در مورد کاری که کامپکت فلش انجام میده بهتره بیشتر روی سرعت ترنسفر بحث کرد . در مورد کیفیت در CF ها به نظر من نمیشه تعریف مشخصی ارائه کرد و بهتره کیفیت بهتر رو برابر با سرعت ترنسفر بیشتر بدونیم و دارا بودن مارکی بهتر .
تو این پنج موردی که اشاره کردید 3 مورد از اونها کاملا معمولی و از لحاظ سرعت Read/Write در کمترین سطح هستند که طبعا تکنولوژی ساختشون هم قدیمی تر هست .
SimpleTech زرد رنگ (پائین - چپ)
Dane Elec (بالا - راست)
Sandisk (پائین - راست)
این 3 مورد بیشتر برای مصارف عادی کاربرد دارن .
2 مورد بعدی
Hitachi Microdive
Sandisk Ultra II
اینا هر دو محصولات تاپی هستند که سرعت ترنسفر خیلی خوبی دارن . سرعت اسمی این Ultra II تقریبا بین 10~9 مگابایت برای Read/Write هست (60X) هست (هر X برابر با 150 کیلو بایت در ثانیه)
ولی همونطور که میدونید نمیشه زیاد به این آمار و اعداد اطمینان داشت و تست در حین عمل ثابت میکنه این مموری کارد با این دوربین های ما تحت چه سرعتی کار میکنه . برای این Ultra II ها تا جایی که من میدونم سرعت نوشتن بین 4.5 تا 6 مگابایت در ثانیه هست که سری Sandsk Extereme هم تقریبا تو همین سطح هستش
ولی سری جدید Extereme III با سرعت اسمی 20 مگابایت در ثانیه (133X) سرعت بهتری دارن و در عمل بین 5 تا 7.5 مگابایت در ثانیه سرعت Write دارن .
در مورد میکرو درایو هیتاچی سرعت اسمی 33 مگابایت در ثانیه هست ولی در عمل و داخل دوربین همیشه کندتر از Ultra II بوده . با سرعت نوشتن 5~4 مگابایت در ثانیه (این مورد رو دقیق نمیدونم)
میدونید که این میکرودرایو ها نوعی هار درایو خیلی کوچیک هستند با سرعت دوران 3600 دور در دقیقه و سیک تایم 12 میلی ثانیه ولی چون در کل مکانیکی هست و توش موتور داره آمار خراب شدن و از دست رفتن اطلاعات در این میکرو درایو ها تا امروز زیاد بوده ولی به علت قیمت کاملا مناسبش کاربرد داره و تکنولوژی میکرودرایو ها روز به روز در حال پیشرفت هست .
دلیل این محدودیت و اختلاف بین سرعت اسمی و سرعتی که در عمل بهش رسیده شده رو نمیدونم . شاید در deviece های مختلف بشه نتایج کاملا متفاوتی به دست آورد who knows
در بین این 5 مورد به نظر من ...
بهترین و سریعترین = Sandisk Ultra II
ضعیفترین = Simpletech
همه موارد CF نوع 1 هستن ولی میکرودرایو CF نوع 2 هستش .
اینم اضافه کنم که الان در بازار ایران Lexar Pro Sereis 80X همه جا هست و به آسانی پیدا میشه و پرفورمانس در حد همین Sandisk Ultra II داره . نمیدونم Ultra II تو بازار ایران هست یا نه .