کسی نمیگه چیکار کنم که عکسهام به سرخی متمایل نشه؟:confused::confused::confused::confused:
Printable View
کسی نمیگه چیکار کنم که عکسهام به سرخی متمایل نشه؟:confused::confused::confused::confused:
خوب اول اینکه حتما نازل چک و هد کلین انجام دهید تا کثیفی هد کاملا برطرف شود.
دوم اینکه در زمان انتخاب نوع کاغذ کدام مورد را انتخاب می کنید منظور بنده این بود.نه نوع چاپ بلکه نوع کاغذ که به صورت دیفالت بر روی Plan Paper است برای کاغذ های گلاسه باید بسته به نوع کاغذ از کاغذ های Glossy و یا Utra Glossy استفاده کنید.ایم مورد بسیار بسیار در خروجی تاثیر دارد.همراه کاغذ ها و یا روی جلد آنها نوشته می شود از کدام گزینه استفاده کنید.
و سوم اینکه تیک Print Enhance فعال باشد و تیک Fast Print برداشته شده باشد تا مشکل خط خط شدن برطرف شود.
سلام آقای قبادی عزیز
ممنون از اینکه جوابمو تو تاپیک "کارتریج فتو" دادید و اینکه اطاعت قربان! از این به بعد تو این تاپیک پست میزنم.
(البته قبلا" همین کارو کردم اما چون کسی جوابمو نداد یه تاپیک دیگه ایحاد کردم)
من یه سوال دارم که شاید مسخره باشه اما چون نمیدونم میپرسم:
اینطور که من دیدم تراکم چاپ پرینترها معمولا به چند روش مشخص میشه. مثلا" 600 dpi یا در جای دیگه دیدم 1400 * 1400 dpi یا در یک لابراتوار تکنسینشون به من گفت چون رزولیشن دستگاهمون 300 dpi هست باید عکسهات 300 dpi باشن. البته من مقالات موجود در سایتو خوندم و تا اونجا که اطلاع دارم عکسهایی که رزولیشنشون 300 dpi هست برای چاپ با کیفیت عالی مناسبه. اما اینکه در مشخصات یک پرینتر نوشته تراکم 600 dpi منظور اینه که تصاویری که چاپ میکنه در هر اینچ 600 پیکسل میزنه؟ اگر اینطور باشه با این رزولیشن عکسهای یک دوربین 5 مگا پیکسل کوچکتر از سایز 10*15 چاپ میشه!
سولا دیگه اینکه منظور از اینکه رزولیشن پرینترو به صورت ضرب دو عدد بیان میکنن چیه؟
بازم خیلی خیلی ممنونم
سلام
جواب سوالمو در همین فروم پیدا کردم
http://www.akkasee.com/forum/showpos...3&postcount=11
جالب بود. البته یه سوال دیگه دارم. بنابر این هرچه رزولیشن بالاتری انتخاب بشه جوهر بیشتری مصرف میشه. درست نیست؟
با سلام خدمت اقای قبادی و تمام دوستان. مثل همیشه سوالی از خدمتتون داشتم. با این که هد پرینترم تمیزه ولی هر کاری میکنم باز روی عکس هام خطهای باریکی میفته ولی قبلا این طور نبود. فکر می کنید علتش چیه؟ در زمن من از تانک جوهر استفاده می کنم و برای چاپ از خود نرم افزار پرینتر استفاده می کنم. پرینتر من R290 اپسون هستش. با تشکر از شما آقای قبادی و تمام دوستان که جواب منو میدن.:confused::confused::::confused2::::::con fused2:::
در تنظیمات ببینید که گزینه Print Enhance تیک خورده باشد.
در قسمت Advance هم گزینه Fast تیک اش برداشته شده باشد.
از گزینه های Text و Draft هم استفاده نکنید و فقط از Photo و Best Photo استفاده کنید.ببینید فرقی می کند و یا نه؟
همه این کارها رو امتحان کردم ولی نشد. البته امروز متوجه شدم که یکی از نازلهای آبی کمرنگ گرفته یعنی منضورم اینه که یکی از اون خطهای کوچیک رو نمیزنه وهر چه قدر هم کلین کردم باز نشد. ممکنه که از این باشه؟
اگر از این باشه چه کار باید بکنم؟
خودم میتونم تمیزش کنم یا باید بدم به نمایندگیش؟
با سلام وخسته نباشید
من یه پرینتر3کاره جوهرافشان اپسون مدل rx610 دارم با چاپ آن مشکل دارم
روی کاغذ گلاسه معمولی رنگ پخش می کند
یه کاغذ خوب 70گرمی رو براق وپشت نیمه براق برای چاپ عکس معرفی کنید جوهر افشان
در مورد پرینترهای لیزری کمی اطلاعات می خواستم یعنی گیج شدم نمیدانم کارتریج می خورد یانه
با سلام و خسته نباشید
من می خواهم با بودجه ای حدود 150 هزار تومن یک چاپگر فوتو باکیفیت خوب برای چاپ در عکاسی بخرم لطفا راهنمایی کنید.
مارک کاغذ مورد استفاده چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
روی کاغذ گلاسه معمولی رنگ پخش می کند
فکر میکنم از کاغذ باشه احتمالا جنس خوبی نیست یا سازگار نیست با پرینتر شما
کارتریج دارن اما نه بصورت مایه!!!! معمولا هزینه شارژ کارتریج های پرینتر لیزری تقریبا هم قیمت خود پرینتر هست !!نقل قول:
در مورد پرینترهای لیزری کمی اطلاعات می خواستم یعنی گیج شدم نمیدانم کارتریج می خورد یانه
به نظرم فقطنقل قول:
با سلام و خسته نباشید
من می خواهم با بودجه ای حدود 150 هزار تومن یک چاپگر فوتو باکیفیت خوب برای چاپ در عکاسی بخرم لطفا راهنمایی کنید.
Epson Stylus Photo R290
!!
