سلام.پیشنهاد من BenroA1340Q1 Tripod&Benro C0180T Tripod&Benro A1980T Tripod &Benro A0350Q0 Tripod
Printable View
چند روز پیش برای یکی از دوستان یک سه پایه و هد ( کیت ) بنرو ( می فوتو )از ن ن تهیه کردم . بسیار با کیفیت و خوش ساخت است ( به
قیمت 400 هزار تومان ) اما با مانفرتو قابل مقایسه فکر نمی کنم باشد . مخصوصا در قسمت هد. ( تا به حال با پایین تر از 190 و 804مانفرتو
کار نکرده ام )
سلام دوستان
یه سه پایه ارزون قیمت دارم که با دوربین قبلیم (Canon PowerShot SX50) استفاده می کردم. الان دیگه اون دوربین رو فروختم و اگه خدا بخواد قصد خرید اولین DSLR رو دارم (Canon 60D یا Nikon D7000). می خواستم بپرسم آیا این سه پایه ارزون قیمت رو می تونم با 60D یا D7000 هم استفاده کنم یا باید سه پایه بهتری تهیه کنم؟ (تصویر سه پایه مذکور هم در زیر نشون داده شده)
فایل پیوست 55113 فایل پیوست 55114
ممنونم.اون مدل 330 تومن در واقع مدل A0350Q0 بنرو هست که قابلیت تبدیل به تک پایه رو نداره و حداکثر ارتفاعش 131 سانتیمتره که بنظر من کوتاهه.دومی هم مدل A1682TB0 بنرو هست که تک پایه میشه و 159 سانتیمتر حداکثر ارتفاعشه بال هد خوبی هم داره و به نظر من بهتره هرچی میگیری با یک بال هد مناسب باشه.میتونی بال هد جداگانه تهیه کنی که این سه مدل از بنرو کارامدن: بال هد حرفه ای B0 و بال هد کوچک BH0 و بال هد Q1.
بال هد Q1:
فایل پیوست 55133
بال هد حرفه ای B0 :
فایل پیوست 55134
بال هد کوچک BH0 :
فایل پیوست 55135
تشکر فراوان دوست عزیز چند تا سوال دیگه هم داشتم
1- این سه تا سه پایه از هدشون جدا میشند که بتونم بعدا هد با کیفیت تر براشون بگیرم
2- هر سه تاشون سیستم باز و بسته شدن پایه هاشون مثل هم هست یک چهارم پیچش؟
3- خارج از بحث تک پایه نشدن و ارتفاع کمتر مدل A0350Q0 کیفیت ساختش چطوریه با توجه به اینکه ذکر شده تا 6 کیلو را جوابگو هست به نظرتون جوابگو یه دوربین فول فریم و یه لنز 70-200 هست؟
سلام
این 2مدل از بنرو که قابلیت تک پایه شدن را دارند، یعنی 3 پایه ها از بدنه اصلی جدا میشوند دیگه؟ و وزن آن بصورت تک پایه چقدر میشود؟ آیا نیازهای تک پایه جداگانه را کامل برطرف میکند؟
سپاس
سلام دوستان خسته نباشید
یک پایه برای نور میخوام ، قراره یک چتر و یک اتصال بخرم و هات شو ( SB-700 ) روش نصب کنم ، حلا ممکنه یک سه پایه ارزون قیمت که حد اکثر اتفاعش حداقل 190 باشه رو معرفی کنین و قیمت حدودی اون رو بگین ، درباره اتصال هم اگر قیمتش رو بگین ممنون میشم .
