جدی میگید که تو بازار دیگه نیست :( من نرم افزار ریسرت اونو تو همین سایت پیدا کردم،از R290 خیلی راضی هستم اما متاستفانه گیر نمیاد،
P50 الان تو بازار موجود هست؟قیمتش چقدره؟
Printable View
با سلام
بین پرینتر های 9000 و 9500 کنن برای عکس رنگی، کدوم رو از نظر کیفیت و عمر عکس و کارکرد دستگاه (منهای بحث هزینه و عکس سیاه و سفید) بهتر میدونید، و اینکه اگه جای معتبری رو برای خرید این پرینتر و کارتریج هاش و کاغذهای کانن میشناسید لطفا با پیام خصوصی معرفی کنید، ممنون میشم. با تشکر
دوستان سلام
یه پرینتر اچ پی 1200 inkjet یکی از دوستان داره. تقریبا نو بدون جعبه میگه 190
اصلا ارزش داره؟ چطور پرینتریه؟
میشه روش تانک نصب کرد؟ یا کارتریج قابل شارژ انداخت؟
بنظر قدیمی میاد.
فایل پیوست 18481
کیفیت چاپش چطوره؟
یه پرینتر4 کاره وایرلس دار با قابلیت نصب مخزن
چی پیشنهاد میدیدن؟
سلام
با خوندن مطالب تاپیک نتیجه میشه که اپسون p50 گزینه خوبی برای چاپ عکس هست.با توجه به اینکه این پرینتر قیمتش خیلی بالا رفته و به همراه تانک حدود 330 تومان میشه آیا گزینه ی دیگه هست که با قیمت تا 200 تومن خروجی با کیفیت نزدیک به مدل نامبرده داشته باشه؟ معرفی کنید.
سپاس
دوستان من یک پرینتر ip 3600 دارم از امروز شروع کرده اینطوری پرینت گرفتن
نصف رو درست میزده از نصف به بعد خراب میشه
عکس هارو مشاهده کنید لطف کنید اگر تجربه ای دارید منو سهیم کنید راهنمایی کنید ممنون
http://up8.iranblog.com/images/wriugozs52pw15sb7q.jpg
دوستان متخصص میشه سرپایی کاریش کرد یا باید بره سرویس
سلام
بچه ها بالاخره جهر خوب واسه اپسون مدل پ 50 چيه
من نظرمروي اين چند تا هست ممنون ميشم شما بهترين به من بگيد.
1- نئومارك
2-اينك تك
3- مير mir-aus
4- وكس
5-پار تكنيك
از بين اينها فقط من مير استفاده كردم كه كاملا راضيم كرده ولي گيرم نمياد ديگه؟
جوهر اينك تك شنيدم كه از بقيه غليظ تره و مناسب براي اپسون كه نزل هاي خيلي ريزي داره نيست؟
با کمی جستجو در نت به این نتیجه رسیدم که برای من کنون میتونه مناسبتر باشه ولی در مورد مدل هنوز به نتیجه نرسیدم
به نظر شما چه مدلی برای من میتونه مناسبتر باشه ؟
احتیاجات و شرایطم :
سایز A3
ترجیحا زیر 500.000 تومان
نسبت به مدل های هم رده خودش چاپ سیاه و سفید قابل قبول و بدون color tint خیلی واضح ارائه بده (البته در حد خودش چون پرینتر های مخصوص سیاه و سفید که قیمتشون سر به فلک میزنه!)
برای document نیاز ندارم و فقط برای چاپ عکس استفاده میشه
کمیت برام به هیچ وجه ملاک نیست و کیفیت و محدودیت بودجه تنها فاکتور های انتخابیم هستند (شاید حدود 10 عکس در ماه چاپ داشته باشم)
متشکر
نقل قول:
سلام
بچه ها بالاخره جهر خوب واسه اپسون مدل پ 50 چيه
من نظرمروي اين چند تا هست ممنون ميشم شما بهترين به من بگيد.
1- نئومارك
2-اينك تك
3- مير mir-aus
4- وكس
5-پار تكنيك
از بين اينها فقط من مير استفاده كردم كه كاملا راضيم كرده ولي گيرم نمياد ديگه؟
جوهر اينك تك شنيدم كه از بقيه غليظ تره و مناسب براي اپسون كه نزل هاي خيلي ريزي داره نيست؟
سلام
همانطور که گفته شد جوهر های موجود(در صورت تقلبی نبودن) زیاد تفاوتی ندارند و بیشتر بستگی به شخص و پرینتر مر بوطه دارند. معمولا به جوهری که با پرینتر خوب سازگار باشد، جوهر خوب گفته می شود ولی غیر از این مورد برای من ماندگاری جوهر نیز مهم است مخصوصا اگر عکس را در معرض نور بخواهید قرار دهید.(میدانم که برای حفاظت باید از رو کش UV استفاده کرد ولی برخی از جوهر ها ماندگاری بیشتری دارند)
شاید برای انتخاب جوهر مناسب بهترین کار همان تجربه است ،جوهرهای مختلف با کاغذ های متفاوت...
بعد از مدتی سرو کار داشتن با جوهرها تا حدودی تشخیص خوب و بد بودن جوهر را می فهمید(تاحدودی!) مثلا می توانید جوهر زرد(بخاطر روشن بودن) را در مقابل نور نگهدارید ،جوهر های بی کیفیت دارای ناخالصی هستند که تاحدودی باچشم قابل دیدن است..
اما تجربه من:
1. این رو نمی دونم از کجا خریدم اصلا بدرد نمی خوره شایدم برای اینکه در پرینتر کانن استفاده کزدم جواب نداد(می گفتند جواب میده!)
2. یک جوهر معمولی INKNARA . استفاده شده در پرینتر CANON
3. می توانم بگم جوهر خوبی و ازش راضیم. MEETRIS (neomark) استفاده شده در پرینتر CANON
4. و5. خوب می شه گفت نسبت به قیمت، جوهر خوبیه ولی از نظر من به meetris نمی رسه. WOX استفاده شده در پرینتر EPSON
پ ن. هردو جوهر wox ساخت چین هست ولی از نظر ظاهری تفاوت دارند. فروشنده گفت فرقی نمی کنند من هم فرقی ندیدم . شاید هم هردو تقلبی باشند!lol
پیروز باشید
فایل پیوست 19371
قریب به یکماه گذشت :-D
نمیدونم پست دیده نشد, کسی اطلاعات نداشت یا با این بودجه موردی نبود که پیشنهاد بشه. به هر حال گفتم حالا سقف بودجه رو زیر یک میلیون در نظر بگیرم ببینیم مدلی هست با نیازهای من که در پست قبل گفتم هماهنگ باشه یا خیر
متشکر
PS:
من معمولا انتخاب کالام رو در فورمی انجام نمیدم ولی در مورد پرینتر که خب هر مدلی در بازار ایران پیدا نمیشه جستجو و انتخاب مدلی که بعدا معلوم بشه کلا به ایران وارد نکردند کار بیهوده ای هست .
شايد شما انتخابتون رو كه محدود كرديد كمتر كسي بتونه راهنماييتون كنه!
يه كانن A3 !
من خودم شخصا افتخارش رو نداشتم! اگه بدون محدوديت پرسيده بوديد من بهتون اپسون 1410 رو پيشنهاد مي كردم يا حدود يك ميليون هزينه كنيد اپسون R1900 كه در نوع خودش بي نظيره.
توي كانن ix6540 هست كه حدود 300 بوده! و مشابه 1900 اپسون اونم 8 كارتريج داره pixma pro 9000 هست كه نزديك 900 هست.
درود
با تشکر از راهنمایی شما
زیاد روی برند اسراری ندارم ولی اینقدر دیدم همه جا از کیفیت کنون میگند و از توان و دوام بالای اپسون گفتم شاید بیش تر با کارهای سنگین تر و تیراژ بالا هماهنگ باشه.
قیمت مدل 1410 رو هم میفرمایید ؟ و اینکه بین این دو (1410 - 1900) کدام بیشتر با نیازهای من هماهنگ هست ؟
ممنون
در واقع قسمت اول صحبت شما رو اينجور بگم كه تمام پرينتر ها توي مصرف كم خوب جواب خواهند داد! درسته فرموديد استفاده بسيار كم 10 تا در ماه داريد ولي تجربه نشون داده كه بعد از مدتي هزينه نگهداري زياد ميشه رو مياريد به كارتريج قابل شارژ و تانك و ... كه از اين بابت اپسون بهتر خواهد بود.وگرنه فرقي نمي كنه. كيفيت پرينت كانن هم خوب هست.
