خيلي ممنون
البته امروز با ريدر لبتاپ دوستان چک کردم، اصلا کارت را شناسايي نمي کرد
فکر ميکنم ديگه کاملا مرحوم شده
خيلي ممنون
البته امروز با ريدر لبتاپ دوستان چک کردم، اصلا کارت را شناسايي نمي کرد
فکر ميکنم ديگه کاملا مرحوم شده
بابک خان متاسفانه اکثر محصولات Kingston در ایران تقلبی هستند. و آنهایی هم که اصل هستند با آن چیزی که در کشورهای پیشرفته به فروش میرسد کاملا متفاوت. (متاسفانه سیاست شرکت کینگستون این طور است) به غیر از این با توجه به کیفیت و تکنولوژی بالای محصولاتی که توسط Lexar و Sandisk تولید میشود فکر نمیکنم جایی برای باقی رقبا بماند.
البته قابل ذکر است که ایمانتک از معدود شرکتهایی است که میتوان راجع به اصل بودن کالا به آن اعتماد کرد.
مجتبی ناظمی
کاملا درست ميفرماييد
حتي رم هاي آنهم همين است، قسمت عمده توليدات رم کينگ حتي با وجود اصل بودن کيفيت خوبي ندارد اما مدل اکستريمي دارد که جزو بهترين رمهاي دنيا است
اتفاقا ديروز در اين مورد هم با فروشندگان مغازه ايمانتک صحبت کردم که اگر خراب بود، به جاي کينگستون اختلاف قيمت بدهم و لکزار بگيرم
ببخشيد يه سوال.بكار بردن نام رم براي اين نوع كارتها درسته؟
سوال ديگه اينكه من شنيده بودم كينگستون اصلا امريكايي هستش.درسته؟
ممنون.
به معناي حافظه تصادفي، به کار بردن نام رم درسته
اگر بخواهيم با مفهومي که از رم کامپيوتر در ذهن داريم و منظور من در ارسال قبلي بود، مقايسه کنيم تفاوت همان است که اين حافظه ها که در واقع از جنس فلش هستند، بدون تغذيه محتويات خودشان را نگه ميدارند ضمن اينکه سيکل پاک کردن و نوشتن اطلاعات جديد به دفعات کافي و بدون نياز به شرايط سخت نظير ولتاژهاي بالا يا اشعه فلان و با تاخير زماني مطلوب صورت ميگيره
ممنون اقا بابک.
اجازه بديد آخر اين داستان رو هم بگم!
مدتي صبر کردم که ايمانتک محصولات لکزار بياره اما خبري نشد!
در نهايت sd را به گارانتي دادم، که مشکلي نبود، گفتند فردا بيا من يک هفته بعد رفتم و هنگام مراجعه يک کارت نو دادند
البته ظاهرا کارت 512 نو هم نداشتند، کارتي که دادند خش داشت و به جاي چاپ رو بدنه sd يک ليبل بزرگ داشت، پک هم نداشت!
مشکوک شدم و گفتم به جاش 1 گيگ بدهيد! (تنها sd که فعلا موجود دارند) که 18 تومن گرفتند (معادل اختلاف قيمت بازار) و يک 1 گيگ دادند که اين يکي مشکلي نداشت و بسته بندي هم داشت و اطمينان بيشتري مبني بر اصل و نو بودنش بود
حتي گفتند اگر لکزار هم بيايد امکان تعويض هست؟!
فقط اميدوارم سوختن قبلي يک اتفاق نادر باشه و اين بد موقع دست در حنا نگذارد!
کارت خوان هم در نهايت يکي از همين سوني تقلبي ها (33 کاره) به قيمت 13 تومن گرفتم!
يک نکته ديگه که فکر ميکنم يکي از دوستان هم بحثي در موردش داشت، 512 من رو 17 برداشتند و 1g را 35 دادند.
هردو حدود 10-12 تومن با قيمت مغازه فرق ميکرد. نميدانم به قول بازاري ها با قيمت خشکه کار ميکنند با به دليل مسايل حسابداري است
اما حدث ميزنم دليل اينکه به يکي از دوستان براي کارت لکزار هم قيمت خيلي کمي گفته بودند همين باشد
آقای بابک شماره ایمانتک رو میشه به من بدهید.
ممنون میشم.
در ضمن نگفتن کی lexar رو میارن؟
بابك عزيز متوجه شدي كه قيمت CF كينگستون 512 را چقدر پايين آورده اند؟ 18 هزار تومان! باور نكردنيست. 1 Gig را 38 قيمت دادند. خيلي دوست دارم بخرم، اما با توجه به مشكلات متعدد كارت هاي معمولي كيگستون نظر شما يا باقي دوستان براي خريد اين كارت چيست؟
وای از دست این کینگستون. من که نصف موهای سرم ریخت بس که سرعتش پایینه. یک گیگ رو شاید نیم ساعت طول میکشه تا بریزه هارد در حالی که لکسار 80X من خیلی به سرعت این کار رو انجام میده. من امیر جان بهت پیشنهاد نمی کنم خریدش رو بجز اینکه با سرعت پایینش مشکل نداشته باشی.نوشته اصلی توسط Amir A
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram