من اين مشكلا با كنون داشتم براي من عيب از كاغذ بود. كاغذ اصلي استفاده كن شايد مشكل برطرف شد .
Printable View
شما چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟نقل قول:
من اين مشكلا با كنون داشتم براي من عيب از كاغذ بود. كاغذ اصلي استفاده كن شايد مشكل برطرف شد .
من از real colour استفاده می کنم.
سلام
من یک چاپگر چند کاره واسه کارهای خونگی یعنی برای تعداد پایین چاپ در ماه خریداری کردم .
Epson مدل TX 109 ... حالا یک سوال :
برای جلوگیری از خشک شدن جوهرش من توی این تاپیک خوندم که باید پرنتر رو هر شب روشن کنم حدالامکان ...
ایا این کافیه برای جلوگیری از این مشکل !؟ :-؟
و یک سوال دیگه .. چطور میتونم یک عکس رو تمام صفحه چاپ کنم .. یعنی کادر سفید بغلش نباشه...
وقتی گزینه ی Fit to media ؤو تیکش رو بر میدارم طبیعتا باید به سایز A4 در بیاد تصویرم ولی اینطور نمیشه و اندازه هایی ه اونجا مشخص کرده کمی بیشتر و یا کمتر میشه ...
البته من تست نکردم و خواستم ابتدا پرسیده باشم تا مطمئن بشم ...
در مورد پرينتر شما بايد بگم كار نكردم ولي در مورد ديگر پرينتر ها كه اين امكان رو دارن بايد بگم كه با توجه به تنظيمات چاپ و كاغذ گزينه Borderless فعال ميشه يعني مثلا در R290 شما بايد گزينه Best photo و در تنظيمات كاغذ هم Glossy يا چيزي شبيه به اون رو انتخاب كنيد تا بتونيد تمام صفحه پرينت بگيريد.نقل قول:
چطور میتونم یک عکس رو تمام صفحه چاپ کنم .. یعنی کادر سفید بغلش نباشه...
ممنون ولی وقتی Borderless میزنم هم قسمتی از تصویر حذف میشه ... هم توی Preview و هم تو Print ...
البته Fit to media رو هم تست کردم کار نکرد !
سلام دوستان
من میخوام یک پرینتر 3کاره بخرم
چون تانک هم میخوام نصب کنم اپسون جوهر افشان مدنظرمه
مصرف من هفته ای 50 پرینتA4متن سیاه سفید و50تا هم رنگی
هفته ای 5 تا هم عکس می زنم
کدوم مدل سه کاره رو سراغ دارین که تانک نصب بشه ؟
اگر بشه روسیدی هم چاپ کنه
کلا راهنمایی کنین ممنون میشم؟
تو تنظیمات جوهر افشان Epson R295 چند تا گزینه برای تعیین نوع کاغذ هست.
من کاغذم فتوگلاسه هست ولی وقتی گزینه Epson Photo Quality Ink Jet رو انتخاب می کنم بهتر از بقیه گزینه ها حتی بهتر از موقعی که گزینه رو Epson Glossy انتخاب می کنم چاپ می کنه.
با توجه به اینکه تیراژ کار بالاست و میگن گزینه Epson Photo Quality Ink Jet هم معمولا برای چاپ عکس با کیفیت بالا بکار میره می خواستم ببینم انتخاب گزینه Epson Photo Quality Ink Jet باعث فرسودگی سریعتر هد نمیشه؟
سلام
چکار کنم که جوهر خشک نشه ؟! روشن خاموش کردن چاپگر کافیه ؟! Epson ...
سلام
هر چند روز یک بار ، یک nozzle check بگیرید.هم باعث میشود که جوهر خشک نشود و هم از سالم بودن و خشک نبودن تک تک رنگها مطمئن میشوید و هم جوهر بسیار کمی برای اینکار مصرف میکنید.
بعید میدانم که تنها روشن و خاموش کردن چاپگر کافی باشد.
سلام خدمت دوستان عزیز
واقعیتش من برای چاپ عکسهای فوریم یک چاپگر نیاز دارم
چند مورد برام خیلی مهمه
1- کیفیت چاپ بالا
2-حداقل قطع A4
3-قابلیت اتصال تانک
4-موجود بودن جوهر با کیفیت
5-قیمت مناسب
6-قابلیت چاپ روی کاغذ های سیلک با کیفیت خوب
7-ترجیهاً بتونم رو هر کاغذ عکسی چاپ کنم
8-اگر قیمتش هم مناسب باشه چه بهتر
در مورد برند و مدلش هیچ اطلاعاتی ندارم
سلام جناب شهیدی
فکر می کنم EPSON R290 گزینه خوبی باشه.
خیلی از بچه های فروم هم از آن استفاده می کنند و به قول معروف خوب جواب داده است.
R290 حداكثر A4 مي زنهنقل قول:
2-حداقل قطع A4
يا شما دنبال A3 زن ميگرديد يا به جاي حداكثر نوشتيد حداقل !
با پرينتر هاي معمولي فكر مي كنم 6*4 رو هم ميشه زد پس حداقل منتفيه!
اگه حداكثر تا سايز A4 مي خواهيد من هم R290 رو پيشنهاد مي كنم(من 2 تا دارم با دو مدل تانك و خدا رو شكر خيلي ازش راضي ام) و اگه A3 هم راسته كارتونه Epson 1410 و Epson R1900 هر دو مدلهاي خوبي هستند كه اولي حدود 530 دومي هم حدود 780 قيمتشونه.
اگه كار A3 نداريد يا كم داريد هزينه روي چاپگر A3 چندان به صرفه نيست. براي شما كه آتليه داريد و لابراتوار هم احتمالاً دم دستتونه كه ديگه فكر نمي كنم A3 لزومي داشته باشه.
موفق باشيد
ممنون ... تست کردم ... یک ناز تست کافیه رای تایید ؟! در صورتی که درست چاپ شده باشه مشلی نیست ! درسته ؟!
حالا ... مشکل اصلی من که چاپ تمام صفحه است حل نشده ! من با اینکه Borderless رو انتخاب میکنم باز هم قسمتی به بیرون کاغذ میفته و چاپ نمیشه !
یک سوال دیگه : فرض کنید من میخوام روی یک برگه 10*10 میخوام یک چیزی رو تمام صفحه چاپ کنم (فرض کنید وقتی اینکار رو میخوام بکنم که مشکل اصلی من یعنی چاپ تمام صفحه حل شده و حالا میتونم راحت تمام صفحه چاپ کنم ! :biggrin: ) برای اینکار تنظیمات خاصی مورد نیاز هست یا اگر من سایز مورد چاپی ام رو 10*10 بدم کافیه ؟! (البته دقت کنید من کاغذ ها رو هم به این سایز مورد نظرم برش داده ام قبلا و بعد در مخزن کاغذ گذاشتم)
با سلام من علي هستم حدود 6 ماه پيش درباره پرينتر ها تحقيق كردم و در آخر اپسون R290 رو ترجيح دادم و خريدم .
من باهاش كار تبليغاتي انجام ميدم و مصرفم بالاست . تانك جوهر هم روش نصب كردم و خيلي عالي جواب ميده .
هزينه پرينت هر صفحه A4 بدون هزينه كاغذ شايد بين 5 تا 10 تومان بيافته شايد هم كمتر .
درواقع ميشه گفت هيچ هزينه اي براي چاپ پرداخت نمي كنيد . فقط چند ايراد داره كه براتون توضيح ميدم .
1 - اين پرينتر هم مثل تمام پرينتر هاي جوهري اين اشكال بزرگ رو داره كه تصاوير چاپ شده اگه از كاغذ با كيفيت استفاده نشه در صورت ماليده شدن دست مرطوب رنگ ها پخش ميشه . با استفاده از كاغذ مرغوب اين مشكل كمتر ميشه .
2 - اين مدل مجهز به شمارنده است كه بعد از يك تعداد پرينت EROR سرويس ميده و بايد براي ريست اين ارور به نمايندگي مراجعه كنيد . البته من نرم افزار ريست اين EROR رو دارم و براتون مي فرستم .
3 - يك EROR ديگه هم ميده كه مربوط به تعويض كارتريج هست و با همين نرم افزار ميشه پاكش كرد البته روي تانك هاي جوهر FOX دكمه مخصوص ريست اين EROR وجود داره .
اگه خواستيد به ايميل من پيام بفرستيد تا نرم افزار رو براتون بفرستم . KISH881388@YAHOO.COM
سلام دوستان
من یکدستگاه پرینتر Epson R290 دارم و تا الان هیچ مشکلی تو چاپ نداشته ولی الان به کل از کار افتاده و اصلا چاپی رو قبول نمیکنه . ضمنا دوتا از چراغهای جلوش چشمک میزنن. خواهش میکنم کمکم کنید . چون کارم حیاتیه و باید کار چاپ رو ادامه بدم .
سلام
پرينتر من (HP PSC 1513 All in One) چند روزه كه داره بازي در مي آره !
گاهي Error اي مي ده به اين مضمون كه كارتريج ها قادر به حركت نيستند (در حالي كه در همان حين در حال ترق و توروق و حركت كردن اند). فكر مي كنم وقتي حالت هاي سريع تر از Normal مثلا Fast Normal يا Fast Draft رو انتخاب مي كنم اين اتفاق مي افته.
راه چاره ي غير تعميراتي داره ؟
سلام من ميخوام يه پرينتر بگيرم كه ياهاش سايز كوچكتر از a4 بزنم كيفيت نزديك به لابراتوار باشه از نظر كاغذ و بقيه مسائل. فقط هزينه كمتري برداره كسي ميتونه راهنمايي كنه اگه چيزي بجز پرينتر هم بايد بگيرم مشكلي نداره تعدادم چاپم در روز احتمال قوي 20 تا 25 18*13 باشه
در این سایز و این تیراژ به جز لابراتوآر هیچ وسیله به صرفه ای وجود ندارد که کم دردسر و ارزان و با کیفیت باشد.هر کدام مشکلاتی دارند از قبیل قیمت تمام شده بالا ( برای جوهر افشان ها و حرارتی ها ) کیفیت پایین ( برای حرارتی ها ) و دردسر خشک شدن و نشدن هد ( برای جوهر افشان ها ) اما سمپل های حرارتی ها را ببینید شاید دردسر اش کمتر باشد اما مقداری کیفیت اش پایین تر است
سلام خدمت اساتید هنر عکاسی
با خوندن این 72 صفحه قبل من که هیچ اطلاعاته تخصصی نداشتم به چند نکته رسیدم:
1.بهترین کیفیت چاپ را برند canonدارا میباشد.
2.بهترین انتخاب برای پرینتر رنگی خانگیبرند hpمیباشد به 3دلیل:
-کیفیت مطلوب
-هزینه کارتریج پایین
-و در نهایت سرهم بودن کارتریج و هد که مزیت اصلی این مارک میباشد و باعث میشود با تعویض کارتریج هد شما نیز نو شود
3.بهترین نتیجه چاپ عکس را فقط میتوانید با چاپ در لابراتورها که دستگاههای Nمیلیونی دارند بدست آورید ولا غیر.
4.مهمترین نقطه ضعف جوهر افشان ها خشک شدن جوهر در هد و نازل و... انها میباشد .
5.پرینترهای لیزری رنگی به هیچ وجه به کیفیت چاپ جوهر افشان ها نمیرسند علیرغم قیمت بالاتر(به دلیل تفاوت در نوع چاپ)
پس تا بحا من تصمیم گرفتم یک جوهر افشان از مارک hpبگیرم.
که مصرف خانگی من رو تامین کنه...
برای خشک نشدن جوهر هم مجبورهستیم هر چند روز یکبار نازل چک بگیریم
حالا با این اوصاف دوستان لطف کنید به من بفرمایید
که با هزینه زیر 200هزار من باید چه نکته ی دیگه ای رو لحاظ کنم.
ایا با این هزینه میتونم یک پرینتر 5کارتریج انتخاب کنم
البته منظورم معرفی مدل خاصی نیست هرروز مدل های جدیدی عرضه میشه
بیشتر ریزه کاریهای خرید این دستگاه رو میخوام بدونم.
ممنون از راهنمایی عزیزان
اقای قبادی لطف میکردید دلایل رو هم ذکر میکردیدنقل قول:
به نظر بنده در موارد 1 و 2 و 3 و 5 تجدید نظر کنید.به نظرم درست متوجه نشده اید.
البته من فکر میکنم بیشتر این مسئله سلیقه ای شده تا بحث فنی و مقایسه اعداد و ارقام فنی چاپگرها...
به طور مثال در مورد 5 یک چاپگر لیزری رنگی تا حدوده 200.000تومان حداکثر 2400*600 dpi است در حالیکه این رقم برای یک جوهرافشان 4800*1200 dpiهست.
یا در مورد 3 و1به این پستها که دوستان خودتون نوشتند نگاهی بیاندازید...
http://www.akkasee.com/forum/showpos...0&postcount=26
http://www.akkasee.com/forum/showpos...9&postcount=36
http://www.akkasee.com/forum/showpos...6&postcount=38
یا در مورد گزینه اول:
http://www.akkasee.com/forum/showpos...70&postcount=3
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من اولین پستم در این تاپیک بسیار خوب است .
من یه چاپگر epson r200 دارم وچند روز پیش یه کارتریج مادیران براش گرفتم ولی کیفت چاپ عکس اون
اصلا کیفت قبل رو نداره و عکسها تیره و کدر هست کارتریجها قبلی هم از مادیران استفاده کردم خوب بود
ولی اینبار به این شکل شده . ایا کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
اقای قبادی لطف میکنید نظرتون رو نسبت به این دو پرینتر که به بودجه من میخوره اعلام کنید:
Stylus Photo T50
Stylus Photo R290/R295
والله در مورد هر کدام بسیار مفصل بحث کرده ام.
یقینا بین کانن ( به طور مثال ) و اپسون ( باز هم مثلا ) فرق هایی هست و هر کدام یک حسن هایی دارند و یک سری ایرادات.اما یقینا یکی مطلقا بر دیگری برتری ندارد.اشکالات زیادی به هر کدام وارد است و از جهتی دیگر محاسنی هم دارند.
در ضمن بنده به خدا نه کارمند و نه نمایندگی و .... هیچ کدام از برند های فوق الذکر نیستم ( گفتم گفته باشم مثل قبلا دوستان دچار سو تفاهم نشوند )
در مورد دوم هم یقینا باز هم مطلقا نمی توان نظر داد.موارد بسیاری هست که اصالت این استدلال را زیر سوال می برد.
در مورد چاپ لابراتوآر ها اتقاقا در حال حاضر پرینتر های جوهر افشان فراوانی هستند که از نظر کیفیت و دینامیک رنج و بخصوص برای چاپ سیاه و سفید ( نقطه ضعف بزرگ دستگاه های چاپ لابراتوار ) بسیار بسیار بالاتر هستند.مثلا در ممالک اجنبی کافر عکاسان حرفه ای برای نمایش خروجی هایشان از این پرینتر ها استفاده می کنند که بیشتر کاربرد Fine Art دارد و در این دسته طبقه بندی می شوند.
در مورد لیزری های رایج شاید تا حدودی نظر شما درست باشد اما مواردی هم وجود دارند که کیفیت خروجی بسیار بالا است اما متاسفانه قیمت ها بسیار وحشتناک هستند
والله اصولا این 3 پرینتر مورد اشاره تفاوت فاحشی با هم ندارد.شاید فرق کلی هر کدام بیشتر شماره مدل و قیافه باشد.از نظر اجزا داخلی بسیار بسیار شبیه هستند ( شما بخوانید قطعات فنی یکسان ) یک جورایی هر کدام نواقص ( گاهی مزایا ) ی مدل های دیگر را برطرف کرده اند.مثلا T50 مدل جدید اپسون پرینتر بسیار خوبی است اما مقداری نرم افزارش هوشمند تر است و اگر از مخزن جوهر اکسترنال استفاده کنید اغلب موارد با مشکل ریست نشدن کارتریج مواجه خواهید شد.این مورد برای اپسون حسن است اما برای یوزر دردسر!:::angry::: ( موافقید؟ )
اما اصولا سری 2XX جز بهترین های اپسنون بوده و هست.سریس جدید T هم تقریبا اداما همین سری است ( دیگر با رسیدن به 295 جایی برای رشد نبود...! مشکلی که در آینده گریبان کانن را هم خواهد گرفت lol)
راستی! اپستون محصولات خودش در بازار های مختلف ( مثلا آسیا و اروپا و یا آمریکا ) را با نام های مختلف اسم گذاری می کند! ( بیابید پرتقال فروش را ! برای مثلا خودرو ممکن است استدلال داشته باشد که یک نام در یک منطقه مفهومی ندارد و یا مفهوم مناسبی ندارد اما یک عدد 3 رقمی چه مشکلی دارد ؟ ) مثلا R280 تقریبا همان R290 است.
سلام كمكم كنيد اساسي
پرينتر مدل R290اپسون گرفتم يه ماهه اول باهاش كار ميكردم مشكلي نداشتم تا اينكه كارتريجاش تموم شد تانكر بهش وصل كردم .الان يه هفته ميشه چراغه چشمك زنش روشن شده كه ميگه رنگ ندارم در صورتي كه رنگاش پره از كسي كه برام خريده سوال ميكنم ميگه اينا كنتور داره بايد از اينترنت آپديت بشه نميدونم درست ميگه يا نه شك دارم به حرفش دليلم هم اينه كه كارتريجاي خودشو كه ميذارم ميشناسه اما مال تانكرو نميشناسه اگر حرفش درست باشه بايد مال خودشم نشناسه . به نظزتون چي كار كنم يعني اين مدل اين مشكلو داره يا نه فكر مي كنيد از تانكرمه؟؟؟؟؟:::angry::: ؟
سلام
دوستان كسي با پرينتر 4 كاره ي HP - Officejet J3680 كار كرده است ؟
http://ak.buy.com/db_assets/prod_lrg.../209097134.jpg
براي چاپ عكس نمي خواهم. براي كارهاي روزمره چطور است ؟ قيمت 90.000 توماني اش وسوسه انگيز است. حقيقتش پرينترم ايراد پيدا كرده و كاغذ خوب نمي كشد. البته فكر مي كنم با يك سرويس ساده ي غلتك ها درست مي شود ولي اين چون فكس و گوشي دارد ازش خوشم اومده لطفا راهنمايي بفرماييد.
اگر از پرينت رنگي و فكس بگذرم، ليزري با اسكنر (دوكاره) چي پيشنهاد مي دين ؟
سلام به همه ..
من یه پرینتر اچ پی 5652 دارم ، میخوام عوضش کنم . یعنی یه پرینتر نو بخرم . ولی یه مشکل دارم. تمامی مدلهای جوهر افشانی که دیدم، یعنی سری ه Deskjet و مخصوص عکس Photosmart ، هیچ کدوم به نظرم مثله اینی که خودم دارم نیست !!! یعنی یه جورایی شبیه اسباب بازی میمونن .. این پرینتری که من دارم واسه حداقل 6-7 سال پیشه ، ولی خیلی ازش راضیم .. یعنی رو هر کاغذی که بخوایید چاپ میکنه واستون . مثلا" واسه داداشم یه Canon Pixma i4500 گرفتم (اگه تو مدلش اشتباه نکنم ) ، روی فیلمه High Gloss چاپ نمیکرد. یعنی مثله آبرنگ میشد عکسی که چاپ میکردم.
حالا میخوام دوستانی که میتونن راهنماییم کنن که چی بخرم . به غیر از epson R290 ! یعنی لطف کنید ، از سری Deskjetه برند HP یه مدل پدر مادر دار رو معرفی کنید بهم :)
یه سوال دیگه ، تو یکی از این لابراتوآرها ، یه نفر بهم گفت این کاغذهایی که با پرینتر لیزریهای مخصوص خودشون چاپ میکنن، مخصوص هستش و فقط اون پرینترها میتونن روشون عکس چاپ کنن، میگفت یه چیزه مخصوص دارن تو جنس این کاغدها .. نیترو گلیسیرین ؟! :::waw::: یــــا نیتراته نقره ؟ :::confused2::: چه میدونم .. یه همچین چیزی ! کسی میگه چیه جریانش ؟ و دلیله اینکه نمیشه با جوهر افشان رو اون کاغذها چاپ کرد ؟
آخرین سوالم .. ببخشیدها البته ، ولی Inkjet Trancparency Film چیه ؟ از کجا باید پیدا کنم ؟؟
دوستان من برای خرید پرینتر با مورد مصرفهای زیر راهنمایی شما رو نیاز دارم.
1-چاپ عکس در حدود 30تا 50 عدد در ماه و در سایزهای 10*15 و 13*18 و گاهی هم A4
2-چاپ متن کتاب و مقالات که در 99 درصد موارد سیاه و سفید هستند.حدود 200 تا 300 صفحه در ماه.
3-کیفیت خارق العاده نیاز ندارم ولی احتیاج دارم که قابل قبول باشه و در واقع بتونم از کیفیت عکسهای چاپ شده به عنوان یک عکاس آماتور لذت ببرم.