1410 رو قيمتش رو بايد بگيريد چون اين چند مدت خيلي قيمتها تغيير كرده بايد حدود 600 باشه.
بين 1410 و 1900 هم بستگي داره چه مقدار كيفيت براتون مهم هست 1900 يه دستگاه حرفه اي هست با 8 كارتريج. كه جوهر براق كننده هم داره و هم قابليت پرينت كاغذ رول رو داره.
دوستان واسه آتلیه چه پرینتری مناسب هست
زیر 2 میلیون باشه
و عکسها رو با کیفیت بالا چاپ کنه
والا اتلیه های امروزی تا کجایی که بنده اطلاع دارم کار چاپ خود را به مراکز چاپ حرفه ای می سپارند.
هم کیفیت بالایی تحویل میگیرند و هم ماندگاری چاپ ها بالاست و هزینه کمتری پرداخت میکنند.
برای اتلیه پیشنهاد میکنم نهایتا به a3 فکر کنید با قیمت زیر 1 میلیون تومان.(مدل ها را دقیق نمیدانم )
بقیه بودجه را هم خرج موارد ضروری تری کنید .
ممنون.
سلام
امروز يه تجربه جديد كسب كردم و گفتم شايد به درد دوستان هم بخوره.
يه R290 با كارتريج حجيم دارم كه خيلي برام كار كرده و مدتي قبل كه مشكل دار شد فرستادمش تعمير كه بعد از حدود 100 برگ دوباره بعضي رنگ ها رو نمي زد.
تصميم گرفتم هد پرينتر رو با محلول شستشوي هد دستگاه چاپ بنر (سالونت) تميز كنم (سالونت حلال قوي رنگه) و با خودم گفتم يا كلاً خراب ميشه و بايد هدش رو عوض كنم يا درست ميشه ديگه!lol
حدود 1 سي سي محلول رو به داخل هد (از بالا) تزريق و بعد از حدود 2-3 دقيقه با مكش معكوس سرنگ اونو تخليه كردم. جالبه كه مقادير زيادي اجرام جامد! به خصوص در رنگ هاي مشكل و آبي خارج شد.
حدود 2-3 ساعت دستگاه رو به حال خودش گذاشتم و بعد تستش كردم. حدود 20 برگ رو قاطي مي زد اما بعدش، نه كه مثل روز اول اما روي كاغذ تحرير بدون خط و لك، چاپ مي كنه.:oops:
نتيجه اينكه از سالونت هم ميشه براي تميز كردن هد استفاده كرد. (البته نمي دونم روي عمر هد تاثير داره يا نه؟!) :?
سلام من می خوام یه پرینتر جوهر افشان رنگی بخرم ممنون میشم راهنماییم کنین
قیمت اپسون cx9300f و tx700w می خوام الان قیمتشون چنده ؟
TX 410 و CX7300 از مارک اپسون چه تفاوت هایی و مزیت هایی نسبت به هم دارن ؟
نظرتون راجب پرینتر اچ پی سری فتو اسمارت چیه ؟ مثلا Photosmart C5383
و چه فرقی یبن جوهر های tri و مجزا ها هست ؟
با سلام
دوست عزیز جناب بیرامی در مورد شارژ کارتریج پرینتر کانن در این لینک دوستانی که با پرینتر های کانن مدل های ip4600و ... مشکل جوهر و ال ای دی دارند شما فرمودید که میشه کارتریج رو از طریق سوراخ کردن شارژ کرد
بنده چند روز پیش کارتریج پرینتر خودم(canon ip4840) رو با استفاده از نمد کارتریج شارژ کردم به این ترتیب که ابتدا شکاف روی کارتریج (مخصوص جریان هوا)رو با نوا چسب بستم بعدبا استفاده از سرنگ جوهر رو تا جایی که نمد قدرت جذب داشت روش ریختم تا کارتریج پر شد بعدش چسب رو برداشتم و کارتریج رو برگردوندم چند قطره از جوهر اضافی خارج شد
بعد از پنج دقیقه کارتریج رو جا زدم و پرینت گرفتم خیلی خوب و عالی جواب داد و جسارتا نسبت به روش شما راحت تر بود میخواستم این تجربه رو در اختیار دوستان قرار بدم
و نظر جنابعالی رو هم در این مورد بپرسم
با تشکر
سلام من يه پرينتر p50 با مخزن گرفتم از طريق اينترنت .
