با سلام
برای پیدا کردن شیلنگ تخلبه epson rx680 به این لینک برید.
KB / FAQ :: Epson RX680-RX690
Printable View
با سلام
برای پیدا کردن شیلنگ تخلبه epson rx680 به این لینک برید.
KB / FAQ :: Epson RX680-RX690
سلام توی مغازه ای ولیعصر و ایرانشهر است.من خودم از پاساژ کامپیوتر پایین تر میدان ولی عصر طبق دوم گرفتم این پاساژ رو که میگم دقیقا روبروی سینمای قدیم است و پله برقی رو میرید بالا دست چپ انتهاش و دوباره سمت چپ انتهاش دو سه تا مغازه هستند که کارشون وصل کردن تانکر اینگونه پرینترهاست و اینگونه وسایلها رو دارند
با سلام
البته کار راحتیه ها....
من خودم برای پرینتر r290 و s22 خودم نصب کردم.کافیه به داروخانه مراجعه کنید و شیلنگ سرم تهیه کنید.(حدود 1000 تومان!!)البته لوله سرم خیلی بلند هست و باید کوتاه یشه.اندازه نیم متر کافیه..دریچه پشت پرینتر رو باز کرده.بلا فاصله بعد از باز کردن لوله تخلیه پرینتر رو میبینید که یه جایی وصله و اون رو باز کرده و به لوله سرم وصل کرده و سر دیگر لوله سرم رو میتونید در یک ظرف ،قوطی و یا بطری جوهر لیتری بذارید.این که لوله سرم و بطری باید هم سطح با پرینتر باشه و یا مثل پرینتر های من حدود 40 سانت پایین رفته باشه و به بطری جو هر لیتری که به پایه میز چسب شده ،رفته باشه نمیدونم.ولی من تا به حال مشکلی نداشتم.
البته از جا بطری که قرارمی دین و یا لوله مطمئن بشین که خدایی نرده بطری یا لوله ول نشه یه هو قیامت شه...:eek::::blushing:::
با سلام
قصد خرید یک پرینتر با کیفیت چاپ عالی دارم برای چاپ کردن عکس های گرفته شده با دوربین دیجیتال.
یه مدل خودم انتخاب کردم Canon PIXMA MG5340 با قیمت 590 تومان نظر شما دوستان چیه؟
برای من فقط کیفیت چاپ مهم هست و کپی و اسکن و ... برای من کاربردی نداره و اینکه رو کاغذ عکس نیز بتونه چاپ کنه و اگه بتونه رو سی دی هم چاپ کنه که چه بهتر
ضمناً چند تا سوال دارم:
1-دستگاه نو همراه با کارتریج هست یا باید جدا خریداری بشه؟
2- جهت خرید کاغذ عکس و کاغذ های معمولی حتما باید جنس کنون باشه یا خیر و کدوم برند کاغذ بهتر هست؟
3- جهت چاپ یه عکس در اندازه A5 و 13*15 چقدر هزینه داره؟
با سلام
دستگاه های تک کاره بهترند.دستگاههای کنن خروجی عکس با کیفیت بالا رادارا می باشند.
بله دستگاه نو همراه با کارتریج است .در مورد کاغذ ،خیر می تونه سایر برند ها هم باشه .اگه هم کنن بخواین فکر نکنم پیدا بشه....
کاغذ هر چقدر گرون تر باشه کیفیت بالاتر است .
هزینه بستگی به نوع کاغذ و کارترج داره.در صورت استفاده از کارتریج شارژی و یا تانک،هزینه خیلی پایین میاد.
با سلام
بله دو مدل خوبند.هر دو رو سی دی میزنن.من خودم با این که طرفدار اپسون هستم ولی معتقدم که کیفیت چاپ کنن در زمینه رنگ ها از اپسون بالاتر است.البته نمیدونم می خواین از تانک استفاده کنید یا نه؟ کنن نیز سرعت بالاتری داره.
من خودم اپسون 6 رنگ دارم 3/5 سال هست که دارمش و هنوز کار میکونه اون هم با تانک و مشکلی نداره.من با اون عکس 3در 4 ،خانوادگی حتی پایان نامه و کتا ب چند صد صفحه ای و...چاپ کردم .هد اون در سلامت کامل است ولی مطمئن هستم اگه کنن داشتم این قدر عمر نداشت .در دراز مدت کنن ارور های عجیب و غریبی داره و هد اون زود مرخص می شه.قیمت هد هم بالاست و ارزش تعویض نداره.اگه حجم پرینت شما پایین است و کیفیت چاپ بسیار بالا مد نظر شما است ،کنن خوبه ولی اگه حجم پرینت بالا ،سرمایه گذاری مطمئن و دردسر کم مد نظر شما است اپسون بهتره.البته این تجربیاتی که گفتم در صورت استفاده از تانک جوهر با حجو پرینت بالا است .:::blushing:::البته این هم در پایان بگم که فکر نکنید که کیفیت چاپ اپسون خیلی پایین هست .اگه نمره کنن 20 هست ،نمره اپسون 19.5 است ولی خروجی هر دو هیچ فرقی با چاپ عکس در عکاسی ها ندارد.
با سلام به همه دوستان میخواستم بدونم اگر دو تا پرینتر پی 50 و تی 50 رو بخواین مقایسه کنید و یکی رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب میکنید و دو تا هم آک باشن ؟ یکی از دوستان بنده یه تی 50 داره از سه سال پیش کارتیج روش نذاشته تا به حال میخواستم بدونم تی 50 رو بهتره بگیرم یا پی 50 از نظر کیفیت و کارایی
سلام دوستان عزیزی که در مورد نصب CISS (مخزن جوهر ) رو پرینتر سوال می پرسن این نکته رو مد نظر داشته باشن که این مخزن روی خیلی از پرینتر ها نصب میشه ولی مشکلات بعدی نصب رو هم باید در نظر گرفت . سیستم انتقال جوهر در کنون طوری هست که آخرین قسمت کارتریج ( منظورم انتهای بخش اسفنجی هست ) که جوهر رو به هد منتقل میکنه معمولا در این نوع کارتریجها کاملا لب به لب نمیشه و معمولا مقداری جوهر از کناره کارتریج به بیرون نشت میکنه . این تجربه ای هست که خودم داشتم (ip4700) باتبع مقداری هوا هم وارد کارتریج و ورودی هد میشه که گرفتگی مکرر رو به دنبال داره . اگه از تعمیر کارهای کاربلد بپرسین کمتر این نوع مخزن رو برای کنون پیشنهاد میدن. اما در مورد اپسون سیستم طوری هست که روی هد زائده هایی به شکل لوله کوچک وجود داره که در درون کارتریج فرو میره و از ورود هوا و نشت جوهر جلوگیری میکنه . یه مساله دیگه هم هست کارتریجهای کنون جدا از هم هستن که موقع نصب با مشکل مواجه میشید تازه موقع نصب چند قطره جوهر هم میریزه رو اجزا داخلی پرینتر ....... اگه تعداد کارتریج زیاد بشه که ..... ولی در اپسون کارتریجها درون یه مخزن قرار دارن که حتی یک قطره جوهرم ریزش نداره . و همه کارتریج ها به هم متصل هستن . من خودم برا کنون مخزن گرفتم ولی عطائش رو به لقایش بخشیدم . حدود 90 تومن ضرر کردم تازه درون پرینترم پر جوهره !!! بعد مساله هواگیری مخزن هست که در کنون مصیبته کامله . ولی خود اپسون رو هدش کلید مخصوص داره برا این کار و نیازی به جدا کردن کارتریج ها نداره
در کل میشه گفت اپسون ساخته شده برا تانک (CISS ) بازم میگم اینا تجربه منه باز نظر دوستان چی باشه.
دوستان من یه پرینتر Epson R280 داشتم که الان تقریبا دو سال هست که استفاده نشده. میخواستم بدونم میشه درستش کرد؟؟
دلیل اینکه میخوام درستش کنم اینه که این پرینتر قابلیت چاپ روی سی دی رو داشت و کیفیت بدی هم نداشت و با وصل کردن تانک رنگ مقرون به صرفه هم بود.
کاربردی که از پرینتر میخوام اینه که میخوام از قابلیت چاپ روی سی دی برای چاپ روی آیدی کارت استفاده کنم.
اگه دوستان متخصص راهنمایی کنن در مورد درست شدن این پرینتر یا یه پرینتر مشابه برای خرید ممنون میشم.
نه خوب هیچ نقص خاصی نداشت. تنها به دلیل اینکه دو ساله استفاده نشده میگم. خوب این مشکل با محلول هدبازکن برطرف میشه یا باید هد عوض بشه؟ اصلا موجود هست؟ یا اگه عوض بشه کار میکنه و کیفیت اولیه رو خواهد داشت؟
میشه راهنمایی کنید تا درست بشه؟؟؟
راستی رو پرینتر از این مخزن ها هم وصل بوده.
ممنون.
من هنوز تو خرید بین کنون مدل 4940 و اپسون مدل p50 موندم،هر کی یه چیزی میگه.
بالاخره کیفیت کدوم بهتره؟اپسون 250 تومان گرونتره ازکنون در صورتی که کنون وضوح بیشتری نسبت به اپون داره و یه فرق دیگه اینه که اپسون 6 رنگه هست ولی کنون 5 رنگ.....................
سلام
آیا روشی هست برای محاسبه حدودی مصرف جوهر پرینتر ؟ با فرض پرینت عکس رنگی
با توجه به قیمت پرینتر و کارتریجها و میزان مصرف میشه حدودا هزینه هر پرینت رو حساب کرد و این برام اهمیت داره .
پرینتر مورد نظر : EPSON STYLUS pro 3880
با این وجود فکر نمی کنم کیفیت کنون پایین باشه یا حتی اگه پایین تر از اپسون پی 50 باشه این تفاوت زیاد نیست ولی در قیمت تفاوت زیاد بود.من دیروز رفتم کنون گرفتم چون قیمتش خوب بود 420 تومان قیمت قبل میداد ولی پی 50 چیزی در حدود 330 تومان گرونتر بود و خیلی ها میگفتن کنون کیفیتش بهتره و دلیل دیگش کارتریج های اپسون با توجه به گارانتی مادیران رنگ های با کیفیت کم و ارزانتری نسبت به کنون داره.
سلام،بنده پس از خرید پرینتر کنون 4940 اقدام به پربنت کردم که عکس ها به صورت رنگ بنفش میزد و با تماس با فروشنده گفت با کلینینگ انجام بشه و پس از انجام این کارها که البته رنگ pgbk با چندین بار کلین کردن باز هم کاملا درست نشد اما کیفیت عکس ها خوبه ولی نمیدونم چرا راه راه داره البته یه مقدار.ضمنا یه چیزی که منو تعجب زده کرده که الان رنگ بعضی از کارتریج ها نصف شده شاید در کل 4 تا عکس a4 هم پرینت نگرفتم و بیشتر کلین بوده و تست. باز هم با تماس با فروشنده گفت معمولا کارتریج اصلی تا 40 تا a4 پرینت میگیره خوب این که خیلی هزینش از چاپ در بیرون در عکاسی میشه یعنی نه دو برابر بلکه 5 برابر. می خواستم بدونم واقعا سیستمش اینجوریه یا مال من مشکل داره؟
ضمنا بعد از اتمام جوهر میشه شارژ کرد یا خیر؟ و ایا شارژ کردن بهتره یا خرید کارتریج اصلی؟
سلام دوست عزیز مشکل خط های راه راه با هد کلین برطرف میشه چون دستگاهت نو هست نمیتونه هدش مشکل داشته باشه اما بهتر بود موقع خرید تست ازش بگیری حالا هم اگه نتونسی برو همونجایی که خریدی شاید مشکل کارخانه ای باشه و دسگاهو برات عوض کنن.
برای رنگ هاهم آره استفاده از کارتریج به صرفه نیست باید تانک بگیری و وصل کنی و رنگهای لیتری بخری و استفاده کنی.البته اگه دسگاهت تانک بخوره.
موفق باشی.
بالاخره هدش رو گرفتم و راه افتاد، کیفیت این پرینتر (پرو 9000 کانن) از هر چاپی که تا حالا دیده بودم بالاتره، همیشه وقتی عکسی رو به لابراتوار میفرستادم مقداری گاموت و کیفیت با چیزی که در کامپیوتر میدیدم فرق داشت، اما این پرینتر عین چیزی که میبینم در میاد ... محشره ... رنگ ها واقعا درخشان و زیبا چاپ میشن، بینظیره، تنها مشکل هزینه بالای چاپه که اونم درصورتی که مشتری چاپ این دستگاه رو بخواد مابعالتفاوتش رو از ش میگیرم.
سلام دوستان
برای پرینتر کنون 4940 تانک بهتره یا کارتریج قابل شارژ ؟
رنگ wox از نظر کیفیت چطوره ؟نسبت به کارتریج اصل خیلی تفاوت هست یا خیر؟
فروشگاه اینترنتی mahashop . ir معتبره؟
سلام
شما برای سوالاتتون (جوهر WOX و غیره) به جوابی رسیدید؟
منم همین سوالات رو دارم
ممنون
دوستان سلام
من اپسون sx130 دارم و باهاش تقویم تک برگ آچار پر رنگ چاپ میکنم. مشکلی که دارم اینه که بعد از 12-13 برگ با اینکه من کارتریج قابل شارژ انداختم و کارتریج پر از جوهره ارور اتمام جوهر رو میده و کاغذ رو نصفه بیرون میده و حروم میکنه. و من مجبور میشم یک بار کارتریج رو در بیارم و دوباره جا بزنم. آیا راهی وجود داره که مجبور نباشم این کار رو بکنم؟
سلامـــــــــــــــــــــ ـــــ
کمک کنید:::confused2:::
بچه ها پرینترم p50 ه داشتم هد کلین میکردم یدفه پرینتر قفل شد چراغای قطره و کاغذه به نوبت روشن خاموش میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا اینطوری نشده بود.
پرینترم تانک داره.هدشم رفته زیر در پوشه نمیتونم کاری کنم.
کمکم کنید!!!!!!!!!!
راسی usb یشم نمیخونه دیگه.cdشم مجدد نصب کردم اما درست نشد!!!:::angry:::
درست بودا یه دفه اینجوری شد.خاموش روشنشم میکنم فرقی نمیکنه....
سلام
برای کالیبره کردن پرینتر با مانیتور ( عکسی که پرینت میشه با توی مانیتور تفاوت کمی داشته باشه .. ) راه حلی هست آیا ؟
epson p50
ا سلام
من پرینتر primax6540 canon دارم . متسفانه مدت نه ماه ازش استفاده نکردم و کارتریج چیبی داشت . الان دیگر پرینت نمیگیرد و کاغذ خالی را دوباره می فرستد . برای حل این مشکل چه کار باید انجام بدهم؟
ممنون
ممنون که هیچکی کمکی نکرد:::happy:::
خودم فهمیدم!!!!!!!
باید ریست بشه با برنامه.برنامشم سرچ کنید میاد راحت.
در پرینترهای EPSON وقتی تعداد مشخصی پرینت گرفته شود آی سی مربوط به کنتور پرشده و پرینتر را کاملا از کار می اندازد در این مواقع هر دو چراغ چاپگر روشن میشود و عملا پرینتر هیچگونه کارایی ندارد. این محصول ، نرم افزاری میباشد که قادر است آی سی کنتور کلیه مدل های اپسون که در این مطلب لیست شده را صفر کرده و پرینتر را بلافاصله راه اندازی نماید.
نوشتم اگه کسی مشکلی مشابه داشت برطرف کنه.
مرسیــــــــــــــــــــlol
دوستام من میخوام یه پرینتر جوهرافشان بگیرم ، چند تا سوال داشتم خواهش میکنم زود جواب بدید چون پرینتر تو حراج هستش و تا ساعت 24 امشب وقت دارم.
این پرینتر Canon Pixma MP230 آیا برای مصارف خانگی خوب هستش؟ (بعضی وقت ها چاپ عکس رنگی،ولی خیلی وقت ها سیاه و سفید چاپ و کپی میزنم.ایا برای من مناسب هستش؟)
کارتریج-ش راحت پیدا میشه ؟ (این (PG-510 (Black) CL-511 (Colour)
اگه استفاده نکنم و جوهرش خشک بشه با تعویض کاتریج مشکل حل میشه؟
کلآ ایراد اصلی این چابگر (Canon Pixma MP230) چی هستش ؟
این پرینتر HP Deskjet D2050 چگونه است ؟ از کنون بهتره؟
خواهش میکنم سریع جواب بدید
دوستان منتظر جواب هستم هااا ....
حداقا به این سوالم جواب بدید : اگه استفاده نکنم و جوهرش (جوهر داخل هد) خشک بشه با تعویض کاتریج مشکل حل میشه؟
لطفا.....:::angry:::
** دوستان مشکلم حل شد واقعا به خاطر پاسخ خوبتون ممنونم
سلام دوستان من پرینتر canon4940دارم تانک هم گذاشتم کنارش چند تا سوال دارم:
1-چه جوهری مناسب این پرینتره؟
2-چرا رو برگه گلاسه رد می اندازه یعنی مپثل ریل قطار دون دون کاغذ سراخ های ریز می کنه؟
3-باید در پوش های تانک همیشه بسته باشه(ورودی هوا و ورودی جوهر)؟
ممنون از همه
نه اینجوری نیست من 4940 کنن دارم هم کارتریج قابل شارژ داره هم تانک هم میشه کارتریج براش تهیه کرد خیلی هم کیفیتش از اپسون بهتره چون قبلش من اپسون p50داشتم اصلا راضی نبودم فقط اگه کنن رو تانکی کنی کمی دردسر داره که همش در منزل قابل حله مخلص شما محمد حسینی
[QUOTE=malavan2000;345827]سلام دوستان من پرینتر canon4940دارم تانک هم گذاشتم کنارش چند تا سوال دارم:
1-چه جوهری مناسب این پرینتره؟
2-چرا رو برگه گلاسه رد می اندازه یعنی مپثل ریل قطار دون دون کاغذ سراخ های ریز می کنه؟
3-باید در پوش های تانک همیشه بسته باشه(ورودی هوا و ورودی جوهر)؟
ممنون از همه[فقط یکی ج بده در ضمن این پرینتر مناسب پرینت عکس عکاسی هست یا نه؟/QUOTE]
سلام
من 4940 کنن دارم متاسفانه عکس هایی که چاپ کرده بودم پس از اینکه چند ماه روی دیوار اتاق بودند (در معرض نور خورشید هم نبودند) رنگ و روی خودشون رو به شدت از دست دادند با توجه به اینکه از جوهر اصلی کنن استفاده نمی کنم آیا برای این مشکل راه حلی وجود دارد یا این که در پرینتر های جوهر افشان این مساله طبیعی است و انتظار ماندگاری بالا در برابر نور مانند عکس های چاپ شده توسط لابراتورها را نمی توان داشت؟
طبق تحقیقاتی که من کردم فقط در صورت استفاده از جوهر کنن ماندگاری بالایی خواهیم داشت (البته فکر می کنم باز هم ماندگاری به اندازه چاپ توسط لابراتورها نیست:?) یکی به داد این تاپیک برسه هیچ کس اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
جوهر اصل در کنار کاغذ اصل ماندگاری بالایی داره.کاغذ هم خیلی خیلی مهمه..
البته کمپانی های سازنده برای کار حرفه ای و ماندگاری بالاتر ،پرینتر با جوهر های پیگمنت رو تولید می کنن که البته برای کار خونگی مناسب نیستند.
هر چقدر برای جوهر و کاغذ هزینه بیشتری پرداخت کنیم،کیفیت و ماندگاری بالاتری در یافت می کنیم.
در رابطه با بحث دوام، شرایط نگهداری عکس نیز بسیار مهم است. قراردادن عکسها در آلبوم یا در قابهای شیشه دار دوام آنها را بصورت چشمگیری افزایش می دهد.
سلام
من پرپرینتر Epson p50 دارم
الان رنگ سیاه اون نمی زنه
هد کلین هم کردم فایده نداشت
لطفا کمک کنین
یکی از دوستان هد باز کن اورد و زد یک بار کار کرد ولی باز نمی زنه
با سلام
آیا از تانک جوهر یا کاتریج قابل شارژ استفاده می کنید؟اگربله با هوا گیری مشکل برطرف می شه....
سلام.
ببرید سرویس کار پرینتر معتبر . با هد باز کن قوی تری برایتان باز میکنند .. .
چند بار هد کلین کردید؟
با سلام
ابتدا کاتریج ها رو از جای خود کامل جدا کن.بالای جایی که شیلنگ وارد کارتریج شده دریچه کوچکی وجود دارد که با قطعه پلاستیکی نرمی پوشیده شده.قطعه نرم را از جای خود خارج کنید .سر سورنگ را داخل کنید و پیستون سورنگ را به عقب بکشید تا عمل مکش انجام شود .سعی کنید سرنگی را انتخاب کنید که فیته خود اون دریچه باشه تا از کناره ها هوا نگیره. هنگام انجام این کار شاهد حرکت جوهر در لوله و وارد شدن جوهر به کارتریج می شین.این کار را چند بار انجام داده تا جوهر وارد سورنگ شود .
خودتان که انجام دادید ایا مشکل بر طرف نشد؟
یه توصیه کوچولو برای اپسون ها:
اگر در نازل پرینت متوجه شدید تعدادی از نازل های یک رنگ گرفته ، با هد کیلینینگ برطرف می شه و لی اگر کل نازل های یک رنگ پرینت نمی کنند،جوهر به هد نمیرسه که با ید هوا گیری انجام شود..
سلام خوبید؟ یه پرینتر
Epson Stylus Photo R200
دست دوم به قیمت 150هزار تومان هست.سال 85 خردیدتش، تقریبا چیزایی که من میخوام داره فقط قیمتش بنظرتون مناسبه برای خرید؟
با سلام
باید ببینین هد دستگاه سالم هست یا نه بعد به فکر خریدش بیفتید
من میخوام پرینتر hp officejet 7500 رو بگیرم که کارتریج مدل ۹۲۰ میخوره قابلیت نصب مخزن رو هم داره ! خواستم نظر دوستان رو بدونم ؟ میزان حساسیت هد پرینتر های hp در چه حدی هست ؟ مثل کنون و اپسون خیلی حساسند یا مقاومت بیشتری نشون میدن ؟ اگه ممکنه اساتید کمک کنند .
سلام بر اساتید محترم
دوستان یه پرینتر canon 9500 دست دوم گیرم اومده کاملا سالم می خواستم بدونم کسی باهاش کار کرده و از لحاظ کیفیت در سطح مطلوبی هست و جواب کار آتلیه رو می ده
و حدودا چند می ارزه
یه پرینتر خوب هم به من معرفی کنید
یکی از دوستانم قبلا یه اپسون t60 داشت بعد که خراب شد دوباره هیمن مدل میخواست که من براش p50 گرفتم.حالا خودمم همینو بگیرم؟ برای چاپ عکس و کارای گرافیک می خوام.
بعد اگه پیشنهادتون همینه با تانک بگیرم؟ و جوهر چی بگیرم؟
مثلا الان یه کنون دیدم ip7420
hp هم کلا دله خوشی ازش ندارم حتی دیگه بدم میاد.یه 1280 داشتم پیرم کرد
p 50 پرینتر عالی و خوبی هستش . اگر می خواین هزینتون کم بشه از تانک استفاده کنین
بنده از جوهر های وکس و گاما استفاده کردم خوب بودن
من براي hp c309g با كد كارتريج ٥٦٤ كارتريج قابل شارژ گرفتم
يه سوال داشتم، من مي نوتم كارتريج ها رو بدون اينكه از جاشون در بيارم شارژشون كنم ؟
سلام دوستان من یک پرینتراپسونx400دارم میخواهم یک پرینتر جدید جوهرافشان اسون بخرم به نظرشمادوستان بهترین پرینتر اپسون کدوم هست ممنون میشوم پاسخ بدید
دوستان سلام با مطالعه مطالب تاپیک یه سوالی برای من پیش آمده:
آیا در مسئله دوام عکسهای چاپ شده توسط چاپگرهای جوهر افشان علاوه بر جنس کاغذ و جوهر ، نوع پرینتر هم مهم است؟
با درود خدمت دوستان و اساتید
تا 400 هزار تومان چه چندکاره با قابلیت نصب مخزن را پیشنهاد میفرمایید؟
با درود خدمت دوستان و اساتید
تا 400 هزار تومان چه چندکاره با قابلیت نصب مخزن را پیشنهاد میفرمایید؟
سلام منم اپسون p50رو پیشنهاد میکنم.کارایبش خوبه
شما می تونین
Canon PIXMA iP7240 بگیرین
قیمتش حدودا 310 تا 315 توی سایتا هستش
تو بازار می تونین ارزونتر گیر بیارین
سعی کنین واسه کنون از کارتریج قابل شارژ استفاده کنین . دردسر کمتری داره
کسی از دوستان هست که تجربه کار با پرینتر های سری ال اپسون رو داشته باشه؟ به عنوان مثال پرینتر L800؟
پرینتر های جالبی هستند. این پرینتر ها دیگه دردسر نصب تانک رو هم ندارند و همراه خود پرینتر, مخزن تانک هم هست. و میشه از جوهر های اوریجینال اپسون برای پر کردن تانک استفاده کرد.