من مشکلی که خیلی باهاش بر خورد داشتم و تا حالا 2 تا مموری 4 گیگ به همین دلیل از دست دادم اینه که دکمه Lock مموری روی حالت قفل می شکنه و دیگه هیچ کاری نمی شه کرد. مموری ها: Integral , Transcend
من مشکلی که خیلی باهاش بر خورد داشتم و تا حالا 2 تا مموری 4 گیگ به همین دلیل از دست دادم اینه که دکمه Lock مموری روی حالت قفل می شکنه و دیگه هیچ کاری نمی شه کرد. مموری ها: Integral , Transcend
عليرضا تارا
سلام خسته نباشید همگی
آقا من انشاالله میخوام برم یک 50D بخرم حالا سوال داشتم از خدمتتون
اولا که الان مموریهایی که تو بازار هست کدومشون از همه پدر مادر دار تره و همچنین از کجا میتونم برم با اطمینان بخرم منظورم اینه که نمایندگیشون کجاست
ممنون از اینکه بنده رو راهنمایی میفرمایید
محمد ایرانی شاد
Canon SX210 IS
sandisk یا lexar سرعت 300x به بالا مجتمع پایتخت باب همایون ...بوجه و حجم حافظه و نوع استفاده از دوربین بگی بهتر میشه کمک کرد مثلا عکاسی ورزشی ....
ممنون از راهنماییتون
حدود ۵۰ تومن میخوام هزینه کنم بیشتره استفاده هم در طبیعت هست برام اینکه یک چیز با کیفیت بخرم خیلی مهم تر از ظرفیتی هست که میخرم
محمد ایرانی شاد
Canon SX210 IS
برای دوربین 400 دی کانن به نظرتون کارت حافظه SanDisk CF 4GB Ultra کارت خوبی است با توجه به اینکه سرع اون 30 مگابایت بر ثانیه است و دوربین 400 دی کی دوربین 10 مگاپیکسلی است در فرمت RAW بخوام عکاسی کنم مشکلی ایجاد نمی کنه (راستی 28000 تومان قیمت دارم )
تشکر از پاسختون
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
به گفته سایت dpreview.com توجه کنید همیشه:
نیازی به مموری با سرعت بیشتر از 133x یا 20MB/sec نیست.کد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos50d/page13.asp
As we should expect the EOS 50D delivers very fast throughput, with the best performing card (the SanDisk Ducati Edition) we get 17.9 MB/sec. This combined with a large buffer means that you'll almost never find yourself waiting for images to write to the card (unless perhaps you shoot a burst of RAW+JPEG, pretty unlikely).
آدرس هم که دوستان گفتند. مارک خوب هم Lexar و SanDisk
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali