مشخصات : http://www.vanguardworld.com/index.p...4-226-100.html
فروشگاه را pm زدم
Printable View
مشخصات : http://www.vanguardworld.com/index.p...4-226-100.html
فروشگاه را pm زدم
جناب ذبیح مند خیلی ممنون
فقط دوتا سوال
قیمتی که فرمودید همراه با هد هستش ؟
تنظیم هدش برای پانوروما راحته یا نه ؟
برای تنظیم کادر عمودی تنظیماتش در مقایسه با بال هدها چطوره ؟
وزنی که سایت زده 1600 گرم هستش این وزن با بال هدش هستش ؟
فروشگاهی که فرمودید ارسال به شهرستان هم داره ؟
کوچکترین طول در حالت بسته چند سانتیمتره ؟
از راهنماییتون خیلی تشکر می کنم
خواهش می کنمنقل قول:
جناب ذبیح مند خیلی ممنون
6 تا شد lolنقل قول:
فقط دوتا سوال
بلهنقل قول:
قیمتی که فرمودید همراه با هد هستش ؟
من که پانوروما به شکل حرفه ای کار نمی کنم. 233 خط چین داره. اما اون یکی شماره داشتنقل قول:
تنظیم هدش برای پانوروما راحته یا نه ؟
کوچیکه 200 گرم سبک تره. اما بزرگه stable تره ( پ ن پ )
نمی دونم . بال هدها ها رو فقط تو فروشگاه دیدم.نقل قول:
برای تنظیم کادر عمودی تنظیماتش در مقایسه با بال هدها چطوره ؟
ابن که خیلی نرم و راحته.
بله - سبکهنقل قول:
وزنی که سایت زده 1600 گرم هستش این وزن با بال هدش هستش ؟
نمی دونم - بعید می دونم.ازشون بپرسید. اگر نداشت نزدیک محل کار منه. می فرستم.:;)نقل قول:
فروشگاهی که فرمودید ارسال به شهرستان هم داره ؟
با متر ما 65 - تا سر هدنقل قول:
کوچکترین طول در حالت بسته چند سانتیمتره ؟
موفق باشید.نقل قول:
از راهنماییتون خیلی تشکر می کنم
Extended height(mm):1600 (W/Column)
Min.Extended Height(mm):1280
Folded height(mm):620
Weight(kg):1.6
Maximum loading capacity(kg):3
Tilted Loading Capacity(kg):-
Extended height(inch):63 (W/Column)
Min.Extended Height(inch):50 3/8
Folded height(inch):24 3/8
Minimum working height (inch):
Maximum working height (inch):
Weight(lbs):3.53
Maximum loading capacity(lbs):6.6
Tilted Loading Capacity(lbs):-
Number of Leg Sections:3
Leg Diameter(mm):23
Head Specs:PH-22
Bubble level(pcs):2
Quick shoe included:QS-50
Swivel:360°
Tilt:
+90° ~ -60° & +90°~-30°
Panhead movements:3-way Panhead
http://www.vanguardworld.com/compone...ta-233AP-1.jpg
جناب ذبیح مند با تشکر
راست میگید شد 6 تا lol
اگه براتون زحمتی نیست من پول رو بریزم به حسابتون
هزینه پستی رو هم میدم
اگر زحمتی نیست برام بخریدش
اگر این لطف رو بکنید تو این شرایط منو از سردرگمی در می یارید.
البته اگر زحمتی نباشه و تمایل داشته باشید
در ضمن من بزرگه رو پسندیدم
یه سوال دیگه هم داشتم
ستون میانی قابلیت افقی و عمودی شدن داره یا نه ؟
ثابت نیست میتونه در بیاد برعکس بشه. اما پایه ها می تونن با دگمه آزاد بشن.نقل قول:
ستون میانی قابلیت افقی و عمودی شدن داره یا نه ؟
اون بحث پست رو هم باید بزاریم شنبه و در پیغام خصوصی. تماس می گیرم شنبه اگر داشنتد می گیرم. مشکلی نیست.
قصدم هم از اطلاع رسانی این بود که به بچه های فوروم برسه.
سلام دوستان .
دیروز Manfrotto 190xprob الومینومی (بدون هد) به قیمت 290 از مجتمع پایتخت خریداری شد.
لازم به ذکر که فروشگاه دوست و همسایه و حلال خور پیکسل قیمت این سه پایه را (بدون هد ) 410 تومن اعلام کردند و گفتن که قیمتون هم با این وضعیت دلار خوبه.
با سلام.
کفی سه پایه مدل Slik ABLE 300DX را گم کرده ام. از کجا میتوان تهیه کرد؟ باب همایون رفتم نداشت. جای خاصی را دوستان سراغ دارند؟
نظرتون در مورد پایه های بنرو زیر چیه
http://www.dorbinshop.com//files/cac...ByMaxSize].jpg
نام محصول سه پایه آلومینیومی رنگی A1340Q1 به همراه بال هد Brand Benro بنرو مدل توضيحات سه پایه عمومی به همراه بال هد جهت مصارف عمومی ( در 6 رنگ متنوع ) با قابلیت تبدیل به تک پایه
مشخصات فنی :
طول پایه ( جمع شده ) :43 سانتی متر
حداکثر ارتفاع سه پایه: 159 سانتی متر
حداکثر ارتفاع تک پایه: 162 سانتی متر
حداقل ارتفاع : 43 سانتی متر
حداکثر وزن قابل تحمل: 8 کیلوگرم
وزن : 1660 گرم
تعداد قطعات پایه : 4قيمت ۳,۲۰۰,۰۰۰ ریال
http://www.dorbinshop.com//files/cac...ByMaxSize].jpg
قیمت دلاری این نمونه 140 دلاره
وزنش با هد 1200 گرمه و حداقل طول هنگام جمع شدن برابر 32 سانتیمتره
نام محصول سه پایه آلومینیومی رنگی A0350Q0 به همراه بال هد Brand Benro بنرو مدل توضيحات سه پایه عمومی به همراه بال هد جهت مصارف عمومی ( در 6 رنگ متنوع )
مشخصات فنی :
طول پایه ( جمع شده ) :32 سانتی متر
حداکثر ارتفاع : 131 سانتی متر
حداقل ارتفاع : 42 سانتی متر
حداکثر وزن قابل تحمل: 6 کیلوگرم
وزن : 1200 گرم
تعداد قطعات پایه : 5قيمت ۲,۳۰۰,۰۰۰ ریال
هنگام سفر حملش خیلی آسون میشه البته من زیاد تحقیق نکردم
http://www.yorbay.com/media/catalog/...o/coandq9q.jpg
http://www.yorbay.com/media/catalog/...o/doanq2rf.jpg
http://www.yorbay.com/media/catalog/...o/coan_6br.jpg
http://www.yorbay.com/media/catalog/...o/doanq0lf.jpg
سه پایه آلومینیومی رنگی A1340Q1 به همراه بال هد
عکس های کامل
http://www.yorbay.com/media/catalog/...o/ioan8akh.jpg
http://www.yorbay.com/media/catalog/...o/koan5k6n.jpg
http://www.yorbay.com/media/catalog/...o/ioan_5qj.jpg
http://www.yorbay.com/media/catalog/...o/koanlyvn.jpg
http://www.yorbay.com/media/catalog/...o/ioanqemh.jpg
http://www.yorbay.com/media/catalog/...o/hoanpuza.jpg
من سه پایه بنرو 1682t رو دارم که بال هدش هم b0 هست با همین قیمت 320 .
بال هد b0 هم ظاهرا مثل q1 هست و شکل هم هستن.من ازش راضیم تنها او سر و ته کردن دوربین کمی سخت هست چون میله وسط رو باید در بیارید و کمی به سختی جا میره.
کیفش هم جنس خوبی داره و از خریدش پشیمون نمیشی.
