عزیزان این پیچ بر روی هد رو میشه از جایی تهیه کرد؟ :-? فقط و فقط خود پیچ رو..
Printable View
عزیزان این پیچ بر روی هد رو میشه از جایی تهیه کرد؟ :-? فقط و فقط خود پیچ رو..
درود
میخواستم ببینم نظر دوستان در مورد این سه پایه چیه؟
Benro C1681TB0
این عکس شاید کمک بکنه
http://shengsing.tw.rakuten-static.c...C1681TB0-2.jpg
و یکی دو تا سوال
1 هدش که قابل تعویض هست؟
2 برای حالت ماکرو هم میشه ازش استفاده کرد؟ چون من دیدم که میله ی وسط برعکس میشه اما جایی ندیدم که چقدر پایین میاد.
3 فکر میکنید قیمت 450 برای این سه پایه با مشخصاتی که داره(و لوازم جانبی اش مثل کیف) خوبه؟یعنی ارزش خرید داره؟
سه پایه خوبی هست
1)بله
2)خیر-پایه هاش برای جمع کردن سه پایه جمع میشن تا جای کمتری بگیره.میشه دوربین رو سر و ته کرد اما وقت گیره.
3)بله و این رو در نظر بگیرید که 8 کیلو تحمل میکنه و فیبر کربنی هست.
اگه با بال هد مشکلی ندارید(مثل هدهای سه جهته دقیق نیست اما سریعتر هست) و جنس مارک دار نمیخوای تو خریدش شک نکن.
یه مدل دیگه داره که که فیبرکربنی نیست و قیمتش 310 هست.
ممنون.پس با توجه به این که فیبر کربنی هست و وزن کلش حدود 1.4 کیلو.به نظرتون این رو بگیرم یا اون مدل 310 تومنی (فکر کنم مدلی که میگید 1682 باشه.درسته؟)
و این که به غیر از نورنگار جایی رو میشناسید برای فروش این برند؟ چون من اول قصد خرید A1980F رو داشتم ولی نداشتند.
وقت گیر بودنش مشکلی نداره.به هر حال امکانش هست در هر صورت.
بال هد هم فکر نکنم کار خیلی خیلی دقیقی بخوام انجام بدم.جدا از اون قیمتش هم هست که مسلما" میره بالا و من توانایی خرید ندارم فعلا" (بعد از این قصد خرید یک هد بهتر رو میکنم)
من این سه پایه رو برای ماکرو/طبیعت گردی/پانوراما و شاید عکاسی در شب بخوام.اگر وزنه ای به سه پایه اضافه کنم فکر نکنم تو شاترهای خیلی سرعت پایین مشکلی به وجود بیاره
ممنون.همین رو که گفتید فروش اینترنتی زدم.البته گفتند که به خاطر 16 آذر تا یک هفته رو لوازم جانبی 15 درصد تخفیف به دانشجوها میدند که خیلی برای من عالی شد.
تنها نکته اش تحمل وزن کمترش هست (6 کیلو به جای 8 کیلو) که من با دوربینی که دارم فکر نکنم اون 2 کیلو مشکلی به بار بیاره (1000d و 15-85)
سه پایه velbon ex 640 خریداری شد به قیمت 105 تومان...
همون hd2 رو گرفتم.ممنون به خاطر راهنمایی دوستان.اختلاف قیمت هم کم نبود.جدا از اون من فکر میکردم به سه پایه ای احتیاج دارم که حداکثر ارتفاعش بیشتر از 160 سانت باشه اما بعد دیدم که اشتباه فکر میکردم و همین 160 سانت هم خیلی عالیه.
180 برای سه پایه و 110 برای هد.که میشه 290 تومن.یک تخفیف 15 درصدی هم بهش اضافه کنید.با این وجود فکر میکنم هم خوب خریدم و هم به موقع (چون این تخفیف تا آخر این هفته فقط وجود داشت)
من دیشب سه پایه مدل به همراه پن هد A350FHD1 از نور نگار با تخفیف 15 درصدیش گرفتم 161.500 تومن...
می خواستم بدونم آیا به نظرتون ببرم هد رو تعویض کنم و یه چیز بهتر بردارم؟
پیشنهادتون چیه؟
اگه بهتره که عوضش کنم چه هدی بگیرم براش؟
فعلا طبیعت کار می کنم...
مرسی برای راهنماییتون
فایل پیوست 37088فایل پیوست 37089
در خريد سه پايه چند فاكتور مهم است كه با توجه به نيازتان بايد بدان توجه فرمائيد:
-وزن:برخي سه پايه ها از جنس آلومينيوم و برخي جديدا فيبر كربن هستند و قطعا متريال نوع دوم بسيار سبكتر است و البته تقريبا دو برابر گرانتر لذا بنا بر استفاده شما اگر در آتليه كار ميكنيد خب خاصيت پرتابل بودن و سبك بودن زياد مهم نيست چون قرار نيست خيلي جابجا شود.بعنوان مثال سه پايه ايكس 55 مانفروتو با بال هد 327 وزني بالغ بر 2.5 كيلو خواهد داشت كه در سفرهاي عكاسي كه از خودرو فاصله بگيريد بسيار آزاردهنده خواهد بود.
-تحمل وزن:اگر از دوربين و لنزهاي سنگين استفاده ميفرمائيد بايد سه پايه هايي خريد كنيد كه لااقل تا هشت كيلو تحمل داشته باشند.در اين آيتم اتصالات و فلكسيبل بودن آن مهم است.
-هد:به دو نوع پن هد و بال هد كه نوع اول دقت زيادتر و سرعت كمتر در تغيير زاويه و جهت دارند و بال هد ها براي مواردي كه سرعت تغيير مهمتر است كاربرد دارند .در انتخاب اين فاكتور بايد به داشتن تراز عمودي و افقي كه بسيار مهم است توجه كنيد كه ظاهرا هد انتخابي شما دارد!.شايان ذكر است بال هد ها تحمل وزن كمتر علي الخصوص در وضعيت عمودي دارند .
و موارد ديگر مانند ارتفاع،گيره هاي مخصوص و و كه موارد مهم آن بود كه عرض شد.
ولي بطور كل با مبلغي كه شما هزينه كرده ايد نبايد انتظار خيلي زيادي داشته باشيد !سه پايه هاي مارك و برند معروف مانند مانفروتو و يا گيتزو به همراه هد هاي معمولي در بازار كنون كمتر از 6000000 پيدا نميكنيد لذا به نظر ميرسد با اين مبلغ خريد شما گزينه مناسبي خريداري نموده ايد.در واقع انتخابي بهينه كاملا بستگي به شما دارد.
شاد باشيد
سلام
میخواستم ببینم کسی قیمت این سه پایه رو داره؟
takara tv-193w
ممنون
با سلام به دوستان . قصد خرید یک سه پایه خوب رو داشتم و ترجیحا محکم و قوی باشه. دوربین من canon Eos 550 D هست و فعلا لنز تله فوتو و سنگینی ندام ولی به زودی می خرم. اگر چند مورد خوب رو سراغ دارید معرفی کنید، قیمتش هم تا حداکثر 60 یا 70 تومان باشه.
درود
سه پایه خوب و محکم و قوی با آن 70 تومان سازگار نیست
آن چیزی که مد نظر دارید بالای 300 هزار تومان میشود با 60 یا 70 تومان فقط یک سه پایه میشود تهیه کرد!
وقتی که ولبون 640 رو که قبلا 40 هزار تومان بود قیمتش 110 هزار تومان شده است با 70 هزار تومان باید در همین ولبون و سومیتا به دنبال یک سه پایه گشت.
توصیه میکنم اگر میخواهید یک بار هزینه سه پایه کنید( به دفعات بعدی نکشد ) بودجه خود را افزایش دهید
موفق باشید
سلام
با این قیمتی که مد نظر شماست خیلی نمیتوان مانور داد. من خودم مدل somita st-660a (مشخصات) را برای دوربین s200 ام گرفتم به قیمت 70 هزار تومان. به خاطر وجود بستها و صفحه فلزی، نسبتا محکم است اما سنگین. در کل نسبت به قیمت پرداختی ام راضیم.
