اگه Memory Reader قابل اعتمادی داشته باشید ،می تونید با برنامه HDTune تستش کنید :
http://www.hdtune.com
اگه Memory Reader قابل اعتمادی داشته باشید ،می تونید با برنامه HDTune تستش کنید :
http://www.hdtune.com
سلام دوستان
من یه مموری 8 گیگ می خوام بخرم برای دوربین عکاسی دیجیتال fujifilm s100fs
الان یه 4 گیگ ترنسند کلاس 6 دارم اما الان یه 8 گیگ دیگه هم می خوام بخرم فعلا امروز تو بازار (شهرستانم) گشتم کلاس 6 گیرم نیومد فقط کلاس 4 توشیبا و سیلیکن پاور
به نظرتون حتما کلاس 6 بخرم یا تفاوت انچنانی نداره با کلاس 4
توشیبا بخرم خوبه؟ پشت جعبه نوشته ساخت ژاپن اصل هستش یا نه؟ بسته بندیش به صورت کارتن هستش البته روش پلاستیک و سیلیکن پاور پلاستیک و نوشته تایوانی
هر دو گارانتی تعویض دارن
ترنسند یا سن دیسک چه جوریه اخه پس فردا دارم میرم دوباره بازار بگردم شاید کلاس 6 پیدا کردم
قیمت هم توشیبا 25 و سیلیکن 23
سلام به دوستان عزيز
من ميخواستم يه مموري واسه s200 بخرم
فروشنده بهم
SD Card ADATA 16GB
کلاس 6
به قيمت 40000 پيشنهاد داد ... به نظرتون قيمتش و ماركش خوبه ؟؟؟؟
يا مارك بهتري با اين قيمت ميشه پيدا كرد ...
ممنون
البته براي قيمت مموري ها بايد به تاپيك قيمت كارت حافظه رجوع كنيد ولي همه ي كارت هاي معمول SDHC (كلاس 4 و 6) با ظرفيت 16 گيگ در همين حول و حوش قيمت هستند (مگر بخواهيد سن ديسك بخريد كه خيلي گران تر است) بنابر اين بهتر است برند بهتري بخريد. خواندن صفحات قبلي اين تاپيك راهگشا خواهد بود.
فرهاد حسيني
سلام
برای دوربین 550d چه نوع رمی با چه کلاسی بگیرم که تو فیلمبرداری فول اچ دی جوابگوی نیازم باشه. لطف کنید برند رو هم ذکر کنید.
با تشکر
سلام.با اجازه میخواهم تجربه اخیرم را برای دوستان عزیز بگویم.من یک مموری 16 گیگ ترانسند کلاس 6 با گارانتی مرآت (هولوگرام مرآت داره)را 11 ماه پیش خریدم.متاسفانه به دلیل نا معلوم سوخت.با توجه به گارانتی دار بودن مموری خواستم .عوضش کنم.اول که گفتند نمیشه.بعد از اصرار من گفتند اگر جلد بیرونی مموری کارت رو داری بیار...خلاصه بعد از یک ماه ازتحویل مموری کارت و فاکتور و جلد مموری به فروشنده دیدم خبری نشد.با نمایندگی مرآت تماس گرفتم گفت عوض نمیکنیم چون باید برگه گارانتی هم داشته باشی (در صورتی که کارت من هم هولوگرام داره وهم شماره سریال داره وبراحتی میتونند گارانتیش رو اثبات بکنند).خلاصه فکر کنم فاکتور گارانتی دار بودن را (حداقل برای مموری ترانسند شرکت مرآت) نباید خیلی جدی گرفت.البته 40-50 تومان توی این دوره زمانه خیلی ارزش حرص خوردن و پیگیری نداره!!!
دوست عزيز اشكال از شما و آن فروشنده ي نامحترم بوده است كه به شما كارت مقوايي گارانتي را نداده است. همه مي دانند كه گارانتي مرآت فقط آن برگه را قبول دارد و هولوگرام كافي نيست. علتش هم واضح است چون برگه ي گارانتي مرآت براي 3 بار تعويض است و 3 تا كوپن دارد كه بعد از هر بار تعويض يكي را مي كنند حالا اگر كسي برگه نداشته باشد از ديد آنها مي تواند اين معني را بدهد كه هر سه كوپن قبلا استفاده شده.
من نسبتي با مرآت ندارم ولي خودم تا به حال 2 بار از خدمات تعويض مموري شان استفاده كرده ام. حتا يك بار مموري مورد نظر در بازار موجود نبود و مموري سرعت پايين تر را قبول نكردم و بعد از يك ماه برايم از آنور آب آوردند.
فرهاد حسيني
با سلام
اگه اساتید و دوستان محترم لطف کنن و جواب سئوال پست 471 رو بدن خیلی ممنون میشم .
یا علی