ممنون جنابب شهبازی...
با ایشان کاملا موافقم و بعد از یکی دو بار استفاده از این پرینتر ها قیمت آنها جبران می شود.
یک موضوع اینکه بعضی از برند ها ( مثل سونی و کانن ) لوازم مصرفی ارزان تر و در دسترس تری دارند و شما براحتی به هریک از نمایندگی های اونها مراجعه کنید هم کاغذ و هم ریبون را دارند.
در برند سونی ( در ایران و از طریق نمایندگی رسمی ) در حال حاضر سه مدل عرضه می شود.که به ترتیب مدل های DPP-FP60 و DPP-FP70 و DPP-FP90هستند.
قیمت آنها ( حدودی و تقریبا تا یک ماه پیش ) به این صورت است.
145 هزار تومان و 190 هزار تومان و 220هزار تومان.
پک کاغذ 120 تایی SVM-F120P هم 34 هزار تومان بود که می شود به قرار هر کدام 340 تومان...
از مدل ها و قیمت های کانن اطلاعی ندارم.
مدلهای فوجی هم بسیار خوب هستند و به صرفه.
اما چون اکثر اینها خروجی یکسان ( از نظر کیفیت ) دارند پیشنهاد می کنم ارزان ترین ها را بخرید.مثلا برای کسی که از این وسیله در کنار کامپیوتر استفاده می کند توصیه می شود زیاد به ابعاد و رزلوشن مونیتور و امکانات جنبی ( مثل بلوتوث و کارت خوان های متفاوت ) توجه نکنید و ساده ترین مدل را تهیه کنید.ساده ترین ها هم امکانات قابل توجه ای دارند.
یک اختلاف دیگر هم سرعت چاپ است که سریع ترین ها بسیار گران تر هستند و حدود50 ثانیه برای اولین چاپ زمان می برند و در هر 2 دقیقه 3 برگ تحویل می دهند.
باز هم اگر سرعت برایتان مهم نیست این گزینه را هم حذف کنید.
چاپ از طریق کامپیوتر سریع تر از طریق خود دستگاه ( کارت حافظه و یا PictBridge™ ) است.
مقایسه مدل های مختلف سونی...
http://www.sony.co.ir/product/Compar...els=DPP-FP60BT
بنده خودم سری 60 را پیشنهاد می کنم.
و یک مورد دیگر هم اینکه ببینید که سازنده پک سیاه و سفید هم عرضه می کند و یا خیر.این خیلی مهم است.چرا که کارهای سیاه و سفید با پک رنگی به هیچ وجه دلنشین نیستند.