سلام..ببخشید لطفا درمورد این پست بیشتر توضیح بدهید.سوال پرسیدید یا اطلاع رسانی کردید؟
Printable View
سلام..ببخشید لطفا درمورد این پست بیشتر توضیح بدهید.سوال پرسیدید یا اطلاع رسانی کردید؟
سلام
من میخام یه پرینتر رنگی بخرم برای مصرف روزانه تا 50 تا برگ پرینت رنگی و سیاه سفید و میخوام که کیفیت چاپ عکسش خوب باشه در حدکارت پستال و بشه روی پاکت پستی هم پرینت سیاه سفید گرفت. تا رینج 200-300 تومن میشه پرینترهای مخزن دار خرید؟ شما چه پرینتری را توی این قیمت پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم راهنمای کنید
سلام
منم میخام یه پریر بخرم . نمیدونم توی قیمتهای پایین تا حدود 200 -400تون پرینتر مخزن دار رنگی پیدامیشه یا نه؟
من پرینتر را برای مصرف روزانه تا 50 تا پرینت رنگی و سیاه سفید میخوام که کیفیت چاپ عکسش خوب باشه در حدکارت پستال و بشه روی پاکت پستی هم پرینت سیاه سفید گرفت. تا این رینج قیمت چه مارک خوبی مییشه خرید؟
ممنون میشم راهنمای کنید
سلام دوستان تفاوت کانن7240 و4840 چیه
دوست عزيز با اين قيمتي كه شما مي گين بايد برين سراغ كنون
اگر بوجتون مي رسه پيشنهادم p50 يا t50 هستش
دوستان يه سوال داشتم
يكي از دوستان پرينتر pro 9000 داره كه سيني واسه چاپ 12 سي دي داره
آيا برنامه خاصي هستش كه بشه ليبل ها رو به صورت منظم بچينه يا حتما بايد از طريق فتوشاپ اين كار رو كرد
سلام
قصد خريد پرينتر براي مصرف خانگي رو دارم قبلا يه كنون داشتم كه خيلي اذيتم كرد . كارتريجهاش گرون بود و زود هم تموم ميشد و وقتي هم كه مخزن نصب كردم به مخزن و جوهر هاي متفرقه هم حساسيت نشون نداد و .... .بالاخره هم خراب شد و توي همون تعمير گاه موند.
حالا طبق راهنمائي هاي كه در چند صفحه قبلي بود و با ريووهائي كه ديدم ، بين مدل كنون IP7240 , اپسون تي 50 و پي 50 مردد هستم . قيمت كنون خيلي كمتر از دو پرينتر اپسون هست و امكانات خوبي هم داره مثل 9600 DPI , و واي فاي . اما ميترسم كه دوباره مشكل كارتريج و مخزن داشته باشه . اپسون با توجه به اينكه دي پي آي كمتري داره اما قيمت تقريبا دو برابر كنونه .
از دوستاني كه در زمينه اطلاعات بيشتري دارند تقاضا دارم منو راهنمائي كنن كه چرا اپسون با امكانات كمتري كه داره اما قيمتش دوبرابره ؟ آيا اين فقط بخاطر ساپورت بهتر از مخزن هست ؟ يا اينكه كلا كيفيت چاپ اپسون بالاتر از كنونه ؟ بنظر م اين همه اختلاف قيمت نميتونه بي دليل باشه . ممنون
دوست عزیز p50 بگیر پشیمون نمیشی
4 ساله این پرینترو دارم کارتریج قابل شارژ روش نصب کردم چند مارک جوهر عوض کردم اصلا افت کیفیت نداشته و مشکلی براش پیش نیومده
عکسای چاپ گلاسش رو هر کسی تحسین میکنه
فقط یه مشکل توش دیدم اونم اینه که وقتی تیراژ میره بالا گاهی اخطار جوهر میده در حالی که کارتریج پره که با بیرون آوردن یه بار کارتریج و خاموش و روشن کردن مشکل حل میشه
و البته من این مشکل رو خیلی بزرگ نمیبینم
تا شما فاکتورای انتخابت چی باشه
درسته توي يكي از سايتها هم گفته شده بود كه در تيراژ بالا ، بعد از چاپ پنجمين عكس سرعت به نصف كاهش پيدا ميكنه . بنظرم اگر مشكلاتش فقط همين ها باشد خيلي در كار من اختلال ايجاد نميكند . مهم كيفيت چاپ عكس است .
اگر بخواهيم در همين برند اپسون نيم نگاهي به يه مدل بهتر و بالاتر داشته باشيم ، بنظر شما كدام مدل رو ميشه در نظر داشت ؟
سلام دوست عزیز
ببینین من چند سالی هستش که پرینتر جوهر افشان دارم
کیفیت پرینتر های T50 و P50 واقعا خوب هستن من پیشنهادم روی همین دو تا هستش
یه کارتریج قابل شارژ هم بگیرین و کار کنین
این دو پرینتر پرینترهای جان سختی هستن و از سرعت خوبی هم برخوردارن
اگر قراره تانک جوهر یا کارتریج قابل شارژ استفاده کنی از همون اول پرینتر رو بدون گارانتی بخر که قیمتش ارزونتر براتون تموم بشه
شما بوجتون چقدر هست که من مدلهای دیگر هم معرفی کنم
تا 800 تومن یه t50 بگیرین
a3 زن مطمئن می ره بالای یه تومن
1410 اپسون
pro 9000 کنون
سلام
من یه اپسون t50 دارم آقا سیاه سفیدامون همه کست سبز داره ! چه کنیم؟
دوستان سلام
رو همه مدل های پرینتر جوهر افشان میشه تانک بست؟
با سلام به همه دوستان
من چند ساليه تقريبا 6 سال دارم با اپسون T50 كار ميزنم هم كاغذ هم DVD 2 سال اولش چون گارانتي داشت تانك نصب نكردم ولي بعدش نصب كردم
مشكل از اينجا شد كه يك ماه پيش بدون هيچ دليلي افت كيفيت داشت چند بار هد كلينينگ كردم درست شدش ولي كيفيت چاپش روي DVD هنوز پايين و مخصوصا رنگ سياه رو سايه دار ميزنه
بعدش بردم نمايندگي ماديران كرج كه كاش نميبردم به من گفت هد و متعلقاتش كاملا از بين رفته و نميشه تعميرش كرد و هزينش 1 ميليون تومان كه الان نوش رو امروز مركز كامپيوتر 780 ميداد
خلاصه پرينتر رو گرفتم و كمي باهاش ور رفتم و چند بار ديگه هد كلينينگ زدم تا كيفيت كاغذش برگشت البته هنوز كمي روي رنگ سياه سايه داره
امروز براش كارتريج ميوا گرفتم به نشر يك دوست كه كارتريج اصل نصب كنم و شايد اين مشكل برطرف بشه و تقريبا شدش كيفيت عكس خيلي خيلي عالي شدش و كيفيت DVD هم عالي شدش ولي هنوز اون سايه رو داره
طبق گفته هاي خيلي از كاربران توي اينترنت ميخوام يك هد كلينر قوي استفاده كنم و با سرنگ تميزش كنم ولي چند تا فيلم توي يوتيوب ديدم و
خوشحال ميشم كسي راهنمايي كنه كه اگر بشه بدون هد پاك كردن اين مشكل برطرف بشه
و كيفيت DVD هم عالي بشه اين هم نمونه كار روي DVD
http://upload7.ir/imgs/2014-05/38965171731990462558.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-05/22801318285454897626.jpg
با تشكر
با سلام
بله تمامي نازلها همگي درست و دقيق هستند
و جالبيش هم همينه حتي كارشناس ماديران تهران هم جوابي به من نداده هد سالم و كليه قطعات پرينتر توي تست و نگاه اوليه كاملا سالم و دقيق و حتي مشخصات پرينت هم همگي درست ولي نميدونم و نميدونند مشكل از چيه؟
درخصوص برنامه از خود برنامه اپسون استفاده ميكنم و هيچ برنامه ديگه اي رو نميشناسم كه دقيق و همون جاي خود DVDپرينت كنه كيفيت قسمت سفيد خام DVD منظور منطقه چاپ خيلي عاليه و منظورم اينه كه DVD ها سنگاپوري هستند و كيفيتشون عاليه
حالا .....
اين هم عكس تنظيمات هد
http://upload7.ir/imgs/2014-05/36080449901685283668.png
فقط من هر چي ميخونم از اين اعداد چيزي سر در نميارم
اين هم عكس اصلي و عكس پرينت شده
لينك عكس اصلي
http://upload7.ir/imgs/2014-05/51719892696559115614.jpg
لينك عكس پرينت شده
http://upload7.ir/imgs/2014-05/41863532951081982242.jpg
كاملا رنگها بي معني شدن
با سلام
پس اصلا احتیاج به حلال و شستن هد نداری.
اون اعداد برای کالیبراسیون هد هست.به اون اعداد دست نزن.
برای پرینت کاور ها از فوتوشاپ استفاده می کنی؟از چه ورژنی؟
امکانش هست پرینتر رو روی کامپیوتر دیگه هم تست کنی؟البته درایور پرینتر هم حتما باید رو اون سیستم نصب باشه.بعد یه تست بگیر.
(در ویندوز سون میشه پرینتر رو بدون درایور با کابل یو اس بی به سیستم زد و پرینت گرفت.البته کیفیت پرینت به طرز وحشتناکی پایین می یاد.)
با سلام مجدد
بله چشم روي يك سيستم ديگه با ويندوز 8.1 تست ميگيرم
نه من فتوشاپي نيستم معمولا acdsee كار ميكنم ولي تا حالا افت كيفيت نداشتم
چشم تست بگيرم بهتون ميگم
با سلام مجدد
همه عكسهام سبز شدن ديگه داره سبز ميگيره
نميدونم چيكارش كنم به هرجايي هم زنگ ميزنم ميگن اطلاعاي ندارن
بله روي سه تا سيستم تستش كردم
هر چي ميگيرم چه روي كاغذ و چه روي DVD همرو سبز ميگيره
سلام من١ مشكل دارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
جند سالي بود از برينتر epson RX690 استفاده ميكرم هزينه وحشتناكي داشت تا بارسال تانك خريدم براش، مصرفم خانكي هستش و استفاده زيادي ندارم باهاش ٢٠ تا عكسم نزدم كلا زير ٥٠٠ برك كار كرده بود كه
جند روز بيش ١ ارور داد و بالا نيومد ١جا تعمير كفت موتورش ضعيف شده ديكه به درد نميخوره تعميرم نميشه! حالا ميخوام بدونم ايا همجين جيزي شدنيه تو برند epson و با اين كاركرد كم؟؟ و اينكه واقعا تعمير نميشه؟
ممنون
میگه پرینتر دچار مشکل شده لطفا خاموش کنید دوباره روشن کنید و دفترچشو بخونید!
لطفا یه جوهرافشان ترجیحا شش رنگ با کیفیت چاپ خوب معرفی کنید که قابلیت چاپ روی cd هم داشته باشه و بشه بهش تانک هم وصل کرد. برای چاپ کاتالوگ و بروشو و dvd نیاز هست.
Epson px 660.
پرینتر خوبی است. 6 رنگ است و قابلیت اتصال تانک نیز دارد و روی dvd نیز پرینت میگیرد. ضمنا سه کاره هم هست.
Epson Stylus Photo PX660 - Epson
سلا دوستان میخوام یک پرینتر برای چاپ عکس تهیه کنم که کیفیت خوبی داشته باشه نظرم رو L800 هست حالا چند تا سوال دارم
تانک جوهر رو تمامی 800 هست یا نه
همراهش جوهر داره یا برای تانک ها باید جوهر خرید
بین L800 و P50 و T50 کدوم دارای کیفیت بهنری هست آخه در یکی از سایت های فروش انلاین یک مشتری گفته بود که P50 داشته و حالا L800 خریده و از کیفیتش راضی نیست و 50 بهتر
سلام من هم نیاز به یک پرینتر دارم
منتها تو این 3 مدل موندم
که کدوم بهتره
ظاهرا نباید از نظر کیفیت فرقی داشته باشن
خودم 8 9 سالی هست اپسون کار میکنم
r200
r300
r290
r1800
r390
اخری بعد 7 سال کار الان دیگه 2 چاپ میزنی جونش در میاد سزعت کارش یک دهم شده
کنون ها چطور هستن تعویض برند بکنم ؟ مثلا این 5 رنگ های کنون؟
برا کار عکاسی میخوام کیفیت و ماندگاری برام خیلی مهمه
کسی نبود جواب ما رو بده ؟
p50
t50
l800
کدوم؟
راستی یه p50
کار کرده زیر 1000 پیدا کردم
با تانک 650 خوبه؟
درود
من یه 4 کاره hp گرفتم مدل 7500A جوهرافشان
تانک براش گذاشتم با جوهر great color
بعد از استفاده از تانک ربع ساعت بعد از هر چاپ هدش خشک میشد و باید هد کلین می کردم چند بار
گفتم شاید جوهرش غلیظ شده و 3 سی سی حلال جوهر ریختم توی هر رنگش وقتی پر بودن
الان دیگه به درستی چاپ نمی کنه و باید در مخزن ها بسته باشن تا کمی بهتر چاپ کنه
خلاصه از وقتی مخزنیش کردم دهنم سرویس شده و کلی هزینه الکی
هد کلین زیادی هم باعث میشه جوهر بریزه توی پرینتر طوری که جوهر از زیرش زد بیرون بعد از چند روز
کلا چکار باید بکنم ؟!؟؟
سلام
من یه پرینتر اپسون جوهر افشان l210 دارم الان اصلا پرینت نمی گیره . یه پرینت ساده بدون عکس می خوام بگیرم کاغذ سفید میده بیرون .حتی متن رو رنگی کردم و هرچی تنظیماتشو دسستکاری کردم بازم نشد.
شما میدونید مربوط به چی هست؟
نه. کاغذ ها همون هست. جالب اینجاست که عکس رو پرینت می گیره. اما بی کیفیت.کپی هم نمی گیره. توی کپی خطهای خیلی کم رنگی افقی می اندازه روی کاغذ.
سلام نازل چک گر فتم سه تا رنگ آخر رو صوتری می زنه و رنگ اول رو مشکی خیلی کم رنگ و تک خطی زده و رنگ دوم هم نزده یعنی سفیده؟
باید تنطیمات عدادش روی چند باشه هر کدوم .
لطفا اگر کسی می دونه بگه؟
هد کلین کردید؟
بله هد کلینیگ چند بار کردم. چند بار هم درایور را پاک کردم و دوباره ریختم. فکر کردم از درایور باشه اما هیچ کدوم نشد. راستی پرینت عکس رو می گیره اما فقط صورتی چاپ می کنه و نازل چک رو هم همونطور که گفتم 3 تای اخر رو صورتی چاپ می کنه و اولی رو یک ذره مشکی کم رنگ و دومی رو ه چاپ نمی کنه.
یعنی از کثیفی هد هست یا هد خراب شده؟
با سلام
1.از سالم بودن و فاسد نبودن جوهر ها اطمینان دارین؟
اگه جوهر ها کهنه باشند به مرور زمان خشک میشند و اون کارایی رو از دست میدند.
2. باید میزان تمام جوهر ها تقریبا در یک سطح باشه، گاهی اوقات به دلیل تمام شدن یا کمتر شدن بیشتر از حد معمول سطح یکی از جوهرها، تعادل رنگی برقرار نمیشه و نتیجه کار به سمت یک رنگ غالب (در مورد شما صورتی) پیش میره.
سلام .
جوهرا حدود 6 ماهه دارن کار می کنن. جوهر مشکیم از همه کمتره ولی بقیه تقریبا در یک سطحن .
اما فعلا مشکلم تا حدی حل شد . فکر کنم مشکل از هوا گرفتن جوهر ها یا شایدم از فاسد شدنشون بوده !!!!!!!!!!!!!!!
چند بار مخزن(تانکشو ) تکون دادم و دوباره گذاشتم سر جاش و دوباره هد کلینین کردم .الان رنگ آبی و زردشم درست شد. ولی هنوز مشکیش درست نمیزنه. کم رنگ و پرنگ داره توش و یا خطهای عمودی توی چاپم میفته. یعنی علتش چی میتونه باشه. ؟
کاغذهای مفید برای اپسون اسماشون چیه؟
اگر کارتریج های داخل پرینتر درپوش لاستیکی دارند در پوشهای مخزن را ببندید و ان لاستیک را یکی یکی خارج کنید و با سرنگ هوای داخل کارتریج را تخلیه کنید بعد درپوش مخزن را باز کنید تا جوهر وارد کارتریج شود...
سلام
من میخواستم یه پرینتر برای چاپ عکس بگیرم
پیشنهاد خودم L110 epson هست. توی سایت هیچی در موردش گفته نشده. قیمتش حدو 400 تومنه
دوستان راهنمایی کنید همین خوبه یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟؟؟
البته بیشتر به خاطر اینکه خودش تانک فابریک داره و مشکلات کارتریج را نداره انتخابش کردم
سلام ،
فرق ال800 و پی 50 فقط توی اینه که ال 800 خودش تانک داره؟
جوهر مناسب واسه پر کردن تانک های ل800 چه مارکیه و از کجا میشه تهیه کرد؟ اصلا تانک های اوریجینالش رو میشه پر کرد یا باید تانک جدا خرید.
میبخشید سوالات مبتدی هست ولی تازه تو فکر خرید پرینترم.
ممنون از راهنماییتون
سلام
من می خواستم برای چاپ نقشه و گاهی چاپ عکس و تصاویر سه بعدی یه پرینتر A3 بخرم در حال حاضر یه اپسون 1290 دارم که علیرغم جان سختی دیگه ذله ام کرده، مثل یه بچه دایم باید تر و خشکش کرد.
از نظر مبلغ خیلی محدود نیستم. مشتاق راهنمایی دوستان هستم.
مزیت L800 این هست که خودش تانک دارد و نیاز به تغییر پرینتر و نصب تانک نیست. شما فقط جوهر می خرید و در تانک میریزید. پرینتر هم مقدار جوهر در تانک را از طریق وارد کردن سریالی که روی بطری جوهر هست می فهمد. بعد از پرکردن تانک سریال بطری جوهر را در نرافزار اختصاصی این پرینتر وارد می کنید.
از نظر سخت افزاری هم بسیار مشابه p50 هست. من در لینوکس درایور p50 را برایش نصب کردم و بسیار عالی کار می کند.
جوهر اصلی اش در بازار موجود هست. خود مادیران هم جوهر این پرینتر را می فروشد با حجم بالاتر و قیمت خیلی پایین تر هرچند از نظر کیفیت من هنوز جوهر مادیران را تست نکردم.
سلام
بعد از کلی تحقیق یک پرینتر اپسون ال 800 خریدم با جوهر اصلی و گارانتی مادیران
با گارانتی مادیران دومدل در بازار موجوده یکی با جوهر اصلی یا همان اپسون و دیگری با جوهر فکر کنم مارکش میوا بود که جفتشون هم باگارانتی مادیرانه و هردو نیز جعبش پلمپه
قیمت جوهر اصلی حدود 180 هست و جوهر میوا که خود مادیران هم میفروشش حدود 90 تومان
یک سوالی از دوستان دارم برای اینکه هد دستگاه خشک نشه چون منم از دستگاه کم استفاده میکنم بهترین راه چیه گرفتن پرین هر 1 هفته یک بار ، روشن گداشتن دستگاه و .....
ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان
یه مورد رو یادم رفت بپرسم جوهر اصلی حجمش 75 سی سی هست و جوهر های میوا 100 سی سی خود دستگاه حجم تانکش چقدره 100 سی سی توش جا میشه ؟؟
دوستان یک مشکل دارم
متاسفانه p50
یا کلا اپسون های 6 رنگ عکس آتلیه رو خوب چاپ نمیکنه
مخصوصا تو سایه ها که افتضاحه
جوهر مورد استفاده هم Ink Teck
کاغذ هم فوجی
میخواستم ببینم ذاتا این پرینتر اینطوریه یا مشکل جوهر دارم؟
نظرتون درباره جوهر پیگمنت چیه؟
با سلام
بعید است که با جوهر فابریک هم این طوری چاپ کنه!!!
من فکر میکنم استفاده از جوهر ارزان و بعد از اون کاغذ های کم کیفیت ، کیفیت پرینت رو پایین می یاره .مخصوصا در چاپ حساس اتلیه خودشو نشون میده.
اپسون های 6 رنگ دارای جوهر فابریک دای می باشند.پرینتر های 4 و 5(پرینتر های اداری) و8 رنگ به بالا(حرفه ای عکاسی) داری جوهر های مقاوم پیگمنت هستند.پس استفاده از جوهر پیگمنت برای پرینتر های 6 رنگ اپسون توصیه نمیشه.
یه نجربه از کار با پرینتر s22 اپسون بگم که ساده ترین پرینتر اپسون هست.دارای 4 رنگ و جوهر های پیگمنت فابریک است و کیفیت چاپ بسیار بالا درچاپدارد.وقتی جوهر فله دای رو توش ریختم ، کیفیت چاپ اون بسیار پایین امد.جوهر فابریک بسیار در کیفیت پرینتر تاثیرداره و شرکت سازنده ادعای کیفیت بالای چاپ رو فقط با جوهر های خودش داره.این تجربه حتما با 6 رنگ های اپسون هم اتفاق می افته.
جوهر فله ای پیگمنت برای پرینتر های 6 رنگ اپسون نمیدونم در بازار هست یا نه ولی اگه هم باشه احتمالا چینی هست و تازه هد این پرینتر ها برای کار با جوهر پیگمنت مناسب سازی نشده و عمر اون رو حتما کم میکنه.
سلام
من پرینتر L110 اپسون تازه خریدم .متاسفانه موقع پرینت دریچه تانک بسته بود و الان رنگ مشکی و قرمر را بد میزنه. چند بار هد کلین کردم ولی درست نشد. نازل چک هم که میکنم چند تا از خطای سیاهو و قرمزا نمیزنه
دوستان کمککک چه کار کنم؟؟
یک سری حلال هست مخصوص جوهر افشانها که بیرنگه اونها را میریزید توی یه ظرف ( یه وقت هوس نکنید داخل هد تزریق کنید ) و بزارید کارتریج دارخل حلال بمونه ( فقط اون قسمت نازلش کافیه ) بعد هم درش بیارید اگرخواستید با یه گوش پاکن پاکش کنید نکردید هم طوری نیست .
مشکل حل میشه
حلالها را هم اینائی که جوهرپرینتر میفروشند دارند
چون پرینتر نو هست فکر نکنم به حلال نیاز باشد. احتمالا هنوز هوا داخل هد هست و رنگ خوب پس داده نمی شود. چند بار پشت سر هم هد کلین کنید. پرینتر من دو مدل هد کلین دارد در یک حالت رنگ زیاد مصرف می شود پرینتر هشدار می دهد از آن به جز موارد خاص استفاده نشود. اگر پرینتر شما این گزینه را دارد از آن استفاده کنید.
قبل از استفاده از روش هایی مانند استفاده از حلال حتما با نمایندگی تماس بگیرید ممکن هست استفاده از این روشها گارانتی پرینتر را باطل کند و غیر از آن احتمالا ممکن هست به هد ها ضرر هم برساند. شاید آنها روش بهتری برای این مشکل سراغ داشته باشند.
متاسفانه هواگیری این مدل پرینتر نه تو سایتای ایرانی نه خارجی وجود نداره.چون نوع تانکش جوریه که به گفته سازنده نیاز نداره. ولی اگه همچین مشکلی پیش میاد نمیدونم باید چکار کرد.
الان رو حالت گلاسه و مات خوب چاپ میکنه ولی رو حالت کاغذ معمولی قسمت هایی را نمیزنه
سلام
من یه پرینتر epson l210 به تازگی گرفتم
بعد از نصب درایور , از یه عکس پرینت گرفتم خیلی بد افتاد و به صورت افقی خط های سفید تو عکس موجوده .
هد کلین کردم چندبار ولی مشکل حل نشد . تا الان حدود 50 تا کپی و پرینت گرفتم ولی مشکل همونه .
هد کلین هم فکر کنم 10 باری گرفتم کلی رنگ مصرف شد ولی هیچ افاقه ای نکرد .
حالا لینک چند تا از عکسا و نازل چکو می ذارم تا شاید شما دوستان بتونید مشکل منو تشخیص بدید.
عذر می خوام اگه سایز و حجم عکسا بالاست ولی مجبورم به این صورت بذارمشون تا بتونید بصورت دقیق نگاهشون کنید.
اولی چاپ رنگی
http://8pic.ir/images/3zc22ptfe9lwmppn252r.jpg
دومی چاپ سیاه و سفید
http://8pic.ir/images/m8fhznkqv61k4xgglv1l.jpg
سومی متن
http://8pic.ir/images/txd6q9yz8vlieaeti7qj.jpg
چهارمی نازل چک
http://8pic.ir/images/dsod80duldvqpyua0fnp.jpg
سلام
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
دیروز یه پرینتر خریدم (hp deskjet 1000)
به عنوان تست یه عکس رو پرینت رنگی گرفتم که خوب پرینت گرفت ولی بعد از اون هرچی پرینت میگیریم دیگه رنگی نمیگیره فقط زرد میافته همه چی
مثلا قرمز یا ابی یا صورتی فقط زرد هست بعد از پرینت
به نظرتون ایراد از چیه؟
سلام
نه پخش نمیشه دقیقا همون چیزایی که تو صفحه هست و من میخوام رو پرینت میگیره با این تفاوت که همه زرد هستن