اگر جایی که گفتم اشتباهه لطفا راهنمایی کنین
سپاس
تا اونجا که من میدونم تمامی سه پایه های بنرو هدهاشون منفک میشن. مدل A1980T بال هد به همراه نداره و باید جداگانه بخرید C0180T هم همینطور و A1340Q1 به همراه بال هد هست و بال هدش هم قابل تعویضه و A0350Q0 به همراه بال هد بوده و اونهم قابل تعویضه.هر چهار مدل دارای قفل پیچشی هستند.کیفیت ساخت هم خوب و بالاتر از قابل قبوله همه از جنس آلومینیوم و با رنگ مرغوب بوده و فقط از بین این 4 تا C0180T سه پایه تخت کربنیه.یعنی وقتی پایه هاشو میبندی همه در یک صفحه قرار میگیرن و باعث میشه بجای 3 بعد در 2 بعد فضا اشغال کنه.ببین ما تا 25 کیلوگرم تحمل وزن هم داریم (مدل سه پایه کربنی سنگین ( پیچشی ) C4580T ) ولی بنظر من کسی که استفاده تله خیلی خاص نداره و لنزهای سنگین استفاده نمیکنه و یا شرایط اقلیمی در عکاسیش حرف اول رو نمیزنه همین تحمل وزن 6 تا 8 کیلو زیادش هم هست.من به شخصه سنگین ترین لنزایی که تا حالا دیدم Canon EF 600mm f/4L IS USM با 5400 گرم وزن و Nikon AF-S NIKKOR 400mm f/2.8G ED VR با حدود 4700 گرم بوده.دوربین فول فریم هم که مثلا اگه در برند نیکون D8800E رو مثال بزنیم یه یک کیلویی هست.من همون تحمل 8 کیلو رو ترجیح میدم.بقیش پول اضافی دادنه.میتونی یه سه پایه با کیفیت تر بخری یا یه فیلتری،هودی،تنظیف لنزی یا هر چیزی که بیشتر به کارت بیاد.
سلام دوستان
مي خواستم بدونم معروف ترين و معتبرترين برندهاي توليدكننده سه پايه دوربين به ترتيب كدام هستند؟
متشكر
این مدلها از برند بنرو قابل تبدیل به مونوپود یا همون تک پایه هستند:C1681TB0 ،A1681TB0 ،A1340Q1 ،A1682TB0 .تمامی پایه ها از بدنه جدا نمی شن بلکه فقط یک پایه جدا شده و با بستن بال هد تبدیل به تک پایه میشه. وزنش هم از 500 گرم بیشتر نمی شه.جهت تجسم بهتر این تصویر رو ملاحظه کنید:
فایل پیوست 55152
در آخر بنظر من که بله نیازهای تک پایه جداگانه را کامل برطرف میکنه.
به ترتیبشو که من نمیدونم اما تولیدات موجود در بازار ایران عمدتا از برندهای زیر هستند:
Manfrotto مانفروتو
Libec لیبک
Velbon ولبون
Benro بنرو
Slik اسلیک
Hahnel هنل
Novoflex نووفلکس
Gitzo گیتزو
Giottos جیوتوس
Joby ژوبی
Glidecam گلایدکم
Alta Pro آلتاپرو .اگر کم و کاستی بود دوستان کامل کنن.
مانفرتو و گیتزو
نظر دوستان در مورد هدهای joystick چیه مثل Manfrotto 322RC2 ؟ یا همون بال هد معمولی BH0 ؟
بررسي 10 مدل بال هد بزرگ(با بال به قطر 52-58 ميليمتر):
ديدن شيوه ي تست اين بال هدها و نكاتي كه براي انتخاب بهترين مدل مورد توجه قرار گرفته است، بسيار مفيد مي باشد:
Battle of the titans: Top ball heads tested: Digital Photography Review
سلام دوستان من یه دوربین d5300 با لنز 140-18 دارم می خواستم یه سه پایه خوب بهم معرفی کنین دوروبر 300 تومان
کاربردم هم مصارف خانگی و توی مسافرت هستش ,سبک بودن و کم حجم بودنش (دست و پا گیر نباشه) برام مهمه
ممنونم
درود و خسته نباشید
دوربینم کنن60دی ولنز 200-18 و250-55
میخوام یه سه پایه خیلی خوب و سبک تا قیمت 500تومن خریداری کنم چی پیشنهاد میدید؟
سپاس
درود
نگاهی به این لینک بیندازید
البته کمی تا قسمتی از بودجه شما بالاتر میزنه
لینک:
http://forum.akkasee.com/f30/t320-202.html#post359732
اگر هم سبکتر میخواهید باید سراغ مدلهای کربنی بروید که با بودجه شما همخوانی ندارد.
سلام
ممنون ميشم نظر دوستان رو در مورد vanguard tripod tracker 4 بدونم
آيا دوستان اطلاعا تي از قيمت و محل فروش معتبر اگه داسته باشند ممنون ميشم كمكم كنيد
با سلام
دوستان از نظر استحکام، سه پایه های پیچشی بهترند یا دکمه ای؟
ارادتمند
علی یارتان
از نظر استحكام كلي سه پايه نبايد تفاوت محسوسي داشته باشند ولي تفاوت مي تواند در اين باشد كه يك پايه خوب قفل نشود و يا گير كند(مثلا در ماسه و نمك و يا در آب).
