سلام
من خودم MT190XPRO3 دارم میخوام بدونم فرق این مدل با MT055XPRO3 در چی هست ؟
MT190XPRO3 پایه خوبیه ، با کیفیت و محکمه ولی فقط سنگینه و زیاد برای جابجایی مناسب نیست
سلام
من خودم MT190XPRO3 دارم میخوام بدونم فرق این مدل با MT055XPRO3 در چی هست ؟
MT190XPRO3 پایه خوبیه ، با کیفیت و محکمه ولی فقط سنگینه و زیاد برای جابجایی مناسب نیست
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
دورد دوستان
یک سه پایه سبک تا 4 کیلو (دوربین کنون 100D و لنز 18-135) و امکان عکاسی ماکرو تا قیمت 400 تومن برای یکی از دوستان میخوام.
از یکی از فروشگاههای پایتخت پرسو جو کردم Vangard 203 AP را پیشنهاد کرد و دیگری Bike 304!
اگر دوستان پیشنهاد بهتری دارند راهنمایی کنند (از فرصت حراج ماه رمضان هم میخوام بهره مند بشوم)
با سپاس
دوستان سلام وقت بخیر
خوشحالم که به جمعتون اضافه شدم
من میخوام یه پایه بگیرم حداکثر تا قیمت 150 ، برای دوربین 70D ، پایه ای میخوام که هم برای عکاسی و هم برای فیلمبرداری مناسب باشه ، در کنار کیفیت خوب ، چی پیشنهاد میدین؟
درود بر شما
من هم از پیوستن شما به جمع فروم خوشحال، و به شما خوش آمد عرض میکنم.
منظورتون از عکاسی و فیلمبرداری چیه؟ در چه ژانری عکاسی میکنید؟
باید بدانید با 3برابر این بودجه ای که در نظر دارید، 3پایه ای در حد متوسط یا قابل قبول بهتون میدن(عکاسی را عرض میکنم، فیلمیرداری که جای خود)
ابتدا پیشنهاد میکنم صفحات همین تاپیک را کمی مرور بفرمائید.
موفق باشید
من تازگی عکاسی رو شروع کردم و حرفه ای نیستم اما یه تحقیقی کردم و فهمیدم که پایه های حرفه ای غالبا گرون هستن ، اما فعلا چیزی میخوام که کارم راه بی افته ، پایه رو برای بیشتر برای ثبت مناظر و لنداسکپ میخوام و زمانهایی که نیاز به نوردهی طولانی هست و یا مواقعی که لرزش دست باعث افت کیفیت کار میشه ، در خصوص فیلمبرداری هم خیلی نمیخوام کار خاصی انجام بدم ، صرفا گرفتن کلیپهای خیلی کوتاه از مناظر ، مثلا یه چرخش 180 درجه ای از سمت راست یک نما به سمت چپ برای نشان دادن اطراف برام کافیه فقط اینکه پن راحت و روان باشه تا حدودی کافیه
درود
دوست عزیز ای کاش به حرف دوستمون توجه می کردید و مطالعه انجام می دادید.
در خصوص سه پایه همه چیز بحث حرفه ای و غیر حرفه ای نیست!
شما دوربینتان حدود 4 میلیون ارزش داره بنظر خودتون منطقی هست این بدنه با این قیمت را روی یک سه پایه 150 هزار تومانی ببندید؟
چنین سه پایه ای به شدت غیر قابل اعتماد و آسیب پذیر خواهد بود احتمال سقوط بدنه شما از روی سه پایه زیاده.
پیشنهاد می کنم اصلا به این موضوع که چنین سه پایه ای بخرید فکر نکنید. بنظرم بهتره به فکر خرید یک سه پایه بین 300 تا 500 باشید. اگر خدای ناکرده بدنه شما از روی یک سه پایه سقوط کند حداقل 1 میلیون هزینه تعمیر و افت قیمت را به شما تحمیل خواهد نمود.
ارادتمند
سلام دوستان بین 2 تا بال هد انتخاب نهایی کدام یک رو انتخاب میکنید؟
Manfrotto MHXPRO-BHQ2 XPRO Ball Head
Gitzo GH1780FQR
خودم بعد از کلی تحقیق این سه پایه رو انتخاب کردم
Manfrotto MT055XPRO3