اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
سلام
برخی از دوربین ها درون خود امکان ایجاد ارتباط بی سیم با دستگاه های دیگر نظیر تبلت ، گوشی و ... را فراهم می کند.
برخی دیگر از این قابلیت محروم بوده و می بایست به وسیله یک دستگاه جانبی به این امکان رسید.
CamRanger با قیمت 300 دلار یکی از دستگاه های خوب برای کنترل کامل بر تنظیمات دوربین در حین عکاسی به صورت بی سیم و بازدید تصاویر ذخیره شده در رم دوربین می باشد.
آقای Alan Lawrence اخیرا کشف جالبی کرده است ! جایگزینی 40 دلاری برای دستگاه فوق گفته
روتر TP-LINK TL-MR3040 3G/4G Wireless N Portable Router
کابل Mini USB
اپ QDSLR Dashboard
روتر 29 دلار و اپ 9 دلار
طبق روش راه اندازی و تست ایشان ، روش جایگزین بسیار مناسب بوده و مقرون به صرفه است.
طبق جستجوی اینترنتی خودم . دستگاه روتر با حدود قیمت 140000 تومان در ایران قابل تهیه است.
اگر احیانا کسی از دوستان اقدام به استفاده از این روش کرد و به نتیجه مشابه نویسنده مقاله رسید. تو اون لحظه ای که به حال خوش دست یافت ، بنده و دوستان دیگر را از دعای خیر فراموش نکنه !
اعلام نتیجه هم مورد استدعاست
سلام جناب میری
نزدیک دوسال پیش من این روش را انجام دادم و بسیار کارآمد است
پست اینجانب از آن زمان هنوز باقیست. البته در آن زمان من با استقبال خوبی مواجه نشدم
موفق باشید سوالی داشتید در خدمتم
ریموت کنترل برای دوربینهای کانن
داود معانی
سلام،
من دوربین Nikon D90 دارم که صفحه LCD اش ثابت و غیر قابل چرخش هست. ولی در خیلی موقعیت های عکاسی نمیتونم پشت دوربین قرار بگیرم که از منظره یاب و یا ال سی دی دوربین، بطور زنده ببینم دوربین چه چیزی رو داره می بینه.
آیا با یک روش و ترفندی میشه تصویر زنده دوربین رو من روی صفحه موبایلم ببینم ؟
توجه کنید که من نه نیازی به کنترل کردن دوربین با ریموت دارم و نه لازم میبینم که ارتباط وای فای داشته باشه (کابلی هم وصل بشه کاملا کارم رو راه میندازه)
من فقط میخوام برای دوربینم یک جور ال سی دی چرخان/ متحرک بسازم که بتونم بطور زنده تصویر دریافتی دوربینم رو ببینم.
پورت هایی که دوربینم داره:
hdmi ، micro usb ، AV out
موبایلم قابلیت OTG داره.
با تشکر.
مشکل حمل لنزهای متعدد برای عکاسان با این گجت سیصدگرمی تا حد زیادی برطرفخواهدشد :
57485232.gif
http://images.khabaronline.ir//syste...s/57485232.gif
این گجت میتواند سه لنز را به وزن صدکیلوگرم حملکند و با اتصال آهنربایی به راحتی قابل باز و بسته شدن است .
نقل از خبرآنلاین