راستش حالا که اینطور میگین من می تونم تا 150 یا 200 هم بالا برم. تو این رنج هم مدل هایی رو سراغ دارید؟
بعد یعنی این مدل های کم قیمت تر نمی تونن لنز های سنگین رو تحمل کنن یا در برابر ضربه قوی نیستن؟؟؟؟
در آخر جنس اکثر این سه پایه ها پلاستیکی هست یا فلزی؟ یا صرف اینکه سه پایه فلزی هست میشه از نمونه های غیر فلزی صرف نظر کرد؟؟
درود
به نظرتون برای چرخیدن عدسی جلوی لنز حول محور مرکز سه پایه (برای پانوراما) کدام روش بهتر است؟
من روی حالت اول (کج کردن میله ی وسط برای رسیدن به مرکز) تست نکردم اما حالت دوم راضی کننده بود
البته اون تکه ای که اضافه کردم فعلا" برای تست هست.و تستش رو جواب هم داد.
منتظر نظرات دوستان هستم
پ.ن: خودم فکر میکنم روش دوم بهتر باشه.چون به هر حال استحکام سه پایه و جلوگیری از لرزش کمتر هست.
فایل پیوست 37293
فایل پیوست 37294
سلام
باید زودتر جواب میدادم . ببخشید.
جاهایی که من برای سه پایه گشتم (قزوین) اکثراً یا از همین سه پایه های ارزان قیمت (تا 50 تومان) پلاستیکی داشتند یا سه پایه های بزرگ مخصوص فیلمبرداری. فقط یکی دو جا سه پایه های نسبتاًً خوب داشتند (تا 100 تومان) که بنده از یکی از همین فروشگاهها سه پایه خودم را به قیمت 70 هزار تومان (آن هم با کلی چانه زدن! 5 تومان کمتر حساب کرد!) تهیه کردم. عرض کردم که به خاط وجود اجزای فلزی (بستها، هد، صفحه جداشونده و ...) از استحکام نسبتاً خوبی برخوردار است. اما خب وزن کمی هم ندارد.(حدود 2 کیلوگرم کمی بیشتر). برای دوربین 900 گرمی بنده که براحتی پاسخگوست و فکر کنم تا حدود 3 کیلوگرم هم بدون مشکل کار کند.
امیدوارم عرایضم مفید واقع شود.
بله جناب دانشمند.دست ساز هست.منتها اون قطعه از یک دستگاه ویدئوی قدیمی بوده که من باز کردم.
اما اگر بخواید خودتون هم بسازید کار سختی نداره.
من چون لنزم دهانه ی 72 بود با این شیوه بهش فکر کردم که دوربین کمی بالاتر قرار بگیره.
اگر سوالی در مورد ساختنش و یا عکسی از نمای دیگه خواستید بگید تا بذارم
خواهش میکنم.امروز حتما" این کار رو انجام میدم.تنها چیزهایی که لازم دارید همین قطعه هست + یک عدد پیچ و مهره برای بستنش به هد و همین طور یک واشر لاستیکی برای قرار گرفتن زیر پیچ دوربین
جدا از این مساله ی قیمت.کارایی مشابهی هم داره.تازه میتویند پیشرفته ترش کنید و حالتی بگذارید تا دوربین به حالت عمودی هم قرار بگیره.منتها در پانوراما فکر نمیکنم اون روش زیاد کاربردی داشته باشه.
میلاد جان الان هم تو چرخیدن مشکلی نداره.شما میتونید قسمت چرخان هد و یا میله ی مرکزی سه پایه رو بچرخونید و مثل قبل از این که هد میچرخید.حالا هم همین طور کار میکنه.
اگر بخواید خود این قطعه رو با دوربین بچرخونید احتیاج دارید به یک پیچ هرزگرد که به وسیله ی اون به هد بسته میشه.و فکر میکنم مشکلاتش بیشتر باشه.
شما در اصل این نقطه رو میچرخونید که در هد سه محوره وجود داره:
http://up.vbiran.ir/images/fobltpiev...xpsg_thumb.jpg
و اما عکس ها.
این برای حالتی که قطعه به هد بسته شده و تنها احتیاج به بستن دوربین به قطعه هست.من قسمت دوربین رو به صورت سوراخ های متعددی قرار دادم که هر جا خواستم ببندمش.ولی در کار حرفه ای تر میتونید سوراخ ها رو به هم وصل کنید تا دوربین رو هر جا که خواستید روی ریل ببندید
سوراخ های مربوط به بستن دوربین و هد همگی با مته ی 7 زده شده
http://up.vbiran.ir/images/9zqm99pej...2n9x_thumb.jpg
این هم به صورت باز شده در کنار هم.چون اون قطعه یک کم لبه داشت من یک تکه فیبر mdf گذاشتم روش تا روی هد بسته بشه تا خش نندازه (لبه ها باعث استحکام بیشتر شده.چون اون قطعه قطرش نهایت 1 میلی متره و مسلما" با این طول(حدود 23 سانت)خیلی بازی میکنه.مخصوصا" اگر دوربین کمی سنگین هم باشه این لرزش بیشتر میشه و نتیجه مطلوب نیست).میتونید از آهن کلفت تری استفاده کنید منتها فکر کنم به خاطر وزنش هم که شده بهتره همین طور بسازید.
یکی از پیچ ها که مال هد هست که به دوربین میخوره و یکی دیگه هم پیچ و مهره ی نیکلی شماره 7 هست.به طول 15 میلی متر.من چون روز تعطیل بود پیچ و مهره با دندانه ی مساوی پیدا نکردم و مجبور شدم از همین استفاده کنم.منتها دنده های مهره ی زیر دوربین کمی از این درشت تره.و برای همین پیچ خود پن هد رو باز کردم و با یک واشر لاستیکی بستم بین قطعه و دوربین و این پیچ رو هم برای پن هد گذاشتم تا به قطعه بسته بشه
http://up.vbiran.ir/images/ox8853ep4...ajkl_thumb.jpg
چون سوراخ پیچ پن هد به صورت ریلی بود و پیچ خودش توش جا می افتاد.مجبور شدم با سوهان کمی از دنده های آخر پیچ رو بسابم.تا بسته بشه
http://up.vbiran.ir/images/ais3m19iy...iayf_thumb.jpg
این هم قسمتی از پن هد که به دوربین بسته میشه و پیچش.و یک واشر پلاستیکی (واشر رو برای این گذاشتم که کلفتی اون قطعه با سر سه پایه یکسان نبود و باعث میشد دوربین روی کار سفت نشه
http://up.vbiran.ir/images/pigear99l...n6qb_thumb.jpg
عکس از قطعه از نماهای دیگه
http://up.vbiran.ir/images/mw1ieyqflacpaydpmw_thumb.jpg
http://up.vbiran.ir/images/swi92urtn...6br5_thumb.jpg
عکس ها رو به صورت بندانگشتی گذاشتم تا صفحه سنگین نشه
سلام دوستان
من یک سه پایه بنرو مدل Benro A150FBR0 حدودا یک سال پیش خریدم
متاسفنه اون کفشک روی هد که به دوربین بسته می شه را گم کردم
می خوام بدونم خود اون کفشک پیدا می شه؟
اگر خود کفشک پیدا نمی شه، احتمالا لازم که یک هد جدید بگیرم، ولی نمیدونم چه هدی به این سه پایه می خوره، ایا شماره استانداردی داره؟
ممنون میشم شماره مدل چندتا هد قیمت مناسب را بگید
من از سه پایه و هدش اینجا عکس گذاشتم
https://www.dropbox.com/sh/1064u22ilxtj06k/p0mjUdyQXj
ممنون از توجهتون
سلام دوستان من این سه پایه رو دارم : Giottos MT-9360 Aluminum Tripod Legs
Giottos MT-9360 Aluminum Tripod Legs MT9360 B&H Photo Video
راهنمایی برای هد سه پایه میخواستم کسی با هد GIOTTOS BALL HEAD MH2000-652 تا حالا کار کرده ؟
قیمتش در حدود 150 هستش در مقایسه با 804 مانفرتو (210 تومن)کفه ترازو به سمت کدومه ؟
*جهت عکاسی طبیعت , شب و بعد ها شاید ماکرو.