بعد وقتي به دستم رسيد ميخواستم پرينت كنم هر چي پرينت ميزنم صفحه سفيد چاپ ميكنه . چند بار هم هك كلين كردم ولي فايده نداشت بازم صفحه سفيد ميزنه چه كار كنم به نظر شما ؟
بعد از چند بار هد كلين كردم هم ارور خالي بودن رنگ ها رو داد در صورتي كه مخرن هنوز پر رنگه . ؟:x
بعد با دكمه روش يه بار ريست كردم درست شد از دوباره هد كلين كردم و چاپ و باز هم فايده نداشت .
هيچي چاپ نميكرد و بعدش بعد از هك كيلن هاي فراوان ارور خلي بودن كارترج داد و ديگه با دكمه ريست هم درست نشد . :::angry::::::angry::::::angry::::::angry:::
البته به اين اشاره كنم كه لوله هاي كه رنگ ميبرن به كارترج حالت حباب توشون هست فكر كنم بايد رنگ به صورت يك دستش توش باشه ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
امروز يه چند جا تعمير كار بردم گفتن كه هد سوخته :eek:
حالا اگه هدم سوخته از كجا بفهمم كه هد سوخته ممنون ميشم راهنماييي كنيد . با تشكر
سلام
من خودم p50 ندارم اما تجربه کار با پرینتر های اپسون را دارم به نظر من هد به این راحتی ها نمی سوزه وبعید می دانم مال شما هم سوخته باشد معمولا نازل هد ها خراب می شود.
پرینتر شما احتیاج به ریست نرم افزاری دارد می توانید آن را در اینترنت پیدا کنید.
بعد تانک شما بر اثر جابجایی و تکانهای موقع حمل هواکشیده ، باید آن را هواگیری کنید.
پیروز باشید
با عرض سلام خدمت دوستان
موقع پرینت گرفتن با کانن 4840 یه لکه های جوهر سیاه تو یه نقاط مشخصی ایجاد میشه. نمیدونم دلیلش چیه. دوستان لطفا راهنمایی کنند ممنون میشم. در ضمن هد این پرینتر چقدر عمر میکنه و از کجا باید فهمید که هد و باید عوض کرد و خراب شده؟ :::love2:::
با سلام خدمت دوستان من یک پرینتر کنن 6140 دارم که یک مدت 4-5 روزه ازش استفاده نکردم حالا وقتی پرینت میگیرم خط های سفید افقی رو نصویر می افته 2بار دپ کیلین کردم چند بار هم کلین خالی ولی باز اتفاقی نیوفتاد حتی با حلال و الکل هم هد رو شستشو دادم باز هم اثر نکرد وقتی نازل چک میگیرم دو تا از رنگ های ابی لایت یک خط سفید افقی میندازه به نمایندگی بردم اونها هم گفتن تا بحال با این مشکل روبرو نشدیم چون من شهرستانم از دوستان کسی راه حلی سراغ داره ممنون میشم راهنماییم کنه
سلام
قصد خرید پرینتر جوهر افشان با قابلیت چاپ بر روی a3 را تا حدود 400 دارم.
تنها گزینه ای که تو این رنج قیمت موجود است hp officejet 7000 ...
باز اگر گزینه دیگری هم هست .....!!!
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید که پرینتر خوبی است؟ اذیتی مشکلی....
کاتریج هاش راحت شارژ می شن.
به هر حال هر موردی که به نظرتون می رسه.....
دوستان بعد از تعویض کارتریج قدیمی با کارتریج قابل شارژ پر شده در پرینتر اپسون ، بعد از کلین و صبر 40 دقیقه ای ، در چک نازل فق رنگ سیاه رو دارم و چاپ میشه.. علت چیست؟
البته اینو بگم هم کارتریج و هم بنده نو وتازه کار هستیم.. نمیدونم مشکل چیست طبق توصیه های فروشنده عمل کردم ولی رنگی بغییر از مشکی نیست... بازم باید صبر کنم.. البته پرینتر هیچ اروری نمیدهد و کارتریج رو هم پر نشان میدهد. یعنی ممکنه هوا داشته باشه؟؟ چه کنم.؟؟؟؟ کمک کنید
ممنون
سلام دوست عزیز.