خیلی ممنون
فقط چند سوال
1- تراز دارن ؟
2- به نظر میرسه در حالت جمع شده ضخامت زیادی دارن ؟
3- تنظیم در شات عمودی راحته ؟
4- محور عمودی قابلیت تبدیل به حالت افقی رو داره ؟
5-جمع کردن و باز کردنش راحته؟
به نظرتون 1200 گرمی رو بگیرم یا اون 1600 گرمی رو ؟
400 گرم اضافی وزن رو بالا میبره آیا به همون نسبت کارایی زیادی هم در اختیار خواهم داشت
با تشکر
1)بله
2)نه
3)نسبت به هدهای سه محوره کمی دقت بیشتری میخواد اما سریعتر هست
4)خیر
5)زیاد نه اما چون کوچیک میشه ارزشش رو داره
مال من 1750 گرم هست باهاش راحتم اگه به سه پایه های مانفرتو با تحمل 8 کیلو نگاه بندازی زیاد هم نیست.من که اون سبکه بنظرم زیاد تعادل نداشت گفتم اگه باد باشه ممکنه بیافته.
درود
دوستان ارزونترین(سادهترین)نوع سه پایه ای که من میتونم تهیه کنم چی هست؟
برای اچ اس 20 فوجی میخوام.
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان من یه دوربین نیکون 3000 دارم و میخواستم عکاسی پانوراما رو شروع کنم میخواستم ببینم چه 3پایه ای لازم دارم واسه این کار مرسی ممنون
سلام، به فروم عکاسی خوش آمدید......
استفاده از سه پایه ی تراز با سطح زمین بهمراه هد پانوراما و یا هد سه جهته که بتواند حول محور Z به آسانی و بدون ایجاد دوران یا اختلال در دو محور دیگر، به آزادی گردش کند.
بیشتر در مورد پانوراما:
شاد باشید.....
اون هدی که بشه بهش فلاش و رادیو فلاش اکسترنال را نصب کرد و زیرش هم چتر وصل کرد .اسمش چیه؟ (برای فلاش نیسین و رادیو فلاش زیرش که پیچی هم هست )
تو مشهد هر جایی رفتم کلی توضیح هم دادم بازم نفهمیدن چیه؟
از جایی هم اگه میشه تهیه اش کرد ممنون میشم ادرس بدید
شاید اگه عکسی از این وسیله رو پرینت میکردین و میبردین راحتتر متوجه میشدند. اسمش تا جایی که میدونم پایه فلاش اکسترنال هست که نمونه های چینی اش زیاد و تا یه مدت قبل 15-25 تومن قیمت داشتند و مارک هایی مثل یونومات هم 45 تومن. فروشگاه پیکسل هم داشت ( فقط نمونه یونومات برای هر هات شویی گشاد هست و سوای کیفیت ساخت عالیش از نمونه های چینی در این مورد ضعیف تر هست)
فایل پیوست 34901
خیلی ممنون اقای دلیری
من مشابه این مدل را دارم که حالت ذوزنقه داره
ولی اینی که شما میگید دقیقا زیر فلاش متصل میشه.در حالی که من زیر فلاش. رادیو فلاش را وصل کرده ام و زیر اون حالت پیچی داره.یعنی مثل زیر دورربین که به سه پایه وصل میشه.مدلی نیست که اون حالت پیچی را داشته باشد؟
سلام دوستان
امیدوارم جای خوبی رو واسه سوالم انتخاب کرده باشم
چون جای بهتری ندیدم
اسم این قطعه که روی سر لنز بسته میشه چیه؟
http://up.neshoone.com/images/sfkec5...vys4_thumb.jpg
سلام و عرض ادب
امروز دو عدد گیره برای بستن فلاش های هات شو UNOMATخریداری شد . متاسفانه جایی که فلاش نصب میشد فاقد پیچ محکم کننده فلاش بود . به کمک دوستان ساخت و تولید دو عدد پیچ به قسمت فوقانی اضافه شد .
فایل پیوست 35060
درود
1- مبارک باشه، چند خریدید؟
2- احتیاط کنید، فلاشهای کفشکی (Hot Shoe) نیازی به این پیچ ندارن و با سازو کاری که در قسمت پایه وجود داره (یا پیچ یا قفل کن) روی این پایه ها سفت شوند! این پیچ ممکنه به پایه فلاش صدمه بزنه! چون یک فشار نقطه ای به لبه کناری پایه وارد میاره.
بدرود
سلام و عرض ادب
یکی از دوستان خوب و مهربان سایت زحمت کشیدند . هر عدد 20000 :::blushing:::
ابتدا فلزی خریداری شده بود هر عدد 50000 که مرجوع شد
سلام
من قصد خرید 3پایه و هد دارم !