حذف شود
نظر دوستان رو در مورد تک پایه های بنرو می خواستم و مقایسه با مانفروتو
با وجود سه پایه داشتن تک پایه چه محاسنی می تواند داشته باشد
دیکته اش چه بود ؟
قیاس مع الفارق ؟
بنرو کجا و مانفروتو کجا ! مثل مقایسه پژو 207 ایران خودرو با گلف فولکس واگن است ! چون هاچ بک هستند خواستگاه یکی ندارند.
بنرو ها بد نیستند و بسیار با کیفیت هستند اما در رده و رتبه خودشان و بقیه چینی های رایج ! نه در هد مانفروتو.بعد از مدتی مفاصل اش شل می شود و سر و صدا می کند.
درست متوجه قسمت دوم فرمایشات تان نشدم.
سلام
من قصد خرید سه پایه 055cx3 رو دارم. + هد 701 منفروتو
درموردهد اگه دوستان اطلاع دارن میخواستم بدونم باتوجه به اینکه این هد ویدیویی هست بیشتر برای عکاسی مشکل خاصی پیش نمیاره؟
ودر مورد سه پایه من از ناصرخسرو قیمت گرفنم 8000 و سیگل قیمت 1050 . با توجه به اینکه من شهرستان هستم و امکان مشاهده از نزدیک ندارم می خواستم ببینم این سه پایه ها مدلهای متفاوتی دارن که اینقدر اختلاف قیمت دارن؟ من دقیقا شماره های سه پایه روهم چک کردم ویکسان بودند.
واگه مدلهای متفاوت دارن ایا دروزن هم باهم اختلاف دارن وچه مدلیشون سبکترهست؟
شیدیه سوال دیگه هم اگه کسی بتونه کمک کنه ایابرای d7000+sigma 150-500 این ترکیب تحمل وزن داره؟
سلام
دوستان یه سه پایه برای 18- 105 - 105mm macro و D7000 معرفی کنید
حدود قیمت :50-100
کارایی عامیانه داشته باشه دیگه :::whistling:::
سلام برادر!
فکر میکردم فقط برای عکاسی استفاده دارید، اگر برای فیلمبرداری هم استفاده خواهید کرد، 701 ارزانترین هد مخصوص فیلمبرداری است..
در مورد تحمل وزنش که من تابحال بیشتر از 2 کیلو سوارش نکردم ولی فکر میکنم نهایتاً تا 3 کیلو رو بتونه جواب بده (منظورم این هست که سیستم هیدرولیکش بتونه به درستی عمل کنه)
دوستان عزیز
قطر کفشکی که رو ستون سه پایه ها وجود داره در برند های مختلف یکسانه یعنی یونیورسال هستش ؟
(برند سه پایه با هد سه پایه یکی نباشه رو هم دیگه جفت نمیشه ؟)
http://upload7.ir/images/16653757838075178853_thumb.jpg
سلام
دوستان یک 3 پایه ( هد هم همراهش باشه ) تا 350 معرفی کنید
هم واسه کارهای معمولی و تا حدی هم ماکرو
ممنون
سلام! من یه سه پایه ی خیلی قدیمی دارم، که این پیچش که به دوربین وصل میشه گم شده. آیا پیچ های معمولی که تو بازار هستن، میتونن وزن دوربین رو تحمل کنن که یه وخت بلایی سر دوربین نیاد؟ دوربینمم 60دی هست. فلن هم لنزم 18-55 ـه.
ممنون.