- از لحاظ سيستمي، دكمه اي ها ممكن است در بعضي مواقع و يا بعد از مدتها استفاده شل شوند و نياز به سفت كردن داشته باشند.
- بعضيها مي گويند پيچشيها ممكن است در شرايطي كه با آب خيس شوند و در برابر ماسه و نمك دريا قرار گيرندن گير كنند و بايد با آب شسته شوند.
- بعضيها مي گويند دكمه ايها در آب و هواي خيلي سرد زمستان بيشتر گير مي كنند.
- دكمه اي ها معمولا در باز و بسته شدن سريعترند.
- باز و بسته كردن هر سيستم با دستكش هم متفاوت است(نمي دونم كدومشون راحتتر است!)
با وجود اين هر دو را تست كنيد و از هر كدام خوشتون اومد انرا بگيريد. من نسبت به سه پايه پيچشي با آببندي مناسب احساس بهتري دارم(يادم هست سه پايه هاي گيتزو كه مخصوص استفاده در آب دريا طراحي شده اند -سري ocean- نيز از سيستم پيچشي در انها استفاده شده است). باز شدن راحت پايه ها و قفلها جهت شستشو هم مي تواند يك آپشن خوب براي عكاساني باشد كه در ماسه،گل، آب و ... زياد عكاسي مي كنند.
Gitzo Ocean Traveler Series 1 Carbon Fibre Tripod Review
http://www.canadiannaturephotographer.com/tripod.html
نظر دوستاني كه تجربه بيشتري دارند در اين مورد دارند بسيار مفيد است.
سلام
وقتِ همگی بخیر
یه سه پایه میخوام بخرم اما متاسفانه تا به حال تجربه خرید سه پایه رو نداشتم و اطلاعاتم کم هست!
زمینه کاری : ساخت تور مجازی و عکاسی پانوراما 180*360
رنج قیمت : متوسط (در حد 300 تومن)
یکی از کاربرا Benro A1980T رو پیشنهاد داد، به نظرتون مناسب هست ؟؟ یا گزینه ی دیگه ای رو پیشنهاد میدین ؟
(در ضمن قابلیت این رو داشته باشه که هد پانوراما بعدا روش نصب کنم!)
مرسی
یکی از دوستان یه دوربین D800 داره و می خواد یه سه پایه تهیه کنه برای عکاسی طبیعت و منظره و عکاسی long exposure...
سنگین ترین لنزی هم که من توی لنز هاش دیدم یه 70-300 بود...
رنج قیمتی هم که مد نظرش هست تا حدود 400 تومن هست...
آیا با این قیمت گزینه مناسبی پیدا می شه؟...
چی پیشنهاد می شه؟...
فقط یه موردی ترجیحاً براش اولویت داره که سر سه پایه به این صورت باشه...(متاسفانه اسم این مدل سر سه پایه رو بلد نیستم و عکس ش رو می ذارم...)...
فایل پیوست 56450
تو رنج قیمتی که می خواهید با اون سر سه پایه چیزی موجود نیست. منم دارم می گردم و هنوز به نتیجه نرسیدم..
این هد ها موسوم به Three way head هستند که اتفاقا برای طبیعت و منظره (بعلت وزن و حجمی که دارند) چندان مناسب نیستند.
برای منظورهایی که مد نظرشه، بهترین گزینه ها Ball Head های متناسب با وزن تجهیزاتشه (مثلا Manfrotto 488 RC4 که تا ۸ کیلو تحمل داره و کفشک بزرگه - 410PL )
هدهای سه جهته برای استودیو (غیر پرتره) مناسب ترند.
اما اگر دسته دار دوست داره، برای اوزان کم، همین 804RC2 که عکسش رو گذاشتید و برای اوزان بیشتر 808RC4 که کفشک بزرگه
می شه نام و آدرس واردکننده های برندها رو اینجا بگذارید تا مستقیم از خودشون تهیه کنیم؟
مارک هایی مثل: ونگارد، مانفرتو و بنرو
یا علی مدد
نمایندگی manfrotto شرکت سیگل است.