عکاس مستند هستم که نیاز چندانی به 3 پایه ندارم ،اما بعضی مواقع برای گرفتن عکسهای منظره نیازش را حس میکنم !
دوربینم mark III هستش لنزم هم فعلا 24-105 دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم .
بهترین 3 پایه ای که تا نهایت 100 تومن میتونم بخرم چیه؟
ممنون
سلام
میخواستم در مورد خرید سه پایه خوب و حرفه ای راهنمایی بگیرم ، دوربین من کانون 5D Mark II هست و سه پایه محکم با ارتفاع زیاد مد نظر من هست ، فقط میخوام ببینم بهترین برند برای سه پایه ها کدام ها هستند ؟! من سه پایه های بنرو A4580T و C4580T دیدم ، به نظر شما بنرو ، برند خوبی هست یا نه ؟! و اینکه سه پایه کربنی از آلومینیومی بهتره ، درسته !؟
ضمناً این سه پایه ها هر کدوم از پایه ها جداگانه تنظیم ارتفاع می شوند یا خیر ؟
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه ، با تشکر ...
لطفا زمینه استفاده و هم چنین لنزهای موجود رو هم بفرمایید تا بتوان دقیق تر راهنمایی کرد
سه پایه های Manfrotto الان عمومیت بیشتری دارند
برای شروع چون فرمودید سه پایه محکم با ارتفاع زیاد میخواهید میشود مانفرتو 055xprob را پیشنهاد داد
برای هد هم موارد بالا رو مشخص کنید
مرسی علی جان که جواب دادی ...
یه پایه پیشنهادیتو دیدم ، من عکاسی طبیعت دوست دارم ، جوت قبل از اینکه به عکاسی به دید تجارت نگاه کنم به دید هنرش نگاه میکم و اهمیت میدم ، ولی خب تو فکر کار آتلیه هم هستم ، لنزمم الان لنز کیت دوربینمه اما شاید به زودی یه تله هم بخرم ، سه پایه معرفی شده تو هم وزن تحملش کمتر بود هم ارتفاعش ، میخوام بدونم سه پایه های بنرو کیفیت قابل مقایسه ای با برندی که تو گفتی دارن یا نه ؟ چون من از مدل هایی که تو پست قبلیم نوشتم از برند بنرو خوشم اومده بود ...
نقل قول:
میخوام بدونم سه پایه های بنرو کیفیت قابل مقایسه ای با برندی که تو گفتی دارن یا نه ؟ چون من از مدل هایی که تو پست قبلیم نوشتم از برند بنرو خوشم اومده بود ...
دوست عزیز بنرو برند نسبتا خوبیه و کیفیت ساخت سه پایه هاش هم بد نیست و احتمالا از خریدش پشیمون نمیشین .
ولی خب سه پایه های مانفروتو با کیفیت تر و گرونتر هست و کیفیت ساخت بهتری داره . (همون جریان هر چی پول بدی اش میخوری )
سه پایه های کربنی هم معمولا از سه پایه های الومینیومی سبک تر و با کیفیت تر هستند و البته خیلی گرونتر .
من خودم خیلی برا سه پایه خیلی تحقیق کردم آخرشم مانفروتو رو انتخاب کردم .
سلام دوستان ، سه پایه ای که هم کاربری عکاسی داشته باشه ، منظور سبک بودن و سادگی حمل کردن و هم کاربری فیلم برداری در حد آماتوری میتونن منو راهنمایی کنن ؟ چه سه پایه ای ؟ چه هدی ؟ سپاسگذارم
امین جان ممنون از راهنماییات ولی والا فکر کنم با نرخ تورم این روزهای بازار ارزون ترین و پیش پا افتاده ترین وسیله و تجهیزات عکاسی همون سه پایه بنده خدا باشه حتی اگه بهترین کیفیتش رو هم بخری ! وقتی یه فلاش دوربین شده 2 تومان ! دیگه آدم واسه یه سه پایه 700 - 800 تومان هم بده به چشم نمیاد ! :D چشم ما هم توصیه شما رو گوش میکنیم و میریم سمت مانفروتو ، ولی غیر از سایت افرنگ دیجیتال منبع دیگه ای هم میشناسی که بتونم مدل های بیشتر و قیمت های دقیق تر از این برند سه پایه رو ببینم ؟!