4-مثل همه افراد دیگه ترجیح میدم هزینه های نگهداری و چاپ پایین باشه و برای شارژ و تعویض و این مسائل هم دردسر نداشته باشه.
5-ترجیحا گارانتی و خدمات پس از فروش پایدار و مطمئنی داشته باشه.
حالا سوالم اینه:
1-آیا من باید دو تا پرینتر جداگانه بگیرم یکی مخصوص عکس و یکی لیزری سیاه و سفید؟با 100 تا 150 تومن بودجه میشه همچین کاری کرد؟
2-اگر پیشنهادتون یک دستگاه هست که هر دو کار رو انجام میده لطف کنید تا سقف 100 تومن پیشنهادتون رو بگید.
اطلاعاتم در مورد پرینتر در حد اینه که میدونم یک سری جوهرافشان داریم و یکسری لیزری!!!روی برند خاصی هم هیچ تعصبی ندارم.
من تانکر به پرینتر خودم وصل کردم. هر وقت که میگه یه رنگ تموم شده. دکمه جوهر رو دوبار میزنم تا کاتریج ها رو حرکت بده بیاره جایی که میشه عوض کرد. حالا روی کاتریج متصل به تانکر یه دکمه کوچیک ریست هست. اون رو چند بار سریع میزنم. بعد دکمه جوهر رو میزنم. حالا پرینتر فکر می کنه که یه کاتریج نو بهش وصله.
سلام
هرچند پاسخ سوالات قبليم رو در اين تاپيك نگرفتم ولي تصميم گرفتم دوباره جوهرافشان چند كاره بگيرم. دوستان راهنمايي كنند كه بين پرينترهاي زير كدوم رو براي خونه بگيرم.
موارد مصرف: پرينت گاه و بيگاه مطالب سياه و سفيد و رنگي (Text به همراه عكسهاي كوچك رنگي) و گاهي تك و توك چاپ عكس بيشتر در سايز 15*10. اسكن غير حرفه اي تصاوير و تكست. كپي سياه و سفيد از مدارك معمولي.
اگر چيز بهتري هم در همين رنج قيمت (زير 200.000 تومان) مي شناسيد معرفي بفرماييد لطفا.
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1264797082
والله اصولا TX400 فقط کمی جینگول تر است اما در کل به نظرم هیچ فرق عمده ای با TX200 از نظر فنی و کارایی ندارد.سری CX هم که دیگر قدیمی شده و زیاد توصیه نمی کنم ( ممکن است کارتریج هایش یکهو نایاب شود! ) اسکنر TX106 هم چنگی به دل نمی زند.فکر کنم به جواب رسیدیم TX200 البته بدون در نظر گرفتن مشکل ساختاری بنده با چندکاره هاlol
سلام
TX200 كلا در بازار يافت نمي شود. TX117 بود به قيمت 85.000 تومان، تك و توك CX 7300 بود به قيمت 125.000 تومان، و TX 410 به قيمت 153 تا 155 هزار تومان.
مي گفتند TX 200 با توجه به اختلاف قيمت كمش با 410 فروش بدي داشته كه شركت ديگر توزيع نكرده است.
خلاصه بنده هم يك TX 410 با كمي چانه زدن خريدم به 151.000 تومان :::happy:::
فکر کنم سوالم خیلی پرت بوده یا اصلا به این انجمن ارتباطی نداشته!!یا شایدم اینجا جایی برای مبتدیها نیست.در واقع اینجا بیشتر بحث سر تانک و نوع جوهر و این حرفاست تا نوع پرینتر.
به هرحال گفتم حتما دوستان خسته شده اند از بس که سوالای تکراری جواب دادند.
به نوبه خودم عذر میخوام.
موفق باشید.
من یه اپسون تی 50 دارم در حد تیم ملی هم ازش راضی هستم به دوستان هم همین رو پیشنهاد میکنم
سلام
سوالتون پرت نبود. خيلي سخت بود. 30 تا 50 عكس در ماه و گاهي A4 براي يك پرينتر خانگي تعداد كمي نيست و بنابر اين بهتره كه Photo Printer بخريد و Photo Printer هم با 100 تومان نمي شه خريد. بنده هم اگر كمبود جا نداشتم و به اين دليل مجبور به خريد چند كاره نبودم ( با اينكه من اصولا اهل عكس چاپ كردن نيستم. تك و توك. گاهي ماهي سالي چند تا) همين Epson T50 رو مي خريدم كه حدود 170.000 تومانه. چاپ هاي سياه و سفيدتون رو هم با همين مي تونيد بگيريد. براي ماهي 200-300 صفحه صرف نمي كنه يه ليزري هم براي اون كار بخريد.
اگر بودجه رو روي 100 بسته ايد هم پيشنهاد مي كنم همون چندكاره ي TX-117 رو بخريد كه 4 جوهر مجزا دارد و براي چاپ عكس در مقياسي كه شما فرموديد هم مناسب است.
الان که بهتر فکر میکنم میبینم که شما کاملا درست میگید.تعداد 30تا50 عکس در ماه عدد کمی نیست.فکر میکنم من خیلی زیاد گفتم.
از راهنمایی شما اینطور برداشت کردم که epson T50 انتخاب مناسبیه برای کاربرد من.البته به طور دقیق متوجه مزیت عمده این پرینتر نسبت به چندکاره TX-117 نشدم.احتمال میدم کیفیت چاپ در T50 خیلی بالاتر از Tx-117باشه چراکه اون در حالیکه چندکاره است قیمتی به مراتب کمتر داره!!
فکر کنم میتونم 170 تومن برای دستگاهی که ارزشش رو داره پرداخت کنم.
ظاهرا که این دستگاه برای رنگها کارتریج جداگانه داره و من که میخوام کتاب یا مقاله چاپ کنم و احتمالا رنگ مشکی زود تموم میشه،میتونم اون رنگ رو جایگزین کنم.
یه سوالی که دارم اینه این پرینترهایی که عنوان فوتوپرینتر رو بهشون میدن،تفاوتشون با پرینترهای معمولی جوهرافشان در چیه؟یعنی کیفیت عکسی که با اون پرینتر معمولی گرفته میشه با اون فوتوپرینتر به طور مشخصی تفاوت میکنه؟
سوال دیگرم اینه که معمولا با احتساب هزینه جوهر و کاغذ،پرینت هر عکس در ابعاد 10*15 چقدر هزینه خواهد داشت؟البته فکر میکنم پاسخ سوال دوم کمی مشکله و به خیلی از موارد بستگی داره اما من به طور حدودی میخوام بدونم.
در نهایت بسیار بسیار ممنونم از راهنمایی شما.
سلام
T50 مخصوص چاپ عكس طراحي شده و كيفيت خيلي بهتري دارد ولي اين اصلا به اون معني نيست كه با TX-117 و كلا سري TX و CX و ساير چند كاره ها نمي شه عكس چاپ كرد. همشون قابليت چاپ روي كاغذ فوتو رو دارند و اكثرشون قابليت چاپ بدون حاشيه يا Borderless رو هم دارند.
يك بار كه من حساب كردم (با پرينتر hp كه جوهر هاش خيلي گرونتره) هزينه ي چاپ يك عكس 15*10 به مراتب بيش از 250 توماني كه بيرون مي پردازيد در مي آيد و بنابر اين من خودم فقط در موارد خيلي خاص عكس با پرينترم چاپ مي كنم.
دوست عزیز
پیشنهاد میکنم قبل از خرید پرینتر به قیمت جوهرهای اصلی و اینکه تصمیم به شارژ کارتریج دارید یا خیر و آیامیخواهید از تانک جوهر استفاده کنید یا خیر ... خوب فکر کنید اگر خیال هیچکدام از این کارهارا ندارید سراغ پرینترهای اپسون مخصوصا مدلهای جدید آن نروید ویا حداقل در مورد کیفیت ساخت پرینتر مورد نظر و سازگاری کارتریجهای مادیران با پرینتر خوب تحقیق کنید.
با احترام
با سلام
البته بنده در حدی نیستم که برای شما و دوستان مطلع دیگر توضیح دهم . بنده منظورم این بود در صورت استفاده از کارتریج ، در مواردی ممکن است تصمیم گیری خرید پرینتر اپسون بخاطر ارزانی جوهرهای مادیران باشد ولی بعد از خرید عدم کیفیت یا سازگاری جوهرهای مادیران مجبورتان میکند که جوهرهای اصلی را تهیه کنید یا روشهای دیگری اتخاذ کنید که در نتیجه با خواسته شما ( قیمت چاپ مناسب ) مغایرت دارد بطور مثال ممکن است شما با پرینتر کانن با چهار کارتریج اصلی ومجموعا حدود قیمت شش کارتریج مادیران به کیفیتی بمراتب بهتر برسید و دردسر خیلی کمتری هم داشته باشید وحتی بتوانید پرینتر کانن چهار رنگ را با قیمت کمتری تهیه فرمایید. جسارت من را میبخشید چون به این مورد برخورد کرده ام.
به امید موفقیت
نه خواهش مي كنم.
حقيقتش من قبل از خريد كمي تحقيق كردم. قيمت كارتريج هاي كنن حدود 12 تا 14 هزار تومان است يعني هر 4 تاش متوسط 52 هزار تومان. قيمت جوهر هاي ماديران 5 هزار تومان (4 تا 20.000 تومان) و جوهر هاي اصلي اپسون بدون جعبه دونه اي 9 و با جعبه دونه اي 12 هزار تومنه (البته جوهر هاي مخصوص چاپ عكس گرانترند). بنابر اين حتا اگر مجبور شويد جوهر اصلي بخريد هم باز اوضاع خيلي بد نيست ولي اصولا پرينت عكس در منزل به صرفه نيست.
شما لطف دارید
با توجه به قیمت کارتریج اصلی اینطور که میفرمایید هر دو در یک حدودند ولی میماند سه مورد 1- برای کانن جوهرهای اصلی بیشتر در دسترس است اما اپسون با شک . 2 - پرینتر کانن خیلی بی دردسرتر وبا خرابی کمتر نسبت به اپسون است 3 - در صورت عدم استفاده از پرینتر هد اپسون در زمان خیلی کمتری خشک شده و نیاز به هد کلین بیشتر و در نتیجه مصرف خیلی بالای جوهر دارد . و فکر میکنم در کارتریج اپسون میزان کمتری جوهر وجود دارد.
با احترام
درود
دوستان جهت راهنمایی ....
به نظر شما کدام پرینتر چند کاره HP جهت کار خانگی مناسب تر و ارجهتر است.
