منم با نظر امير موافقم و درضمن کينگستون مموريهاي هاي اسپيد هم داره که سرعتشون 40ايکس هستش... با قيمتي معقولتر...
منم با نظر امير موافقم و درضمن کينگستون مموريهاي هاي اسپيد هم داره که سرعتشون 40ايکس هستش... با قيمتي معقولتر...
درمورد کارتهای Xd شما اطلاعی ندارین. من میخام یکی دوتا 512 مگابایتی از سایت آمازون بخرم اما نمی دونم چطور.
فکر نکنم به ايران ارسال کنن...نوشته اصلی توسط PHA
با سلام
خواستم نکاتی رو در مورد کارتهای حافظه با هم به بحث بگذاریم ، من سال قبل مواجه با خراب شدن کارت کاپکت فلش 512 مگابایتی خودم و از بین رفتن عکسهایم شدم . البته کارت دارای ضمانتنامه بود و ضرر مالی برایم نداشت!
در مورد نگهداری و استفاده از کارت ها دانستن مطالب زیر ممکن است برایتان مفید باشد.
کارتهای حافظه اغلب بدرستی مورد استفاده قرار نمی گیرند، در واقع نظیر سایر اشکال ذخیره اطلاعات مثل هارد یا فلاپی با آنها برخورد میشود.
متاسفانه این مساله منجر به مشکلاتی مثل عدم امکان ذخیره عکسهای جدید و یا عدم امکان دسترسی به عکسهای قبلی میشود.شما میتوانید به آسانی از مشکلات فوق درامان بمانید، اگر دو نکته حیاتی زیر را فراموش نکنید:
1 – خاموش کردن دوربین : اول اینکه فراموش نکنید که همیشه قبل از بیرون آوردن کارت از دوربین یا داخل کردن آن ، دوربینتان را خاموش کنید. در صورتی که در موارد فوق دوربین روشن باشد، اطلاعات آن ممکن است از بین بروند.
2 – فرمت کردن کارت : دوم اینکه کارت خود را بطور منظم فرمت کنید و اینکار را با دوربینتان انجام دهید و نه با کامپیوتر. در حقیقت نه تنها از فرمت کردن کارت با کامپیوتر بپرهیزید بلکه حتی پاک کردن « delete » کارت راهم فقط با دوربین انجام دهید.این اعمال توسط کامپیوتر به روشی متفاوت با دوربین انجام میشود که می تواند موجب کاهش طول عمر کارت گردد.
نوشته اصلی توسط Niaz
خواستم به نیاز عزیز بگم که من کارت شما یعنی PQI F1 40X 512MB را داشتم که بعد از 6ماه استفاده سوخت! )و الان دو سالی است که از همان کینگستون بد! استفاده میکنم.
ویرایش توسط babak1182 : Thursday 9 June 2005 در ساعت 09:59
من با خريد كارت سرعت بالا مخالف نيستم، حرف من فقط اين بود كه اگر كارتهاي سرعت پايين قيمت خيلي ارزونتري داشتند ، ، ترديد نكنيد و بخريد.
نميدونم شايد خيلي ها مثل من نباشند، اما شما چند بار خودتون رو غافلگير كرديد كه مشغول عكاسي 5 فريم در ثانيه در مد raw هستيد؟تازه با توجه به حجم فايلهاي raw كمتر نيكون ،بازم فرق نميكنه.
با تشکر از راهنمايي هاي دلسوزانه شما..
بسیارعالی، من همیشه مموری رو از روی سیستم فورمت میکردم ( به غیر از چند مورد ) از توصیتون ممنونم.
Saeid Taheri
Nikon D90 - 18-105mm
اينم جالبه:
نتايج جديدترين مطالعات مجله Digital Camera نشان مي دهد که کارتهاي حافظه استفاده شده در اکثر دوربين هاي ديجيتال از پايداري قابل توجهي برخوردار هستند و کاربران نبايد از اين بابت نگراني داشته باشند.
به گزارش بخش خبر سايت اخبار فنآوري اطلاعات ايران، به نقل از خبرگزاري سلام، گردانندگان اين مجله براي کسب اطمينان از اين مساله 5 کارت حافظه مختلف را جوشاندند، زير پا لگدمال کردند و پس از شستن آنها را در ظرف قهوه يا نوشابه انداختند. اما تمامي اين کارتهاي حافظه از آزمايشات مذکور سربلند بيرون آمدند.
گفتني است که در حال حاضر دوربين هاي ديجيتال اندک اندک جايگزين دوربين هاي معمولي مي شود، به طوري که در سال گذشته 5/12 ميليون دوربين ديجيتال و 1/12 ميليون دوربين عادي در آمريکا به فروش رفت.
منبع: http://photohamrah.persianblog.com/
یه نکته دیگه
هر چند مدت هم باید کارت را از نو فرمت کرد.
اینو هم یادم رفت که بگم منبع کل مطالب فوق از سایت http://www.acdsystems.com بود.
ویرایش توسط babak1182 : Friday 10 June 2005 در ساعت 23:58