سلام
در برخی از extension tube ارزان قیمت که کانکتور ندارند نمی توانند بین دوربین و لنز ارتباط برقرار کنند در نتیجه اوتو فوکوس و لرزه گیر .. از کار می افتد
پیروز باشید
Printable View
سلام
در برخی از extension tube ارزان قیمت که کانکتور ندارند نمی توانند بین دوربین و لنز ارتباط برقرار کنند در نتیجه اوتو فوکوس و لرزه گیر .. از کار می افتد
پیروز باشید
اکستنشن تیوب اگر اتصالات لازم برای اتوفوکوس را داشته باشد اصطلاحا اتوماتیک نامیده می شود. من سری اکستنشن تیوب کنکو شامل 12، 20 و 32 میلیمتر برای نیکون رو دارم. بسته به نوع لنز مورد استفاده کیفیت کاربری متفاوت است. با لنز 70-300 همگی خوب و اتوفوکوس به راحتی انجام میشود. با لنز 55-200 گاهی وسط کار ارور لنز میده و باید لنز را تکون بدی تا دوباره شناسایی بشه. کاربریش در مقایسه با لنز ماکرو بد نیست. اما لنز ماکرو خودش یه چیز دیگه اس، نوع غیر اتوماتیکش شما همه تنظیمات رو باید دستی انجام بدی و احتمالا بعد از کلی ازمایش و خطا بشه باهاش عکسهای خوبی گرفت. اگر سئوال خاصی دارید بپرسید تا اگر بدونم جواب بدم. با توجه به عکسی که می بینم نوع غیر اتوماتیکش باید نور رسانی بهتری داشته باشه چون دهانه بازتری نسبت به اتوماتیک دارد
در تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون بنده هم عرض میکنم که ممکنه گاها اتوفوکوس جواب نده ( که اینطور که من از دوستان شنیدم فوکوس دستی در این نوع عکاسی بیشتر توصیه میشه ) اما لرزه گیر رو خواهید داشت که خودش خیلی مهمه. بنده هم کانکتور دار کنکو رو دارم. روی برخی لنزها خیلی خوب کار میکنه و روی بعضی ها نه. اما توی ویدئوهای کارل تیلور هم که اموزش عکاسی میدادن با اینکه لنز ماکرو هم به همراه داشتند اما بیشتر با اکستنشن کار میکرد و طبق گفته خودشون در نبود لنز ماکرو این اکستنشن میتونه مفید و کارآمد باشهنقل قول:
اکستنشن تیوب اگر اتصالات لازم برای اتوفوکوس را داشته باشد اصطلاحا اتوماتیک نامیده می شود. من سری اکستنشن تیوب کنکو شامل 12، 20 و 32 میلیمتر برای نیکون رو دارم. بسته به نوع لنز مورد استفاده کیفیت کاربری متفاوت است. با لنز 70-300 همگی خوب و اتوفوکوس به راحتی انجام میشود. با لنز 55-200 گاهی وسط کار ارور لنز میده و باید لنز را تکون بدی تا دوباره شناسایی بشه. کاربریش در مقایسه با لنز ماکرو بد نیست. اما لنز ماکرو خودش یه چیز دیگه اس، نوع غیر اتوماتیکش شما همه تنظیمات رو باید دستی انجام بدی و احتمالا بعد از کلی ازمایش و خطا بشه باهاش عکسهای خوبی گرفت. اگر سئوال خاصی دارید بپرسید تا اگر بدونم جواب بدم. با توجه به عکسی که می بینم نوع غیر اتوماتیکش باید نور رسانی بهتری داشته باشه چون دهانه بازتری نسبت به اتوماتیک دارد
یا من خیلی کم دقت هستم یا سایت یک مشکلی دارد. بارها اکستشن تیوب را با حالتهای مختلف در سایت جستجو کردم و هر بار تنها موضوع مرتبط تله کانورتور بود. به هر حال از دوستان ممنون یک بار این تاپیک را از اول مطالعه می کنم اگر جواب نبود برای پاسخ مجدد مزاحمتون میشم.
