4 رسیده و در مدل کربنی 1-2 ثانیه است
مواردی که در سه پایه مهم است
1 کیفیت ساخت بدنه(کربن یا آلومینیوم)
2 میزان ثبات در شرایط مختلف
3 میزان زمان کاهش لرزش
4 وزن
5 حداکثر ارتفاع
6 حداقل ارتفاع برای ماکرو
7 حداقل ارتفاع جمع شده
9 تعداد پایه
10 مکانیزم قفل
11 مکانیزم باز شدن پایه ها(درجه های مختلف پایه قفل میشود)
12 مکانیزم محور
13 قابلیت افقی و عمودی شدن
14 اتصال هد به دلخواه
15 سرعت عملکرد و تغییر وضعیت
16 وزن قابل تحمل
17 نوع اتصال به زمین
18 خدمات پس از فروش
این تازه مواردیست که به ذهنم رسید و تازه هد هم مواردی جداگانه دارد
مدل زیر سه پایه 3 میلیون و هد 2 میلیون قیمت دارد
5 میلیون ناقابل
فایل پیوست 60797
فایل پیوست 60796
فایل پیوست 60795
فایل پیوست 60793
فایل پیوست 60792
فایل پیوست 60791
سه پایه شما بیشتر مناسب دوربین های کامپکت است.
سه پایه های حرفه ای تر:
1- تعادل و استحکام بیشتری دارند: پایه های سه پایه شما به دلیل رابط های بین پایه ها و میله وسطی زیاد باز نمی شوند و نتیجتاً تعادل آن نسبتاً راحت به هم می خورد و با یک تماس یا ضربه کوچک دوربین به زمین می افتد (دوربین کامپکت من روی سه پایه ای مانند مال شما به زمین خورد و خراب شد)
2-سه پایه شما هد ساده و با تنظیمات کمی دارد و تنظیم دقیق و ثابت و محکم با آن ممکن نیست و مکانیزم های مخصوص مثلاً برای عکاسی پانوراما را ندارد . سه پایه های حرفه ای تر قابلیت تعویض هد دارند و می توان هد های مخصوص مثل پانوهد یا بال هد های مختلف یا هد های جوی استیکی روی آن سوار کرد.
3- پایه های و سازه و مفصل بندی سه پایه شما بسیار ضعیف است و استحکام کافی را ندارد و با تماس دست با دوربین هم تنظیم دقیق دوربین به هم می خورد و هم دوربین به لرزش می افتد.
4- سه پایه شما قابلیت نزدیک شده زیاد به زمین را ندارد که برای بسیاری از حالات عکاسی از منظره گرفته تا ماکرو مورد نیاز می شود.
5- وزن کمی را تحمل می کند
و ....
برای مقایسه لازم است با یک سه پایه حرفه ای تر کار کنید تا تفاوت ها را بهتر متوجه شوید.
البته سه پایه های بسیار ارزان قیمتی هم هستند که برای کارها خاص کاملاً مناسب هستند من از همین مارک ولبون یک سه پایه مدل CX 460 Mini دارم که برای عکاسی ماکرو عالی است و آن را 30 هزار تومان خریده ام.
ارادت
Damping
میتونید در لینک بالا فرمول هایی که در محاسبه استفاده میشه رو ببینید و خودتون متوجه بشید چقدر کاهش این عدد برای تولید کننده سخته
فایل پیوست 60798
خیلی ممنونم از توضیحات شما داریوش عزیزنقل قول:
سه پایه شما بیشتر مناسب دوربین های کامپکت است.
سه پایه های حرفه ای تر:
1- تعادل و استحکام بیشتری دارند: پایه های سه پایه شما به دلیل رابط های بین پایه ها و میله وسطی زیاد باز نمی شوند و نتیجتاً تعادل آن نسبتاً راحت به هم می خورد و با یک تماس یا ضربه کوچک دوربین به زمین می افتد (دوربین کامپکت من روی سه پایه ای مانند مال شما به زمین خورد و خراب شد)
2-سه پایه شما هد ساده و با تنظیمات کمی دارد و تنظیم دقیق و ثابت و محکم با آن ممکن نیست و مکانیزم های مخصوص مثلاً برای عکاسی پانوراما را ندارد . سه پایه های حرفه ای تر قابلیت تعویض هد دارند و می توان هد های مخصوص مثل پانوهد یا بال هد های مختلف یا هد های جوی استیکی روی آن سوار کرد.
3- پایه های و سازه و مفصل بندی سه پایه شما بسیار ضعیف است و استحکام کافی را ندارد و با تماس دست با دوربین هم تنظیم دقیق دوربین به هم می خورد و هم دوربین به لرزش می افتد.