سلام
با بودجه کمتر از 200 هزار تومان چه سه پایه ای (همراه با هد) را پیشنهاد میکنید؟
طبیعتا انتخاب هایم باید از برند های چینی باشد. ونگارد ، بنرو ، اسلیک آیا مزایا و معایبی نسبت به یکدیگر دارند؟
ارتفاع مورد نیاز حداقل 160 سانتیمتر و وزن تجهیزات عکاسی حداکثر 2 کیلوگرم است.
شما با این مقدار بودجه قطعاً انتخاب محدوی خواهید داشت
یکی از مسائلی که هنگام خرید تجهیزاتی مثل سه پایه و کیف باید مورد توجه قرار بگیره آینده نگری در این زمینه هست، شما با خرید سه پایه و هدی که تحمل وزن 2 کیلوگرم رو داشته باشه شاید نیاز امروزتون رو جوابگو باشید اما در آینده ارتقاء تجهیزات داشته باشید باید به فکر تعویض سه پایه هم باشید که این مساله مستلزم هزینه بیشتر خواهد بود
یکی دیگه از نکات در مورد سه پایه قرارگیری اون در حالت ماکرو هست که بودش قطعاً بهتر از نبودشه
در کل به شما توصیه میکنم که اگر قراره عکاسی رو دنبال کنید بهتره سه پایه بهتری انتخاب کنید و اگرم با کمبود بودجه مواجه هستید یه کم صبر کنید
موفق باشید
سلام
دوستان جهت کار آتلیه که متاسفانه جای ثابتی نداره . یعنی من باید برم در محل هایی و عکاسی بکنم ، ( همچنین استفاده در مسافرت ) کدوم یک از سه پایه های زیر رو پیشنهاد میدهید :
Manfrotto 055XPROB Tripod Legs (Black) w/ 804RC2 Head
(Benro MeFoto A1350Q1A Travel Tripod With Ballhead (Titanium
همچنین به نظرم برای کار آتلیه این وسیله هم میتونه کارآمد باشه ، نظر شما چیه ؟
Pearstone DWL-2 Universal Tripod Dolly DWL-2 B&H Photo Video
با تشکر
البته دراین وضع اسفباربازار صبرکردن هم چندان منطقی نیست ها!!؟؟ ماه دیگه باید همین سه پایه ۲۰۰ تومنی رو ۲۵۰ بخرید. ماکروهم بودش بهترازنبودشه ولی برای کسی که بودجه ش روداره. به نظرمن سه پایه ای بگیرید که دقیقا همون کاری که میخوایدرو انجام بده براتون. چیزاضافه برای زمان کم پولی نیست.
ممنون از پاسختون
نظرتون درباره این مدل چیه ؟ تو این مدل هم بال و هم بدنه با هم هست و قیمتشون کمی بهتر شده
Manfrotto 293 Carbon Fiber Tripod With 496RC2 Ball Head
Manfrotto 293 Carbon Fiber Tripod With 496RC2 Ball MK293C4-A0RC2
با سلام
دوستان سه پایه Manfrotto 190CXPRO3 3-Section Carbon Fiber Tripod Legs (Black) رو با هد 804RC2 میتونم استفاده بکنم ؟ به نظرتون ترکیب خوبی هست ؟
با تشکر
سلام
دوستان یک لنز Tokina 400 RMC دارم،واسه این چه 3 پایه یا تک پایه با قیمت و کارایی مناسب پیشنهاد میکنین؟
رو بدنه لنز پیچ اتصال وجود داره.فایل پیوست 40027
دنبال یک سه پایه محکم و سبک هستم .
