به فروشنده بگویید پایه چتر می خواهم واسه فلاش کانن ! همین ! اصولا صوات ! شان در همین حد و حدود است.اسم دیگری ببرید هنگ می کنند
به فروشنده بگویید پایه چتر می خواهم واسه فلاش کانن ! همین ! اصولا صوات ! شان در همین حد و حدود است.اسم دیگری ببرید هنگ می کنند
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آیا این وسیله ویا مشابه آن که بشه با اوون نور فلاش را متمرکز کرد در بازار موجود هست ؟ اگر هست اسمش و که کجا میشه اوون را تهیه کرد ؟
The Rogue Grid for Lighting Macro Photos
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Sunday 15 April 2012 در ساعت 23:07 دلیل: سوتی اسمی !
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آقا جدیدا ایرانیش رو هم تولید می کنند . ارزانقوطی چیپس اسنیکرز !
ندیدم.داخلش براق است ؟ ( آلومینیومی ؟ ) طول اش مناسب باشد.ته اش هم براق باشد ( فلزی ) تا بشود به کمک پانچ و یا یک میخ نوک تیز سوراخ سوراخ اش کرد به طوری که مقداری از اطراف سوراخ برآمده شود تا هدایت نور بهتر صورت بگیرد .بنده نمونه خوبی دارم که واقعا کاربردی است
pringles1_mini.jpg
pringles2_mini.jpg
pringles3_mini.jpg
پی نوشت...
عکس ها متعلق به من نیست.
این طرف آخر این وسیله است و کلی ماکرو گرافی می کند.
http://diyphotography.net/super-easy...a-pringles-can
http://www.flickr.com/photos/sk_husky/5527325196/
کاوه قبادیExposure.ir
امروز 28-2-91 لوازم زیر از باب همایون خریداری شد:
چتر دولایه (دیفیوزر-رفلکتور) به قیمت 18000 تومان
سه پایه چینی با سر پیچی (برای فلاش): 18000 تومان
هد مفصلی نوع فلزی برای نصب فلاش اکسترنال و چتر روی سه پایه: 25000 تومان
سلام
از دوستان کسی مبدل لنزهای نیکون به بدنه المپیوس 4/3 رو جایی سراغ نداره ؟؟ حالا چه کانکتور دار یا بدون کانکتور ؟؟؟؟
Olympuse E system (E520) + Adapter + Nikon lenses
فوری فوتی
سلام دوستان
چند روز پیش تو کوه یه وسیله ای دیدم که برام جالب اومد و برای افرادی مثل من که کوهنوردی می کنن شاید مفید باشه.
یه بند بود که دوربین رو در حالتی که از گردن شما آویزان هست روی سینه تون فیکس می کنه و از تلو تلو خوردن دوربین و برخورد احتمالیش به سنگ و غیره جلوگیری میکنه.
می خواستم بپرسم اسم این وسیله چی هست و اینکه تو اینور مرز پیدا میشه و با چه قیمتی!
ممنون
Belt-Chest Harness
این وسیله در بازار موجود است و در لیست خرید من هم وجود دارد اما هنوز فرصت نکردم به بازار بروم
برای خرید این بند اینجا کلیک کنید