با سلام
لطفا نظر خود را در باره چاپگر کنن 6700 برای چاپ با کیفیت عکس بگویید
ضمنا بهترین کاغذ گلاسه ای را که بهترین کارایی برای این چاپگر دارد بگویید
آیا از کاغذ ابریشمی هم می شود برای این چاپگر استفاده کرد اگر بله چه برندی ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
چاپگر 6700 دیگه تولید نمی شه .تا الان که Canon چاپگر فتو در حد A4دیگه تولید نمی کنه .این نظر نمایندگی ها بود که من گفتم . خودم هم کلی گشتم تو تهرن گیرم نیومد .اگر باشه باید کسی تو انبار داشته باشه یا کسی دست دوم داشته باشه .
اما از نظر کیفیت من نظرم اینه که تو چاپگر ها در حد A4 و فتو در مارکهای مختلف Canonحرف اول رو می زنه .
بهترین کاغذ گلاسه برای canon همون کاغذ های Canonاست .البته از کاغذهای ابریشمی Canon که در این اواخر تو بازار بود راضی نبودم چون عکس خیلی زود زرد می شد .
در ضمن کاغذهای Cano n هم گم شده الحمدلله .
اخرش من نفهمیدم هدف کمپانی Canon برای عدم تولید چاپگرهای فتو در سایز A4 چی بود .اگر دوستان می دانند مارا هم در جریان بگذارند .کلا عدم تولید این چاپگر ها برای ما عکاسی ها در شهر های کوچک که لابراتوار نداریم مشکل اساسی ایجاد می کند .فعلا که دستمون تو سرمونه که اگر این چاپگر اخری عمرش رو داد به شما ما چیکار کنیم .!!!!اپسون هم که برای ما شد اخر مکافات .البته R290 منظورم هست .خدا نصیب هیچ مسلمانی نکند .بعد از یک ماه از تعمیرگاه مجاز اوردمش و یکسری کاتریج فقط کلین کاتریج زدم و کاتریج هایم حرام شد و دوباره مجبور شدم بردم مجددا به نمایندگی .جهت تعمیر مجدد
موفق باشید
یا حق
سلام
من يه پرينتر hp deskjet 9600 دارم و از كاغذ sun shine استفاده ميكنم
وقتي هم كه يه عكس رو پرينت مي كنم از كيفيت و درخشندگيش راضي ام
ولي وقتي حدود 1 روز از پرينت مي گذره عكس بصورت مات و كدر شده و اون درخشندگي اوليه رو نداره
و انگار رنگها در مرزهاشون باهم مخلوط شدند
مشكل از كجاست
آيا بايد عكس بصورت غير طبيعي خشك بشه يا مثلا از چيزي به عنوان تثبيت كننده استفاده كرد؟
سلام اقای قبادی من یه خانمم که به کارای فنی خیلی علاقه دارم شوهر من یه پرینتر رنگی r290 خریده و ما یه مغازه داریم که چاپ عکسم انجام میدیم بر اثر حمل و نقل دستگاه ما خراب شد یعنی یه چراغ قرمز روشن میشه و تو کامپیوتر کاتریجا رو نمی شناسه اینم بهتون بگم که پرینتر ما کیت داره هر کار میکنیم درست نمیشه اعصابمون خرد شده البته یه بار همین جوری شده بود اینقدر باهاش ور رفتیم کج و راستش کردیم تا چراغ خاموش شد این دفعه درست نمیشه تو رو خدا راهنماییم کنید ممنونم از لطفتون
باسلام وخسته نباشيد
من اطاعات بيشتري در مورد پرينتر هاي ليزري ميخوام
يه كاغذ گلاسه خوب 70 گرمي معرفي كنيد كه باجوهر افشان مشكل نداشته باشد
متشكرم
سلام به همه دوستان ...
بنده جدیدا روی پرینتر R290 از این مخزن های جوهر نصب کردم ... جوهر توی مخزن ها هست ولی برنامه پرینت میگه که کارتریج ها خالی هست ... البته این اتفاق بعد از تعداد پرینتی که کردم افتاد ... برای انتقال جوهر از مخزن به کارتریج باید کاری رو انجام بدم ؟
دوست عزیزم بر روی کارتریج ها ( روی هد ) یک کلید مینیاتوری سفید رنگ می بینید.به ازای هر جوهر خالی یک بار آن را فشار دهید و در پایان یک بار دیگر نیز آن را فشار دهید ( یعنی 1+ تعداد جوهر های خالی ) و دستگاه را یک بار خاموش و روشن کنید.احتمالا مشکل بر طرف می شود.اگر دوباره با این مشکل بر خورد کردید باز هم این عمل را تکرار کنید.
ممنون از پاسختون آقای قبادی ... من دستوری که فرموده بودید انجام دادم ولی به نتیجه ای نرسیدم ... چندین بار هم تکرار کردم ولی هیچ تغییری ندیدیم :( ...
عجیبه !نقل قول:
البته با پوزش...
فراموش کرده بودم که بگویم باید بعد از اینکه 7 بار دکمه را فشار دادید آن دکمه بالای پرینتر را که چشمک می زند ( وسطی ) را فشار دهید و چند ثانیه ( 2 یا 3 ) آن را نگه دارید...
7 بار دکمه رو زدم و دکمه وسطی پرینتر که چراغ نارنجی داره رو سه چهار ثانیه نگه داشتم ... خاموش و روشن کردم ولی باز تغییری نکرده ! نکته دیگه ای نیست که باید رعایت کنم ؟! :::confused2:::
با سلام به دوستان
مدتی هست که در پی خرید پرینتر هستم با نیاز های زیر:
1. چاپ عکس اکثرا در اندازه 13 در 18 به تعداد ماهی 10 تا 20 عکس و بزرگتر از a4 نیازی ندارم
2. کیفیت و ماندگاری بالا فوق العاده برایم اهمیت دارد.
3. بودجه: حد اکثر 150000
فعلا به ip4500 فکر می کنم نظر شما چیست؟
اما چند سوال:
1. اگر با کاغذ خوب چاپ بگیرم فکر می کنید هزینه هر عکس حدودا چقدر در می آید؟
2. پر کردن کارتریج این پرینتر با جوهر هایی که در بازار با سرنگ مخصوص ارایه می شوند کار درستی است؟ برای پرینتر مشکلی ایجاد نمی شود؟ یا باید کارتریج را پس از تمام شدن عوض کرد؟
3. اگر دوستان باگی از این پرینتر دیده اند لطفا اطلاع دهند.
با سلام به همه دوستان و اعضای سایت
از دوستان میخام که منو در مورد خرید یک پرینتر رنگی راهنمایی کنند.
پرینتری میخام جهت چاپ عکسهای رنگی برای کاربرد خانگی.
جوهر افشان بهتره یا رنگی ؟ و اگه لطف کنید و چند مدل و مارک مناسب و خوب با مشخصات خوب و با ذکر قیمت عنوان کنید خیلی خیلی ممنون میشم
جواب سوال دو دوست آخر
کنون سری IP از قیمت 40 شروع می شه تا 120 معمولی و بالای 200 حرفه ای
IP450 حدود 70 برای کار هر دو شمامناسب
سلام
عذر می خوام جوهر افشان بهتره یا رنگی رو متوجه نشدم ؟ پرینتر های جوهد افشان رنگی چاپ نمی کنند ؟
البته من بگم که اطلاعات بسیار کمی در این زمینه دارم و بیشتر دوست دارم یاد بگیرم
ممنون
سلام دوست عزیز، من مدل D7163 رو بهتون پیشنهاد می کنم، ماندگاری بالا و کاربرد بسیار آسان از ویژگی های این پرینتر هست، کیفیت چاپ فوق العاده ای داره و بعنوان یک پرینتر خانگی بسیار ارزان هست، دو قسمت یکی برای گذاشتن کاغذ های کوچک عکس مانند عکسهای 10-50 یا 10-20 در نظر گرفته شده و دیگری برای چاپ کاغذ های بزرگتر، با کاغد های بسیار سنگین هم هیچ مشکلی ندارد
کارت خوان بر روی خود دستگاه هست و در صورت نیاز احتیاجی به کامپیوتر برای چاپ عکسها نیست، کابل USB هم یه این پرینتر وصل میشه که میتونید دوربین یا حتی گوشی های موبایل نوکیا رو مستقیما به پرینتر وصل کنید، میتونید از بوتوث هم برای دستگاه استفاده کنید
البته مدل های جدید تر این پرینتر هم موجوده
در ضمن iP450 بسیار پرینتر خوبیست و امکانات خوبی هم داره، اما من برای خرید پرینتر سعی می کنم HP رو انتخاب کنم، اما باز هم میگم پرینتر های کانن هم بسیار خوب هستند
در مورد سوال 1
قیمت کاغذ ها نسبت به وزنشون متغیره . . . اچ.پی در بسته های کارتریجش کاغذ های 10-15 مجانی از دو نوع معمولی و خیلی خوب میذاره و من هیچ وقت پول کاغذ ندادم اما فکر کنم بسته های 200 تایی خیلی خوبش رو بتونید زیر 20 هزار تومان گیر بیارید ( کاغذ های 10-15 )، من بسته 25 تایی کاغذ های سنگین (280g/m2) گلاسه و مات با کیفیت بسیار عالی در اندازه A4 رو حدود 15 هزار تومان خریداری می کنم
در مورد سوال 2
در مورد کارتریج های مدل انتخابی شما اطلاع زیادی ندارم اما در مورد کارتریج ها اچ.پی چون هد ها بر روی کاتریج ها قرار دارند نتیجاتا بهتره هر چند وقت یکبار عوض بشن، من خودم جوهر های پرینتر رو تهیه کردم و هردفعه با سرنگ وارد کارتریج می کنم و هرچند وقت یکبار یک پکیج کارتریج می خرم و تا کنون مشکلی نداشتم اما . . .
چون بیشتر سود این شرکت ها از فروش کارتریج هاست متاسفانه بسته های رنگی اصل خود اچ.پی موجود نیست و البته نمایندگی بمن گفت که اصلا همچین چیزی تولید نمیشه تا کسی نتونه خود رنگ اصل اچ.پی رو وارد کارتریج کنه، نتیجاتا از جوهر مارکهای مختلف و یا تقلبی استفاده میشه و ممکنه کیفیت رنگ شما بعد از پرینت کمی افت کنه و در ضمن پرینتر های جدید نوع جوهر داخل کارتریج رو تشخیص میدند و اگر از نوع اصلی نباشند بشما اخطار می دهند. البته شما میتونید پرینت بگیرید اما هردفعه با این اخطار مواجه خواهید شد
یه پرینتر خوب برای آتلیه چیه ؟ ممنون
سلام
جناب ترابی عزیز من قبلا جاهای دیگه هم گفتم که برای خانه استفاده از پرینتر را برای چاپ عکس مناسب نمی دانم .بدلایل مختلف .
1- چاپ لابراتوار کیفیت خیلی به مراتب بهتر از چاپ پرینتر دارد .
2- عمر طولانی و تقریبا شفافیت ثابت نسبت به چاپ پرینتر دارد .
3- چاپ پرینتر اگر روی بهترین نوع کاغذ هم باشد پس از مدت کمی شفافیت را از دست می دهد همچنین اگر چاپ پرینتر را در آلبوم نگهداری کنید اکثر مواقع ضمن کدر شدن به زردی می گراید .البته بسته به نوع کاغذ دیر و زود دارد .
4- مکافات نگهداری پرینتر را از یاد نبرید بخصوص اگر پرینتر اپسون باشد .(شخصا پرینتر اپسون را به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم بخصوص R290. )
5- چاپ هر عکس با پرینتر از 1500 تا 2000 تومان آب می خورد ان هم تا سایز A4
موفق باشید
یا حق
فرمایشات اسد جان کاملا تایید می شود و کامل فرمودند.اگر سوال دیگری باقی است بفرمایید در خدمت هستم...