فراموش کردم آدرس سایت رو ...
شركت سيگل
دوست خوبم مرسی از راهنماییت ، سایتی که زحمت کشیدی معرفی کردی رو دیدم ، اما متاسفانه هیچ گونه مدلی از هیچ محصولی نبود !
در هر صورت انگار باید به همون افرنگ دیجیتال اعتماد کنم ، در واقع من میخواستم ببینم مثلا از Manfrotto 055XPROB که سایت افرنگ دیجیتال گذاشته سه پایه ای جدیدتر و یا بهتر هم هست یا نه آخه من خیلی تو خرید کردن وسواس دارم ! ضمناً این سایت افرنگ دیجیتال فقط سه پایه های آلومینیومی از مانفروتو گذاشه ، این مانفروتو سه پایه کربنی هم داره یا نه ؟!
سلام.
اگه بتونید توایران سه پایه های گیتزو رو پیداکنید به نظرمن هم زیباتر وهم مدلهای سبکتری داره. برای فروش هم فکر میکنم راحتتره این مارک. البته یه مقدار گرونترن.
The Photo Village :: Results for Gitzo tripod
البته اگه پیداکردین به مام بگید که مام بخریم دادا.
خواهش میکنم
متاسفانه اطلاعات یا عکسی توسط سایت این شرکت گذاشته نشده اما در قسمت محصولات روی هر برندی که کلیک کنید مستقیم سایت خود تولید کننده رو براتون باز میکنه
055CX3-055CXPRO3-055CXPRO4 نمونه کربن همین سه پایه معروف و پرفروش سری 055 هست سبکتر هم داره مثل سری 190 و این هم مشخصات+عکس محصولات مانفروتو برای عکاسی
Photo | Manfrotto
خرید از فروشگاه خوب افرنگ هم خیلی با خرید از شرکت تفاوتی نداره میتونید سفارش بدبد براتون بیارن.
موفق باشید.
سیگل که سایت خوبی نداره. محصولی توش برای فروش مستقیم معرفی نشده. افرنگ هم سایت خوبی داره وفقط ایرادی که داره اینه که مشخصات محصول رو کامل توضیح نمیده.
سیگل هم که گیتزو رو موجودنداشت. اگه از دوستان کسی برای فروش سه پایه های گیتزو یا نشنال جئو، جایی رو میشناسه لطفا کمک کنه. ممنون. البته ببخشین که مستقیم دارم اسم شرکتهارو می برم. اگه مغایر با قوانین هست باعرض معذرت پاک شه این ارسال. ( چون دیدم دوستان این کارروکردن واحساس کردم مشکلی نبوده)
با تشکر از همه دوستای خوبی که بنده رو راهنمایی کردن برای خرید سه پایه
همونطور که گفتم چون تو خریدم خیلی وسواس دارم همیشه ، بعد از چند روز گشت و گذار بین سه پایه های مختلف بلاخره این هد و سه پایه رو از برند مانفروتو انتخاب کردم :
سه پایه : 055XPROB
هد : 808RC4
خوشحال میشم نظرتون رو بگین ... : )
درود
نظر شخصی خودم رو عرض میکنم این سه پایه به در کسی میخوره که بخواد ازش در آتلیه استفاده کنه یا در سفرهای عکاسی که نهایت بیشتر از یک کیلومتر از ماشینش آدم فاصله نگیرید ، با توجه به وزن 2400 گرمی سه پایه خالی ، چیزی نیست که باهاش بشه از یک صبح تا عصر پیاده روی کرد اما سه پایه خیلی قرص محکمی هست تحمل وزن تجهیزات رو تا 8 کیلو هم داره اون هد هم کاملا متناسب همین سه پایه هست ، که برای کادر بندی های دقیق ( مثلا ماکرو گرافی ) ساخته شده اما به همون نسبت سرعت عمل رو در کادر بندی از شما میگیره برای فیلم برداری هم به نسبت بیشتر کاربرد داره. نقطه مقابل این هدها هد های جوی استیکی هستند( مثل 322rRc2 327Rc2 ) که با اون ها سرعت عمل بالایی دارید خیلی راحت و سریع کادر بندی میکنید اما دقت پایینی دارید (برای ماکرو گرافی) و اصلا هم به درد فیلم برداری نمیخورند !