برند Benro رو تا جاییکه یادم میاد نورنگار میاورد.
ونگارد رو اطلاعی ندارم. دوستان مطلع، بهتر اطلاعات میدهند.
سلام...
کسی میدونه این مدل سه پایه رو از کجا میتونم بگیرم؟؟ A1340Q1 benro
ممنون
سلام
دوستان عزیز دنبال یک هد گیره ای هستم که بشود موبایل یا تبلت تا ۷ اینچ را روی سه پایه بست
خاطرم هست قبلا عکسهایی از این هد دیده بودم که دارای یک گیره بزرگ بود که میتوانست گوشی یا تبلت را نگه دارد
آیا در بازار چنین چیزی پیدا میشود؟
سلام
چند سوال:
1 - از دوستان کسی تجربه ی کار با هد ونگارد Gh100 یا Gh300,Gh200 را دارد؟
آیا واقعا همانطور که جناب دانشمند در صفحات قبل فرمودند کار با این هد سخت است؟ (در ویدیوهایی که از این هد دیده بودم قضیه کاملا برعکس بود و راحتی کار با آن جلب توجه میکرد)
2 - در صفحات قبل یکی از دوستان به خشک بودن اتصالات سه پایه 190 منفروتو اشاره کرده بود.آیا واقعا این سه پایه ی مشهور ، اتصالات خشک و سفتی دارد؟ (مثلا در مقایسه با ونگارد)
3 - بین سه پایه های 190 منفروتو و 263 Alta+ ونگارد ، کفه ترازو به کدام سمت میچربد؟با توجه به اینکه این سه پایه ها اختلاف قیمت کمی دارند.
منفروتو در حالت ماکرو ارتفاع کمتری تا زمین دارد - تغییر حالت میله وسط آسان تر انجام می شود و ...
ونگارد ماکزیموم ارتفاع بیشتری دارد و همراه با آن یک کیف به فروش میرسد که تهیه آن برای مدل منفروتو هزینه ی اضافی در بر دارد و ...
از دوستان صاحب نظر درخواست راهنمایی دارم.ممنون
من یک سال جی اچ 100 داشتم.کار کردن باهاش سخت نیست.منتها کمی بزرگ و دست و پا گیره.نسبت به هد های جوی استیکی مانفروتو بزرگه و گاهی اوقات توی بعضی حالتها اون دسته کلت مانندش توی دست و پا است.ولی سریعه و کار کردن باهاش راحته واقعا.فقط هد من خیلی زیاد و البته بدون اینکه بتونم دلیلش رو کشف بکنم توی روی سه پایه 055 مانفروتو سفت میشد که همیشه برای باز کردنش کار به آچار شلاقی و انبر قفلی میکشید.نفهمیدم چرا؟...اگر هد جوی استیکی دوست دارید هد بدی نیست.
در مورد سفتی اتصالات مانفروتو هم همینطوره ولی به هیچ وجه آزار دهنده نیست.همینطور مقاومت مانفورتو ها به نظرم بیشتره.
سلام
کار با این هد در مقایسه با 324 مانفروتو یک تجربه ی نه چندان خوشایند بود که توضیح خواهم داد.
دامنه ی کنترل Friction در هد مانفروتو بیشتر هست ، گریپ بهتری دارد(نظر شخصی) ، به دلیل نوع طراحی آزادی عمل برای هم چپ دستان و هم راست دستان ممکن و راحت هست (میتوانید سر آن را باز کنید و برعکس سوار کنید)
همچنین بنظرم بهتر هست که دسته در قسمت راست قرار دارد تا در پایین (راحتتر به بدنه دسترسی دارید) و در کل زمانی که بنده گرفتم قیمت کمتری داشت.
هد مانفروتو (324) رو با گارانتی سیگل 280 هزارتومان خریدم در صورتی که هد GH-100 که میشه گفت رقیب این هد و تنها هد موجود تفنگی ونگارد در ایران هست 350 هزارتومان بود.
به شخصه برتری های بیشتری در هد مانفروتو دیدم ، تنها دلیلی که شاید اون موقع درنگ کردم طراحی جذاب هد ونگارد بود که بعد از هد مانفروتو کم کم محو شد.
در حال حاضر هم از یک بال هد استفاده میکنم و بنظرم کار سریعتر ، دقیقتر و راحتتر هست در هر زمینه ای.
اتصالات 190 مانفروتو (سری قدیم) تفاوت چندانی با مدل 263 ونگارد ندارد ، در این مورد هم دلیل خرید 263 برای بنده این بود که قیمت خیلی مناسب بود
350 هزارتومان با یک هد Pan and Tilt در صورتی که قیمت 190 ، 380 هزارتومان برای بدنه ی خالی سه پایه بود.
حقیقتش تفاوتی در راحتتر سوار شدن حالت افقی 190 مانفروتو و 263 ونگارد ندیدم و هر دو بسیار شبیه اند (گرچه در مدل ونگارد یکسری زوایا درست بسته نمیشوند که در نتیجه ممکن هست به نتیجه ی مورد نظرتون نرسید)
ولی ونگارد یک حالت معلق برای ستون وسطی دارد که بسیار مفید هست به خصوص برای فیلم برداری (مانند قفل Pan هست که افقی ستون وسطی را میچرخاند)
قیمتش هم با توجه به جدید بودنش و امکانات مناسبش منطقی هست (در بندرعباس 420 هزارتومان)
فایل پیوست 57834
فایل پیوست 57835
بسیار ممنونم از توضیحات کامل جناب احمدی و جناب دانشمند.خیلی مفید بود
کسی از دوستان این 190 جدید را در فروشگاههای اینترنتی سراغ دارد؟تا الان از وجود این سه پایه بی اطلاع بودم.در حال حاضر سایت افرنگ و ... همان 190 قدیمی را به قیمت 500 هزارتومان میفروشند.بنابراین فکر میکنم این سه پایه جدید با اصلاحاتی که بر رویش انجام شده گزینه ی بهتری است.آنهم با قیمت بندرعباس.البته فکر نمیکنم در جاهای دیگر با این قیمت به فروش برسد.
دوستان لطف کنند یک سه پایه ماکرو به همراه بال هد با سقف قیمت500 تومن پیشنهاد بدهند
سوال دوم اینکه سه پایه هست که هم بدرد کار ماکرو بخوره و هم مثل بعضی مدلهای بنرو تبدیل به تکپایه هم بشه؟
نمایندگی سی گل در پاساژایران پگاه این سه پایه رو داره دیروز قیمت کردم 480 بود مدل قدیمیش هم 430نقل قول:
iman536 آواتار ها
بسیار ممنونم از توضیحات کامل جناب احمدی و جناب دانشمند.خیلی مفید بود
کسی از دوستان این 190 جدید را در فروشگاههای اینترنتی سراغ دارد؟تا الان از وجود این سه پایه بی اطلاع بودم.در حال حاضر سایت افرنگ و ... همان 190 قدیمی را به قیمت 500 هزارتومان میفروشند.بنابراین فکر میکنم این سه پایه جدید با اصلاحاتی که بر رویش انجام شده گزینه ی بهتری است.آنهم با قیمت بندرعباس.البته فکر نمیکنم در جاهای دیگر با این قیمت به فروش برسد.
هر هدی به هر سه پایه ای میخوره یعنی میشه هد بنرو را روی سه پایه ونگارد استفاده کرد؟
استاد عزیز جناب چگینی مثل اینکه شما سه پایه Vanguard Alta Pro 263AT را دارید اگر الان قصد خرید سه پایه را داشتیدبا توجه به مدلهای بنرو و مانفرتو موجود بازم همین را انتخاب می کردید
سلام
ممنون میشم دوستان در مورد خرید سه پایه به همراه هد تا سقف 700 تومن که در هر دو حالت افقی و عمودی بشه عکاسی کرد بنده رو راهنمایی بفرمایند
چون این جور که بوش میاد الانم دیر شده .یکم هم دست نگه دارم با این سیل گرونی که داره میاد نمیشه با 1 تومن هم یه سه پایه متوسط هم گرفت
قربان همگی
سلام دوستان
تا 100-150 تومان یه سه چایه محکم و خوب(در حد قیمتش) معرفی میکنید؟
سلام
تا جاییکه بنده در سایتهای مختلف دیده ام عکسها و توضیحات فوق مربوط به سه پایه ای به نام Manfrotto MT190XPRO3 Aluminum Tripod است که حدود 700 هزار تومان قیمت دارد.اگر اشتباه میکنم لطفا دوستان راهنمایی کنند.
بعنوان مثال : http://www.afrangdigital.com/pages/P...2183&CateID1=5
سلام
دوستان کسی میدونه هد جدید 190XPRO3 چه فرقی با 190XPROB داره ؟ منظورم از لحاظ امکانات هست نه کیفیت بدنه چون بدنه 3پایه مدل قبلی هم خیلی خوب بود.
سلام
سایت به طور مختصر و مفید توضیحات خوبی در مورد امکانات جدید داده : 190 New Series - Tripods - Photo | Manfrotto
اگر قصد ارتقا از مدل قبل دارید چندان توصیه نمیکنم.
دو صفحه قبل نیز بحث کوتاهی در موردش شد.
سلام
دوستان کسی فروشگاه اینترنتی سراغ داره برای سه پایه که بنرو A1340Q1 رو داشته باشه؟
چند تایی که خودم میشناسم نداشتن و ن.ن فقط رنگ قرمز موجود داره:redface:
متاسفانه امکان خرید حضوری ندارم.
لطفا پیام خصوصی کنید.
ممنون
Manfrotto 680B Compact Monopod کسی کار کرده باهاش؟!
کیفیت قفل هاش چطوره؟
سلام دوستان، صبحتون بخير
اگه براي خريد سه پايه مناسب براي دوربينم ( 60D+18-135 STM ) راهنمايي كنيد بسيار ممنون مي شم.
نكته اي كه واسم مهمه اينه كه مينيمم ارتفاع سه پايه هر چي به سطح زمين نزديكتر بشه بهتره. به تجربه دريافتم كه خيلي از مواقع دوست دارم از زواياي بسيار پايين عكس بگيرم.
قيمت هم كه هرچه مناسبتر بهتر :::happy:::
مرسي
سلام
پيشنهاد من براي هزينه كمتر از 500 هزار تومان:
- Vanguard Alta pro 263 AT به قيمت 430 هزار تومان كه داراي كيف حمل و هدPH32 هم هست و قابليت جالبي در نزديك كردن دوربين به زمين دارد.
Alta Pro 263AT - Vanguard Tripods - By Series - Alta Pro
- BENRO A1350Q1 به قيمت 460 هزار تومان كه قابليت تك پايه شدن را هم دارد و يك بال هد هم دارد.
من به شخصه اولي را از نظر استحكام و كارائي ترجيح مي دهم
ارادت
ممنون
ديروز توي بازار شيراز يه مدل ونگارد سري Espod رو ديدم كه توي كاتالوگي كه كنارش بود نشون مي داد تا نزديك سطح زمين هم ست ميشه. قيمتش رو دقيقا خاطرم نيست ولي حدود ٢٨٠ تومن ميگفت. با اين مشخصات همين كفايت نميكنه؟ (اگه چيزي با قيمت مناسبتر هست ممنون ميشم راهنمايي كنيد).
سري Espod در مقايسه با مدل هاي Alta pro داراي ساختار ضعيف تر و با قابليت تحمل وزن حداكثر 3 كيلو گرم براي مدل 233 و 2 كيلوگرم براي مدل 203 هستند (در Alta Pro حداكثر وزن قابل تحمل 7.5 كيلوگرم است). اين ضعف ساختاري اولاً باعث مي شود سه پايه لرزش بيشتري داشته باشد كه اين لرزش به به دوربين منتقل مي شود و ثانياً در آينده و با اضافه كردن تجهيزات جديد (لنز بزرگتر و فلاش) قادر به استفاده از سه پايه نباشيد. هد PH30 اين سه پايه نيز جالب نيست.
از نظر نزديك شدن به زمين، در اين سري شما بايد ميله مركزي را در آورده و به صورت سرو ته روي سه پايه ببنديد كه محدوديت ها و دشواري هائي براي عكاس پيش مي آورد يا كلاً ميله وسط را در آوريد و يك قطعه واسط به جايش كار بگذاريد كه براي هر بار كم و زياد كردن ارتفاع دوربين دشوار است. ولي در مدل Alta Pro علاوه بر قابليت فوق همانطور كه در لينك مربوطه نشان داده شده است شما مي توانيد ميله وسطي را به حالت افقي در آوريد و با ارتفاع بسيار كم از زمين و پايداري بالاي سه پايه عكاسي كنيد و يا بدون در آوردن آن، آن را معكوس كنيد كه امكانات بهتري در اختيار عكاس قرار مي دهد.
ضمن درود،
لطفا برای کانن 70 دی ، سه پایه ی خوب و عمری ( برای اولین و آخرین بار) و ترجیحا سبک با کیفیت عالی و قیمت هرچه مناسب تر { 500(-+)} معرفی کنید
دوستان محبت کردند و پیشنهاداتی داشتند.... لطفا بیشتر راهنمایی کنید و افرادی که استفاده کرده و آگاهی دارند، بذل توجه کرده، کمی در مورد تفاوت و برتری این مدلها صحبت کنید..
1- Manfrotto 294 ALUMINUM KIT, TRIPOD 3 SECTIONS WITH 3 WAY HEAD QR MK294A3-D3RC2
2- Manfrotto 190XPROB Tripod with 804RC2 3-Way Pan/Tilt Head Kit
3- Vanguard Alta Pro 263AT
یا هر پیشنهاد بهتری که دارید لطفا دریغ نفرمایید.
با سپاس
این دقیقا سوال من هم هست برای همین بدنه منتها با رنج قیمت 400-500
گزینه اول به نظر مورد بهتری هست. قیمتش 536 تومنه.گزینه اول 690.ونگارد هم 420 -پیکسل-
ونگارد هد نداره ؟ این مدل بهتره یا مدلهای هد دار ؟ کدوم یک کاربردی تره ؟
http://www.pixel.ir/16422-thickbox/v...-pro-263at.jpg
منتظر پاسخهای بیشترم... لطفا مقایسه و راهنمایی کنید....
سلام دوست عزیز
بنده با قیمت 500 تومان به ترتیب سه پایه های زیر را پیشنهاد میکنم
1- Manfrotto 190xpro 3 - البته به شرط اینکه از جای مناسب و با قیمت معقول تهیه شود.درحال حاضر قیمت تهران برای این سه پایه 680 تومان است ولی بنده با راهنمایی جناب دانشمند همین سه پایه را از بندرعباس به قیمت 450 تومان تهیه کردم.گفتنی است که این سه پایه سری جدید 190xprob است و بسیار سه پایه ی کارآمدی است.در صورت عدم امکان خرید با این قیمت همان سه پایه 190xprob هم مورد بسیار خوبی است که اگر اشتباه نکنم قیمتی حدود 420 تومان دارد.البته هر دوی این سه پایه ها کیف ندارند و در صورت نیاز باید جداگانه تهیه شود.
2- سه پایه Vanguard Alta Pro 263AT که خودتان نیز اشاره فرمودید.
3- سه پایه mefoto از شرکت بنرو.در صفحات قبلی همین تاپیک اطلاعات دوستان از جمله جناب مبین علی را راجع به آن مشاهده میکنید.
سلام دوستان
ی تک پایه میخوام تا رنج 400. حالا سوالمم اینه که آیا باید هد هم براش بگیرم. خودم رو سه پایم PH32 دارم که راضیم اما تو کیف بردن این طرف اون طرف با داشتن دوتا دسته یه خورده اذیته. در کل اگه تک پایه و با هد حدود 400 نظری دارید ممنونم.
با سلام به دوستان در حال خرید 70 کنون هستم بهمراه کیت 135... شروع عکاسیم هست و کسب تجربه... از نظر مالی هم محدود هستم شما چه نوع سه پایه ای را پیشنهاد میکنید برای شروع...؟ دستم بسته است از نظر مالی فعلا... نمیدونم کم هزینه کردن برای شروع کار درستی هست یا نه ؟... یا بخودم فشار بیارم و سه پایه گران بخرم... لطفا راهنمایی کنید
میخواید چخ لنزی روش استفاده کنید؟
یکی از بهترین گزینه ها از لحاظ استحکام، وزن و قیمت مناسب مدل های ۶۸۰ و ۶۸۱ مانفروتو هست. بسته به استفادتون باید انتخاب کنید من خودم به دلیل ارتفاع جمع شده کوتاه تر ۶۸۰ رو انتخاب کردم. روی تک پایه بال هد راحت تر هستش. مدل ۴۹۸ مانفروتو بال خوب و با تحمل وزن بالا هست. البته بدون هد هم میتونید استفاده کنید.