دوستان آيا در مدلهلي Kenko لرزه گير لنز قابل استفاده است؟ ظاهرا كنترل ديافراگم و اتو فكوس (در مورد اتوفكوس ظاهرا نميشه خيلي حساب باز كرد) دارند.
سوال ديگر كجا و چه حدود قيميتي براي كنون پيدا مي شود؟
مدلی که میخرید باید اتوماتیک باشد تا اتوفوکوس و کنترل دیاف و لرزه گیر را داشته باشد. چون مدل کنکو غیر اتوماتیکش هم وجود دارد. ضمنا میشه رو اتوفوکوس کاملا حساب کرد. فقط بسته به کیفیت لنز کیفیت اتوفوکوس هم متفاوت است. رو لرزه گیر اصلا حساب نکنید به 2 دلیل. اولا وقتی تیوب را می بندی باید از 3 پایه استفاده کنی چون کمترین لرزش عکس را خراب می کنید. دوم لرزه گیر با تیوب خوب کار نمیده. من در بازار ناصرخسرو از چند فروشگاه پرسیدم داشتن. یکی که ارزونتر بود گرفتم ولی الان آدرسش یادم نیست.
من قبلا هم اشاره کردم که کانکشن ها فقط ارزش کنترل دیافراگم و حفظ اگزیف مربوط به لنز را دارند که البته کنترل دیافراگم بسیار مهم است
به فکر استفاده از لرزشگیر و یا اتوفکوس نباشید .
تجربه ای که من در استفاده از اکستنشن تیوب کنکو داشتم این بود که روی اتو فوکوس به هیچ وجه حساب نکنید ( لرزشگیر هم که واضح است اصلا ً کار نخواهد کرد).
لنزهای مورد استفاده هم 105-18 و 200-80 بود.
اولین بار که با اکستنشن تیوب آشنا شدم توسط یکی از دوستان سایت بود. بعدا برای یکی از دوستانم خریدم و چند بار که خودم تست کردم یکی هم واسه خودم خریدم برای من روی همه لنزهام لرزه گیر لنز کار میکنه. اما با تست رینگ معکوس روی دوربین خودم به نظر من رینگ معکوس به قیمت 15000 تومن میتونه بزرگنمایی بهتری بهم بده اما مشکلات تنظیم دیافراگم و نداشتن اگزیف رو هم داره. و باید از همون ابزار معروف ( چوب کبریت ) برای باز نگه داشتن دیافراگم استفاده کرد ( البته گویا در لنزهای کانن میشه با تنظیم دیافراگم و باز کردن لنز اینکار رو بدون تغییر کردن دیافراگم انجام داد ) دوستان کانن کار اگه اشتباه میکنم اصلاح کنن. چون لنزهای نیکون برای باز کردن دهنه لنز باید اهرم اون رو که مکانیکی هستش با دست یا نوار چسب یا چوب کبریت باز نگه داشت
بنده اكستنشن تيوپ Kenko از يكي از دوستان البرزي سايت خريداري كردم. يك موضوعي كه در مدل مكانيكي هم برام سوال بود آيا با وزني كه مثلا لنز 24-105 داره، به مانت دوربين فشار نمياد. مخصوصا اگر 3 قسمت تيوپ وصل باشه به دليل طول زياد احساس ميكنم به بخش اتصال لنز فشار وارد ميشه آيا توصيه ميكنيد كه رينگ لنز استفاده كنم و اصلا رينگي وجود داره كه بشه به تيوپ بست؟
اصولا مونت دوربین قدرت خوبی دارد.
اما توصیه شده است که اگر لنزی بیشتر از 80% وزن دوربین را دارد از رینگ لنز استفاده کنید و دوربین را به سه پایه نبندیم و همین طور موقع جابجایی دوربین لنز آن را هم در دست بگیریم.
