اولا ممنون از وقتی که گذاشتید
منم بعید می دونم نرم افزار بتونه فرمان شات به دوربین G16 بده . هیچ جا هم ندیدم اینو نوشته باشن ولی مثلا sx700 با اینکه اروزنتر و کامپکتتر و ... هست اما این قابلیتو داره و فیلمشو می تونید روی یوتوب ببینید
https://www.youtube.com/watch?v=FrDX7gAJdwo
من در اصل دنبال چنین قابلیتی هستم و یکی از دوستانم p600 نیکون داره که با نرم افزار خاص نیکون وصل میشه بهشو حتی کنترل زوم و خیلی چیزای دیگه رو بدست می گیره و شات می زنه . الانم دو هفته س روی اعصاب منه :(
با ذکر این مقدمه فکر کنم چنین قابلیتی برای g16 وجود نداره و تنها فیلم و عکس رو می تونه ترنسفر کنه . حالا
1- لطف می کنید اون لایو ویو ریموت هنل رو که گفتید حدود 500 تومن هستش رو لینکشو بذارید و اگر معرفی جایی که می فروشنش خلاف قوانینه . برام پی ام کنید ؟
خودم دو مدل فوتیکس دیدم یکی لایوویو سیمی یکی بدون سیم . سیمیه حدود 300 تومن و بی سیم نزدیک 1 تومن که مطمئنم نیستم کار کنن با دوربین من ( البته توی مشخصات g16 لایو ویو هست ولی مطمئن نیستم بدون سیم هم کار کنه لااقل )
2- ریموت دستساز که هیچی . اما این ریموتای 40-50 الی 70 تومنی سازگارن با دوربینم ؟ مثلا همین
Phottix 6-in-1 IR Remote (New)
اصلا روی ریموتشم نوشته کانن سری G اما من یه چیزی رو متوجه نمیشم . یه ریموت خالی چطوری به دستگاهیی که IR نداره فرمان شات میده ؟
فنی نیستم اصلا و واسه همینه که تصور می کنم مثلا باید یک گیرنده اینفرارد با سیم ورودی دکلان شور وصل بشه بعد با ریموت بهش وصل شد و شات زد . بعضی از مدلای ریموتا هم همینجورین دقیقا . یعنی یه چیزی وصل میشه به دوربین بعنوان گیرنده و کنترل رو شما می گیری دستت . خلاصه به این ریموت خالی ها مشکوکم :دی . اگر واقعا کار می کنه بخرم
مرسی
چقدر حرف زدم ببخشید