سلام. خسته نباشید. من باید یک بنر چاپ کنم. برای چاپ در ابعاد حدود 3.5 تا 5 متر در طول و 1.5 متر در عرض
برای همچین بنری باید تو فتوشاپ در چه ابعادی سند باز کنم ؟
سلام. خسته نباشید. من باید یک بنر چاپ کنم. برای چاپ در ابعاد حدود 3.5 تا 5 متر در طول و 1.5 متر در عرض
برای همچین بنری باید تو فتوشاپ در چه ابعادی سند باز کنم ؟
سلام
هرچند سوالتون رو در جای درستی نپرسیدید...
معیار برای بنر سایز واقعی و DPI:72 است مثلا 500 سانتی متر * 150 سانتی متر
گاهی میشه DPI رو تا 50 -40 هم پائین آورد که بستگی به فاصله بنر از چشم بیننده داره.
اگر بنر قراره با دستگاه اکو چاپ بشه DPI رو 150 به بالا بگیرید بهتر خواهد بود.
بنده خیلی تخصصی ندارم در این رابطه ، فقط چند وقت پیش از یکی از دوستان طراح و کار چاپ بنر و... انجام میدن پرسیدم ، گفتن برای طراحی معمولا ما dpi 300 می ذاریم ولی سایز اگر مثلا 5 متر در 5 متر هست ، فایل رو 50 cm در 50cm باز می کنیم و .... که راحت بتونیم فایل رو ایجاد و کار کنیم ، بعد موقع چاپ می گفتن تفاوت چندانی نداره با کیفیتی که دستگاه ها دارن و... و اوکی هست .
فقط الان به ذهنم رسید که عرض کنم ، دیگه درست و غلط و اینکه این تکنیک چقدر کاربرد داره رو درجریان نیستم.
چرا 16 بیت؟ روی 8 بذارید
DPI رو همون 72 بگیرید اگر قراره سردر مغازه باشه
میشه یک دهم سایز و DPI 300 یا بیشتر هم گرفت ولی استاندارد اینه سایز واقعی باشه چون وقتی فایل ریپ میشه بر حسب سایز واقعی تبدیل و برای چاپ ارسال میشه
شما فایل JPG برای چاپخونه بفرستید اونها خودشون قبل از ریپ خروجی Tiff خواهند گرفت.
سلام دوستان
یه سوال
امروز لابراتورار آریا بودم از مسئولش سوالی پرسیدم راجع به چاپ عکس ، گفت که برای چاپ عکس تو سایز 70*50 باید dpi حدود 300 باشه تا کیفیت قابل قبول باشه ، در حالیکه عکسهایی که من با دوربین 70D کنون میگیرم با 72dpi در حالت jpg ثبت میشه که خوب خیلی کم و نا امید کنندس ، این یعنی عملا باید قید چاپ عکس با کیفیت خوب و سایز مناسب رو زد و این خیلی دلسردم کرد ، حتی پرسیدم که اگر با فتوشاپ dpi رو زیاد کنم چی ؟ که گفتن اون فایده نداره چون مجازی هست ! حالا به نظرتون راهی هست که این dpi بصورت استاندارد زیاد بشه ؟! آیا فرمت غیر فشرده cr2 میتونه در این زمینه راهگشا باشه ؟!
یک مسئله ای در مورد چاپ آریا که الان بحثش شد بگم.
من برای سفارش کارهام در تهران بارها براشون کار فرستادم و انصافا در چاپ و تحویل به موقع خیلی عالی عمل کردند اما در مقام مقایسه کیفیت، آنگونه که باید، رضایت بخش نبوده
مخصوصا در چاپ های سیاه و سفید به وضوح کارها ته رنگ داشت که مجبور شدم مجددا جای دیگری چاپ کنم.
البته از مشکلات چاپ آنلاین در ایرانه دیگه...