کج شدن مونت ( که در بین عکاسان خبری امری شایع است ) باعث خطای فوکوس می شودحتی اگر این مقدار بسیار جزیی و کم باشد.
حالا اینجا افزایش طول لنز آن هم با اکستنشن است که خودش بدنه ضعیف و سبکی دارد به نظرم باید مقداری دقت کنید.ممکن است به مونت فشار بیاورد.
اما این را در نظر بگیرید که مونت دوربین تا 5 برابر وزن دوربین را می تواند تحمل کند !
سلام
جسارتا چند تا سوال داشتم
1.بنده بین خرید لنز ماکرو و تله گیر کردم(تقریبا هردو کاربری زیادی برای من دارند)
به پیشنهاد یکی از دوستان تصمیم گرفتم لنز 70-200 اف 4 بدون لرزشگیر رو به همراه اکستنشن تیوب بگیرم
به نظر شما همیچن عملی منطقیه
اگر هست دوستان چی پیشنهاد میدن برای خرید
و اینکه جایی رو در کرج برای خرید میشناسید؟
سلام
دوست عزیز با اینکار شما میتوانید در فاصله نزدیکتری عکاسی کنید ولی به ماکرو یک به یک نخواهید رسید یعنی در نزدیکترین حالت طول کادر شما بنا به اندازه اکستنشن تیوب کمتر میشود ولی شاید حتی حالت نیم ماکرو را هم برای شما ایجاد نکند
میتوانید از حشراتی مثل پروانه و سنجاقک عکاسی کنید ولی نه از یک مگس
نکته دیگر اینکه احتمالا اتوفکوس هم بدرستی کار نکند
در مجموع بسته به نیاز شما در ماکرو دارد
راستش به بزرگنمایی در اون حد نیاز ندارم
دو مسئله
بزرگنمایی 0.5x هم کافیست
اگر از تولیدات خود کنون هم استفاده باز هم مشکل اتوفوکس دارد؟
مثل اینhttp://www.the-digital-picture.com/R...II-Review.aspx
اگر مشکل در کنون وجود دارد؟پس تفاوتش با تولیدات کنکو چیست؟
تفاوت اندکی کیفیت برتر و میزان زیادی قیمت بیشتر استنقل قول:
اگر مشکل در کنون وجود دارد؟پس تفاوتش با تولیدات کنکو چیست؟
فروشنده ها ادعا میکنند که نوع کنونی اندازه استاندارد برای لنزهاست و اتوفکوس دارد و.... اینها تاثیر چندانی ندارند
به هرحال فاصله فکوس کم میشود و فکوس بینهایت از بین می رود
قبل از خرید میزان کارکرداونها رو امتحان کنید و بعد خریداری کنید
اگر فول فریم داشته باشین با اینها ممکنه گوشه های تصویر تیره تر شود
بهترین راه امتحان عملی موارد است چون هر اندازه اکستنشن و هر نوع لنز رفتار متفاوتی دارد
اگر اینطور شد نتیجه را برای ما نیز بازگو نمایید
موفق باشین
سلام دوست عزیز
من بسته اکستنشن تیوب کنکو اتوماتیک را برای نیکون گرفتم و استفاده میکنم. کمک خیلی خوبی است اما افت کیفیت ، مخصوصا افت عمق میدان زیاده. همچنین مشکل نوری و فوکوس هم وجود دارد. نکته جالب این که یک لنز 200-55 ارزون قیمت داشتم که انداخته بودم گوشه منزل. حالا برداشتم امتحان کردم دیدم عکسهای بسیار بهتری میشه یا حفظ کیفیت بدون اکستنشن گرفت(عکس ضمیمه). به نظرم اگر لنز 70-200 را با یک اکستنشن بکار ببری نتیجه خیلی خوبی میده. ولی هیچی مثل اصل لنز ماکرو نخواهد شد بجز لنز معکوس که دردسر زیادی دارد و دوربین و لنز را هم در معرض گرد و غبار قرار میدهد.