سه پایه ای که دارم فلزی و بسیار سنگین و قدیمی هست و چندان هم محکم نیست و حتی پس از بستن پیچ زیر دوربین هنوز دوربین کمی تکون میخوره اگه دست بزنیم بهش
برای طبیعت میخوام و در جاهایی که لازمه برای سلف پرتره های خودم lol و پرتره هایی که با دیاف 1.8 میگیرم (لرزش دست ام خیلی زیاد هست و در جاهای کم نور به شدت به مشکل میخورم )و عکاسی در شب .باز و بسته کردن دوربین روش راحت باشه .و مدام نخواد برای هر عکس پیچ را بچرخونم تا باز بشود و باز دوباره برای عکس بعدی خواستم ببندم وقت بگیره.دنبال ماکرو گرافی هم نیستم
اصلا در مورد مارک و برند و مزایا و معایب سه پایه های مختلف اطلاعات ندارم ولی یک چیزی میخوام که تا عمر دارم برام بمونه
بودجه ام حدود 200 تومنه.اگه واقعا لازم باشه میتونم بیشتر هم بدم چون نمیخوام بعدا هر بار که دوربین را روش میبندم حرص بخورم
خلاصه مرا یاری کنید
سلام؛
اين لنز فكر نمي كنم وزنش بيش از 1500 گرم باشد. بنابر اين با سه پايه هاي ساده تر هم نبايد مشكلي باشد.
من الان تجهيزاتم را كه مجموع وزنشان بيش از 7 كليوگرم است را بدون مشكل بر روي 055 (با تحمل وزن 7 كيلوگرم) استفاده مي كنم. البته از ساپورت 393 مانفروتو استفاده مي كنم كه خيلي تاثير دارد. بهينه نيست ولي جواب كار من را مي دهد. به نظر من مي توانيد براي كمتر كردن هزينه به سه پايه هاي اسليك هم فكر كنيد.
سلام
مثل هد مستقيما روي سه پايه بسته مي شود. استفاده از آن هم بسيار راحت است و بسيار كارآ. از نظر كاراي به پاي ويمبرلي نمي رسد، اما قيمتش بسيار پايين تر از ويمبرلي است. در مورد وزن، عكاسي كه زحمات و مخاطرات عكاسي از حيات وحش را متقبل مي شود و كيلو كيلو تجهيزات و ساير وسايل كار را كيلومترها با خود حمل مي كند، برايش 1.5 كيلو كمتر يا بيشتر توفيري ندارد.
با سلام..
از دوستان خواهشمندم که یه سه پایه و هد قرص و محکم و درست حسابی رو در رنج قیمت 500 تا 600 هزار تومان به بنده معرفی بفرمایند.. الان یه سه پایه دارم که در نور دهیهای طولانی کاملا لرزشش محسوسه و واسه کارهای حرفه ای تر اصلا چنگی به دل نمیزنه...
ضمنا آیا سه پایه های مخصوص ماکروگرافی مخصوص هستند؟؟؟ و احیانا سه پایه ای وجود داره که بشه باهاش هم کارهای منظره و ماه و ستاره گرافی اینها رو انجام داد و هم ماکروگرافی ؟؟
این رو هم اضافه کنم که نمیخوام خیلی خیلی سنگین باشه.. آخه هر از گاهی کوهنوردی هم مینماییم :oops:
با تشکر
خیلی ساده ازاینجا مدل، وزن ، ارتفاع ، امکانات وهر چیزدیگه ای که براتون مهم هست رو پالایش کنید و ماشاله دبی هم که دیگه برای پیداکردن هیچ مدلیش مشکلی ندارید.
Tripods with Heads| B&H Photo Video
برای ۱۵۰تا ۲۰۰ $ اینها خوبند:
http://www.bhphotovideo.com/c/search...742+4293918150
و این هم ۲۰۰ تا ۲۵۰ $ :
http://www.bhphotovideo.com/c/search...742+4293918161
همشون هم که اونجا هستند، مثل اینجا نیستش که الاماشاله فروشنده ها وعلی الخصوص واردکننده های محترم به دنبال مدلهای پرسودتر باشد. الان به جز معدودمدلهایی که باید دنبالشون بگردی اون هم فقط توی تهرون، ومعدودمغازه هایی دارن اونهارو، از برندهای غیرچینی شایدفقط manfrotto رو بشه راحتتر پیداکرد.
http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gifhttp://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif
سه پایه چینی نخرید 3 پابه جز اون مواردی هست که سعی کنید بهترین مدل رو بخرید چون نمیشه زود ز.ود عوضش کرد.
