البته اکستنشن تیوب افت کیفیت نداره،چون المان اپتیکی در این بین نیست.اگر نور خوب کنترل بشه افت کیفیتی مشاهده نخواهد شد.موارد مشابه افت کیفیت بهخاطر عدم کنترل صحیح نور هست.
Printable View
البته اکستنشن تیوب افت کیفیت نداره،چون المان اپتیکی در این بین نیست.اگر نور خوب کنترل بشه افت کیفیتی مشاهده نخواهد شد.موارد مشابه افت کیفیت بهخاطر عدم کنترل صحیح نور هست.
اگر خود این موارد مربوط به عدم کنترل صحیح نور و عدم نور پردازی صحیح نباشه.
سلام دوستان
من یک دوربین سونی slt - a57 گرفتم که لنزش A-Mount هست
برای این لنزها کجا میشه extension tube پیدا کرد ؟
تو اینترنت که گشتم فقط سایت های خارجی دارن
تو ایران کسی سراغ داره کجا از اینا دارن ؟
سلام
در خصوص لنز های تامرون ماونت کنون ، استفاده از اکستنشن ، فوکوس خودکار بطور کامل اعمال میشه یا با یکسری خطاها و محدودیت ها همراه هست ؟
و اینکه ارزان ترین و ساده ترین ابزار برای عکاسی از حشرات و ماکروگرافی چه ابزارهایی هست ؟ اگر مقدور هست توضیحات مکفی ، ساده فهم و درحد آماتوری باشه :)
پیشتر از حضور دوستان سپاسگذارم
همچنان در انتظار راهنمایی و پاسخ ... دوستان کسی در مورد تامرون اگه اکستنشن استفاده کرده بگه ، تشکر
ماکروگرافی شاخه ای پر خرج محسوب میشود ارزانترین راه استفاده از لنز معکوس است که آن هم پر دردسر و بسیار سخت است ( بنده توصیه نمیکنم )نقل قول:
ارزان ترین و ساده ترین ابزار برای عکاسی از حشرات و ماکروگرافی چه ابزارهایی هست ؟
تهیه یک لنز ماکرو برای شروع بهترین گزینه است
معمولاً دچار کندی اوتوفوکوس و خطای فوکوس میشود ضمناً در ماکروگرافی حرفه ای فقط و فقط از فوکوس دستی استفاده میشود استفاده از اکستنشن های اتومات بخاطر اوتوفوکوس آنها نیست بلکه بخاطر کنترل دیافراگم و حفظ اگزیف عکس میباشد.نقل قول:
استفاده از اکستنشن ، فوکوس خودکار بطور کامل اعمال میشه یا با یکسری خطاها و محدودیت ها همراه هست ؟
یکی از دوستانم قصد تهیه ست اکستنشن تیوب را دارد که بنده چون کنکو داشتم،پیشنهاد کنکو را دادم،ولی قبلا اینجا ست ارزانتر هم گویا خریداری شده بود.کلا بجز کنکو چه برند هایی در بازار یافت میشود(اتوفوکوس دار)؟ با ماونت نیکون
سلام خدمت همگی کاربران و بزرگان سایت و فروم عکاسی
بنده به تازگی به عضویت سایت در آمدم و همچنین به تازگی عکاسی رو هم شروع کردم و تجربه آنچنانی ندارم . قصد خرید اکستنشن تیوب دارم ولی چون شهرستان هستیم ، باید از تهران سفارش داده بشه و امکان تست کردن قبل از خرید برام وجود نداره. مشکلی که دارم اینه که نمیدونم اکستنشن تیوب ها رو میشه برای لنز های EF-S هم استفاده کرد یا نه ؟ یازده صفحه از ابتدای این تاپیک رو خوندم و اطلاعاتی رو هم از نت پیدا کردم و مدلهای مختلف. از دوستان کسی هست که اکستنشن تیوب داشته باشه و از لنز های EF-S استفاده کنه ؟
به عنوان مثال اکستنشن تیوبی داشته باشه که روش علامتی برای ماونتEF-S نداشته باشه اما این لنزها روش سوار بشه ؟
طبیعتا منظورم دوربین های کانون هست.
با تشکر از همگی
با درود و خیر مقدم،
من از این مدل Extension Tube دارم، که مدل بدون ارتباط الکتریکی هستش (یعنی امکان تنظیم دهنه دیافراگم و فکوس اتوماتیک رو ندارید) برای تمرین کردن ماکرو با توجه به قیمتش گرفتم ،از خریدم هم خوشنودم، مدلهای با اتصال الکتریکی چند برابر قیمتشونه و اگر میخواهید کار جدی بکنید بگیرید،
این هم یک نمونه با لنز 50mm f1.8 و اکستنشن 12mm ( با بقیه لوله ها عمق میدان از قدرت دید من کمتر میشد!) فاصله دو محور چرخ دنده ها حدود 10mm هستش
فایل پیوست 37717
همانگونه که مشاهده میکنید، این لوله ها بر روی تمام مدلهای کنون قابل وصل کردن هستند ( مشکل اصلی لنزهای EF-S برخورد آینه دوربینهای فول فریم با عدسی جلویی این لنز ها میباشد) با توجه به این که این لوله ها هیچ قطعه ای در وسطشون نیست در نتیجه مشکلی هم با مدلهای دوربین ندارند.
خوب باشید
استفاده از اكستنشن هاي بدون اتصال براي دوربينهاي كنون خيلي آزار دهنده است ، لنزهاي كنون امكان كنترل ديافراكم را بصورت مكانيكي ندارن ( مثل نيكون زبانه اي براي كنترل ديافراكم ندارن) و بايد از روش هاي غير متعارف استفاده كرد كه توصيه نميشود.
دقیقا به همین دلیل و اینکه کنترل دیاف رو داشته باشم ، ترجیح میدم که هزینه بیشتر رو متحمل بشم و مدل کانکتور دار رو تهیه کنم . اما این مشکل ماونت EF-S بودن لنز کمی به شک انداختتم. :think:;
مطلبی در یکی از سایت های خارجی پیدا کردم که با کمی تغییر در ساختمان داخلی EXT.Tube ، اون رو از ماونت EF به ماونت EF-S تبدیل کرده بود (لینک منبع). چندتایی از مدلهایی که سرچ کردم تو اینترنت هم نوشته بودن که جوابگو نیست ولی مدلهای جدیدترشون گویا این امکان رو دارن و مشکلی نیست ... با چند تا فروشگاه هم تماس گرفتم و تایید کردن که مشکلی نداره اما هنوز شک دارم.
دوستان عزیز ! من به اکستنشن تیوپ گرفت ولی یه مشکل مسخره دارم که برای ماکروگرافی از حشرات همش در حال فرار هستن! چجوری ثابتشون میکنید ؟
سلام
اگر می خواهید از حشرات در طبیعت عکاسی کنید به صبر و حوصله فراوان نیاز دارید. ضمناً با توجه به اینکه حشرات خونسرد هستند و در دمای پائین تحرک کمتری دارند بهتر است در ساعات اولیه صبح که هوا خنک تر است عکاسی کنید. سعی کنید بوته ها، شکوفه ها و گل هائی را که حشرات در اطراف آنها جمع می شوند شناسائی کنید و در نزدیکی آنجا با حداقل حرکت ممکن بمانید و از فرصت ها برای عکاسی استفاده کنید. در محل هائی که آب راکد وجود دارد حشرات بیشتری یافت می شود. محل های مناسب را شناسائی کنید. به نظرم در هر روز عکاسی 5-6 ساعت بایستی وقت بگذارید.
ارادت
زیاد هم آزار دهنده و غیر متعارف نیست سهیل جان فقط کافیست زمانی که لنز به صورت صحیح روی دوربین وصل است دیاف را دلخواه را تنظیم کنیم بعد دکمه ی کوچکی که روی دوربین کنار لنز پایین سمت چپ وجود دارد را فشار می دهیم در این حالت تا زمانی که دکمه تحت فشار باشد دیاف به همان اندازه که انتخاب کرده ایم بسته می ماند. حالا کافیست در همین حالت که دکمه را نگه داشته ایم لنز را از دوربین جدا کنیم. دیاف در همان اندازه که انتخاب کرده ایم می ماند ...
فایل پیوست 43316
در دوربینهای کانن اگر لنز از بدنه جدا بشود دیافراگم در بازترین حالت خود می ماند .اما اگردکمه پیش نمایش عمق را فشار بدهید دیافراگم در اندازه ی انتخاب شده قرار میگیرد. و در همان حالت که دکمه را فشار داده اید لنز را از بدنه جدا کنید(دوربین باید روشن باشد)
جناب چگینی اگر دوربین درآن حالت خاموش شود این عملکرد غیر فعال میشود و دیاف لنز به بازترین حالت خود برمیگردد.پس باید لنز در حالیکه دوربین روشن است و دکمه پیش نمایش عمق تحت فشار است ازبدنه جداشود.نقل قول:
حتماً دوربین را در همان حالت خاموش کنید. بعد لنز را باز کنید.
درست می فرمائید جناب خندان. الآن امتحان کردم ولی باز کردن لنز در حالتی که دوربین روشن است و در کنتاکت های محل اتصال لنز و دوربین ولتاژ وجود دارد ریسک دارد. من به شخصه این ریسک را انجام نمی دهم. به نظرم استفاده از لنزهای با ریگ تنظیم دیافراگم دستی راحت تر و بدون ریسک است.
بنده که اینکار رو زیاد انجام دادم و خوشبختانه مشکلی پیش نیامده . ...البته اگر لنزبا ریگ تنظیم دیاف دستی باشد که بهتر استنقل قول:
درست می فرمائید جناب خندان. الآن امتحان کردم ولی باز کردن لنز در حالتی که دوربین روشن است و در کنتاکت های محل اتصال لنز و دوربین ولتاژ وجود دارد ریسک دارد. من به شخصه این ریسک را انجام نمی دهم. به نظرم استفاده از لنزهای با ریگ تنظیم دیافراگم دستی راحت تر و بدون ریسک است.
دوستان من الان قصد خرید یک ست کامل اکستنشن تیوب رو دارم ولی نمی خوام خرج زیادی انجام بدم. اگر یک ست کامل بگیرم که امکان فکوس خودکار رو بهم نده و ارتباط الکتریکی برقرار نباشه با توجه به اینکه با لنز معکوس کار می کنم در کیفیت کارم و عکس ها تاثیری داره. به علاوه آیا این نوع ست های اکستنشن تیوب به بدنه صدمه می زنه؟؟؟؟؟؟
من قصد دارم Phottix 3 Ring Macro Extension Tube رو بخرم که سه تیوب 9 و 16 و 30 میلیمتری داره. آیا مشکلی داره این ست؟
اگر اکستنشن تیوب بهتری سراغ دارید ممنون می شم بگید .
اکستنشن به بنده لطمه نمی زنه. اگر دیاف روتنظیم نکنی مجبوری با بازترین حالت دیاف لنز عکاسی کنی و با توجه به اینکه اکستنشن باعث میشه عمق میدانت کم بشه دیاف باز این عمل رو تشدید میکنه .اگر اکستنشن شما قابلیت تنظیم دیاف رو فراهم نمیکنه مجبورید به روشی که بنده در پست 160 توضیح دادم عمل کنید.
من چند مورد جستجو کردم الان می خواستم ببینم میشه به جای extension tube یک extension bellows بگیرم یا نه؟ از نظر کارایی تا اونجایی که مطالعه کردم تفاوتی ندارن ولی برای شروع عکاسی ماکرو با لنز معکوس شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟؟ من یک extension bellows با قیمت 2.800 پیدا کردم که از این لحاظ به خاطر قیمت فکر کنم اون رو بخرم. سوال دیگم اینه که آیا این extension bellows همان ریل فکوس هست؟؟؟ و دست آخر برای خرید extension bellows نیاز به سه پایه و هد مخصوص هست؟؟؟؟؟
به نظر منextension bellowsبهتره هرچند تا به حال از این وسیله استفاده نکرده ام اما دو تا کارایی رو تو این وسیله میبینم هم اکستنشنه و هم ریل و میتونه کار هر دو رو انجام بده اگر extension bellowsکه شما می خواهید خریداری کنید از نوع ریل دار باشد میشه روش به عنوان یک اکستنشن +ریل فوکوس حساب کرد.و این برای استک کردن چند شات بسیار مفید است
درود
آیا از دوستان کسی با این وسیله کار کرده ؟ و آیا از اکستشن تیوب بهتر عمل میکنه? 120 دلار (430 هزار تومن!) می ارزه؟ فکر میکنم کار ریل فوکوس رو انجام بده!
فایل پیوست 43768
این هم نگاره :
سلام دوستان و اساتید
سه تا سوال دارم
1-با لنز 18-135 و دوربین 7دی کنن مینونم با لنز معکوس عکاسی ماکرو کنم ؟
2- تو لنز معکوس فرقی بین 18-135 و 18-55 هست ؟
3 -یه اکستنشن تیوپ از یکی از دوستان امانت گرفتم . با لنز 18-135 چرا تصویر مات میده ؟؟؟
مشکل مات بودن شدن حل شد
موند دو تا سوال 1 و 2.
سوال اول: بله
سوال دوم: هر لنزی رو میشه به عنوان معکوس استفاده کرد. هرچه فاصله کانونی کمتر باشد بزرگنمایی بیشتر خواهد بود. قاعدتا تفاوتی بین معکوس این دو لنز نباید باشد
1- بله ولی چون 18-135 دارای امکان تنظیم دستی دیافراگم نیست برای هر بار تغییر اپرچر بایستی اول لنز را به طور معمولی روی دوربین ببندید، اپرچر را تنظیم کنید، دکمه DOF را فشار دهید و نگه دارید و لنز را از روی دوربین باز کنید و معکوس ببندید. بهتر است یک لنز 28 م م با رینگ تنظیم دستی دیافراگم بخرید و آن را معکوس استفاده کنید.
2- نه.
سلام
میخواستم اکستنشن تیوب رو برای لنز 85مم تهیه کنم دوست دارم به بزرگنمایی بیشتری برسم.....اطلاع خاصی درباره این قطعه ندارم.......میخواستم به تله معادل 160-170 مم برسم
چند میلیمتری این قطعه رو باید تهیه کنم؟ چه نکته ای هست که باید رعایت کنم؟ اصلا برای رسیدم به مقصودم تله کانورتر رو پیشنهاد میدید یا ا.ت؟ تشکر
بحث اكستندر مربوط به اين تابيك نيست اما توجه داشته باشيد كه اكستندر ها روي همه لنزها جواب نميدهند اخيرا لنز ١٥_٨٥ را به همراه تله كانورتور مارك ماتين تست كرديم اما تله كانورتور اصلا روي ١٥_٨٥ بسته نشد و المانهاي داخلي لنز مانع ميشدن.
ممنون میشم اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح بفرمایند:
کاربرد ا.ت تنها برای کاهش کمترین فاصله فوکوس هست و تاثیری بر فاصله کانونی ندارد......یعنی لنز 85 که بنده دارم و نزدیکترین فاصله فوکوس اوون 80س م هست با قرار دادن فلان مم اکستنشن تیوب تنها کمترین فاصله فوکوس اوون کاهش پیدا میکنه و همچنان لنز 85 باقی میمونه.........
دقيقا نميتوانم محاسبه كنم البته فكر ميكنم راهي براي بدست آوردن اين جواب بصورت دقيق باشد ( رياضيات )
درصورتي كه كمترين فاصله فوكوس لنز شما ٥٠ سانتي متر باشد ٣٠ ميليمتر اكستنشن تيوب ميتواند اين فاصله را به ٢٥ سانتي متر يا كمتر برساند.
تقريبا يك لنز ماكرو خواهيد داشت البته با ديتيل كمتر اما قابل قبول ، فوكوس بي نهايت را هم از دست ميدهيد.
دوستان ایا سایتی یا اموزشی هست که بتونیم اندازه دقیق اکستنشن تیوب ها رو داشته باشیم ؟ چون من دسترسی به کارگاهی دارم که میتونه برای از این قید تجهیزات رو بسازه اما باید بهش اندازه و رقم بدم . کسی اکستنشن اش رو میتونه اندازه بزنه و ارقام اش رو برام بگذاره ممنون اش میشم
چه اندازه هایی دوست عزیز؟ اگر منظورتان اندازه های ماونت هست که میتوانید از روی دوربین و همچنین انتهای لنزتان این اندازه ها را به دست آورید و اگر منظورتان ارتفاع اکستنش تیوب است ، باید خدمتتان عرض کنم که محصولات شرکت های مختلف اندازه های مختلفی دارند. فرضا مدلی که بنده دارم در سه سایز 13مم ، 21مم و 31مم میباشد.