اگر تحمل وزن تجهیزات تا 5 کلیو برای شما کفایت میکند میتوانید سه پایه 190xProB را انتخاب کنید که وزن ان 1800 گرم است
البته سری کربن فیبر هم وجود دارد که قیمتشان دوبرابر میشود و حرف C در اسم آنها معرف این سری است مثل 055CxProB و 190CxproB
موفق باشید
انوش عزیز واقعا ممنون از اینهمه توضیح دقیق و کارشناسانت ، واقعاً استفاده کردم دوست خوبم ...
والا از اونجایی که عکاسی یه جورایی حرفه و پیشه بنده هست و به زودی آتلیه عکاسی گروه ما هم دایر خواهد شد بنابراین دوست داشتم بهترین سه پایه موجود رو خریداری کرده باشم ( البته این عادت بنده هست که همیشه سعی میکنم در حد توان مالیم بهترین چیزهارو بخرم ! ) در مورد پیاده روی هم که ای بابا دیگه این زندگی های پرمشغله شهری اجازه پیاده روی و تفریح رو نمیده !! :D خیلی بتونیم به خودمون استراحت بدیم دقیقاً همونیه که گفتی : با ماشین یه جا بریم و نهایتاً همون یک کیلومتر رو پیاده روی کنیم ! ( البته من بدنسازی هم کار میکنم بنابراین تحمل این وزنشم میکنم ، چون قرص بودن و محکم بودن یه سه پایه برام خیلی مهم بود )
در مورد هد هم که گفتی من عکاسی طبیعت و منظره رو خیلی دوست دارم یعنی در واقع کلاً به عکاسی با حوصله و دقت بیشتر علاقه دارم تا عکاسی با سوژه های سریع و کادربندی های سریع که البته اینم بر میگرده به کارم که طراح گرافیک هم هستم و دقیقاً فوق العاده آدم وسواسی و حساسی هستم تو کارم ، بخاطر همین کادربندی های دقیق و با حوصله رو بیشتر دوست دارم ...
ولی حالا به نظرت اون سه پایه دومی که گفتی و حدوداً 600 گرم وزنش کمتره انقد وزن کمترش احساس میشه ؟! آخه احساس میکنم 600 گرم زیاد چیزی نباشه که بخواد فرقش خیلی احساس بشه ...
بازم ازت ممنونم که انقد با حوصله و دقیق جواب دادی انوش عزیز ... :)
سلام،
من این ترکیب هد و سه پایه ای رو که شما قصد تهیه اش را دارید قبلا داشته ام. (دزدیده شد). همانطور که انوش عزیز گفتند هم از نظر وزنی و هم از نظر ابعاد ترکیب بزرگی است و در حمل و نقل اصلا راحت نیستید. من یک بار در یکی از سفر های تفریحی که این هد و سه پایه را به همراه خودم برده بودم و مجبور بودم برای التیام درد شانه و دست هایم آن را روی شانه های جابجا کنم منظره ای شبیه موشک انداز های استینگر داشت و بسیار باعث جلب توجه می شد. دست گیره های تنظیم هد هم بلند است و دست و پاگیر که آن هم در حمل و نقل خود را نشان خواهد داد. اما از محاسنش هم اینکه سه پایه بسیار محکم و استوار و کار کردن هم با هد بسیار راحت است. سه پایه 190 هم وزن کمتری دارد هم ابعاد کوچکتر.
درود
قبل از هر چیز لطفا با همان رنگ مشکی بنویسید
آن 600گرم خیلی خیلی تعیین کننده هست فقط کافی هست که نیم ساعت کوله کشی کنید تا حساب کار دستتان بیاید ( دوربین ، لنزها ، کیف ... ) سه پایه با وزن هد انهم هد مورد نظر شما !
