دوستان از این پلت فورم ها واسه نگه داشتن نوت بوک کجا میشه پیدا کرد؟ حدود قیمت هم دارین؟
فایل پیوست 49127
البته فقط اون صفحه نگه دارنده منظورمه، سه پایش که فرقی نمیکنه.
Printable View
دوستان از این پلت فورم ها واسه نگه داشتن نوت بوک کجا میشه پیدا کرد؟ حدود قیمت هم دارین؟
فایل پیوست 49127
البته فقط اون صفحه نگه دارنده منظورمه، سه پایش که فرقی نمیکنه.
هد 496rc2 از بندر عباس به قيمت ٢٠٠ خريداري شد، واسه پرتره به نظر خوب ميرسه
دوستان کسی با ونگارد Alta Pro 263AP کار کرده؟
آلومینیومی هست با هد ph32
من یک سه پایه می خوام که سریع بشه تنظیمش کرد و تعداد زوایایی هم که میده زیاد باشه.
وزنش هم نسبت به مدل کربنیش فقط حدود ۳۰۰ گرم بیشتره ولی قیمتش نصفه حدودا.
سلام
در مورد سه پایه متاسفانه تجربه ای ندارم و از مدل 263AT استفاده میکنم.(که اگر زوایای عجیب و غریب میبندید انتخاب ایده آل و مستحکمی هم هست)
ولی هد PH32 ، هد جالبی نیست.
من با 808RC2 به گمانم اگر اشتباه نکنم کار کردم نسبت به این هد جدا بهتر هست.
مشکلات:
-عدم وجود دسته ی سوم برای چرخش هد/Panning ، که باید خودتون بچرخونید و قابل کنترل نیست گرچه قفل دارد ولی اگر قفل کنید هد آماده ی بیرون آمدن میشود :)
-دسته های بلند باعث میشن نتونید توی کیف با دسته ها هد رو قرار بدید و هر دفعه باید باز کنید و ببندید.
-استحکام مناسبی ندارد و به حد خیلی کمی لق میزند.
-بالا و پایین کردن/Tilting محدود به کمتر از 90 درجه هست که مشکل تقریبا بزرگی هست که میخواین مستقیم از زمین یا از آسمان بگیرید.
به دلیل این مشکلات کنترل کردن سه پایه بر وفق مراد نخواهد بود و مسلما بعد از مدتی دلزده خواهید شد.
البته برای یک هد 3 محوره ی ارزان قیمت مورد بدی نیست ولی با چند هزارتومان هزینه ی بیشتر
مدل مانفروتو کاملا ارزش خرید بیشتری دارد.
اگر در مورد سه پایه هم سوالی دارید در خدمتم :)
ممنون از جواب.
263AP در واقع همون 263at هست با هد ph32 که با هم میفروشند.
میتونم بدنه را همون 263at بگیرم با هد مانفرتو؟به هم میخورند؟
در مورد هدهای سه چهته هم فرمایش شما صحیح است.من از هدهای خلبانی یا جوی استیکی هم بدم نمیاد منتها باهاشون کار نکردم.میترسم خیلی دقیق نباشن.
مثلا 324rc2 چطوره؟
سلام
در واقع خیر ، مدل AP قابلیت اصلی بیرون اومدن قطعه ی وسطی رو ندارد همچنین استحکام مدل AT
در مورد هد هم مشکلی نیست ، 90 درصد هد ها پیچ استاندارد میخورند که اکثر سه پایه هارو شامل میشه
مواردی هم که سازگار نیستند ، تبدیل رو درش قرار میدن.
من هم هدی که در نظر دارید انتخاب کردم مدل 324 ، چند ویدئو از کار با این هد گرفتم نسبت به مدل شیک خود ونگارد عملکرد بسیار بهتری داره
مدل های ونگارد GH100 200 300 هست که متاسفانه مشکل اساسی بر سر سفت بودن دستگیره هست.
حتی با شل کردن Friction Level هم این دستگیره هنوز به شدت سفت هست ؛ موقعی از این موضوع مطمئن شدم که ویدئویی از یک شخص بزرگ هیکل
دیدم که حتی با قدرت زیاد به سختی این هد رو حرکت میداد و جالبه ویدئو های دیگه نیز ، این بخش ازشون یا Cut شده و یا توی کادر نیست.
هد مشابه مانفروتو هد بسیار مناسبی هست و با تغییر میزان Friction تغییرات کوچیک و ریز هم به کادر میتونید بدید.
خب پس انتخاب من شد Vanguard 263at + 324rc2 اگر به هم بخورند.
نظرتون درباره مانفرتو 190xprol چیه؟تقریبا با ونگارد مشخصاتش یکیه منتها قیمتش را در ایران نمیدونم چنده.
من فیبر کربن برام گرونه و میخوام حتما قطعه وسطی هم بیرون بیاد که ماکرو و نزدیک زمین مشکلی نداشته باشه.
ممنون
در مورد نزدیک شدن به زمین مدلی که گفتین (AP) مشکلی با این موضوع نداره
چون به صورت معکوس میتونید دوربین رو ببندید ولی اگر بودجه ی مدل ونگارد که حدود 430 هزارتومن هست رو دارید مسلما انتخاب بهتری هست.
مانفروتو قیمت بالاتری به گمانم دارد.
اول قصد خرید مانفروتو رو داشتم منتهی استحکام این سه پایه بنظر من کمی از مدل ونگارد کمتر هست.
از دید من این مدل ونگارد چیزی مانند سه پایه های شکست ناپذیر Gitzo هست منتهی با استحکام و دوام مسلما کمتر که شامل قیمت کمتر هم خواهد شد.
البته مورد آخر رو تا قبل از افتادن سه پایه به زمین مطمئن نبودم که خوشبختانه بعد از برخوردش با زمین و جان سالم بدر بردن اطمینان بیشتری پیدا کردم.
من 263AT را دارم. ميله وسط بيرون ميآيد و به صورت افقي قرار مي گيرد و دوربين را مي توان بسيار به زمين نزديك كرد. من با 263At كار ماكرو زياد كرده ام. البته مشكل وزن نسبتاً زياد آن است كه استفاده از آن را براي حمل در طبيعت دشوار مي كند و در سفرهاي عكاسي در دراز مدت خسته كننده است.
من تلفنی از یکی از فروشگاهها پرسیدم.یک نگاهی انداخت و گفت هد 324rc2 به ونگارد نمیخوره.
مبدلی که گفتید هست؟از کجا میشه تهیه کرد؟
خوب مشکل اینجاست ، با یک نگاه ساده نمیشه گفت نمیخوره :)
یک آچار خاص در جعبه ی سه پایه ها و هد هایی(ساده تر) که سرپیچ کوچک دارند قرار داره.
به این شکل هست:
http://www.8pic.ir/images/33192858953069733446.jpg
این یک سه پایه ی معمولی دارای قابلیت تعویض هد هست که اندازه ی سرپیچ استاندارد دارد ، چه هد و چه سه پایه رو میتونید به سرپیچ استاندارد تغییر بدید.
http://www.8pic.ir/images/87736796137974537751.jpg
زیر هد PH32.
http://www.8pic.ir/images/69319980349940969049.jpg
میتونید این قسمت رو باز کنید و تبدیلش کنید به یک هد با سرپیچ استاندارد.
http://www.8pic.ir/images/33895700094839079865.jpg
http://www.8pic.ir/images/36194948307581899478.jpg
به دلیل محدودیت در گذاشتن عکس ها در پست بعدی قرار میدم...
این بخش سر خود سه پایه ی Vanguard 263AT هست که اگر دقت کنید چیز دیگری کنارش پیچ شده.
http://www.8pic.ir/images/67189786851426525163.jpg
که میتونید بازش کنید و ببنید روی سه پایه تا مشکلی با هد های دیگر نداشته باشه ، در صورت استفاده از هد هایی با سرپیچ استاندارد.
http://www.8pic.ir/images/75142011088034294913.jpg
http://www.8pic.ir/images/01271264132219886070.jpg
http://www.8pic.ir/images/59559785009651931598.jpg
http://www.8pic.ir/images/10048313625591148316.jpg
آقا این پست شما چند تشکر نیاز داشت.ممنون
پس میریم سراغ همون 263at و هد 324rc2
به محض اینکه خریدم اینجا عکسهاشو میزارم.
سلام.
ممنون از دوستانی که توی این چند صفحه آخر پست زدند. خیلی مفید بود و جای سوالی باقی نگذاشت، انتخاب من "vanguard Alta Pro 263AT" هست.
فقط در مورد هد لطفا راهنمایی کنید. نمیدونم اصلا چه ملاک هایی باید داشت برای انتخاب و این همه تفاوت قیمت و این ها مال چیه؟ ممنون.
یه سوال دیگه اینکه توی مشهد بازار لوازم عکاسی خوب کجا هست؟ که چندتا فروشگاه درست و حسابی یه جا باشه (نمیدونم این سوال رو همینجا باید بپرسم یا نه.) ممنون.سلام.فایل پیوست 50175
دوستان پست قبلی که هیچی! الان بین این سه تا هد لطف کنید اگه نظر یا تجربه ای دارید بفرمایید و من رو توی انتخاب راهنمایی کنید.
سلام
سفر کوچکی سمت تهران داشتم تونستم همه ی مدل های Joystick شکل رو تست کنم.
مدل ونگارد رو به شخصه بیشتر از همه میپسندیدم.
متاسفانه همونطور که توی اکثر بررسی های کاربرها گفته شده بود تریگر بسیار بسیار سفتی داشت.
که متاسفانه در هیچ مدلی شل بودن یا سفت بودن خود تریگر تنظیم نمیشود (گرچه چندان لزومی هم نیست)
ولی Friction قابل کنترل هست.
همچنین در موقعیت های کمتری نسبت به مدل های مانفروتو قابل کنترل هست و صفحه ی نگهدارنده ی جالبی ندارد.
دست آخر مدل 324RC2 رو از مانفروتو رو به قیمت 280 هزارتومان تهیه کردم.
تحمل وزن بسیار خوبی داره و توی بررسی ها با دوربین های بسیار سنگین هم چندان مشکلی نبوده
فقط کافی هست Friction رو سفت کنید که حرکت ناگهانی نباشه.
مدل 327 برای کار های بسیار سنگین و بزرگی هست که دسته ی بلند تری دارد منتهی صفحه ی نگه دارنده همچنان مشابه به مدل های دیگر هست.
با اینکه در این بین مدل 322 بی رفاع بنظر میرسد هنوز حرف های جالبی برای گفتن دارد.
جالبی این مدل این هست که علاوه بر اینکه صفحه ی نگه دارنده توسط پیچ های آلن که در داخل جعبه هست
باز میشود و برای چپ دست بودن بسته میشود(که مشابه اینکار در 324 و 327 هم ممکن هست)
در زیر آن نیز بسته میشود (به گوشه ی پایین سمت راست تصویر 322 دقت کنید)
و البته مشکل اساسی این مدل Friction ّسیار بسیار کند آن هست.
وقت زیادی باید صرف کنید تا کنترل Friction رو بچرخانید و به سفتی یا شلی وضعیت رو انتقال بدید.
مدل 324 از نظر من مدل کاملا ایده آل برای بدنه های کوچک و متوسط هست که قابلیت های خوبی دارد (حتی در حالت Vertical/Portrait)
یا حق
:-) ممنون از جناب دانشمند و shahede.dovom عزیز.
دوستان من یه سفر یکروزه به تهران دارم (فردا) میشه راهنمایی کنید برای خرید لوازم جانبی کجا برم بهتره؟
توی شهر خودمون هیچ فروشگاهی اینا رو نداشت. سه پایه ونگارد و هد مانفروتو میخواستم بخرم.
شنیدم حوالی میدون توپخونه چندتا فروشگاه هست. اینکه کجا قیمت ها بهتره هم ممنون میشم بهم بگید.
اگه خلاف قوانین هست هم توی پیام شخصی زحمتش رو بکشید. سپاس. {امیدوارم پستم خارج از تاپیک نباشه}
سلام
همون توپخانه که رسیدید مسیر ناصرخسرو رابپرسیدکه ۵دقیقه فاصله دارد.همان ابتدای ناصرخسرو دست راست فروشگاه بزرگی هست که انواع سه پایه ها رادارد.فروشگاههای دیگری هم هست در همان ناصرخسرو.
همینطور تقاطع جمهوری-حافظ هم پاساژی هست که انجا هم میتوانیدخریدکنید.البته انجا جنس دست دوم هم دارند.کمی دقت بفرماییددراین مورد.
وهمینطورخیابان بهارجنوبی -برج بهار
سلام
برای یه نیکون5100 یه سه پایه و هد میخوام هزینش چه قد میشه ؟ چه مارکی با بودجه 300 ممنون میشم از راهنماییتون
263 at ونگارد یا 190 مانفرتو؟ کدوم برای کار لنداسکیپ و ماکرو بهتره؟ استحکام کدوم بیشتره؟
سلام دوست عزیز.اگه این تاپیک رو از اول خونده باشید از نظرات دوستانی که تجربه استفاده از این دو مدل سه پایه رو دارن تقریبا میشه اینجوری نتیجه گرفت که هر دوی این سه پایه ها جوابگوی کار شماست اما مدل منفروتو هنوز از کیفیت ساخت بالاتری برخوردار است و ارزش خرید بیشتری دارد
سلام دوستان
تازه عکاسی شروع کردم و برای اول کار میخوام یه سه پایه حدود 150 تومنی(یا کمی گرونتر :::whistling::: ) بخرم. دوربینم 650D با لنز 18-135 هست. بیشتر عکاسی از منظره و آسمان شب انجام میدم.