پیشنهاد میکنم اگر برایتان مقدور است ، به نحوی اتصالات خلفی لنز و بادی را دراکستنشن برقرار کنید که بتوانید کنترل آپرچر را در اختیار داشته باشید.
براي محاسبه طول اكستنشن براي رسيدن به يك بزرگنمائي خاص، از رابطه زير استفاده مي شود:
M= (LE+TE)/Fكه در آن TE طول اكستنشن تيوب ، LE اكستنشن ذاتي لنز ، M بزرگنمائي و F فاصله كانوني لنز است.
در مرحله اول بايستي اكستنشن ذاتي لنز را حساب كنيم براي اين كاربايدحداكثر بزرگنمائي لنزي را كه مي خواهيم از آن استفاده كنيم بدانيم كه معمولاً در اطلاعات لنز موجود است مثلاً براي لنز 50mm f/1.8 II كانن حداكثر بزرگنمائي 0.15 است با استفاده از رابطه بالا مي توانيم اكستنشن ذاتي لنز 50 كانن را محاسبه كنيم
1- محاسبه اكستنشن ذاتي لنز (ML بزرگنمائي لنز است):
ML=LE/F--> 0.15=LE/50--> LE=7.5 mm2- با داشتن اكستنشن لنز و براي رسيدن به بزرگنمائي 1x با اين لنز، طول اكستنشن تيوب را محاسبه مي كنيم:
M=(LE+TE)/F--> 1= (LE+TE)/50--> LE+TE=50mm --> TE=42.5mmپس براي رسيدن به بزرگنمائي 1x با لنز 50mm f/1.8 II كانن به اكستنشن تيوب با طول 42.5 ميليمتر نياز خواهد بود.
پي نوشت: فرمول هاي فوق فقط براي لنزهاي پرايم صادق است ومن تا به حال فرمولي براي لنزهاي زوم پيدا نكرده ام.
دو نمونه عکس تهیه کردم تا دوستان تاثیر اکستنشن تیوب را ببین
عکس اول در کمترین فاصله فوکوس لنز Sigma 180mm f3.5 EX گرفته شده
فایل پیوست 49733
و عکس دوم همان لنز Sigma 180mm f3.5 EX به همراه 36 میلیمتر اکستنشن تیوب ، دوربین تا حد ممکن به سوژه نزدیک شده و این کمترین فاصله فوکوس به همراه اکستنشن است ( به همراه اکستنشن تقریباً 15 سانتی متر توانستم MFD را کاهش دهم )
فایل پیوست 49734
با سلام
دوستان کسی تا بحال از اکتنشن های آکاردئونی مشابه تصویر زیر استفاده کرده ؟؟ اتصال بین لنز و بدنه برقرار می مونه ؟؟( می شه دیافراگم رو کنترل کرد ؟؟)
با سلام
میخواستم ببینم این اکستنش ها برای دوربین های مختلف با دهانه های مختلف فرق دارند؟ و آیا میشه از تبدیل استفاده کرد و کانتکتهاش با استفاده از تبدیل اوکی میشه یا باید برای هر دوربینی مال خودش رو خرید؟
کسی از قیمت ماکرو اکستنشن تیوب هایی که فوکوس اتوماتیک رو ساپورت میکنن، خبر داره؟
برای کنون و ترجیحا از 3 تیکه ها و فلزی.
حداقل قیمتی که تو بازار ایران میشه پیدا کرد!(حتی اگه برند متفرقه باشه)
دوستان برای ماکروگرافی کم هزینه کدامیک از دو روش زیر پیشنهاد میشه ؟
1. استفاده از اکستنشن تیوب روی لنزی مانند 18-135
2. خرید یک 18-55 و Reverse کردن آن ( انتقال المان های الکترونیکی به جلوی لنز
با توجه به اینکه هر دو روش تقریبا هزینه یکسانی دارند
متشکر
جناب شهبازی بر روی لنز 18-135 تا چه سایزی از اکستنشن تیوب میشه استفاده کرد ؟
دیدم در پک های سه تایی حلقه هایی با سایز های مختلف وجود داره.