HP - Photosmart C4480
HP - Photosmart C4683
HP - Photosmart C4483
HP - Officejet J3680
HP - Officejet J4580
سلام
100 درصد موافقم.بعد از یه بار خرید کانن به خاطر گرونی کارترجش تصمیم به خرید اپسون گرفتم که مساوی شد با هر بار هد کلینیگ کردن "گرفتن بعضی رنگا" خط انداختن رو پرینت خلاصه میتونم بگم رفته بود رو اعصابم همو کانن برداشم .یه ماه ونیم هم شده ازش پرینت نگیرم ولی اصلا خبری از گرفتن هد و هد کلینیگ و غیره نیست گوله ارزونی کارترجای اپسونو نخور.100% با موارد 2و3 موافقم حتی بیشتر
سلام دوستان
پرينتر R290 من مدتيه تو کشيدن کاغذ مشکل داره! يعني صفحه پشتي که کاغذ رو هل ميده جلو کار مي کنه و غلتکهاي پايين هم شروع مي کنن به چرخش اما کاغذ وارد پرينتر نميشه! از هر 5 بار 3-4 بار اين مشکل بوجود مياد!! :(
کسي مي تونه کمک کنه؟
متشکرم
کاغذ کش پرینتر مشکل دارد اگر دارای گارانتی است به مادایران مراجعه کنید و آنها مشکل را به رایگان برطرف می کنند.اگر گارانتی ندارید ( یا از مخزن جوهر استفاده می کنید ) به یکی از تعمیرگاه های پرینتر مراجعه کنید و با پرداخت 30 هزار تومان مکانیکال کاغذ کش را تعویض کنید.
متشکرم جناب قبادي
گارانتي ندارد!
و چون شهرستان هستم انتقال دستگاه براي تعمير کمي مشکل است.
البته قلقش رو پيدا کردم يعني اين مشکل وقتي بروز ميکنه که تعداد کاغذ کم يا زياد باشه يعني اگه 4-5 کاغذ تا 20-25 توش باشه مشکلي نيست ولي بيشتر يا کمتر از اون کاغذ رو نميکشه!
ولي تجربه ناقصم ميگه چند وقت ديگه بدون توجه به تعداد کاغذ اين مشکل تکرار خواهد شد و بهتره يه فکر اساسي براش بکنم.
باز هم ممنونم.
موفق باشيد
یقینا چند وقت دیگر این مشکل حاد تر خواهد شد.( مثلا بعد از مدتی ابتدا و انتهای کاغذ به درستی تشخیص داده نمی شود و کاغذ مقداری جلو و یا عقب می شود )
اما اگر از کاغذ های سبک استفاده میکنید سعی کنید سینی کاغذ همیشه 10 تا 20 برگ بیشتر نداشته باشد و اگر از کاغذ سنگین استفاده می کنید دو تا 3 برگ کافی است
اغلب تعمیرگاه های مادایران ( اکثر شهرستان ها هم دارد ) این تعمیرات را با دریافت هزینه انجام می دهند
سلام
دوستانی که با قیمت بالای کارتریج اصلی مشکل دارند میتونند از مخزن یا کارتریج قابل شارژ با جوهر مرغوب استفاده کنند که خیلی پایین میفته. دقت کنید نوع جوهر در خروجی کیفیت و سازگاری و عدم نیاز به کلین کردن خیلی مهم هستش. من چند ساله دارم استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم
دوست عزیز
دقیقا من نیز همین مشکل را داشتم پرینتر من r290+مخزن
بعد از مدت ها فهمیدم که مشکل از جنس کاغذی است که استفاده کردم من جهت چاپ متن رنگی و یا نمودار از کاغذ مرغوب wox 130 گرمی استفاده می کنم به صورت اتفاقی یک بار تقلبی اش را خریدم که این مشکل برایم پیش آمد اما وقتی دوباره جنس درجه اولش را استفاده کردم تا الان مدت 2 سال است که هیچ مشکلی ندارم
امیدوارم کمکت کرده باشم
منظورم به همه مدلها بود حتی کنون
شما با جوهر وکس اصل اینکار رو بکن اگه خراب شد من برات جبران میکنم
تو نت بگرد هست
شک نکن
جوهر نا مرغوب بوده
سلام به دوستان عزیز؛
من یه Epson R290 دارم- خیلی هم ازش راضی هستم؛
مشکل من پاشیده شدن رنگ روی کاغذ های گلاسه معمولی است
تا امروز من باهاش کاغذ گلاسه چاپ نکرده بودم البته فتوگلاسه حتی گرم خیلی بالا زدم و هیچ مشکلی نداره!
منظورم کاغذ گلاسه های معمولی هستش که تو چاپ خونه ها استفاده می شه (120- 90 گرم)
مشکل اینجاست که روی این کاغذ ها جوهر یه مقداری پاشیده می شه!
نمی دونم مشکل از کجاست من گلاسه هایی با گرم مختلف تست کردم ولی بازم همین مشکل رو داره!
لطفاً کمک کنید:
1: شما با چاپ روی این کاغذها مشکلی ندارید؟
2: توی تنظیمات کاغذ من باید گزینه خاصی رو بزنم که اینجوری نشه؟ (البته من تمام نوع های کاغذ رو توی تنظیماتش امتحان کردم ، ولی بازم همین جوری بوده!
ممنوم !
با توجه به اينکه من هم اين مدل رو دارم و اينکار رو هم انجام دادم و چيزي که ميگيد رو تجربه کردم توضيحات زير به نظرم قابل ذکره:نقل قول:
مشکل من پاشیده شدن رنگ روی کاغذ های گلاسه معمولی است
کاغذ هاي گلاسه مخصوص چاپ افست مناسب براي چاپ جوهر افشان نيستند و حتي پشت اونا هم نميشه چاپ کرد چون براي جوهر پرينتر قابليت نفوذ خيلي کمي دارند و اگر هم جوهر پاشيده نشه خيلي دير خشک ميشه.
و فکر مي کنم طبيعي باشه چون هر مدل کاغذي مناسب يه جور چاپه.
موفق باشيد
اصولا بین کاغذ های افست و InkJet تفاوت های ساختاری بسیاری وجود دارد.از درصد جذب جوهر تا بافت و گرم و ... بنده به هیچ وجه توصیه نمی کنم که از کاغذ های افست بر روی چاپگرهای جوهرافشان استفاده کنید.
ممنونم از توضیحات خوبی که دادید الان شما روی گلاسه چاپ می کنید؟
یه سوال دیگه:
نمی شه تو تنظیمات کاری کرد که همین پرینتر آر290 جنس و گرم کاغذ رو خودش شناسایی کنه و آدم مجبور نباشه هی بهش کاغذ رو بفهمونه؟
اخه بعضی کاغذها اصلا معلوم نیستن چه نوعی هستن!
از شما هم ممنونم این کاغذهایی که شما فرمودید منظورم گلاسه هستش قیمت هاش چطوره؟
منظورم بندی چند؟
اسم دقیقش چیه؟
اینا رو پرسیدم چون تو ظهیرالاسلام یکی از دوستان هستش زنگ بزنم برام تهیه کنه!
ممنونم
روي گلاسه براق 260گرم فوجي - گلاسه مات260 JTC - کاغذ هاي معروف به عروسکي(مارک Mondi) که شنيدم نيمه گلاسه هم بهشون گفته ميشه در گرماژ 200 -120 و 100 (به جاي کاغذ معمولي از همين 100 گرمي ها استفاده مي کنم هم کيفيت بالاتره و هم خطر آسيب به هد کمتر ميشه)نقل قول:
الان شما روی گلاسه چاپ می کنید؟
در مورد R290 چنين چيزي رو نديدم و گاهي اوقات که سهواً با تنظيمات پيش فرضش روي گلاسه پرينت گرفته شده کيفيت پايين بوده يعني نفهميده که اين کاغذ گلاسه است.نقل قول:
نمی شه تو تنظیمات کاری کرد که همین پرینتر آر290 جنس و گرم کاغذ رو خودش شناسایی کنه و آدم مجبور نباشه هی بهش کاغذ رو بفهمونه؟
ولي يه مدل hp که يکي از دوستان داشت وزن کاغذ رو تشخيص ميداد (برداشت ذهني ما اين بود) و کيفيت پرينت روي گلاسه در حالت پيش فرض پرينتر تقريباً قابل قبول بود هرچند به خروجي کار با تنظيم مخصوص گلاسه نمي رسيد.
سلام
چه پرینتری رو برای موراد زیر پیشنهاد می کنید؟
1- صرفا چاپ عکسهای خانوادگی در اندازه a4 بروی کاغذ گلاسه وابریشمی
2-کیفیت عالی
3-قیمت مناسب کاتریج بطوریکه قیمت تمام شده یک عکس از چاپ در لابراتور کمتر شود
باتشکر
بنده به شما اپسون تی50 رو پیشنهاد میکنم مشروط بر اینکه از کارتریجای مادیران استفاده نکنی فقط کارتریج اورژینال یا مخزن مرغوب با جوهر باکیفیت که حدود 240 با مخزن اب میخوره و 80 درصد عکاسای ایران از خانواده این دستگاه برای چاپ های پرسنلی استفاده میکنند بدون مخزن هم حدود 180 تومن
سلام :::happy:::
دوستان الان بین اپسون T50 یا R295 کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
بعد تانک با چه مارکی باید بخرم ؟
جوهر با چه مارکی ؟
کاغذ چه نوع و با چه مارکی باید تهیه کنم ؟
راستی اگه قیمت تانک، جوهر و کاغذ رو هم داشتید، ممنون میشم بفرمایید ؟
سلام
منی یک پرنتر r290 دارم که با خطای عجیبی توش روبرو شدم.
پرینتر من هر سه تا چراغش وقتی روشنش می کنم چشمک میزنه.
میشه مشکلش رو حل کرد؟
من یک پرنتر r290 دارم که با خطای عجیبی توش روبرو شدم.
میشه مشکلش رو حل کرد؟
با سلام
من پرینتر Hp photosmart 7350 دارم.راستش خیلی وقته فقط به عنوان یه چاپگر سیاو و سفید ازش استفاده میکنم.خواستم بدونم کسی از قیمت کارتریج شماره57 و 58 اطلاعی داره؟؟؟ضمنا با این کارتیرجا چه تعداد عکس مثلا در اندازه A4 میشه با کیفیت عالی چاپ کرد؟؟؟؟
ممنون
من یک پرنتر r290 دارم که با خطای عجیبی توش روبرو شدم.
میشه مشکلش رو حل کرد؟