برای عکاسی پانوراما هم راحت باشه...
لطفا یکی منو راهنمایی کنه :-( در مورد مدل برند، مزایا و معایب سه پایه ها هیچ اطلاعی ندارم ولی یک چیزی خوب و موندگار میخوام
میخوام که باز و بسته کردن دوربین روش راحت و سریع باشه
بودجه تا 200 تومن هم میتونم جور کنم ولی بیشتر نه!
توجه: از اونجایی که برخی از دوستان توصیه به خرید سه پایه بهتر و گرونتر میکنند به خاطر آینده نگری. ولی باید بگم که من بیشتر از این نمیتونم خرج عکاسی کنم. اینو فقط برای تفریح انجام میدم :-) شاید مجبور بشم در آینده دوربین هم بفروشم!
up......
واقعا کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟!
جواب دادن به شما کمی مشکل است دوست عزیز.چون از طرفی اصولی که همه دوستان به آن پایبند هستند ایجاب میکند که حتی در صورت استفاده تفریحی از عکاسی باز هم خط کشی های اصلی را رعایت کنند.یکی از این اصول این است که دوربین و تجهیزات عکاسی برای عکاسان بسیار بسیار عزیز و جدانشدنی به شمار میرود.ضمن اینکه در تهیه لوازم جانبی هم سعی بر این است که کیفیت استاندارد لحاظ شود.این در حالیست که با قیمتهای فعلی ، تهیه یک سه پایه مناسب با این محدوده قیمتی واقعا شدنی نیست و به همین دلیل کسی مارکهای پایینتر را توصیه نمیکند.چون ممکن است کارایی لازم را نداشته باشد و از طرف دیگر اینکار به بهای صدمه زدن به دوربین و لنز تمام شود.
پیشنهاد بنده:
1- عکاسی را جدی تر دنبال کنید
2- بجای تهیه یک سه پایه ارزان قیمت مدتی دست نگه داشته و با پس انداز بیشتر اقدام به خرید کنید
3- برای آگاهی از تفاوت سه پایه ها و اینکه چرا کسی تا الان به شما پاسخی نداده همین تاپیک را از ابتدا مطالعه بفرمایید.
قطعا به مطالب ارزنده و مفیدی دست پیدا میکنید که حاصل تجارب عملی دوستان است و میتواند راه را هم برای شما مشخص کند
در صورت نیاز فوری برای تهیه سه پایه در همان رنج قیمت ، بهتر است مشخصات دوربین کامپکت یا slr خود را قید بفرمایید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز از توضیحاتی که دادید
همونطور که گفتم دوربینم 650D کنون هستش و بیشتر عکاسی منظره انجام میدم
خیلی به عکاسی علاقه دارم ولی چه کنم که دیگه پولی ندارم. تنها راه درآمدمو از دست دادم. تمام پس اندازی هم که داشتم دادم برای خرید دوربین. الان هم فقط 1.500.000 دارم که میخوام یه لنز 18-135 stm و یه سه پایه بگیرم....
با سلام
توضیحات رو دوستان فرمودند ولی، اگر مصر بر 2بار خرید(جنس ارزان قیمت) هستید بنظرم مدل های تاکارا Takara جزو ارزانترین های بازار باشد حتی چند مدل زیر 100ت هم دارد مثل 2231، برای منظره هم کار راه اندازه، تو باز و بست دوربین هم مشکلی نخواهید داشت، فقط بعدا نفرینمون نکنید!!!:::happy:::
سلام دوستان، امروز که قصد خرید سه پایه مانفرتو و هد از فروشگاه تصویر برتر رو داشتم در حین خرید و به طور اتفاقی وقتی صحبت از عکاسی و اینترنت و فروم شد متوجه شدم که فروشگاه متعلق به آقای مهدی و آقا سعید هستش که آقا سعید از اعضای محترم فروم عکاسی هستند. saed_violin عزیز و دوستشون واقعا زحمت کشیدند و کلی هم صحبت کردیم و با 6D آقا سعید تست سرعت فوکوس انجام شد که واقعا عالی بود.
در مورد سه پایه، بنده میخواستم 055XPROB رو انتخاب کنم که وقتی تو مغازه دیدمش و با 190XPROB مقایسه اش کردم 055 واقعا خیلی سنگینتر و بزرگتر بود و ترسیدم به خاطر وزن و هیکل زیادش تو مسافت های طولاتی اذیتم کنه، به ناچار همیشه بیوفته بمونه گوشه اتاق و صرفا مصرف وزنه برداری برای ورزش و بدن سازی داشته باشه.
من با وزن 90 و قد 180 این مدل 055 برام سنگین بود و تصمیمم رو تغییر دادم و 190 رو انتخاب کردم.
در مورد هد مطالعه قبل از خرید نداشتم و میخواستم تو مغازه انتخاب کنم که زیبایی و سادگی و سهولت استفاده 324RC2 رو خیلی پسندیدم و با اینکه تحمل وزنش یه خورده کمه (3.5 کیلوگرم) ولی تجهیزات من تا چند سال آینده به اون وزن با لنز های تله نخواهند رسید و میتونم چندین سال با همین کار کنم.
در مورد قیمت نباید تو این تاپیک صحبت کرد، قیمت هارو نمیگم فقط اینو عرض کنم که همین الان که قیمت های اینترنت رو چک میکنم فهمیدم که سه پایه رو به قیمت خیلی عالی و مناسب و هد رو به قیمتی بسیار وحشتناک :-D خریدم که انشالله تو خریدهای بعدی این قیمت هد رو جبران خواهند کرد آقا سعید عزیز و محترم :-D
خلاصه :
190XPROB + 324RC2
یه دوربین Nikon D60 با لنز 18-55 دارم در حال حاضر...
تا یکی دو ماه دیگه می خوام دوربین رو ارتقا بدم...اگه شد D600 اگر هم نه که D7100...
حالا می خوام یه سه پایه بخرم...
تا 300-350 چی پیشنهاد می شه؟...
آره اینطوری هیجانش بیشتر میشه :-D
نه عزیز شوخی کردم :-) بنده قیمت مناسب سه پایه های ایشون رو میدونستم که مستقیم رفتم مغازه ایشون ولی در مورد هد چون قصد خرید یک هد دیگری رو داشتم فقط قیمت اون نوع خاص رو میدونستم ولی تو مغازه نظرم عوض شد و نمیتونستم بگم اجازه بدید برم قیمت این هد رو چک کنم بعد دوباره برمیگردم چون دو ساعت بعد عازم تبریز بودم و عجله داشتم.
در مورد قیمت بالای هد، خودشون با من تماس گرفتند و اطلاع دادند که اشتباه شده و جبران خواهد شد.
همینجا برای بار دوم از فروشگاه تصویر برتر تشکر میکنم به خاطر صبر، حوصله، و برخورد بسیار دوستانه با مشتری و قیمت های مناسبشون.
در مورد گارانتی که دوست عزیز سوال کردند، نمیدونم، روی باکس که چیزی ندیدم و واقعیتش به گارانتی یک ابزار مکانیکی که از آلمینیوم و پیچ و مهره ساخته شده و بعد از تست خریداری میشه اعتقاد و نیازی ندارم.
دوست عزیز ...
برای هر راهنمایی خریدی، یکی از فاکتورها نوع مصرف شماست. مثلا سه پایه ای که برای یک نفر در استودیو قابل پیشنهاد است، ممکن است برای همان شخص در عکاسی طبیعت یا کوهنوردی مناسب نباشد. بهترین کسی هم که می تواند شما را راهنمایی کند، خودتان هستید. یعنی اول باید بدانید چه می خواهید، سپس تحقیق کنید چه مدل هایی آن امکانات را برای شما فراهم می کنند. سپس با توجه به بودجه و کیفیت جنس انتخابی تصمیم خود را بگیرید. پرسیدن اینکه چه مدلی خوبه، کاملا بر میگردد به تجربه شخصی کس دیگری، که لزوما نمی تواند برای شما هم درست باشد.
در آخر اینکه اگر از سه پایه "استفاده" مکرر خواهید کرد. با توجه به تجهیزاتی که در نظر دارید تهیه کنید به نظرم برای سه پایه کم گذاشته اید.
سلام
مدتی بود دنبال یک سه پایه پرتابل و سبک بودم و یکی از دوستان لینک سه پایه های MeFOTO رو برام فرستاد.