دوستان سه پایه ی من در اون قسمتی که پیچ اتصال به دوربین هست یک میله ی کوچک منعطف دارد که دوربینم را خش انداخته .ایا همه ی سه پایه ها چنین چیزی دارند?و کاربردش چیست?
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی
دوستان کسی با تک پایه Manfrotto 682B آشنایی داره؟
همینطور می خواستم بدونم بال هد های مانفروتو که تا 8 کیلو وزن رو تحمل کنن چی پیشنهاد میدید؟
راحتی و سرعت سوار شدن دوربین روی پایه برام مهمه
( ترجیحا بال هد هایی که کفشک جدا دارند و مستقیم روی دوربین بسته میشه )
8 کیلو واقعا وزن زیادیه برای بال هد و مونوپاد...
مونوپاد مورد نظرتون یکی از بهتر و قوی ترین مونوپاد های مانفروتو است.اگر خاطرم باشد تا 12 کیلوگرم را پشتیبانی می کند که برای داشتن بالاترین پرفورمانس شما باید 30% از حداکثر لود را کمتر در نظر بگیرید ( چه در سه پایه چه در مونوپاد چه در هد های مختلف )
اما در موردبال هد...الان خاطرم نیست کدام بال هد مانفروتو لود اش از همه بیشتر است.اما در نظر داشته باشید که لود بسیار بالا بر روی بال هد ها از استقامت و استواری آنها به شدت می کاهد.در ثانی بال هد های جوی استیکی مثل 322 به نظرم برای کاربرد شما مناسب است اما متاسفانه لود اش حدود 5 کیلو است.اگر از کفشک های RC2 مانفرتو ( با هر بال هدی که از این کفشک پشتیبانی کند ) استفاده کنید سرعت لود شدن و نصب بسیار بسیار بالا خواهد بود و در کمترین زمان می توانید دوربین را بر روی هد سوار کنید.تنها مدلی که بنده در خاطرم هست که کفشک RC2 دارد و حدود 8 کیلوگرم لود می کند مدل 498RC2 است( در بال هد های کلاسیک مانفروتو عدد آخر مدل معرف ماکسیمم لود وزن بر روی آن است مثلا مدل 496 یعنی نهایتا 6 کیلوگرم لود را تحمل می کند )
جناب قبادی عزیز بسیار ممنون از توضیح کافی و مفیدتون
درمورد بال هد جهت استفاده از تله های بلند فکر میکنم حداکثر 8کیلو قالب اعتماد باشه برای همین پیشنهاد شما یعنی 498 بسیار گزینه خوبیه فقط می خواستم بدونم فرق بین RC2 و RC4 چیه؟ آیا 498RC2 و 498RC4 تفاوتشون در اندازه کفشکه؟ چون همه مشخصات گویا یکی هست و هر دو هم 8 کیلو رو ساپورت می کنن.
فقط امیدوارم این یه روز آخر سال بتونم پیدا کنم!
چیزی که برام جالب بود محبت برخی فروشندگان محترمه که مونوپاد مذکور که سیگل 350 میده برخی فروشندگان ( معتبر ! مثل ... ) خیلی راحت 100 تومان بالاتر داره قیمت میده!
جناب قبادی عزیز بسیار ممنون از توضیح کافی و مفیدتون
درمورد بال هد جهت استفاده از تله های بلند فکر میکنم حداکثر 8کیلو قالب اعتماد باشه برای همین پیشنهاد شما یعنی 498 بسیار گزینه خوبیه فقط می خواستم بدونم فرق بین RC2 و RC4 چیه؟ آیا 498RC2 و 498RC4 تفاوتشون در اندازه کفشکه؟ چون همه مشخصات گویا یکی هست و هر دو هم 8 کیلو رو ساپورت می کنن.
فقط امیدوارم این یه روز آخر سال بتونم پیدا کنم!
چیزی که برام جالب بود محبت برخی فروشندگان محترمه که مونوپاد مذکور که سیگل 350 میده برخی فروشندگان ( معتبر ! مثل ... ) خیلی راحت 100 تومان بالاتر داره قیمت میده!