صفحه 24 از 36 نخستنخست ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 34 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 231 تا 240 , از مجموع 353
Like Tree387تشکر

موضوع: چاپ عكس ديجيتال

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط abanegan نمایش پست ها
    سلام.نمیدونم سوالمو دارم جای درستی‌ می‌پرسم یا نه؟! ۳تا عکس به لابراتوار عکس آریا سفارش داده بودم در ابعاد ۲۰.۳۰ وقتی‌ عکسارو تحویل گرفتم دیدم که حدود ۲۵ میلی‌متر از بالای عکس بریده شده و نیستش! با اینکه قبلا با همین ابعاد به جای دیگه سفارش داده بودم و این اتفاق در حد ۲میلی‌متر بود که قابل قبول بود.وقتی‌ تماس گرفتم گفتن که چون توی این ابعاد چاپ کردی اینجوریه و مثلا اگه ۲۰.۲۵ چاپ میکردی اینجوری نمی‌شد؟! بعدم گفت بخاطر ابعاد عکس دوربینته که اینجوریه!(۳۶۴۸.۲۷۳۶)پیکسل.ح لا می‌خوام بدونم واقعا اینجوریه و اگه اینجوریه یعنی‌ همه‌جا اینطوریه؟ یعنی‌ واقعا نمی‌شه یه عکسو در این ابعاد جا داد؟ کلا من قانع نشدم... اگه کسی‌ راهنمایی کنه ممنون میشم.
    دوست عزيز اين يك امر بديهيه. دوربين شما يا 3:2 عكس مي گيره يا 4:3 (و يا 16:9) كه البته خيلي دوربين ها هم قابل تنظيمه كه با چه نسبتي عكس بگيره.بنابر اين اگر مي خواهيد هيچ برشي در عكستان انجام نشه بايد قطعي رو انتخاب كنيد كه نسبت اضلاعش با نسبت عكستون يكي باشه. مثلا 20x30 به نسبت عكس 3:2 همخوانه (هر ضلع 10 برابر) ولي با 4:3 نيست و ظاهرا نسبت عكس دوربين 10 مگا پيكسلي شما 4:3 است پس يا بايد 20x26.7 چاپ كنند يا 22.5x30 كه در حالت اول 3.3 سانت سفيد مي ماند و در حالت دوم 2.5 سانتيمتر برش مي خورد (20در26.7 هر ضلع 6.7 برابر شده و 22.5در 30 هر ضلع 7.5 برابر).

بهترين راه اين است كه يا ابعاد متناسب با قطع عكستون رو براي چاپ انتخاب كنيد يا خودتان به همان نسبت كراپ كنيد كه لا اقل قسمتي كه خود مايليد حذف شود.
    yaghoobi، M-ESMAILZADEH و Amateurism تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    دوست عزيز اين يك امر بديهيه. دوربين شما يا 3:2 عكس مي گيره يا 4:3 (و يا 16:9) كه البته خيلي دوربين ها هم قابل تنظيمه كه با چه نسبتي عكس بگيره.بنابر اين اگر مي خواهيد هيچ برشي در عكستان انجام نشه بايد قطعي رو انتخاب كنيد كه نسبت اضلاعش با نسبت عكستون يكي باشه. مثلا 20x30 به نسبت عكس 3:2 همخوانه (هر ضلع 10 برابر) ولي با 4:3 نيست و ظاهرا نسبت عكس دوربين 10 مگا پيكسلي شما 4:3 است پس يا بايد 20x26.7 چاپ كنند يا 22.5x30 كه در حالت اول 3.3 سانت سفيد مي ماند و در حالت دوم 2.5 سانتيمتر برش مي خورد (20در26.7 هر ضلع 6.7 برابر شده و 22.5در 30 هر ضلع 7.5 برابر).

بهترين راه اين است كه يا ابعاد متناسب با قطع عكستون رو براي چاپ انتخاب كنيد يا خودتان به همان نسبت كراپ كنيد كه لا اقل قسمتي كه خود مايليد حذف شود.
    چرا قبلا با همین ابعاد به جای دیگه سفارش داده بودم و این اتفاق در حد ۲میلی‌متر بود؟!

كاربر فعال AmirS آواتار ها
    تشکر کرده
    1291

شاید عکس رو در تغییر سایز دادند و کشیدند!؟ چون اون ۲ میلی متر چیز معمولیه که موقع بریدن کاغذ هم ممکنه پیش بیاد!؟

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط AmirS نمایش پست ها
    شاید عکس رو در تغییر سایز دادند و کشیدند!؟ چون اون ۲ میلی متر چیز معمولیه که موقع بریدن کاغذ هم ممکنه پیش بیاد!؟
    نمیدونم شاید بقول شما کشیده بدون ولی چیزی از کشیدگی به چشم نمیخوره!! ولی اینکه 25 میل توی قاب فشرده نشه برام عجیبه!

