بسیار ممنونم از دوستان و آقا مصطفی عزیز
خودم که یک گوشی دارم باید دنبال یک گوشی دیگر آندروییدی باشم با امکان otg
گوشی های ایرانی glx بسیار بادوام و نیز ارزان هستند ولی فقط مدل اسپایدر با قیمت 600 تومان از otg پشتیبانی میکنه
یک مدل تبلت glx هست قیمتش 300 تومنه و امکان otg داره تبلت تی 2 / GLX T2 TABLET
آیا دوستان گوشی رو سراغ دارن که با قیمت بسیار کم امکان اتصال otg داشته باشه؟
ویرایش توسط davoud maani : Saturday 20 September 2014 در ساعت 13:45
داود معانی
ممنونم
مشکلی که هست وقتی نام رو کی میکنی تبدیل به لینک میشه که من اصلا متوجه نشدم
تشکر از اینکه اطلاع نمودید
اگر امکان سخت افزاری باشه تو برخی گوشیها میتوان با نصب نرم افزاری امکان otg به وجود آورد
اگر قیمت پایینی پیدا نکنم گزینه اولم همون مودم هستش
گوشیهای ارزون قیمت چینی این امکان رو دارند اما اعتباری به باتریشون نیست
داود معانی
سلام دوستان . ممنون از وقتی که می گذارید
ببینید من دوربینم کانن G16 هست که WIFI داره اما مطمئنم نیستم با وای فای بشه شات زد باهاش و فکر هم نکنم IR داشته باشه
گوشیم هم سامسونگ S4 هست که IR و OTG داره و طبیعتا WIFI
حداقل انتظارم از ریموتی که می خوام ، زدن شات هست ( یعنی شاتر بدون سیم باشه ) و حداکثر انتظارم اینکه که بتونم تصویر LCD دوربین رو قبل از شات روی گوشیم ببینم ( که این دومی رو اصلا نمی دونم شدنی هست یا نیست ) خلاصه با توجه به کاربردی که دارم دنبال تایمر و این چیزا نیستم و فقط این دو خواسته رو دارم که تازه دومیشو نمی دونم شدنیه یا تخیل منه :))
بنظرتون "یوزرفرندلی ترین " ریموت یا نرم افزاری که باید تهیه کنم چی و چه مدلیه ؟ البته زیادم محدودیت قیمت ندارم اما با توجه به کاربرد خونگی که دارم دنبال یکسری امکانات تخصیصی نیستم اصلا
ممنونم از همگی تون
ویرایش توسط HAGHII : Thursday 9 October 2014 در ساعت 21:27
تا دوستان جواب ندادن اینو اضافه کنم که
اولا نتیجه تحقیقات خودم میگه که شدنی نیست که تصویر منظره یاب g16 رو قبل از شات بتونم روی گوشیم ببینم . همونطور که گفتم گوشیم S4 هست . اگر شدنیه لطفا بگید چطور و اینا ؟ مرسی
( بعد از اینکه شات زدم می تونم از طریق وای فای روی گوشیم عکسو ببینم اما اینکه اول روی گوشی ببینم و صحنه رو کنترل کنم و بعد شات بزنم مد نظرمه که فک کنم توهم زدم و شدنی نیست )
دوما اگر اولا درست باشه و نشه تصویر رو روی گوشی دید لااقل میشه با گوشی شات زد ؟ ( از طریق کابلی و مبدل اینفراردی چیزی ؟ ) اگر بله اون مبدل رو بهم معرفی کنید
سوما اگر دوما هم نشد که بشه و کلا گوشی از دور خارج شد بنظرتون با توجه به تنها انتظار باقی مانده ام که همانا شات زدن بصورت ریموتی هست بنظرتون این کنترل فوتکس بدرد می خوره برای g16 ؟ نوشته سری G رو هم ساپورت می کنه اما من غیر از کنترل هیچ مدل و گیرنده ای نمی بینم همراهش باشه . کار می کنه بنظرتون ؟
http://www.phottix.com/en/wireless-remotes/phottix.html
ببخشید زیاد سوال کردم . ممنون از پاسختون
درود
با توجه به تفاوت بین SDK های سری EOS، بعید بنظر می رسه این دوربین با این نرم افزار کار کنه!
با این حال باید خودتون چک کنید ببینید اصلا دوربین توسط نرم افزار در حالت وایرلس یا حتی کابل otg شناخه می شه یا نه؟
این اولا و دومانتون!)
اما سوما!
اگر براتون دیدن تصویر مهمه، شرکت هنل یک ریموت داره که این قابلیت را داره ولی قیمتش باید حدود 500 هزار تومان باشه که شاید براتون به صرفه نباشه!
بنابراین بنظر من اگر کار خاصی جز شات زدن با دوربین ندارید یکی از دو کار زیر را انجام دهید
1- تهیه یک ریموت ساده که فقط دکمه شات داشته باشه و بتوان شاتر را با آن قفل کرد (نهایتا 70 هزار تومان)
2- ساخت یک ریموت بصورت دست ساز که در نت زیاد هست!
ارادتمند
دوست من ، با اپ کمرا ویندو ، من فقط می تونم عکسای داخل دوربین رو با گوشیم ببینم و عکس و فیلمو بین دوربین و گوشی ترنسفر کنم . کاری که همن الان دارم انجام می دم . دکمه ی شاتر دردسترس نیست و توی رویوها خوندم که با g16 از طریق اپ کانن تنها میشه فایل ترنسفر کرد . خلاصه نه بصورت لایوویو می تونم تصویر رو پیش از شات روی گوشیم ببینم و نه قابلیت شات کردن از روی گوشی دارم
اگر ستینگ خاصی داره یا کار خاصی باید انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی