درسته. هم قفل میشه به صورت چرخشی هم آهنرباییست. منظوز از آهنربایی بودنش و سهولت اینه که به سرعت به محل مورد نظر میچسبد و نیازی به گشتن و پیداکردن دهانه نیست.
قطعا از نظر استحکام مشکلی نخواهدداشت چون در دنیای امروز چنین باگهایی پنهان نخواهدماند و به سرعت پخش میشود و محصول را زمین میزند.
درود
نکته ای در استفاده از این لنز وجود داره!
بنده فکر نمی کنم برای لنزهای سنگین خیلی بشه روش حساب کرد. در نظر بگیری فردی یک لنز 200-70 تایپ 2 را به همراه یک لنز مثل 600-150 روی گدجت ببنده!
یا اصلا همان 200-70 را به همراه لنزهایی مثل 85 F/1.2 و خیلی لنزهای سنگین داشته باشه. به دلیل عدم برقراری تقارن وزن فکر کنم مشکلاتی در حمل ایجاد خواهد شد.
منظور دوستمون هم از اینکه گفتند نمی توانند اطمینان کنند بنظر شخصی بنده شاید از لحاظ حفاظت بدنه لنز در اثر برخورد و خراشیدگی بوده باشه و نه صرف افتادن.
اما در مجموع طرح جالب و بسیار کار راه اندازی هم هست!
ارادتمند
من قبلا شبیه این وسیله رو تو سایتهای چینی دیده بودم. این مدل ساده به نظر من واسه لنزهای سبک کارایی بیشتری داره.
8b73257e-ea67-4946-990e-3a164d76c62c.jpg
b1dbbf9c-cd44-49fe-8cac-c57dc6780e59.jpg
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
سلام. تو بعضی از ویدیو های یوتیوب دیدم که یه کابل نارنجی رنگی از دوربین به کامپیوتر وصل میشه و عکس ها رو در همان لحظه میشه دید.
اسم این کابل چیه ؟ و البته کابل خود دوربین میشه ولی کوتاه خیلی.
یک سوال دیگه روشی هست دوربین بدون کابل عکس هارو به کامپیوتر بفرسته ؟ ابته نه فایل اصلی رو. فقط فایلی برای نمایش رو ؟
یک سوال دیگه داشتم این عکس ها چجوری به نمایش در میان با کابل ؟ فقط باید با لایت رووم دید ؟ یا تو مای کامیوتر دیوایس جدید ایجاد میشه و عکس ها اونجاست ؟
دوربین هم nikon d810 هست.
سلام
کابل نارنجی که شما دیدید. یکی از محصولات شرکت TETHER TOOLS هست که انواع مختلفی دارد .این شرکت بیشترین فعالیتش در حوزه وسایل جانبی عکاسی هست .که خوشبختانه در ایران نمایندگی هم داره.
photo_2017-08-10_05-20-05.jpg
جواب سوال دوم. اگه دوربین شما دارای WIFI داخلی باشه میتونید این کار رو انجام بدید ویا حتی اگر WIFI نداشته باشد شما میتوانید برای دوربینتان این وسیله را بخرید.
در ضمن شرکت TETHER TOOLS یک ابزار برای این کار تولید کرده . که به راحتی میتواند عکسهارو به کامپیوتر ویا موبایل شما انتقال بدهد.
photo_2017-08-10_05-26-53.jpg
مشابه این نوع ابزار نیز چند شرکت دیگر هم دارند مثل CAMRANGER HomeSlider (1).jpg
شما علاوه بر لایتروم با برنامه کپچر وان هم میتونید عکسهارو ببینید
سلام دوست عزیز
در رابطه با قیمت : قیمت دقیقی از این وسیله ندارم ولی حدود قیمت باید بیشتر از یک میلیون در نظر بگیرید.
شما اگه بخواهید دستگاه wifi مخصوص خود دوربین رو وصل کنید احتیاجی به نصب روی کفشک نیست و مستقیم و بدون واسطه به بدنه دوربین قابل اتصال هست .
5-wi-fi.jpg
در ضمن شما برای اضافه کردن دستگاه wifi و نصب تریگر مجبورید فرستنده وای فای رو از کفشک جدا کرده و مانند تصویر زیر به دنبال همچین وسیله ای باشید
51dF1M4q4xL._SX355_.jpg
موفق باشید
با سلام
یک سه پایه قیمت مناسب میخواستم قابل استفاده باشه و بی کیفیت نباشه
ما شهرستانیم (لاهیجان) گشتم اینو پیدا کردم که سنگین تر بزرگتر بود (و بدنه بعضی سایتا زدن پلاستیک فشرده بعضی گفتن آلومینیوم)
مدل : fancier wf-3560
من این سه پایه رو در حالت دو سال کارکرده تمیز گرفتم 80 تومن
دوربینم هم کامپکت حرفه ای وزنی هم نداره میخوام بدونم کیفیت داره یا کار باهاش خیلی سخت و باید حتما" قیمت گرون میگرفتم
البته تمرکز اصلی ام عکاسی نیست ولی میخوام ازش برای فیلمبرداری هم استفاده کنم
خوبه اگه کارشناسان هم نظر بدن
ویرایش توسط ashimashi : Tuesday 24 October 2017 در ساعت 19:58
------------------------------------------
{ یاعلی }