با عرض سلام
من تصمیم به خرید یک GPS دستی دارم ولی نمی دونم چه مدلی و از کجا باید تهیه کنم . البته یک مدلش که برای ماشین هست رو دیدم ولی من میخوام دستی باشه و راهای ایران رم هم داشته باشه . اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم در اختیارم بزاره....
با تشکر
کامبیز رحمانی
My Photoblog
خوب بود محدوده بودجه تون رو هم ميگفتيد ...
با فرض عدم محدوديت بودجه، بهترين مدل موجود دربازار به نظر من گارمين مدل 60csx هست.
اين مدل حساسترين گيرندگي را داره و حتي در زير بعضي از سقفها و در درهها و جنگلهاي انبوه نيز به سرعت
و به خوبي به چند ماهواره کانکت ميشه. مموري هم که ميخوره و ضد آب و ضد ضربه هم هست.
بعد از اين مدل، مدل Etrex HCX هم مدل خوبي است که از همان نوع گيرندههاي فوق حساس بهره ميبره.
اولي حدود 360 تومنه و دومي حدود 280 تومن. سري کلرادو هم عاليه اما قيمتش بالاست (از 450 به بالا).
کامبیز رحمانی
My Photoblog
kamipix جان
در خيابان انقلاب از ميدان به طرف خيابان فخر رازي در واقع سمت راست شما خواهد بود حدود 100 متر جلو تر يك فروشگاه است كه دوربين و لوازم مهندسي نقشه برداري دارد حدود 11 الي 12 مدل گارمين دارد و قيمت هاي آن هم مناسب است فكر كنم بد نباشد كه سري به آنجا بزنيدو چند تن از دوستان من از آنجا تهيه كرده اند. به اين سايت هم سري بزنيد اطلاعات خوبي را ارئه كرده است : http://mapshop.ir/
پيروز باشيد
==========
علي چاوشي
سلام
آقاي nmroshan يك پلاگين براي درج اطلاعات GPS در مورد عكس در لايت روم معرفي نمودند. من با اين برنامه بسيار خوب و راحت كار مي كردم ولي الان مدت رايگان بودن 6 هفته تمام شده است . آيا دوستان برنامه و كرك براي فعال كردن آن را سراغ دارند . در ضمن نسخه جديد اين برنامه هم در سايت سازنده قابل دانلود مي باشد و نسخه جديد انتشار يافته است .
در صورت داشتن كد فعال سازي براي من هم اطلاعات آن را بدهيد ممنون مي شوم . برنامه من از كار افتاده است:(
==========
علي چاوشي
سلام
من در تاپيك قبل مشكلي داشتم كه هنوز بدون جواب مانده است !!!؟
شايد به علت اينكه دوستان اطلاعاتي در اين مورد ندارند باشد ؟ به هر حال يك سئوال ديگري دارم و دوستاني كه GPS دارند و يا آگاهي لطفا" جواب دهند :
براي ثبت اطلاعات مكاني بر روي عكس آيا شما به اينصورت عمل مي كنيد در ابتداي مسيري كه براي عكاسي مي رويد دستگاه خود را روشن مي كنيد و فرص كنيم كه شما در يك جنگل و با دشت هستيد طي مسير مي كنيد و اطلاعات مسير هم در طول عكاسي در GPS شما ثبت مي شود . پس از تمام عكاسي وقتي عكسهاي خود باز بيني در كامپيوتر مي كنيد اطلاعات طول مسير عكاسي را توسط نرم افزاري كه هنگام خريد GPS بوده با عكس ها سيك مي كنيد چون زمان ثبت عكس مشخص است و مسير و زمان راه پيمايي پس ازاطلاعات با هم مقايسه و متختصات آن محل در آن بازه زماني براي عكس ثبت مي شود .
آيا اين روش كار درست است و به همين صورت است دوستان ؟
==========
علي چاوشي
بله همینطوره
در واقع زمان ثبت شده در 2 دستگاه ( جی پی اس و دوربین ) فاکتور مشترک برای سینک هستش
البته نرم افزار برای سینک و تگ زدن اطلاعات بر روی عکسها همراه دستگاه موقعیت یاب نیست
از طرفی روشهای ساده تر ولی گران تر برای سیستم کنون هست اونهم خرید گریپ وایر لس که پرت نصب جی پی اس رو داره و مستقیم اطلاعات رو در هنگام عکس گرفتن به اگزیف وارد میکنه
محمد امدادی
سلام
از پاسخ شما ممنون هستم دوست من به تازگي يك دستگاه GPS خريده كه همراه آن دو عدد CD است يك راهنما و .. و ديگري نرم افزاري براي همين كار طرز كار آن را به درستي نمي دانست و از روي كاتالوك آن دست و پا شكسته متوجه شده بود . بزودي براي بررسي پيش او خواهم رفت و برنامه را از نزديك تست خواهم كرد. اگر نرم افزار براي همين كار باشد فكر كنم كه بسيار خوب باشد .
در مورد سيستم وايرلس هم كه فرموديد WFT-E3A وجود دارد و من قبلا در مورد آن با دوستان صحبت داشتم متاسفانه در حال حاضر در ايران نيست و قيمت آن هم در حدود 780$ است كه خودتان مي دانيد با نصف مبلغ اين پول مي توان يك دستگاه GPS خوب خريد . به هر روي از پاسخ شما تشكر مي كنم.
==========
علي چاوشي
GPS روی گوشیهای موبایل معمولا در هوای ابری از کار می افتند, این دستگاههای جدا گانه GPS چطور ؟