بلند کردن 2 ثانیه ای آنها در فروشگاه و مقایسه وزنی آنها اصلا تصور درستی از اینکه اینها بعد از نیم ساعت راه رفتن چقدر تفاوت دارند نمی دهد
سابقا دوستان فرموده بودند در راه برگشت از برنامه عکاسی از فرط خستگی حمل تجیزات، چیزی نمانده بود سه پایه رو در دره بیندازند! برای من این به نظر اغراق میرسد
اما وقتی خودم 055xprob رو خریدم در فاصله فروشگاه تا جایی که ماشین پارک بود کار بجایی رسید که دلم میخاست هدو سه پایه رو بندازم توی جوب ! همانجا یکی از دوستان گفت من اینو ازت میخرم تو برو برای خودت یک 190 بخر!
این دوست ما سه پایه رو در صندوق عقب ماشنینش حمل میکنه ! و من تا حالا ندیدم با سه پایه جایی بره که بیشتراز 500 متر از ماشینش فاصله بگیره
(:::whistling:::)
پس اگر شما هم فاصله نمیگیرید از ماشین وزنش مهم نیست این وزن بیشترش میتونه استحکام بیشتر به ارمغان بیاره
اما اگه نوع مصرفتون پیاده روی هم توش داره اصلا فکر ورزیده بودن و این حرفها رو نکنید ! هر چه سبک تر بهتر حتی اگر هم بودجه کربن فیبر دارید، هر دوی انها کربن فیبر دارند و خیلی سبک تر میشوند خصوصا کربن فیبر 190.
ضمنا مشابه هد 808 هد 804 هم هست که تحمل وزنش 4 کیلو هست و وزن خود هد هم به سنگینی 808 نیست.
فایل پیوست 35686
موفق باشید
منم نظرم رو بگم
همونطور که دوستان توضیح دادن این سه پایه جابجاییش توی مصافت اذیت میکنه، ضمن اینکه شما باید توجه داشته باشین که توی سفر تنها سه پایه نیست که با حملش یه طورایی کنار بیاین، بقیه تجهیزات هم هستن، بنده 190 دارم با هد 804، آخرین باری که بیرون بودم برای مصافت 4 کیلومتری تا پای کوه خسته شدم تازه یه کیف کوچیک همراهم بود که فقط دوربین و یه فلاش توش بود، از اون روز اگه قرار بر بیرون رفتن باشه سعی میکنم یه جور از زیر حمل سه پایه در برم یا از سه پایه های کربنی دوستان استفاده کنم
برای این دو مجموعه حتماً باید کیف تهیه بشه و بستن به کوله رو باید فراموش کنید
در کل با توجه به حساسیت بالاتون سعی کنید یه بار دیگه 2 دوتا 4 تا کنید که از انتخابتون پشیمون نشید، خوشبختانه ساکن تهران هستید و میتونید در بین دوستان هر دو مجموعه رو ببینید و انتخاب بهتری انجام بدید
بدرود
بسیار بسیار ممنون از netwalker و انوش عزیز
netwalker عزیز خیلی مثال جالبی زدی کلی خندیدم ( موشک انداز !!!!! :D :)))) )
انوش عزیز حرفت کاملاً درست و منطقیه ، اصلاً مقایسه 2 دقیقه ای تو فروشگاه کار جالبی نیست ، چون مطمئناً تجهیزات عکاسی فقط یه 3 پایه نیست که بخواد وزنش همونجا معلوم بشه ، حرفت کاملاً منطقیه خود کیف دوربین و خود دوربین و لنزها و فلاش داستان خودش رو داره ، و این حرفی هم که زدی هرکول بازی نیست بازم درسته هرکی باشه خسته میشه ، تنها حسن قضیه اینه که من هیچ وقت تنها نیستم و همیشه همسرم کنارم هست تو همه عکاسی هام ( خانم من هم هم رشته من هست و کلاً غیر از زندگی یه تیم کاری هم هستیم کنار هم ) میتونیم بعضی از بارهای زندگی رو به خانم هم بدم !! :D
ولی سه پایه پیشنهادی شما و دوست قبلیمون همانا یه اشکالی داره اونم کوتاه بودنش هست :( ... نمیدونم چرا احساس میکنم این بعداً یه نقص حساب میشه تو کارم ، چه برای عکاسی آتلیه و چه برای عکاسی های منظره ، اختلاف اندازه حدود 30 سانت چیزی نیست که بشه ازش گذشت ...
ضمناً کاش فقط خرید باقی مونده من یه 3 پایه بود اون وقت حتماً کاربنشو میخریدم ولی با توجه به گرونی این روزهای بازار و تجهیزاتی که باید بگیرم ( کیت نور و لنز و یه سری خورده چیزای دیگه ) متاسفانه بیشتر از همین 700 - 800 نمیتوم هزینه برای 3 پایه بکنم ( بیشتر از این خانمم هم کلمو میکنه !! :D ) اگر اشتباه نکنم 3 پایه خالی همین 055 حدود یک تومان میشه ، درسته ؟!
در هر صورت بازم ممنون از راهنمایی های واقعاً خوبتون ... راستش هنوز تو 2 راهی هستم ، 2 راهی که بیشتر به سمت 055 مایل هست ... :oops:
روزبه جان ممنون از راهنماییت و قرار دادن تجربت در اختیارم دوست خوبم ... :oops:
درود.
من قصد خرید یک سه پایه رو دارم تا سقف 300 تومن.
استفاده ام هم شما نامحدود فرض بگیرید :دی
با چیزهایی که من شنیدم و دیدم فکر نکنم یک سه پایه ی سبک با یک هد حرفه ای بتونم بگیرم.از نظر وزنی هم به هر حال تحملش میکنم
انتظار دارم که حداقل وزن 2.5 کیلو رو راحت تحمل کنه.هد سر خود و یا جداگانه باشه مشکلی نیست.منتها اگر حداقل ارتفاعش هم کم باشه بهتره.حداکثر ارتفاع هم هر چه بیشتر بهتر.
اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید ممنون میشم
یک سوال هم برام پیش اومده و اون این که هم هی سه پایه ها تراز دار هستند و یا نه.و اگر همه تراز دار نیستند من ترجیح میدم تراز دارش رو داشته باشم
ممنون
درودی دوباره.
از دوستان تقاضا دارم اگر برایشان مقدرو هست بنده رو راهنمایی کنند.یک کم عجله دارم
سلام. مانفروتو 190 مدل آلمینیومی رو دو سه ماه پیش خریدم حدود 240 هزارتومن. الان فکر کنم سیصد و خورده ای باشه. البته نیاز به هد هم خواهید داشت. من یک هد بال خریدم که الان قیمتش 150 هزار تومنه.
درود
پیشنهاد خوبی هست بنده هم بزودی قصد تهیه همین ترکیب رو دارم!
ممنون دوست عزیز.
منتها بودجه ام به این نمیرسه
375+150=525 که از سقف هزینه ام خیلی میزنه بالاتر.
با هد میتونم نهایت 400 خرج کنم.
و این که آیا سه پایه هم به صورت دست دوم راحت پیدا میشه؟منظورم نسبت گیری بین زمان و تعداد فروش هاست.چون تو این فروم من ندیدم کسی بفروشه
نظرتن در مورد این ست ها چیه؟
عکاسی و فیلم برداری :: سه پایه دوربین :: سه پایه آلومینیومی تاشو پیچشی به همراه بال هد A1682TB0 - چاره: فروشگاه اینترنتی
عکاسی و فیلم برداری :: سه پایه دوربین :: سه پایه آلومینیومی پیچشی به همراه بال هد A1570TB1 - چاره: فروشگاه اینترنتی
عکاسی و فیلم برداری :: سه پایه دوربین :: سه پایه کربنی تا شو پیچشی به همراه بال هد C1680TB0 - چاره: فروشگاه اینترنتی
هر چند میدنم که قیمت های چاره کمی بالاتر از بازار هست
سه پایه محکم و مطمئن با قیمت نسبتا مناسب، به نظر من فقط Manfrotto 055XproB ! ... انتخاب هد هم خیلی به استفاده خودتون بستگی داره.
با این حساب و اگر بچه ها تایید نمیکنند صبر میکنم تا این پول دو برابر بشه و یکی از همین مدل میخرم.فعلا" یک سه پایه ی اماتور دارم که کارم رو تا حدودی راه می اندازه
Manfrotto 785 b به قیمت 100 تومن از ناصر خسرو خریداری شد
خیلیم خوبه واسه 550دی و 55 250 یا یاشیکا electro ax و vivtar 200 3.5
البته بره کارای دقیق و دوربین ای سنگین توصیه نمیشه اصلا
فایل پیوست 36336
فایل پیوست 36337