من از بس که قیمت های متفاوت شنیدم در مورد این گریپ دی ۷۰۰۰ خسته شدم
تصمیم گرفتم هنل بگیرم
دوستان نظرتون چیه ؟
من از بس که قیمت های متفاوت شنیدم در مورد این گریپ دی ۷۰۰۰ خسته شدم
تصمیم گرفتم هنل بگیرم
دوستان نظرتون چیه ؟
متاسفانه قیمت مختلف میدن و در نهایت هم خیالتون راحت نیست که جنسی که میخرید اصل باشه . حتا ریویوهایی که در سایتهای آمارون و آداروما و... دیدم که کسایی که 300-400 دلار پول گیریپ دادن و از این سایتهای مثلاً مطمئن خرید کردن باز فهمیدن که گریپشون قلابیه!
در مورد هنل ، قیمتش در ایران خیلی مناسبه . نمایندگی رسمی داره و خیالتون راحته که حداقل هنل اصله و گارانتی داره . علاوه بر گریپ یه ریموت هم همراهش هست .
کیفیت ساختش هم بد نیست . راضی کننده است اما عالی نیست ؛ بخصوص کیفیت کلیدها و غربیلکهاش،پایینه . اما نسبتاً خوب به بدنه میچسبه و ارگونومیش هم خوبه .
از نظر من میتونه 3 ستاره از 5تا بگیره و میتونم خریدش رو پیشنهاد بدم
سلام
دوستان گریپ هنل رو برای d7000 پس تائید می کنن؟ البته روش یه باطری دوبل هنل هم می دن. می خواستم بدونم این باطری مشکل ساز برای دوربین نخواهد شد؟ قیمت با باطری 170 بدون باطری 100. ممنونم.
سلام دوستان ، گریپ های مدل های سه رقمی کنون به مدل 1100 کنون هم میخوره ؟ محدودیت نداره ؟ تشکر
دوستان کسی گریپ برا دی ۶۰۰ نیکون دیده؟
دوستان کسی گریپ 5d markii به غیر از برند اصلی کانن داره؟
سلام دوستان ، یک سوال ، آیا شما در مورد اینکه میگن گریپ هنل برای D7000 باعث افزایش مصرف باطری میشه اطلاعاتی دارین ؟
از آنجائیکه درون باتری گریپ، مدار الکترونیکی خاصی استفاده نشده است، این افزایش مصرف باتری کمی دور از ذهن است تجربه ای که با 5Dmk2 و گریپ کنن داشتم نیز در تائید همین مطلب است ... از طرفی بیشتر کسانی که در یک جلسه ی عکاسی/فیلمبرداری زمان زیادی به روشن بودن دوربین نیاز دارند، از گریپ به همراه دو باتری (که درون آن جا میشود) استفاده میکنند که دغدغه ی تعویض باتری را در اثنی کار نداشته باشند.
حال اگر آن گریپ، فرستنده/گیرنده ی WiFi داشته باشد (مثل خانواده ی Canon WFT)، این مطلب (افزایش مصرف باتری) مصداق خواهد داشت.
دوست عزیز ممنونم از پاسختون , من منظورم گریپ مارک هنل ( hahnel) بود , درواقع گریپ اصل نیکون برای D7000 حدود 600.000 تومن قیمت داره ولی شرکت هنل همین رو تولید کرده باقیمت 100.000 تومن , جایی خوندم که این گریپ ارزون باعث افزایش مصرف باطری میشه مثلا موقعی که دوربین خاموش هست هم مصرف باطری داره , حالا میخواستم بدونم این موضوع رو کسی میدونه یا اطلاعاتی در باره ی این مارک گریپ داره , آیا کسی از دوستان از این مارک گریپ استفاده کرده?