من برای تست گفته شما و دوستان دیگه عید امسال دو عکس گرفتم یک عکس رو در مقابل نور غیر مستقیم خورشید قرار دادم کاغذ 10002 اچ پی و پرینتر IP330 کنون رنگ هم شارژ شده هنوز کیفیتش ثابت بنظرم دوستان باید تجدید نظر کنن
R290 بخاطر استفاده از باک بصرف می باشد در غیر اینصورت اکثر پرینتر ها قیمت تمام شدش بالاست
سلام
دوست عزیز جناب Xman
اولین باری است که چنین چیزی را شنیده ام .شایدعکس را مقابل نور خورشید قطب شمال گذاشته اید (شوخی کردم .ببخشید:::blushing:::)من تا کنون حداقل 5 دستگاه پرینتر Canon و یک HPو دو اپسون استفاده کرده ام و همانطور که می دانید هنگام خرید یک پرینتر نو تعدادی کاغذ عکس همراه پرینتر هم هست که از همان کارخانه می باشد .من این کاغذ هار را با همان جوهر فایریک همراه پرینتر تست کردم نتیجه این شد که عکسی که در سایه است تغییر رنگ نداد اما عکسی که در پنجره پشت شیشه مشجع قرار داشت رنگش پرید .البته چیز غیر عادی نیست .غیر عادی این این است که مثلا شما عکس 3*4 چاپ می زنید سپس در پاکت عکس می گذارید بعد از یکی دو هفته عکس ها زرد می شود علت مشخص است نوع کاغذ مرغوب نیست . چون جوهر های Canonکمتر پیش می آید تقلبی از آب در بیاید.
حال این سئوال مطرح است که عکس شما در مقابل افتاب تغییر رنگ نداده است که شکی ندارم حرف شما صحیح است آیا بازهم کیفیت چاپ پرینتر بهترو به صرفه تر از چاپ لابراتوار است .؟
کسانی که با پرینترها کار می کنند همگی قبول دارند که عکس چاپ شده با پرینتر در ابتدا براق و شفافیت خوبی دارد .اما این شفافیت در ماهای آینده باقی خواهد ماند ؟
حتی اگر شما عکس های پرینتر را در آلبومهای غیر چسبی و لایه پلاستیکی هم بگذارید این تازگی عکس در هفته های آینده از بین خواهد رفت این مورد را در خانه تجربه دارم .من عکس های کوچولوهایم را در البومهای فریم دار نگهداری کردم ولی خیلی نپایید که حالت کدری و ماتی بخود گرفته اند .
و اما پرینتر R290
من اگر به هیچکس این پرینتر را پیشنهاد نمی کنم بخاطر این است که 2 تا از این پرینتر خریدم که ..................
خود تعمیر گاههای نمایندگی اپسون هم اقرار به بد بودن این دستگاه داشتند ولی در عوض از R270بیشتر تعریف می کردند .همچنین عنوان می کردند تا کنون اینقدر مراجعه پرینتر نداشته اند که R290مراجعه کننده دارد .
در هر صورت مشکلات نگهداری چاپگر برای کسانی که چاپ عکس کم دارند و هروز چاپ ندارند بسیار است .حتی چاپگر Canon هم برای مصارف کم با مشکل خشکی جوهر در هد دستگاه مواجه خواهند شد اما این مشکل در پرینتر های Canonکمتر از اپسون است .
حالا یک تعریف از R290 هم بکنم که رعایت انصاف شود .این اپسون اگر کار کنه البته اگر کار کند کیفیت چاپش بسیار قابل قبول می باشد.
بعنوان مثال رنگ پوست را بسیار خوب ارائه میکند .اما در قسمتهای سیاه مانند قسمت موها نسبت به Canon خیلی ضعیف تر عمل می کند .(بازم از بدیهایش گفتم )
و دیگر اینکه استفاده از پرینتر در عکاسی ها آیا می صرفه یا نه ؟بله می صرفه .اما جایی که لابراتوار نباشه . برای عکاسی ما می صرفه .چون در هر برگ A4تعداد42 قطعه عکس 3*4 جای می دهیم و چاپ می کنیم .حتی اگر هر برگ A4مبلغ 2000تومان هزینه بردارد باز هم می صرفه
موفق باشید
یا حق .
حق با شماست اما اما برای عکس ها چون کمی دست جمی و خانوادگی نمیشه تو نت نشون داد اما اگه روزی به تهران تشریف آوردید عکس هارو به شما نشان خواهم داد
اما R290 درسته مشکلات زیادی داره اما درنبود R270 و 280 میشه امیدی به هشد داشت
بعد هم 3*4 عکس فوری برای مشتری فرقی نمیکنه چند وقت بعد رنگ عوض کنه همین که کارش راه بیوفته کافی اما عکس های دیگه فقط چاپ نه پرینتر
بالاخره تصمیم گرفتم:::yess:::
بسی سرچ کردم، پایتخت تا بازار رضا، به جمهوری و ... سر زدم.:think:
با دوستان مشورت کردم
تا به این نتیجه رسیدم:
تا مجبور نشدید فوتوپرینتر نخرید
با تشکر از جناب قبادی و مداح که مرا از پرت شدن در این چاه نجات دادند. lol
باسلام به دوستان عزيز
من پرينتر r220 دارم و مشكلي كه برام يش اومده اينه كه من از تانك كه روي پرينتر نصب كردم استفاده ميكنم تانك رنگ آبي رو كه پر هم هست الان تو پرينت درست كار نميكنه حتي كلين هم كردم اما رنگ به حال اصلي نمياد و كلين رو هم جواب نگرفتم خط هاي كلين آبي كامل نيست و بعضي وقت ها اصلا نميزنه :confused:
از كمك و راهنمايي دوستان ممنون ميشم اگه كمك كنن
دوستار شما
:::happy:::
دوستان یک نکته در مورد کاغذ من که گفته بودم در مقابل نورمی باشد
از سری کاغذ های 10002 اچ پی نکته جالب اینکه کاملا قابل شست و شو می باشد من این رو امتحان کردم بارها
با سلام خدمت اساتید
یه راهنمایی می خواستم
من یه پرینتر می خوام که باهاش کاور دی وی دی چاپ کنم حدودا روزی 100-200 . کیفیت چاپش خوب و معقول باشه برام کم هزینه در بیاد ،برگی زیر 100 تومان ترجیحا حدود 50 تومان . بودجه ام هم برای خرید حدود 200 هزار توان هست .
فکر کنم پرینتر های اپسون مناسب باشد. لطفا راجع به این تانکر های جوهر هم توضیح بدهید و قیمت پکیج کلی رنگها در تانکر چقدر هست ؟ چند تا عکس کاور میتونم باهاش پرینت کنم ؟ در چه حالتی پرینت گرفت به صرفه است؟ از چه کاغذی باید استفاده کرد ؟ در جایی خوندم که نوشته بود کاغذ 100 گرمی ! یعنی چی برم بگم کاغد 100 گرمی خوام؟ آیا این نوع کاغذ برای این کار مناسب است؟
آیا این تانکر ها به پرینتر آسیب میزنه ؟ اگه آسیب بزنه هزینه تعمیر پرینتر به صرفه است یا خرید یه دستگاه دیگه ؟
ممنون
سلام و درود
دوستان به نظر شما بهترین پرینتر برای کار دفتری و چاپ رنگی تا سایز A3 ( که بیشتر مورد استفادهاش برای چاپ طراحی و نمونه های پیش از چاپ افست است) چیست؟
قیمت: حدود (یا کمتر) از چهارصد ـ پانصد هزار
* کمترین دردسر را برای شارژ و ... داشته باشه
سپاس بیکران
جناب قبادی عزیز. همیشه از راهنمایی های شما استفاده میکنیم. یک سوال دارم. من r270 با تانک اکسترنال دارم. دستگاه من هم چاپ خوبی ندارد. جوهر من از نوع اینک تک که به قول فروشنده ساخت کره است و خود همین مارک فکر کنم کارتریجهایی برای اپسون میسازد که مانند اورجینال می باشد. در صفحه های چاپ شده در بتدا خطوط پهن دیده میشه و همین طور خطوط ریز . من تمام ای صفحات را دیدم .البته رنگهارا تا به حال تکان نداده بودم.
هد را گاهی تمیز میکردم اما نه با نظم . ممکنه هد خراب شده باشه؟ در باره جوهر اینک تک چیزی میدونی ؟
ممنون از راهنماییت .
با سلام
پرینتر اچ پی کیفیت نسبتا خوبی داره با کارترچ شارژ شده
اما بهترین کیفیت هر پرینتری با کاغذ مخصوص خودش میده
r270 اگه کیفیت خوبی نداره احتمال زیاد جوهرت اصل نیست
دوست عزیزی که می خواست لیبل dvd بزنه من پیشنهاد می کنم ip330 ip450 استفاده کنید می شه به راحتی شارژ کرد و با یک لیتر جوهر 12000 هزار تومانی برا هر رنگ حد اقل من بین 5 تا 6 هزار پرینت می زنم
در اصل نبدون این جوهر ها که شکی نیست. من پرسیدم که این مارک اینک تک را تاحالا امتحان کردین یا نه و اینکه در گذشته چاپ بهتری داشتم .حداقل وقتی تنظیم بست فوتو بود خیلی بهتر میشد .
سوال دوم اینکه حالا اگر برویم ای جوهرهای VOX المانی را با اینک تک قاطی کنیم نتیجه چی میشه ؟ چون هنوز تانک من به نصف هم نرسیده بعد از 7 ماه . اقای قبادی فرموده بودند که باید جوهر ها را تکان داد که رسوب نکنند . اتحان میکنم شاید جواب بدهد. لطفا نظرتون را راجب به جوهر بدین . فکر کنم این مارک هم کارتریج به ظاهر بهتر از مادایران میسادزه و هم کاغذ های خوب . البته من خودم از کاغذ های سنگین کنون و ایلفورد و ابریشمی کونیکا مینولتا استفاده می کنم . کاغذ ها فکر نکنم هیچ ایراد داشته باشند.
سلام
من پرينتر ار 290 دارم ميخاستم بدونم بايد از چه نوع كاغذي يعني از چه ماركي استفاده كنم كه بهترين كيفيت رو داشته باشه؟براي نصب تانك مارك اينك تك بهتره يا vox ؟آيا اين ماركها تغلبي هم دارند؟كيفيت اين جوهرها از ماديران بهتره؟آيا به دستگاه آسيب وارد مي كنند؟
ببخشيد كه سوالام زياده ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.
من از اینک تک استفاده می کنم . کیفیت چاپ با جوهر اپسون زمین تا اسمان فرق دارد. فکر میکنم که اینک تک جوهر بدی نباشد . اما دستگاههای تانک خودشان مشکل داشته باشند . من یک مدل روسی از اینها را هم دارم . که خیلی ارزانتر است . اون که دیگه افتضاح میکنه. اما در مورد کاغذ هر چی سنگین تر باشه بهتره . البته باز هم مارکش مهمه. کنون نوعی کاغذ 205 گرمی داره که خیلی شفافه مثل اینه و به نوعی جنسش مثل پلاستیکه اما چاپ روش خیلی دلچسب نیست . من چند بسته از اینها دارم . یک نوع ایلفورد بالای 260 گرم دارم که ابریشمی هست . بهترین نتیجه را با اینها گرفتم . البته خیلی گرونه و کم یاب. کونیکا مینولتا هم نوعی کاغذ ابریشمی داره که البته اسمش ابریشمی ساتنه اون هم خوبه و جواب میده مخصوصا در مد بست فوتو . من چند بسته از نوع کنون دارم که به دردم نمیخوره . زیر قیمت بازار میدم. اگر کسی طلبشه . چند بسته هم کاغذ 175 گرمی کونیکا مینولتا دارم که اونها را هم لازم ندارم و زیر قیمت میدم.
من چند بار عمل تمیز کردن هد را انجان دادم. اما هنوز خطوط ریز روی عکسها معلومه . مود چاپ را روی بست فوتو است. اما زیاد تغییری نکرده. رنگها را هم کمی تکان دادم . البته اقای قبادی مگر نه اینکه رنگهایی که در خود کارتریجها وارد میشوند مدام در حال تکان خوردن هستند . خوب پس رسوب دیگر چیست ؟ مگر اینکه رسوب در خود مخزن انجام شده باشد و از همانجا رنچ رقیق شده باشد؟ :confused:
اول اینکه جوهر های موجود در بازار اکثر کیفیت مطلوبی ندارند.به همین دلیل اگر مخازن همیشه بدون حرکت بمانند کم کم جوهر در نقطه انتهایی شیلنگ خروجی رسوب می کند و متاسفانه دیگر بر طرف نمی شود.
نوع کاغذ هم می تواند در خروجی شما موثر باشد.
گزینه High Speed را هم غیر فعال کنید.
اگر باز هم خط خط شد مشکل از هد است و متاسفانه چاره ای نیست.
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون
این مدل های کانن که گفتید را در سایت های فروش ندیدم شاید قدیمی هست مدل ip4500 ,ip3500 رو دیدم ،ip4500 خوبه؟.پس به کانن هم میشه تانکر جوهر نصب کرد ! من پیش از این به فکر خرید r290 بودم ولی اینجا مثل اینکه خیلی ها باهاش مشکل دارن مخصوصا وقتی که به تانکر وصل می کنند .
آیا کانن هم بعد از وصل کردن تانکر دردسرساز میشه ؟ در ضمن من میخوام کاور dvd فیلم بزنم که اندازه اش میدونی که حدود یه آ4 هست ،یعنی میشه 5-6 هزار تا رنگی چاپ کرد ؟ واقعا مفت در میاد . از چه کاغذی باید استفاده کرد ؟ آیا در حالت تکست فوتو باسد پرینت کرد.؟ جوهر های تانکری برا کانن چه مارکی خوبه ؟ اگه میشه دقیق راهنمایی کنید چون به استناد این حرفا می خوام برم بخرم . هون طور که گفتم یه چیزی میخوام که برام هر برگ کاور رنگی زیر 50 تومان در بیاد حدودا روزی هم 100 تا می خوام بزنم.فقط خواهشا مثل r290 نباشه که اگه تانکر وصل کنی بدقلقی کنه .
متشکرم
پرینتر سه کاره ای که روش تانک نصب بشه چیزی هست ؟
بحث غیر قابل شارژ بودن و ... در مورد رنج خاصی از قیمت هست یا کلاً پرینترهای A3 موجود در بازار ایران (بدون در نظر گرفتن قیمت) این مورد را دارند؟
از این جهت در پی A3 هستم که برای ساخت ماکت کارهای چاپی بزرگتر از A4 مجبور به چسبکاری و ... نباشم (ترجیحاً نمونه شکیلتری را مشتری ببیند)!
اگر در رنج قیمت نهایتاً تا 600 تومان پرینتر مناسبی یافت نشه (کم دردسر و کم خرج) ناگزیر میرم سراغ A4
واما یک سوال: در حدود قیمت گفته شده پرینتر A4 لیزری میشه تهیه کرد یا نه؟ اگر می شه وضعیت شارژ و... اون چگونه خواهد بود؟
از پرحفی و پرسؤالی عذر میخوام و ممنون از توجه شما
والله پرینتر تا آن قیمت و با کیفیت یقینا هست اما اینکه شارژر شود و اینکه خروجی ارزان باشد قدری جای شک دارد.یک پرینتر 100 تومانی اگر خراب شد اشکالی ندارد اما 600 تا 700 تومانی اگر خراب شود نیاز به گارانتی هست که با نصب مخزن ( که اگر پیدا شود و با کیفیت باشد ) دیگر گارانتی معنایی ندارد.شخصا نظرم بر این است که ارزش ریسک ندارد.
در قطع آ4 هم که پیشتر بسیار بحث شده است و توضیحات داده شده با همین قیمت 100 تا 200 می شود پرینتر های کانن و اپسون خوبی خرید که مخزن هم متصل شود.
در مورد آ4 لیزی و رنگی انتخاب فراوان نیست اما انتخاب های خوبی هست ( سامسونگ و اچ پی ) دارای 4 کارتریج هستند و هر کدام بین 40 تا 50 تومان شارژ می شوند و 60 تا 70 تومان هم قیمت کارتریج نو است.
با هرکدام متوسط بین 800 تا 1000 برگ می توان چاپ کرد.
کیفیت آنها متوسط است و از جوهر افشان ها یقینا بسیار بسیار پایین تر است و اصولا برای عکس مناسب نیست بیشتر برای متن و عکس های ساده مناسب است.
با سلام
کنون مدل 3300 4500 3500 احتیاجی به باک ندارن و براحتی می شه ای سی کنتور رو از کار انداخت
جای ریسک بالایی هم نداره 3300 باید حدود 50 باشه و با 4 تا جوهر 200 میلی می شه تقریبا 80 تومان اگه نتونستید کنتر رو از کار بندازید حتما با من تماس بگیرید
کار ساده ای می باشد من 3300 خودم رو از پارسال شارژ می کنم و باهاش پک دی وی دی با کارهای مثل این انجام می دم
اقای قبدی هیچ راهی برای تمیز کردن هد نیست؟ ایا با چند با هر کیکین هد از بین نمیرود .
اول اینکه امیدوارم منظور شما بنده نباشم!
دوم اینکه پاسخ نگرفتن شما یک دلیل بسیار ساده دارد!
شما اظهار نظرهای بسیار کارشناسانه ای!!!! می کنید و به نظرم توصیه بنده و امثال بنده برای شما ضروری نیست و اطلاعات خودتان می تواند چراغ! راهتان باشد.
بنده وقتی که مخاطبم به یک اندیشه و یا دیدگاه رسیده است ( درست و یا غلط کاری ندارم ) دیگر سعی در بازگرداندن اندیشه و افکار ایشان را ندارم.رسم جامعه دموکراسی این است متاسفانه چون در طول روز با دموکراسی آشنا نمی شوید این موضوع برایتان ناخوشایند جلوه می کند.
دوم اینکه فکر کنم پاسخ سوال شما در این تاپیک وجود دارد.هزاران سوال مشابه شما که به نتیجه رسیده.به کسی اچ پی جوهر افشان را توصیه نمی کنم اما اپسون مزخرف و کانن انتخاب های خوبی هستند.
در لیزی هم غیر از اچ پی توصیه نمی کنم.
جناب قبادی با تشکر از جوابتون و توصیه هاتون
اما من یک سئوال داشتم.
چرا نظر شما در مورد جوهر افشانهای HP این گونه است؟نقل قول:
به کسی اچ پی جوهر افشان را توصیه نمی کنم
من خیلی سال هست که با جوهر افشان های HP کار میکنم. A3 A4 ,professional و پرینتر های معمولی HP .
می خواستم بدونم شما چرا جوهر افشانهای HP رو پیشنهاد نمیکنید.
پیش تر به صورت بسیار جامع و کامل در مورد تفاوت برند های مختلف صحبت کرده ام.