بعضی لنزهای زوم هستن که هم ماکرو هستن و هم تله. شاید برای ما بهترین کار خرید یک لنز ماکرو خوب در کنار یک لنز تله خوب باشد. یک حلقه اکستنشن معمولی هم به عنوان ضمیمه ابزارهای کار در بعضی شرایط کمک بزرگی خواهد بود.
سلام
مشكلي با اكستنشن تيوب! و D90
موقع اتصال لنز با اكستنشن تيوب، دوربين اخطار f-- ميده و طبيعتاً عكسي هم نميگيره. كار خاصي براي اتصال بايد انجام بدم؟
ممنون
سلامنقل قول:
مشكلي با اكستنشن تيوب! و D90
موقع اتصال لنز با اكستنشن تيوب، دوربين اخطار f-- ميده و طبيعتاً عكسي هم نميگيره. كار خاصي براي اتصال بايد انجام بدم؟
ممنون
اگه اکستنشن تیوب شما کانکتور دار باشه نباید مشکلی داشته باشید. این مورد فقط برای اکستنشن تیوبهای بدون کانکتور پیش میاد که باید با چوب کبریت یا نوار چسب زائده لنز رو ثابت کرده و به اندازه مورد نظرتون دیافراگم رو باز نگه دارید. من که کانکتور دار اون مشکلی ندارم اگه شما هم کانکتور دار دارید که احتمالا با یه بار باز و بسته کردن مجدد مشکل حل خواهد شد.
متشكرم جناب محبي
مال من بدون كانكتوره و با باز نگه داشتن اهرم ديافراگم هم با روشن كردن دوربين ارور F-- نمايش داده ميشه.
ضمناً با لنز F:1.8 50 امتحان مي كنم.
نميشه كلا به دوربين حالي كرد كه بي خيال بشه و با همين چيزي كه روشه عكس بگيره؟
دوربین را در مد M قرار دهید.
متشكرم
در حالت هاي مختلف امتحان كرده بودم اما فكر مي كردم F-- نبايد نمايش داده بشه. در حالت M علي رغم نمايش F-- عكس گرفته ميشه كه از اين امر غفلت كرده بودم.
ممنونم
--F این علامت نشان دهنده این هست که دوربین قادربه شناسایی و کنترل ديافراگم نیست .
دراین حالت نورسنجی به صورت درست انجام نمی پذیره و امکان استفاده از نورسنج اتوماتیک هم وجود نداره و همینطور فوکوس هم از کارمی افته .
کلا دوربین لنز رو شناسایی نمی کنه و نسبت به لنز تنظیمی رو پیشنهاد نمی کنه که این عمل باعث می شه دوربین درحالت اتوماتیک عمل نکنه .
نقل قول:
بسته به دوربین تفاوت دارد اما در دی 90 مشکل شدیدتر است.
این علامت درتمام دوربینها SLR وجود دارهنقل قول:
با سلام و خسته نباشید. آیا این مشکل فقط در d90 رخ میده یا تمامی دوربین ها اینطورین ؟
درمورد D90 هم اگر دوربین امکان شناسایی لنز رو نداشته باشه این علامت ظاهر می شه .
حتی با جدا کردن لنز از بدنه این علامت بازم هم ظاهر خواهید شد .
این مشکل فقط با اکستنشن تیوب ایجاد نمیشه بلکه موقع استفاده از لنزهایی که حلقه تغییر دیافراگم دارند روی دوربین هایي مثل d90 وd7000 هم اگر حلقه دیافراگم رو از حالت قفل خارج کنید این حالت پیش میاد . علتش هم همونطور که دوستان گفتند عدم شناخت لنز برای دوربینه.
extension tube kenko روی لنز 15-85 هم سوار میشه
کسی امتحان کرده ببینه ارزش خرید داره یا نه ؟
از سیستم لنز معکوس روی 18-55 استفاده کردم اما آدم سر دردی میگیره تا فکوس کنه
کسی از این اکستنشن استفاده کرده ؟
استفاده از اون با
دوستان عزیز قصد خرید اکستنشن تیوب دارم برای نیکون دوستان چه برندی توصیه میکنن؟
اوتوفوکوس اصلاً برام مهم نیست اما کنترل دیاف خیلی مهمه قیمتش هم خیلی فضایی نباشه و به دوربین آسیب نرسونه یعنی به زور بسته نشه اگر جایی در تهران سراغ دارید لطفاً آدرس یا شماره تلفن فروشگاه رو در پیام خصوصی بفرستید
ممنون
Up
دوستانی که اطلاعات دارن ممنون میشم کمک کنن
ممنون
سلام سهیل خان
آقای محسن شناسی یک ست کنکو دارد و خیلی راضی است
اینها وسایل ساده ای هستند ولی حتما موقع خرید تست کنید که کانکتورهاش سالم باشن و به راحتی باز و بسته بشنود همچنین قسمت مانتشون فلزی باشد بهتر است
من اپتکا دارم که خیلی خوبه ولی برای کنون است
اکثرا هم چینی هستند
ممنونم آقای مومنی مقدم
از قیمتشون اطلاعی ندارید؟
یا شماره خاصی که بشه تماس گرفت و پرسید
دوستانی که تجربه استفاده از اکستشن تیوب را دارن
یادم میاد جایی خوندم که استفاده از اکستنشن تیوب در لنزهای تله میتونه بزرگنمایی لنز تله رو به لنزهای ماکرو نزدیک کنه ، درسته؟
میخوام اکستنشن تهیه کنم و با یک لنز 300 میلیمتری استفاده کنم جوابگو خواهد بود؟
دوست عزیز اکستنشن تنها کاری که میکنه اینه که mfd یعنی حداقل فاصله فوکوس رو کم میکنه و شما میتونید رو اجسام نزدیکتری فوکوس کنید.
ولی فراموش نکنید که بسته به کیفیت لنز مورد استفاده شما ممکنه اتوفوکوس گیچ بشه و در بعضی مواقع کاملا از بین بره!!!
و عمق میدان هم به شدت کم میشه و با توجه به اینکه با استفاده از اکستنشن مقدار نور ورودی کم میشه بستن دیاف برای بیشتر کردن عمق میدان هم زیاد مقدور نیست و نورپردازی رو مشکل میکنه.
با تمام این سختی ها جناب دکتر ملک زاده تقریبا تمام ماکرو هاشون رو با اکستنشن و لنز 55-200 میگیرند. خود من هم عکسی که اخیرا تو قسمت ماکرو گذاشتم از اون حشره که داره عسل میخوره رو با 105 ماکرو و اکستنشن گرفتم.
بدلیل نزدیکتر شده به سوژه و اضافه شدن فوکال و کوچتتر شدن زاویه لنز شما نمای بزرگتری در حالت ماکرو خواهید داشتنقل قول:
اکستنشن تهیه کنم و با یک لنز 300 میلیمتری استفاده کنم جوابگو خواهد بود؟
در ضمن فکوس خیلی محدود میشود یعنی مثلا از 30 سانتی تا 60 سانتی قابلیت فکوس حتی دستی خواهید داشت
کارهای ماکرو دوستمان محسن شناسی با همین ترکیب و d90 است
اگر کسی از دوستان از قیمت کنکو و محل فروشش خبر داره یه اطلاع بده
300 رو تست نکردم ولی با 55-200 فکر کنم حدود 30 سانت میشه فوکوس کرد با 36 میلی متر اکستنشن.
بستگی به این داره که چند میلی متر اکستنشن ببندید. هر چه بیشتر ببندید نزدیک تر فوکوس میکنه.
ولی یه نکته ای که من یادم رفت بگم و دوستمون بهش اشاره کردند اینه که با اکستنشن فوکوس بی نهایت از دست میره!!
من با لنز 105 و با 12 میلی متر اکستنشن حدودا از 20 سانتی تا حداکثر 50 سانتی فوکوس داشتم.
منم زمانی تو موقعیت شما بودم و خیلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که هیچی جای لنز ماکرو رو نمیگیره.
در هر صورت کمبود عمق میدان با اکستنشن گاهی عکاسی رو سخت میکنه مخصوصا تو طبیعت.
البته لنز ماکرو هم نسبت به لنز های نرمال عمق خیلی کمتری داره و اکستنشن از لنز ماکرو هم کمتر!!!!
قطعاً لنز ماكرو بهتره اما متاسفانه فعلا بودجه كافي براي خريد لنز مورد علاقه خودم رو ندارم و مجبورم اكستنشن تهيه كنم
با ٥٥-٣٠٠ ماكرو هم ثبت ميكنم كه عمق كار خيلي كمه و فوكوس خيلي سخته حالا اكستنشن هم استفاده بشه ..,,,,,
لنز ٥٥-٢٠٠ كمترين فاصله فوكوسش چقدره؟؟
شايد بتونم در فوكال ٢٠٠ ميليمتر به عمق بهتري برسم اما نميدونم استفاده از فوكال ٢٠٠ در يك لنز ٣٠٠ ميليمتري و استفاده از اكستنشن عاقلانه هست يا خير
بزركنمايي اين ٥٥-٣٠٠ ما هم بد نيست اما كافي نيست
کلا لنز 55-300 از لحاظ کیفیت یه رده پایین تر از 55-200 قرار میگیره.
اگه طبق روال معمول لنز ها باشه باید 55-300 تو 200 میلی متر شارپنس بیشتری داشته باشه نسبت به 300 میلی متر.
لنز 55-200 حداقل فاصله فوکوسش بدون اکستنشن 95 سانتی متر.
البته من خودم مدتی دنبال خرید اکستنشن برای 105 ماکرو بودم به این نتیجه رسیدم که اکستنشن خوب زیر 400 پیدا نمیشه.
موقع خرید اکستنشن علاوه بر afs بودن باید به کیفیت ساخت هم توجه کرد چون درست هیچ عدسی نداره که عکس رو خراب کنه ولی اگه کیفیت ساختش خوب نباشه به مونت دوربین و لنز صدمه میزنه و حتی اگه afs هم باشه و کیفیتش بد باشه ممکنه لق بزنه و کاهی خوب اتصال پبدا نکنه و فوکوس نکنه.
البته با این قیمت فکر کنم یه نگاهی به لنز های 40 و 60 میلی متر ماکرو نیکون هم بندازی بد نیست ..
من اگه جای شما بودم و لنز ماکرو نداشتم لنز 40 میلی متر ماکرو نیکون رو به اکستنشن ترجیح میدادم ولی بازم بسته به استفاده شما داره چون با 40 میلی متر عکاسی از حشرات تو محیط طبیعی خیلی سخت میشه و اکثر مواقع نا ممکن.!!!!!
یه نکته مهمی که یادم رفت بگم اینه شما با لنز 55-300 اگه حداقل فاصله فوکوست 1.5 متر باشه تو 200 میلی مترش هم همینه و به بزرگنمایی 200 میلی متر 55-200 نمیرسی.
به اینکه کنترل کردن لرزش دوربین تو فوکال 300 میلی متر و عمق میدانی که با اکستنشن به حد میلی متر میرسه چقدر سخت و عذاب آوره فکر کردید؟
دقت کنید خیلی کیفیت اکستنشن پایین نباشه که به دوربینتون آسیب برسونه.
نتیجه کار رو و اینکه چی گرفتید و چقدر رو هم اگه به ما بگید ممنون میشیم.
البته تا حالا اکستنشن 20 یا 30 تومنی ندیدم من.
یه مدل 80 تومنی دیدم یه بار که afs نبود ولی کیفیت ساخت خوبی داشت .
این لینک رو ببینید
Manual Extension Tube
لرزشگیر خیلی کاری نمیتونه بکنه.
چون با فوکال 300 و اکستنشن کار به میکرو متر بستگی داره.
برای من که کنترلش سخته. شاید شما بتونید
این عکس رو ببینید متوجه موضوع میشید
دو لنز به صورت معکوس روی هم بسته میشن و در این حالت بهتره که از سر مورچه عکاسی کنید چونکه بزرگنمایی خیلی خیلی زیاد هستش
فایل پیوست 22518
اگر احیاناً سوالی در این مورد داشتید در تاپیک مربوطه (با نام ماکروگرافی با لنز معکوس) بپرسید در خدمتتون هستم
بابت آف تاپیک از مدیران عذر خواهی میکنم اگر لازم دونستید پست رو انتقال بدید یا حذف کنید.
دوستان کسی اکستنشن تیوب بدون کانکتور جایی ندیده؟
برای مانت نیکون میخوام تهیه کنم اگر جایی سراغ دارید ممنون میشم در پیام خصوصی اطلاع بدید
در توضیحات دوستان در چند جای تاپیک گفته شده که طول اکتنشن تیوب نمی تونه از فاصله کانونی لنز بیشتر باشه و در این صورت تصویری روی سنسور ثبت نمی شه. اما الان من با یک اکستنشن تیوب دست ساز که طول آن حدود 20 سانتیمتر بود ( متشکل از یک قطعه لوله پولیکا و اتصالات دو طرف ) توانستم با لنز 18-55 عکاسی کنم. بزرگنمایی به شکل غیر منتظره ای زیاد بود ولی طبق انتظار عمق میدان فوق العاده کم بود. نور آن را هم با چراغ ال ای دی معمولی تامین کردم و ایزو را بالا بردم .
جالب اینجاست که با همین اکستنشن تیوب لنز را در حالت معکوس هم آزمایش کردم و بزرگنمایی بسیار بیشتر از مرحله قبل به دست آمد و تصویر هم با تمام نقاط ضعف آن ثبت شد.
دوستانی که با فیزیک نور و ساختار لنز بیشتر آشنا هستند توجیه این قضیه را چگونه می دانند؟
با سلام خدمت دوستان عزیز:
سوالی در مورد اکستنشن تیوب داشتم: آیا در مدلهای با کانکتور لرزش گیر لنز کار میکنه؟ آیا اکستنشن تیوب کارائی لرزش گیر رو تحت تاثیر قرار میده؟ قیمت اکستنشن تیوب kenko سه تکه ای رو هم اگر دارید لطف بفرماید برای canon.
با تشکر
آیا استفاده از اکستنشن مختص به لنزهای خاصی هست ؟ مثلا میشه از اکستنشن برای 15-85 و یا 50mm f1.8 استفاده کرد ؟
بله اما روي همه لنزها كار نميكنه در واقع بگير نگير دارهو بهتره كه تصور كنيم اصلا لرزه گير نداريم.
قيمتي كه من خريدم 180 بود الان اطلاع ندارم اما فروشگاه پيكس دارندميتونيد تماس گرفته و از آخرين قيمتش مطلع بشيد.
اينكه بگيم براي لنز خاص خير ميتونيد روي لنزهايي كه نام برديد استفاده كنيد اما تا هدف چي باشه.؟نقل قول:
آیا استفاده از اکستنشن مختص به لنزهای خاصی هست ؟ مثلا میشه از اکستنشن برای 15-85 و یا 50mm f1.8 استفاده کرد ؟
من روي 50 مم استفاده كردم و با 55-18 هم استفاده كردم اما بحث افت كيفيت هم مهمه.
البته مدتي هستش كه به توصيه سهيل خان شهبازي فقط لنزمعكوس رواون هم براي بزرگنمايي بيشتر بااكستنشن استفاده ميكنم.
اما در ويدئوهاي كارل تيلور ديدم كه ايشون استفاده از اكستنشن رو راهي ارزون قيمت براي ماكروگرافي معرفي كرده و خودشون هم در اون ويدئو با اكستنشن در طبيعت از گل عكاسي ميكردند