كاربر آشنا danesh آواتار ها
    تشکر کرده
    113

نمیدونم شاید بقول شما کشیده بدون ولی چیزی از کشیدگی به چشم نمیخوره!! ولی اینکه 25 میل توی قاب فشرده نشه برام عجیبه!
    درچاپ عكس دوربين با اين سايز معمولا عكس از عرض برش مي خوره.يا اينكه ميشه براي بالا و پايين عكس حاشيه سفيد گذاشت.براي تجربه در كراپ تول فتوشاپ اندازه 20.3در 30.5 ورزو لوشن 300 رو انتخاب كنيد.كه اندازه برش تقريبي دستگاه چاپه هر طور تونستين برش بدين اپراتور هم مي تونه.اگر متوجه نشدين بگين بيشتر تو ضيح بدم
    abanegan تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط danesh نمایش پست ها
    درچاپ عكس دوربين با اين سايز معمولا عكس از عرض برش مي خوره.يا اينكه ميشه براي بالا و پايين عكس حاشيه سفيد گذاشت.براي تجربه در كراپ تول فتوشاپ اندازه 20.3در 30.5 ورزو لوشن 300 رو انتخاب كنيد.كه اندازه برش تقريبي دستگاه چاپه هر طور تونستين برش بدين اپراتور هم مي تونه.اگر متوجه نشدين بگين بيشتر تو ضيح بدم
    والا عکس من طولی برش خورده و اینکه شاید توقع زیادی باشه از یک لابراتوار چاپ عکس که این تنظیمات برای مشتری انجام بدن و یا اینکه قبل از چاپ اطلاع بدن که محصول نهایی چه خاهد بود! و اینکه چرا با لابراتوار قبلی این مشکل و نداشتم!؟
    danesh تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    113

والا عکس من طولی برش خورده و اینکه شاید توقع زیادی باشه از یک لابراتوار چاپ عکس که این تنظیمات برای مشتری انجام بدن و یا اینکه قبل از چاپ اطلاع بدن که محصول نهایی چه خاهد بود!
    ري سايز كردن وقت گيره و هزينه چاپ شامل اين نمي شه .اپراتور معمولا رنگ رو تنظيم ميكنه و حد اكثر كراپ رو چك وكمي جابجا ميكنه

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    32

نقل قول نوشته اصلی توسط danesh نمایش پست ها
    ري سايز كردن وقت گيره و هزينه چاپ شامل اين نمي شه .اپراتور معمولا رنگ رو تنظيم ميكنه و حد اكثر كراپ رو چك وكمي جابجا ميكنه
    یعنی با این حساب لابراتوار قبلی کلی خجالت زده میکرده که تمام این کارهارو انجام میداده ومحصول نهایی همون میشده که مشتری توی ذهنش بوده!
    danesh تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    113

یعنی با این حساب لابراتوار قبلی کلی خجالت زده میکرده که تمام این کارهارو انجام میداده ومحصول نهایی همون میشده که مشتری توی ذهنش بوده!
    ببين دوست عزيز من اين وسط ذينفع نيستم و نظر فني دادم .ولي اپراتور از كجا مي دونه توي ذهن مشتري چي مي گذره ؟؟همينكه اندازه كاغذ و فايل ارسالي رو منطبق كنه وظيفه شو انجام داده .ولي اگه از دو طرف كادرتون كراپ شده سايز دستگاهشون كاليبره نيست.به نظر من اگر از يك طرف برش بخوره يا كادر سفيد داشته باشه توجيه داره

كاربر فعال AmirS آواتار ها
    تشکر کرده
    1291

من چند وقت پیش یه بار برای آریا عکس فرستادم (آنلاین) و سایزی که میخواستم، شاسی موجود نبود، برای همین هم یه سایز دیگه رو انتخاب کردم و فراموش کرده که عکس رو دوباره کراپ کنم... چند ساعت بعد که نوبت چاپ من رسیده بود آقا مهران زنگ زد و گفت سایز عکست با چیزی سایز عکس نمیخونه، اگه میتونی دوباره کراپ کن و ایمیل کن، اگه نه خودمون برات کراپ می کنیم، منم اون سمتی که برام مهم بود رو تو عکس ها توضیح دادم و ازشون خواستم که از سمت دیگه کراپ کنن...
    حالا مورد شما رو دیگه نمی دونم!!!

صفحه 24 از 36 نخستنخست ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 34 ... آخرینآخرین