خرید Pro9000 یا Pro9500 یا R1900
سلام
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که از بین 3پرینتر زیر کدوم یکی رو بگیرم و دلیلش رو بگه لطفا
Canon Pro9000,Canon Pro9500,Epson R1900 (نظر خودم بیشتر روی Pro9000)
وضمنا کسی جواب این سوال ها رو میدونه؟
1)لایه UV که Epson R1900 روی عکس میزنه عکس رو براق میکنه؟اگر میکنه تکلیف کاغذ های مات چی میشه؟
2)تانک رنگ و کارتریج بگیرم یا فقط کارتریج قابل شارژ؟(نظر خودم روی کارتریج قابل شارژه.فکر کنم کم در دسر و راحت تر باشه و میشه در پرینتر و بست و همه چیز عادی باشه.هواگیری هم نمیخواد.
3)از لحاظ قدرت تفکیک جزئیات این 3 پرینتر چطورند؟مثلا در مقایسه با R290
4)اصلا فکر میکنید 230000تومان تفاوت pro9000با9500وR1900 ارزشش رو داره؟
5)حدود قیمت هد این 3 دستگاه رو کسی میدونه؟
canon IPF 6300, canon IPF8300,canon IPF9000
دوستان یه پرنتر لازم دارم که حداقل از 70 سانت رو بزنه
و یکی از دوستان که خودش در آلمان استدیو داره کانون رو برام پیشنهاد داده و میگه که کیفیتش عالیه
ولی من خودم دودل هستم چون من لابراتوار دارم و تا 45 سانت رو با دستگاه های شیمی چاپ میکنم و خوروجی عالیه و یک تجربه هم با کانون canon IP9000دارام که نسبتا خوب بود ولی ده دقیقه بعد 20 در صد رنگ عکس تغیر می کرد و موندگاری خوبی نداشت به همین خاطر نمی دونم چه کار کنم از یک طرف هم دستگاههای شیمی در سایزهای بزرگ قیمت های فضایی دارند
حالا نظرتون در مورد پرنترهای کانون که ذکر کردم چیه
و چند سوال دیگه
1.هزینه رنگ این پرنتر ها چجوری آیا فقط باید از کارتیج اصلی استفاده کرد یا تانگ یا........
2.راهی برای موندگار کردن رنگ عکس وجود دارد مثلا لامنت یا...............
3.خروجی یک متر مربع با رنگ اصلی چند در میاد و با.................
4.هر آنچه من نمیدونم و باید بدونم
لطفا دوستان جواب بدند تا من پولا مو حروم نکردم
خطوط افقی پر رنگ در چاپ!!!
سلام دوستان .
من اخیرا وقتی پرنت می گیرم تقریباً هر دو سانت یکبار یک خط پر رنگ توی پرینتم میفته . یعنی اگر مثلا اگر چهار رنگ اصلی رو در صفحه A4 پرینت بگیرم در قسمت آبی رنگ هر دوسانت یکبار یک خط آبی پررنگ تر وجود داره و توی قسمت زرد و قرمز هم همینطور . به نظر خودم فاصله این خطها برابر با میزان حرکت کاغذ در هر رفت و آمد کارتریج . یعنی هر بار که پرنتر کاغذ رو حرکت بده یک خط پررنگ هم می ندازه تو پرینت .
این حالت وقتی که با حاتهای با کیفیت مثل PhotoRPM یا BestPhoto پرینت می گیرم نیست ولی در حالت معمولی هست . لطفاً راهنمایی کنید .
یک سوال دیگه هم دارم که بی ربط به این سوال نیست . آیا لازمه پرینتر رو روغن کاری کنم ؟ اگر پاسخ بله است با چه روغنی و کجا هاش رو ؟
مدل پرینتر : Epson CX4900
با مخزن جوهر
طریقه تمیز کردن هد پرینتر hp
سلام دوستان
من چند وقت پیش برای پرینترم hp d7363 photosmart کارتریج شارژی گرفتم ولی بعد از نصبش روی پرینتر نزدیک به دو سه هفته ازش استفاده نکردم. حالا که میخوام پرینت بگیرم رنگ مشکی رو اصلا نمیگیره. پیش یه تعمیر کار که بردم گفتش هدش مشکل پیدا کرده یا جوهر روش خشک شده. کسی میدونه چطوری و با چه موادی میتونم هدش رو تمیز کنم ، تا شاید درست بشه؟
اگر درست نشه یه 120 تومنی پیاده میشم.:::angry:::
منتظرم ....
راهنمایی خرید پرینتر چند کاره.
با سلام و خسته نباشید
من می خوام یک پرینتر جوهر افشان چهار کاره یا سه کاره برای کارهای خانگی بخرم نکته ای که برام خیلی مهم قابل شارژ بودن کاتریج ها و قیمت مناسب شارژ کاتریج و خود کاتریج است که راحت در دسترس باشه به مشکلی در زمینه شارژ نخورم به قول معروف شسته و رفته باشه......چون اول کاتریج دستگاه برام مهم بعد خود دستگاه...
هزینه هم تا 140 تومان مشکلی ندارم ، از طرفی من چون کیفیت بالای عکس نیاز ندارم شما صلاح می دونید دو کاتریج بگیرم یا چند کاتریج؟
خودم 4580 hp را دیدم اما نمی دانم که کاتریج هاش کیفیت مناسب دارند و راحت شارژ می شوند!!! یا canon.... یا epson....
به هر حال هر جور صلاح می دونید اگر بنده حقیر را راهنمایی کنید ممنون می شم.