من همیشه از کاغذ photo Silky 260 گرمی کوداک استفاده میکنم
فوق العادست بخصوص ماتش که من عاشقشم
قیمتشم دونه ای میافته 450 تومن...
من همیشه از کاغذ photo Silky 260 گرمی کوداک استفاده میکنم
فوق العادست بخصوص ماتش که من عاشقشم
قیمتشم دونه ای میافته 450 تومن...
با سلام به همه دوستان من امروز (24/02/1390) براي اولين بار كليه مطالب مربوط به اين بحثو خوندم چيزاي زيادي ياد گرفتم با اينكه حدود 1 ساعت طول كشبد اينجا بايد از همه عزيزاني كه در اين بحث شركت داشتند تشكر كنم ؛ من حدود 6 ساله كه با پرينتر هاي اپسون كار ميكنم و كاغذاي زيادي استفاده كردم كه آخرين ماركش فوجي 235 گرم بوده از اطلاعات شما به نكته مهمي در مورد اين كاغذ رسيدم اينكه چرا بعضي از عكسها بعد از مدتي زرد ميشدند ( يه لايه زرد مثل ماژيك فسفري روي عكس ظاهر ميشد،كل عكس زرد)اما جديدا به يك مشكل اساسي مواجه شدم اونم اينكه در چاپ عكسهاي پرسنلي با پرينتر آر 290 و آر 390 كه هر دو بصورت مخزني ميباشند رنگ مشكي بعد از چاپ (يكي دو دقيقه بعد ) به رنگ بنفش تغيير رنگ ميده با هر دو پرينتر اين اتفاق ميافته با كاغذاي ديگه هم امتحان كردم نتيجه فرقي نكرد تنها روي كاغذ كوتد رنگ مشكي كاملا مشكي چاپ ميشه . خواهش ميكنم در صورتي كه چنين اتفاقي براتون افتاده منو راهنمايي كنيد .
آبا مشكل از جوهره - يا كاغذه -يا پرينترها (لازم به ذكره كه كليه حالت هاي كاغذو از روي گزينه هاي پرينتر امتحان كردم .
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد. منتظر جوابتون هستم . ( حميد )
با سلام
من هم همین مشکلو با ار 290 دارم .کلا طیف سیاه وخاکستری رو بد در می اره.جوهرم هم WOX هست . 2 ساله دنبال حل این مشکلم ولی جوابی براش پیدانکردم. البته روی کاغذ فوتو های گرم پایین حدود 130 گرم، این مشکل تا حد زیادی بر طرف می شه .روی کاغذ های ضخیم اپسون هم عملکرد بهتری داره .نمیدونم ایا اپسون ها با جوهر و کارتریج اصلی خودشون هم این طوری چاپ می کنند یا نه .
behrang 2
دوستان برای چاپ عکس چه کاغذ ضد آب و مقاوم نسبت به نور رو پیشنهاد میکنند؟!
لطفا اگه جای مناسبی هم میشناسید برای خرید معرفی کنید(اصل)
behrang 2
نمیدونم قبلا اشاره شده یا نه!؟ ولی چیزی که خیلی مهمه اینه که کاغذ شما با پرینترتون سازگار باشه، به همین منظور قبل از خرید کاغذ به سایت شرکت سازنده اون سر بزنید و ببینید برای پرینتر شما icc profile اون کاغذ موجوده یا نه!؟ بعد هم اون پروفایل ها رو دانلود کنید و در اختیار نرم ازار پرینتر بذارید (روش این قسمتش بستگی به مدل پرینتر داره) و موقع چاپ توی تنظیمات اون کاغذ و پروفایل خاص رو انتخاب کنید تا پرینتر بدون کاغذ شما چه خصوصیاتی داره و چطوری باید باهاش رفتار کنه...
سلام
بچه ها من اين كاغذ ها تست كردم و بنظرم خوب اومد
كاغذ ابريشمي اينك تك
كاغذ ابريشمي ويونا
كيفيت عكس واقعا خوبه .بايد ديد بعدا چه جوري ميشه
الان بعد يك هفته و در محيط باز و مقابل نور كوچكترين افت كيفي مشاهده نشده.
سلام دوستان گرامی ، کسی می دونه از کجا می تونم کاغذ پلوراید تهیه کنم؟ چه برندهایی تو بازار پیدا میشه ؟
کسی اطلاعی از این نوع کاغذها داره ؟
سپاسگزارم.
پنجره دید هر انسان ، وسعت ذهن اوست . / پندار