4- سه پایه شما قابلیت نزدیک شده زیاد به زمین را ندارد که برای بسیاری از حالات عکاسی از منظره گرفته تا ماکرو مورد نیاز می شود.
5- وزن کمی را تحمل می کند
و ....
برای مقایسه لازم است با یک سه پایه حرفه ای تر کار کنید تا تفاوت ها را بهتر متوجه شوید.
البته سه پایه های بسیار ارزان قیمتی هم هستند که برای کارها خاص کاملاً مناسب هستند من از همین مارک ولبون یک سه پایه مدل CX 460 Mini دارم که برای عکاسی ماکرو عالی است و آن را 30 هزار تومان خریده ام.
ارادت
حالا بهتر متوحه فاصله بین سه پایه حرفه ای و اماتور شدم.
دو تا عیب من توی سه پایه خودم دیدم که بهش اشاره کردین اما اونچه از همه مهمتره سبکیش هست. که البته میشه با کمی ابتکار وزنش رو تا چند کیلو هم بالا برد
اما این سبکی باعث میشه زمان عکاسی که دوربین به سه پایه متصل هست، دوربین لرزش داشته باشه.
به همین خاطر من همیشه از ریموت کنترل به همراه سه پایه استفاده میکنم.
با باقی مسائلش مشکلی ندارم. مثلا خیلی خیلی راحت تنظیم میشه. بست محکمی داره و به هر جهت راحت چرخونده میشه.
اما به نظر من بهترین چیزی که این سه پایه عرضه میکنه ارزان بودنشه
اپه جایی از بین رفت
اگه به سرقت رفت
اگه جا موند یا به هر دلیل خراب شد ادم دیگه دلش نمیسوزه. پرتش میده و یکی دیگه میگیره.
از راهنماییتون باز هم ممنونم.من سعی میکنمسه پایه رو کمی سنگین کنم با یک روش ابتکاری. عکس هاش رو هم نشون شما میدم. همچنین مشغول ساخت یک جای لنز با فوم 8 لایه و چرم و دوخت هستم که وقتی اماده شد روش طراحیش رو توی فروم میزارم.
فوم و چرم و بندهای این جای لنز بسیار مقاوم تر از لنز های توی بازار هست و قیمتش فوم 8 لایه و بند و روکش چرم ضد اب تنها 10 هزار تومن با من تموم شد. این در حالیه که یک کاور لنز با فوم 2 لایه و پارچه کشی عادی برای لنز 500 میلیمتری نزدیک صد و چند هزار تومنه! اونم تازه اگه گیر بیاد.
فکر میکنم توی زمینه ی عکاسی گاهی باید ابتکاراتی انجام داد.درباره این سه پایه هم همین فکر رو میکنم
دوستان بنظرتون یک سه پابه ارزان قیمت مثل t660ex برای دوربین بریدج canon sx 50 جوابگو هست ؟
بله
با سلام
من تا بحال با سه پایه های حرفه ای کار نکردم. بدنبال تجربه تلخی که از خرید سه پایه ازران(بر خلاف عادت همیشگی) داشتم، قصدم بر آن شد که تا500-600 ت هزینه کنم. با گشتی در تاپیک و بازار به این نتیجه رسیدم که اگر تمایل به استفاده از مانفروتو را داشته باشم با این مبالغ کاری نمیتوان از پیش برد!! لذا ناچارا بودجه را تا حدود 1ت افزایش خواهم داد البته با هد.
مجددا تکرار میکنم که تابحال هیچ تجربه خاصی با این برند و هد های آن نداشتم. مدل های 190xprob و 055xprob را در بازار دیدم که با توجه به اختلاف قیمت ناچیز، بنظرم 055 خیلی بهتر بود.
و همچنین یکی 2تا هد من جمله 322. خوب کار با هدهای جوی استیکی خیلی راحته ولی ظاهرا معایبی من جمله عدم تنظیم برای پانوراما داره.. نمیدونم در عمل باید چه انتخابی داشته باشم!!
با توجه به نیاز به عکاسی منظره و آسمان شب، دوربین و لنز معمولی نهایتا 2ک.گ و همچنین بودجه، پیشنهاد دوستان چیست؟
تفاوت سری آلومینیومی با کربنی در عمل؟
پیشاپیش سپاس
قیمت و اندازه هد باید با سه پایه همخوان باشد
ولی همه هدها با سه پایه سازگارند
کربن هم سبک تره هم لرزش کمتری دارد(بطور محسوس)