و محدودیت های اکستنشن رو البته اگر بفرمایید ممنون میشم.
( یه فروند P600 نیکون داشتیم از نیم سانتی هم فکوس داشت بنده خدا... لنزش هم این همه قیژ قیژ نمیکرد. این 18-135 انگار پرینتر سوزنیه !!! )
اکستنش ها در در سه سایز و همراه هم عرضه میشوند و روی این لنز میتوانید حتی سه تکه را همراه هم استفاده کنید به شرطی که اکستنشن تیوب خوب تهیه کنید که جنس داخل آن مشکی مات باشد.
اکستنشن تیوب بزرگترین عیبش این است که نور ورودی را کمتر میکند و باید تا چند استاپ بیشتر از حالت عادی لنز شاتر باز باشد در نتیجه مجبور هستید از سرعت شاتر پایین تری استفاده کنید.
صدای لنز شما هم طبیعی این که احتمال زیاد صدای لرزشگیر آن است.
و باز هم دوراهی
باز هم تردید
اکستنشن تیوب یا فیلتر ماکرو ؟
و هر کدام روی چه لنزی بهتر جواب میده ؟ و روی چه فوکالی ؟ ( جهت ماکروگرافی حشرات و قطرات آب )
دیدن این کلیپ هم بسیار مفید است.
How to use extension tubes
خوب برای اینکه دوستان علاقمند ذهنیت کوچکی نسبت به استفاده از اکستنشن تیوب پیدا کنن از اکستنشن تیوب روی لنز 18-55 در فوکال 55 میلیمتر استفاده کردم ، نمونه عکسها را ببینید
عکس اول 18-55 بدون اکستنشن تیوب در کمترین فاصله فوکوس ممکن
http://macrograph.persiangig.com/ima...ion%20Tube.jpg
عکس دوم استفاده از 18-55 به همراه 35 میلیمتر اکستنشن تیوب
http://macrograph.persiangig.com/ima...ube%20Test.jpg
کراپ 100% از عکس قبلی
http://macrograph.persiangig.com/ima...p%20100%25.jpg
و در آخر باید عرض کنم دیتیل کاملا قابل قبول و خوب است و میشود عکسهای بسیار خوبی با این ترکیب گرفت اما تنها مشکل آن نزدیک شدن بیش از حد به سوژه است که در عکس زیر مشاهده میفرمایید با نصب اکستنشن تیوب در فوکال 55 میلیمتر چقدر باید به سوژه نزدیک شد
http://macrograph.persiangig.com/ima...e%20Scenes.jpg
بهترین نوع استفاده از اکستنشن تیوب در لنزهای بالای 70 میلیمتر است و در لنزهای حدود 100 میلیمتر وضعیت بسیار بهتر است.
استاد نداریم دوست عزیز همه اعضای سایت هستیم
فوکال هایی که عرض کردم تفاوتی ندارد که لنز پرایم باشد یا زوم و میتوانید از هر لنزی استفاده کنید
در مورد حشرات هرچه از آنها دورتر باشید بهتر است اما با همین ترکیب هم میشود به آنها نزدیک شد البته آسان نیست یکی از ترکیبهای مورد علاقه خودم ترکیب لنز ۵۰ به همراه فیلتر کلوزآپ است که در این حالت فاصله سرلنز تا سوژه ۳ سانتی متر بیشتر نیست.
درود
با توجه به فرمایش جناب شهبازی عرض کنم خدمتتون ، در عکاسی ماکرو معمولا برای نزدیک شدن به سوژه از لنزهای ماکرو با فوکال بالا مثل 180 یا 200 استفاده میشود که فاصله تا سوژه بالا تر از مثلا 90 میلی متر است ولی راه دیگر کمین کردن برای حشرات و با اختیاط و حوصله نزدیک شدن به آنهاست که این هم خودش یک نوع هنر به حساب می آید
استفاده از ریل فکوس در این امر کمک زیادی خواهد کرد
توصیه آخر به شما اینکه اگر قصد تهیه اکستنشن تیوب برای 18 - 135 را دارید حتما از انواع فلزی آن تهیه بفرمایید چون با توجه به سایز و طول این لنز انواع پلاستیکی خم شده و حتی ممکن است بشکنند
شب خوش موفق باشید