اما چون ممکن است پست اش را پیدا نکنید ( خودم که پیدا نکردم! )
اما لپ کلام...
بزرگ ترین تفاوت در بین کانن و اسپون با اچ پی در نوع هد و مخزن تغذیه جوهر است.
در کانن و اپسون اصل بر جدا بودن مخازن از هد و استفاده از هد های با کیفیت تر و با منافذ کوچک تر برای افزایش کیفیت چاپ DPI اسمی بالاتر تر و کیفیت خروجی بسیار بالاتر است.در این نوع پرینتر ها هد بسیار پیشرفته طراحی و ساخته می شود و در هنگام پاشیدن جوهر قطرات بسیار ریز بوده تا در هر پیکو لیتر تعداد بیشتری قطره داشته باشیم.در هنگام پاشش هم از گرما برای گرم شدن قطرات استفاده شده و کیفیت خروجی را برای کار عکس بسیار بالا می برد.
اما در اچ پی...
اچ پی اصولا خود مخترع سیستم جوهر افشان است و این تکنولوژی را InkJet تکنولوژی بسیار بالایی است.از این تکنولوژی برای ساخت دستگاه های دیالیز هم استفاده می شود!
http://news.cnet.com/8301-17938_105-...eed&subj=Crave
و اما اشکال در این سیستم...
این سیستم از ابتدا بر پایه این اصل استوار بوده و هست که هد به همراه مخازن جوهر بعد از اتمام جوهر ها تعویض گردد.
عمر هد را برابر با عمر میزان جوهر در نظر گرفته اند.
برای ساخت هد ها از یک تکنولوژی ارزان تر استفاده شده است تا جوهر ها فروش مناسبی داشته باشند.
هیچ گاه کیفیت خروجی جوهر و هد های اچ پی برای عکس به کانن و اپسون نمی رسد ( به دلیل اینکه اصولا سیستم اینطور طراحی شده است )
برای اینکه قدری کیفیت اچ پی ها را بالا ببریم باید از کارتریج های فتو استفاده کنیم که قیمت یک ست کاریج فتو تقریبا 2 تا 3 برابر کارتریج معمولی و تقریبا معادل قیمت یک دستگاه پرینتر است ( چون از هد بهتری استفاده شده و قطرات ریزتری را تولید می کند ) اما باز هم کیفیت به پای کانن و اپسون نمی رسد
اچ پی این بازار را ( پرینتر های خانگی ) کاملا در دست داشته و دارد و بازار بزرگ تر را نیز در دست دارد و نیازی به ریسک و تغییر ساختار نمی بیند.فروش اچ پی در بازار های حرفه ای تقریبا دو برابر دو برند دیگر است.
شما با خرید یک پرینتر اچ پی یک باکس خواهد داشت به همراه چند غلطک کشنده کاغذ و چند مدار الکترونیکی .هد و جوهر که اصل کار هستند جدا است ( هرچند با هم فروخته می شوند ) اما سیستم کاریشان جدا است.
شما بعد از اتمام جوهر آن را دور انداخته یک هد و جوهر نو خواهید داشت مثل کیفیت روز اول بدون گرفتن هد بدون مشکل خط خط شدن اما یقینا با کیفیت خروجی پایین تر.
چرا که اگر اچ پی قصد داشته باشد بر روی هر مخزن یکی از هد های اپسون و یا کانن را قرار دهد قیمت یک ست جوهر 3 برابر خواهد شد.
مشکل بعدی این است که قیمت کارتریج های اچ پی نسبت به کانن و اپسون کمتر است.در هنگام خرید شما هر بار باید پول هد را هم بدهید اما در سایرین یک بار این کار را کرده اید و از این به بعد فقط پول جوهر را می دهید!
قیمت یک ست کارتیج های قدیمی اچ پی که همه مخازن به هم متصل بود گاهی فراتر از قیمت پرینتر می شد!
در حال حاضر هم با دو بار تعویض کارتریج ها شما عملا پول یک دستگاه نو را داده اید.
اما در دو برند دیگر این میران تقریبا 6 یا 7 بار است ( یعنی بعد از خرید 6 یا 7 بار ست کارتیج تمام رنگ ها هم قیمت پرینتر پول داده اید )
پس هم کیفیت و هم قیمت تمام شده فعلا دو مشکل.
مشکل بعدی اینکه اصولا در ایران همیشه دوست داریم از وسیله مان حداکثر استفاده را بکنیم.از پراید توقع زانتیا داریم و از زانتیا توقع ماکسیما و از دوسالانه عکس توقع اسکار!
اکثرا بعد از خرید کانن و اپسون به فکر استفاده از مخازن جدا می افتند که هزینه ها را بشدت کاهش دهند!
فکر بدی نیست اما برای کسی که نیاز باشد و نه برای هرکسی که پرینتر خرید.
کانن و اپسون در این مورد با مشکل بسیار کمتری مواجه هستند.چرا که هد برای یک عمر معین برنامه ریزی نشده است و بسته به نحوه نگهداری و کیفیت و مدل ممکن است سالها برایتان بدون مشکل کار کنند.
اما اچ پی!
نه توان نصب مخازن را دارند و اگر هم به روش تزریق جوهر درون کارتریج ها اقدام به شارژ کنید نهایتا 3 بار می توانید این کار را انجام دهید که هر بار هم کیفیت چاپ بشدت پایین خواهد امد!
بعد از مدتی هم باید کارتیج را دور بیاندازید و یک کارتیج دیگر و باز هم هزینه بالا...
پس اصولا اچ پی برای کسی که سالی مالی یک پرینت دارد می تواند گزینه خوبی باشد.
برای کسی که دایما پرینت می کند خیر اصلا به صلاح نیست.
برای این دسته کانن و اپسون توصیه می شود
این داستان ها در مورد پرینتر های حرفه ای و پلاتر ها کاملا متفاوت است و اکثر موارد صدق نمی کند.موضوع ما در اینجا آ4 و در برخی موارد آ3 است.
فکر کنم برای بار چندم این توضیحات کافی باشد و دیگر دوستان باز هم پرسش نکنند چرا اچ پی نه!
