باطری غیر اوریجینال رو فروشگاههای کانن هم دارند؟
سلام.
کاملا معتقدم که گریپ بسیار دوربین رو خوشدست میکنه . مخصوصا برای 350 و 400 دی .
تنها نکته ای باقی میمونه که شاید گفتنش بد نباشه اینه که یکی از مزیتهای دوربینی مثل دوربین من ، کوچک بودنشه . و گریپ این مزیت رو از بین میبره .
راستی توی جمهوری گریپ اصل 400 دی دیدم ( البته خیلی وقت پیش ) ، فکر میکنم قدرت چونه زنی اونجا زیاد باشه .
توی جمهوری با کمی گشت و گذار و چونه زنی میتونید یه باطری اصل با قیمت خوب پیدا کنید . البته احتمالا یک نفر دیگه رو بدبخت خواهید کرد . چون از روی یک دوربین نو برداشته و یک باطری فرعی به جای آن میگذارند درون جعبه !باطری غیر اوریجینال رو فروشگاههای کانن هم دارند؟
ممنون.
اما یك مشكل...!:::big grin:::
شاید بسیار ساده...كیف ها و كوله های بسیاری از دوستان دیگه جایی برای یك گریپ نداره
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
فكر میكنم همین باشد . یعنی با 350 یكی هستند . ( البته كمی مشكوكم ) .گریپ اصل 400d مگه همین Bg-e3 نیست؟
منظورم از اصل ، مارک کنون بود !!
من از نظر ایمنی میگم یادتون باشه چندی پیش کار خونه سونی اعلام کرد که باتری های متفرقه سونی امکان انفجار دارند و بعدش کارخونه نوکیا این مثله رو مطرح کرد و تو چین یه بند ه خدای گوشش رو غربانی جنس متفرقه کرد فقط از این نظر نمیگم باتری های متفرقه کنون که معمولا اختلاف قیمت زیادی هم ندارن امپر پایین تری دارن که باید حواستون رو جعم کنید
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
البته بیشتر این اتفاقات نادر در مورد Cell phone صورت میگیره تا دوربین و تا حالا گزارشی از انفجار دوربین به خاطر باتری جایی اعلام نشدهمن از نظر ایمنی میگم یادتون باشه چندی پیش کار خونه سونی اعلام کرد که باتری های متفرقه سونی امکان انفجار دارند و بعدش کارخونه نوکیا این مثله رو مطرح کرد و تو چین یه بند ه خدای گوشش رو غربانی جنس متفرقه کرد فقط از این نظر نمیگم باتری های متفرقه کنون که معمولا اختلاف قیمت زیادی هم ندارن امپر پایین تری دارن که باید حواستون رو جعم کنید
ولی در هر صورت احتیاط شرط عقله ...
امیر جان از لحاظ كوچكی و بزرگی افزودن گریپ خیلی حجم دوربین های نامبرده رو زیاد نمیکنه یعنی اگر بخوام درصدی بگمکاملا معتقدم که گریپ بسیار دوربین رو خوشدست میکنه . مخصوصا برای 350 و 400 دی .
تنها نکته ای باقی میمونه که شاید گفتنش بد نباشه اینه که یکی از مزیتهای دوربینی مثل دوربین من ، کوچک بودنشه . و گریپ این مزیت رو از بین میبره .
مزیتها برای خود من به این صورت هستن
افزایش باتری :50%
خوشدستی :40%
افزایش حجم دوربین :10%
شاید واسه شخصی دیگه فرق بکنه
ولی کلا من افزایش وزنی احساس نکردم بعد از افزودن گریپ .
البته یک نکته
اگر فقط برای خوشدستی میگیرید باید به سایز دستها هم توجه کنید .
مثلا امیر اگر واسه خوشدستی فقط بخواد شاید نیاز نداشته باشه چون دستاش خیلی خیلی ظریفه
ولی من بازم میگم نیاز داره و دوربین یه جوره دیگه میشه واست ...
به خصوص که باتری Orginal کنون رو هم داره .
اینجور که مهدی و مسعود میگفتن باهم فرق دارن . ولی توی اکثر سایتها هر دو رو به یک عنوان میشناسنگریپ اصل 400D مگه همین BG-E3 نیست؟
BG-E3
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com