هفته پیش دیدم که دو مدل از این سه پایه ها در فروشگاه ها موجود هست و وقتی از نزدیک دیدم سه پایه ها رو دیدم کیفیت ساخت بسیار خوبی هم دارند.
امروز یک مدلش رو از شرکتی که سه پایه های بنرو رو وارد میکنه خریدم و جالب این هست که قیمتش از قیمت دلاری فروش هم پایینتر هست.قیمت در سایتهای معتبر و سایت سازنده 140 دلار هست ولی اینجا 330 تومان به فروش میرسه.توی مدل بالاترش میشه یکی از پایه ها رو جدا کرد و یک مونوپاد هم داشت که توی لینک توضیحات کافی هست.
MeFOTO BackPacker Travel Tripod Kits - Available in Eight Colors
چند عکس از سه پایه
فایل پیوست 52234
کنار سه پایه 190 و هد 804
فایل پیوست 52235
فایل پیوست 52236
فایل پیوست 52237
فایل پیوست 52239
اینم مشخصات دقیق سه پایه
هد هم قابل تعویض هست و پیچ روی سه پایه هم بزرگ هست.
پ ن: بابت کیفیت پایین عکسها معذرت خواهی میکنم.عکسها را برای ارسال در فروم نگرفته بودم ولی گفتم به اشتراک گذاشتن مطلب شاید برای برخی از دوستان مفید باشد.
با تشکر از جناب مبین ، برای دوستانی که مایلند سه پایه های MeFOTO رو از نزدیک ببینند، یا احیانا خرید کنند، بنده چند روز پیش انواع مدل های این مارک رو توی یک فروشگاه بزرگ در ابتدای خیابان بهار دیدم (50 متر پایین تر از برج بهار) . کیفیت ساخت خیلی خوبی دارن.
نور نگار هم داشت.
ممنون آقا مسعود برای پستتون که به من یاد آوری کرد که قرار بوده چند تا پست در این تاپیک بنویسم!
چندی پیش من هم به دنبال سه پایه ای ایده آل برای خودم بودم؛ با این مشخصات:
- وزن با هد: زیر 1.6 کیلو گرم
- ارتفاع بسته شده: زیر 40 سانتیمتر
- تحمل وزن: بالای 2.5 کیلوگرم
- داشتن سیستمی در پایه ها که جلوی ورود ماسه و آب به داخل پایه ها را بگیرد(به همین دلیل ترجیحم سیستم قفل پیچی به جای کلیپسی شد)
هرچقدر برندهای مختلف از جمله مانفروتو و ونگارد و... زیر و رو کردم چیزی مناسب کار خودم پیدا نکردم. ناگهان سه پایه های میفوتو که محصول شرکت بنرو می باشد(که سعی کرده اند بگویند هیچ ارتباطی با بنرو ندارد) با ابعاد کوچک، وزن کم، تحمل وزن بسیار بالا و همچنین سیستم جلوگیری از ورود گرد و غبار و آب به پایه ها انتخاب اول بنده شد. متاسفانه قسمت نشده است که این سه پایه را از نزدیک ببینم ولی نظرات کاربران در سایتهای B&H و َAmazon و همچنین تعدادی بررسی که در برخی سایتها می دیدم همه نظری مثبت به آن داشته اند.
نکته ای که کمی شک در ذهنم به وجود آورد، ماکزیمم تحمل وزن این سری سه پایه بود. آیا این اعداد(که از مدلهای مشابه برندهای دیگر خیلی بالاتر است) واقعی اند و جوابگوی همان میزان وزن هستند؟! استاندارد خاصی برای تعیین آن وجود دارد؟
سلام
ممكنه بنده روهم ازسردرگمي نجات بديد درمورد تحمل وزن؟!
درمورد حداكثرتحمل وزن ، مطالب واعدادمختلفي بيان ميشه. درحاليكه هرجورحساب ميكنم حتي يه سه پايه المينيومي ارزان هم بايد تحمل حداقل ٨-٩ كيلو وزن رو داشته باشه. لذا يه سه پايه ارزان ٣٠ هزارتوماني داشتم (fancier) كه پارسال خريده بودم به علت سبكي زيادش براي عكسهاي خانوادگي ، كه براي ازمايش يك وزنه حدودا ١٠-١٢ كيلويي (سيلندرگازمتوسط وپر) رو به مدت ٣-٤ دقيقه گذاشتم روش ولي اتفاقي نيافتاد.
حالا اگه ميشه دوستان راهنمايي كنند كه درباره سه پايه هاي كربني كه بايد چندين برابر الومينيوم تحمل وزن داشته باشند، چرا مينويسند٨ يا ٦ يا ازاين دست؟
ممنون
سه پایه باید بتواند مرکز ثقل خود را در برابر وزن دوربین و لنز در حرکات مختلفی که عکاس به آنها می دهد حفظ نماید و منظور حالت ثابت و نشکستن پایه ها نیستنقل قول:
سلام
ممكنه بنده روهم ازسردرگمي نجات بديد درمورد تحمل وزن؟!
درمورد حداكثرتحمل وزن ، مطالب واعدادمختلفي بيان ميشه. درحاليكه هرجورحساب ميكنم حتي يه سه پايه المينيومي ارزان هم بايد تحمل حداقل ٨-٩ كيلو وزن رو داشته باشه. لذا يه سه پايه ارزان ٣٠ هزارتوماني داشتم (fancier) كه پارسال خريده بودم به علت سبكي زيادش براي عكسهاي خانوادگي ، كه براي ازمايش يك وزنه حدودا ١٠-١٢ كيلويي (سيلندرگازمتوسط وپر) رو به مدت ٣-٤ دقيقه گذاشتم روش ولي اتفاقي نيافتاد.
حالا اگه ميشه دوستان راهنمايي كنند كه درباره سه پايه هاي كربني كه بايد چندين برابر الومينيوم تحمل وزن داشته باشند، چرا مينويسند٨ يا ٦ يا ازاين دست؟
ضمن اینکه موضوع بسیار مهم دیگر عدم لرزش دوربین در هنگام عکاسی به خصوص زمان طولانی نوردهی است که هرچه از لرزش جلوگیری شود عکس بهتر خواهد بود
همینطور خود هدها هم نسبت به وزن تحملی دارند که تا آن وزن تغییر وضعیت نمیدهند و کادر را بر هم نمیزنند که بایستی بنا به نیاز به اینها توجه شود
سلام
تازگی یه هد ونگار مدل PH32 گرفتم . روش یه پیچ هست که بچرخونی روی حالت پانورما و فوتو قفل میشه اما من تفاوتی بینشون حس نکردم . دوستان میتونن راهنمایی کنن تفاوت این دو حالت رو
با سلام خدمت دوستان
مدل دوربین حاضر من دی 7000(690گرم) و فعلآً لنز کیت 18-105(420 گرم) رو استفاده می کنم اما در فکر اضافه کردن لنز هام هستم)و در نهایت لنزی با وزن 1.5 کیلوگرم بیشتر استفاده نخواهم کرد، با توجه به چشم اندازی که در مورد لنز مد نظرمه). استفاده هامم جنراله، شاید بشه گفت روی پرتره تمرکز بیشتری دارم (اما خوب هم به لندسکیپ علاقمندم و هم با 70-300 ای که داشتم در حد تواناییم، از پرنده و طبیعت لذت بردم). دنبال یه سه پایه و هد با قیمت و کارایی مناسب هستم. مطالبی که هم اینجا و سایتای دیگه خوندم بین این مدل ها مرددم کرد و واقعیت نتونستم یه تصمیم قاطع بگیرم. ممنون میشم بین این مدل ها با توجه به توضیحات راهنماییم کنید.
سه پایه:
Manfrotto 190 xprob
Vanguard 263AT
هد:
804RC2
498RC2
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
سلام
ببخشید نمیدونم اینجا باید مطرح کنم یا یجای دیگه
به هر حال سوالی از اساتید گرامی داشتم
من یه دوربین کامپکت دارم . به نظرتون خرید سه پایه براش لازمه ؟ علاقه ی زیادی به عکاسی پانورما و عکاسی از طبیعت دارم
البته خود دوربین هم لرزش گیر داره ولی فکر میکنم کافی نیس
مدل دوربین من : Canon sx270 HS
پیشاپیش ممنون
متأسفانه به دلیل اینکه قصد بیشتر یادگیری بوده از سؤالات و بحث های دیگران، تعداد پست های بنده کم بوده و نتونستم ویرایشی انجام بدم، دوستان اگر زحمتی کشیدند و قصد راهنمایی داشتند خوشحال میشم اگر پیشنهادی خارج از این گزینه ها که به نظرشون مناسب تر به نظر می رسه ارائه بدن.
سلام دوستان
ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید در مورد خرید سه پایه.
بنده تازه عکاسی رو شروع کردم و تا حدی مبتدی هستم البته سعی کردم اصول عکاسی رو مطالعه و پیاده سازی کنم.
دوربین canon 60D دارم با لنز 15-85 (که دوستان انجمن لطف نمودند و راهنمایی در مورد خرید لنز به بنده دادند)
البته نیاز به سه پایه رو زمانی بیشتر حس کردم که برای دیدن آکواریوم سیدنی رفته بودم و نمی تونستم دوربینم رو فیکس کنم و مجبور بودم با ایزو بالا و سرعت شاتر بالا عکس بگیرم که نویز عکسا زیاد شد.
حالا به فکر خرید سه پایه هستم ولی تجربه ای ندارم. ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید و فاکتورهای لازم رو به بنده اطلاع دهید.
با تشکر
ممنون از لطفتون
این رو پیدا کردم:
Manfrotto 190XPROB with 804RC2 3-Way Pan/Tilt Head Tripod Kit Digital World International
به قیمت حدود 175$
البته همانطور که شما اشاره کردید سبک وزنی برام مهم هست. می خواستم بدونم برند ارزونتری هم وجود داره؟
مرسی
سلام و عرض ادب
برای عکاسی پانوراما - سه پایه رو تراز می کنم .وقتی هد رو می چرخانم تراز روی هد عدم تراز را حین چرخش نشان می دهد - دوستان علت را می دانند ؟
با سلام
دوستان نظرتون راجع به این دو مورد سه پایه چیست؟
Velbon EX-888 EX Series
Velbon EX-330
البته از Manfrotto 190xproB + 496 rc2 خیلی ارزونتر هستند. می خواستم بدونم میشه اینها رو هم استفاده کرد و پول هدر دادن نباشن.
مرسی
البته خرید سه پایه مانفرتو قطعا پول هدر دادن نیست و در ضمن اینکه سه پایه های ولبن هم کیفیت خوبی دارند و قابل قبول هستند و به قولی هرچقدر پول بدید همان قدر اش میخورید.
بنظر من با توجه به تجهیزاتی که دارید مدل EX-330 برای شما اصلا مناسب نیست در ضمن شما میتوانید از برند vanguard هم سه پایه های خوبی انتخاب کنید.
نمی دونم راستش ولی این فروشگاهی که پیدا کردم یه کم گرونفروشن.
ولی به توصیه دوستان همون Manfrotto رو میگیرم.
Velbon EX-888 EX Series Tripod With Case - Tripods - Camera Accessories - Cameras, Phones & GPS | Harvey Norman Australia
می توانید از تراز یاب دوربین و یا از تراز یابهای کوچکی که بر روی کفشک فلاش دوربین سوار میشود استفاده کنید.
فایل پیوست 53774
بین این دو تا کدوم پیشنهاد می شه؟...چرا؟...
Espod Plus 233AP
و
Alta+ 233AP
...
کسی از دوستان با سه پایه Velbon Sherpa 803RFکار کرده نظرتون چیه؟ به قیمت 400 تومنیش می ارزه؟
سلام.من یه سه پایه BENRO A1340Q1 از نورنگار خریدم همراه با بال هد.کیفیت عالی.به دوستان توصیه اش میکنم.ضمنا یک کیف با کیفیت عالی هم همراهش هست.رنگهای متنوعی هم داره.قابل تبدیل به تک پایه هم هست.قیمت 430/000.مورخ 92/10/3
مشخصات فنی :
طول پایه ( جمع شده ) :43 سانتی متر
حداکثر ارتفاع سه پایه: 159 سانتی متر
حداکثر ارتفاع تک پایه: 162 سانتی متر
حداقل ارتفاع : 43 سانتی متر
حداکثر وزن قابل تحمل: 8 کیلوگرم
وزن : 1660 گرم
تعداد قطعات پایه :4
فایل پیوست 54476
فایل پیوست 54477
فایل پیوست 54480
430000 تومان.یکسال هم گارانتی داره.
سلام دوستان عزيز دوربين من 60D canon با لنز 18 - 135
حدودا 400 تومن بودجه دارم براي خريد سه پايه كه سبك بودنش برام خيلي مهمه
كار منم عكاسي پرتره و طبيعته
بنظر شما MK394-H مانفرتو انتخاب مناسبيه با توجه به اينكه هدش جدا نيست؟
نظرتون راجع به Vanguard 263 AT چيه
ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه چه انتخابايي با اين بودجه دارم