جناب قبادی عزیز . ار 270 من در این یکی دو روز عکس را خیلی قرمز چاپ میکنه . در نازل چک میبینم که کلا ابی اخری را حذف کرده یعنی فقط 5 رنگ میزنه و با هد کلینینگ هم چیزی عوض نمیشه. نظرتون چیه ؟ ایا راهی برای باز کردن رانگ ابی رخری هست ؟ راست من هر روز رنگها را تکان میدهم. اگر کلا رنگ ها را دور بریزم و کل تانک را با اب بشویم و از رنگهای vox استفاده کنم احتمال باز شدن هد میرود؟ :confused:
والله اگر با هد کلین مشکل برطرف نشود بعید است بتوان جور دیگری آن را برطرف کرد.
شاید اگر به یک مرکز سرویس ببرید بتوانند با دستگاه مکش ( که برخی ها دارند ) یک مدت دیگر هد شما را زنده کنند.
یقینا از جوهر نا مناسب استفاده کرده اید.
توصیه می کنم مخازن را به هیچ وجه نشورید.
می توانید جوهر ها را کامل تخلیه کنید اما شستشو خیر توصیه نمی کنم...
با چندین و چند بار هد کلین شاید مشکل رفع شود.
سعی کنید هر ساعت یک بار ( تا 10 بار ) هد کلین کنید شاید اشنالله برطرف شد.
چاره دیگری به ذهن ام نمی رسد.
دوست عزیز...
اول اینکه بهتر است لحن گفتارمان در صحن علنی فروم مناسب و متناسب با شخصیت مان باشد.
دوم اینکه بنده اصراری به خرید دوستان از هیچ کدام از برند ها ندارم.همان طور که در چند پست اخیر بنده توصیه خاصی نکردم ( با وجود اصرار ) و بعد اینکه اگر یکی دو پست قبل را ملاحظه کنید متوجه خواهید شد علت اینکه پرینتر های اچ پی جوهر افشان را توصیه نمی کنم چیست ( در صورتی که برای لیزی گزینه اول همین پرینتر است )
بنده نه فروشنده پرینتر هستم و نه فروشگاه پرینتر دارم و یا نه اصلا در کار کامپیوتر و امثال اینها هستم ( می توانید در پیام خصوصی از سایر مدیران و یا اعضا قدیمی پرسجو کنید ) شغل بنده اصولا ربطی به هیچ کدام از این ها ندارم ( خدارا شکر ) پس بهتر است شما در قضاوت زود هنگام تان قدری بیشتر تامل کنید.
در مورد مشکلات اپسون ها بسیار تذکر داده ام.که جوهر های مادایران ( بسیاری ) مفت گران هستند و مشکلاتی درچیپست دارند که با پرینتر های جدید مشکل دارند ( تکنولوژی بالای تشخیص این پرینتر ها برای جلوگیری از کرک شدن )
دوستان سعی کنند از جوهر های اصلی اپسون ( ساخت مکزیک و یا تایوان و یا برزیل و یا مجارستان ) خریداری کند .قیمت اندکی بالاتر است اما هم سازگاری بالایی دارند و هم کیفیت بالاتر.
در مورد کانن ها خدا را شکر چون دست ایرانی ها هنوز در آن رفته مشکلی نیست و اصولا کسی با جوهر های کانن مشکلی نخواهند داشت.همگی اصلی و اورجینال هستند و تا به حال که بنده مشکلی نداشته ام و ندیده ام.
در مورد اچ پی ها هم که از نظر سازگاری مشکلی نیست اما مشکلات اچ پی ها همان است که پیش تر عرض کردم.
یکی از نقاط قوت اچ پی این است که شما هیچگاه مجبور نیستید دایم از این پرینتر استفاده کنید.هم بسیار دیر تر جوهر در هد خشک می شود و هم اینکه نهایتا اگر خشک شد می توانید کارتریج را دور بیاندازید و یک کارتریج نو بخرید و پرینتر مثل روز اول کار خواهد کرد.
پس برای کسانی که دایم چاپ ندارند اچ پی ها بسیار مناسب تر از بقیه است.
در پلاتر ها و لیزی ها داستان کاملا متفاوت است.
و اما اگر نیاز به کیفیت بالای چاپ ندارید به نظرم خرید یک لیزی رنگی بسیار جذاب تر است.هم کیفیت تقریبا متوسطی دارند ( به هیچ وجه شبیه جوهر افشان ها نیستند ) هم تیراژ بالاتری با یک بار شارژ برایتان خواهند داشت.هم دردسر خشک شدن و ... را ندارد.اچ پی و سامسونگ در این مورد پرینتر های بسیار خوبی دارند ( اگر نیاز بود مدل خاصی را معرفی می کنم )
بیشتر برای دفاتر اداری و چاپ سربرگ و فروم و صفحات اینترنت و چاپ کتاب ( بنده کتاب های الکترونیک را بوسیله لیزی رنگی چاپ می کنم ) وو...... مناسب هستند.
باید نیازتان را بیشتر بشناسید و ببینید که در بازار چه چیزی به نیاز شما نزدیک تر است.
بله .اما آن مشکل از هد نیست بیشتر به طریقه نگهداری و استفاده کاربر است.توصیه اکید کرده ام که سعی کنید از کاغذ های ارزان ( آ4 معمولی ) در این پرینتر ها استفاده نکنید.سعی کنید بیشتر از پرینتر استفاده کنید.هر روز نازل چک انجام شود.هد کلین در صورت نیاز.بعد از هز 4 ست تعویض کارتریج یک بار سرویس توسط عوامل مجاز.استفاده از گزینه های فتو و در برخی موارد استفاده از گزینه درفت.
خاموش کردن High Speed و روشن و خاموش کردن هر روزه پرینتر ( حتی اگر استفاده نمی کنید )
خلاصه مراقبت و مدارا...
هر چیز خوبی بالاخره یک سری معایب هم دارد در کنار محاسن
باید بگم استاد کاوه
آب پاکی رو به حق روی دست همه ریخت و باید ازش تشکر کرد
اگه کار حرفه ای می خواهید انجام بدید کنون
اگه اماتور هستید کنون چند کاره
موارد دیگه با این بازار در هم برهم و جنس تقلبی واقعا خطر ناکه
در مورد حک 3300 3500 4500 هرکس کمک خواست پی ام شخصی بده کمکش می کنم