با سلام
كى بايد از ريبون استفاده نكنيم؟
ريبون كه با كاغذهاى 40 تايي مياد، يعني فقط همون 40 تارو ميشه باهاش زد و ديگه قابل استفاده نيست؟ يا اينكه ميشه استفاده كرد ولي بهتره كه از ريبون جديد استفاده كنيم؟
ممنون ميشم دوستان جواب بدن
با سلام
كى بايد از ريبون استفاده نكنيم؟
ريبون كه با كاغذهاى 40 تايي مياد، يعني فقط همون 40 تارو ميشه باهاش زد و ديگه قابل استفاده نيست؟ يا اينكه ميشه استفاده كرد ولي بهتره كه از ريبون جديد استفاده كنيم؟
ممنون ميشم دوستان جواب بدن
epson pro 7800 =epson r800===epson pro 3800 A2===epson r270,290,295 =hiti 710 roll== canon 20d== canon 450D
canon ip 8500====canon ip 4200====canon ix 5000=== canon ip4000==canon 5300 ,5200
از دوستان اگر کسی هست که در مورد پرینتر های dye sub جدید اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم که اطلاعاتش رو اینجا قرار بده.
فکر کنم خرید این پرینتر ها برای کسانی که نیاز به جاپ در قطع بزرگ ندارند هنوز هم گزینه بهتری نسبت به پرینتر های جوهر افشان باشه.
ج.ابراهیمی
بنده يك كنون CP780 دارم حدود 130 تومن خريدمش و هر بسته كاغذ 108 تايي اون حدود 30 تومنه. تا حالا باهاش حدود 200 عكس فوق العاده زيبا و با كيفيت چاپ حرفه اي چاپ كردم ضمنا اين پرينتر قابليت نصب باطري هم داره كه در سفر خيلي به كارت مياد. نميشه گفت خيلي به صرفه ميشه ولي قيمت هر عكس تقريبا 300 تومن در مياد كه نسبت به بازار خيلي بيشتره ولي من ترجيح ميدم توي خونه عكسهاي خانوادگي و خصوصيمو چاپ كنم اينجوري خيالم راحت تره...
سلام.
یک سوال داشتم... ارزانترین و با صرفه ترین چاپگر یا دستگاه چاپ عکس برای مصارف خانگی چیه؟
طوری که از قیمت بیرون ارزانتر در بیاد...
سپاس
سعی کن عظمت در نگاه تو باشد ، نه آنچه بدان مینگری
قیمت 30 تومن برای کاغذ تنهاست یا با ریبون؟بنده يك كنون CP780 دارم حدود 130 تومن خريدمش و هر بسته كاغذ 108 تايي اون حدود 30 تومنه
ویرایش توسط Javid : Monday 25 April 2011 در ساعت 17:51
من قصد خرید یه مدل ارزون قیمت از این چاپگرها از دو برند sony یا canon دارم ،برام فرقی نمیکنه کدوم باشه ،فقط مشکل لوازم مصرفی هستش(منظور کاغذ و ریبون) ،که باید فراوان و در دسترس باشه ،کسی میدونه sonyها تو بازار معمول ترند یا canonها ؟اگه مدل خاصی هست دوستان معرفی کنند.
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
خب بالاخره پس از تحقیقات فراوان یه canon cp780 خریداری شد ،دلیل اینکه از sony یا مارکهای دیگه نخریدم این بود که سونی و... تو بازار تقریبا نایاب بود(اونم تو تهران)حتی بعضی از نمایندگیهای سونی تو جمهوری میگفتن که تولیدش متوقف شده .
حالا بگذریم،از اونجایی که این پرینترها رنگها رو به صورت گرمتر از اون چیزی که شما میبینید چاپ میکنن ،من هر کاری میکنم اون ته رنگ زرد(و عمدتا رنگهای طیف گرم) پررنگتر از اون چیزی که مثلا تو فتوشاپ میبینم چاپ میشن -کسی راه حلی بلده؟
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod