درود
اگر قراره حرفه ای دنبال کار باشید و هوشمندانه هزینه کنید، باید سه پایه عکاسی از فیلم برداریتون جدا باشه. مگر اینکه مثلا قرار باشه فیلم برداری safari بکنید و پیاده روی داشته باشید.
در این مورد و برای فیلم برداری حرفه ای، هد حرفه ای هیدرولیک و ... مطرح می شه که بنده شخصا خیلی سر رشته ازش ندارم و فقط می دونم در برند هایی مثل ساچلر و ... چیزهایی برای حرفه فیلم برداری وجود داره و قیمت هم بسیار بالاست.
اما اگر شرایط بالا نیست، و راحتی حمل و نقل براتون مهمه، سه پایه هایی که گفتم مناسب هستند. اگر واقعا می خواهید یک بار هزینه کنید و چیز عمرانه بگیرید باید به فکر سری کربن گیتزو باشید که قیمت سه پایه کمتر از 3 میلیون نباید باشه.
برای فیلم برداری درست و مناسب نمی شود از بال هد استفاده کرد و در بدترین حالت ممکنه باید حداقل یک 3w هد داشته باشید. در حالت اصولی هم یک pan head حالا از چه برندی بحث جداست، باید مورد توجه قرار بگیرهمنظور برای فیلم برداری هد جدا نیاز دارم ؟
اصولا عکاسی ماکرو سه پایه ای می خواد که قابلیت نزدیک شدن بدون درد سر به سوژه را داشته باشه و نیاز به ریل مدرج برای تنظیم دقیق فوکوس داره. بنابراین این ابزار حتما باید در کنار ابزار دیگه با هم تهیه شود تا بشه گفت قرار کسی بصورت حرفه ای عکاسی ماکرو کنه. به این ترکیب باید لنزهای ماکرو و فیلترهای مربوطه را هم اضافه کردیعنی برای ماکرو و عکاسی غذا هد جدا می خواد
شما با یک هد فیلم برداری می توانید همه این کارها را انجام بدید ولی زمانی که حمل و نقل ابزار براتون مهم باشه مشکلات زیادی با یک هد سنگین فیلم برداری خواهید داشت.برای مدلینگ و فشن هد جدا ؟
من پیشنهادم به این شرایط شما هد های هیدرلیکی 3w مانفرتو هست و یا اگر نخواسته باشید زیاد هزینه کنید mhxpro 3w
ارادتمند