متاسفانه همانطور که گفتی گزینه های خیلی کمی در این رابطه وجود داره . خوب من اگر قصد خرید پرینتر عکس A3 داشتم حتماً پرینتری می گرفتم که تانک جوهر بهش بشه وصل کرد . در این صورت با توجه به شنیده ها باید از HP صرف نظر می کردم و تنها گزینه باقی مونده Epson 1410 بود که قیمتش حدود 800 هست . البته به نظرم با توجه به کاربرد یعنی چاپ عکس اون هم سایز A3 و هزینه هایی که خرید کارتریج و ... داره به نظرم باز همون اپسون مقرون به صرفه خواهد بود . به نظرم در مورد کاربرد پرینتر (A3 یا A4) بیشتر فکر کنید. البته به این هم توجه کنید که اگر اپسون یا کنون بخواهید بخرید یا این بودجه A4 می شه خرید. همچنین در مورد هزینه های شارژ یا تعویض کارتریج برای چاپ عکس در سایز A3 هم ، من شخصاً پرینتر تانکخور حتی با قیمت 2 برابر رو مقرون به صرفه تر میدونم .
آموزش و راهنمایی کامل در مورد چاپ روی لیوان رو میتونید از روی لینک زیر کلیک نمائید.
http://forum.photobahman.com
سلام
بنده به تازگی یک پرینتر canon ip3600 خریداری کردم که از ابتدا روی اون کارتریج قابل شارژ با جوهر wox نصب بود. اما بعد از چاپ عکس متوجه شدم که رنگ بعضی از قسمتهای عکس به سبزی و گاهی هم زردی گرایش داره .البته وقتی به تنهایی از رنگهای مختلف پرینت میگیرم مشکلی نداره. مثلاً رنگ آبی و قرمز و زرد و مشکی رو خوب چاپ میکنه .امروز متوجه شدم که رنگها رو در حالت چاپ grayscale هم تقریبا با درجات مختلفی از رنگ یشمی چاپ میکنه (البته رنگ مشکی کامل رو کاملا مشکی چاپ میکنه). حالا به نظرتون اشکال از کجا میتونه باشه؟
ویرایش : متوجه شدم که فقط رنگهای خاکستری رو یشمی چاپ میکنه
من هم همین مشکل رو با اپسون P50 که کارتریج شارژی داشت دیدم . جوهری که استفاده کرده بودن حوهر خوبی نبود . برای برطرف شدن مشکل هم باید هد سرویس بشه و کارتریج و نازلها کامل تمیز بشن . بعد حوهر مناسب داخل کارتریج ریخته بشه .
سرویس هم شد هد ؟ نازلها تمیز شدن ؟ ممکنه نازل گرفته باشه یا اینکه تنظیم نباشه . حتما باید سرویس بشه . مشکل اون پرینتر با تعویض جوهر و سرویس حل شده .
دوستان من px660 دارم بعد از هواگیری تانک هر چی چاپ می کنم هد جابجا می شه ولی رنگ نمی ریزه رو کاغذ و سفید چاپ می کنه
دوستان کمک کنید پرینتر خراب شده ؟
بدبخت شدم که :::angry:::
سفید چاپ می کنه
در ضمن تانک یه بار تموم شد کارتریج ماد ایرانی گذاشتم این کارتریج ها هم که تموم شد تانک رو پر کردم و هواگیری دیگه کار نمی کنه
کمک کمک
SOS
SOS
SOS
سلام دوستان
من یک چاپگر تی 50 اپسون دارم .
این چاپگر واقعا تاکنون برای من عالی بوده و پاسخ تمام نیازهام را به نحو احسن داده است .
امما از آنجایی که عکاسی میکنم تو برنامم هست یک چاپگر فوتو خوب و با کیفیت جهت چاپ عکس تا سایز A3 خریداری کنم .
می خواستم از شما همفکری بخوام که چه چاپگری رو پیشنهاد میکنید و در صورت امکان قیمت آن را نیز بفرمایید .
متشکرم
دوستان میخواستم بدونم ماده حلال جوهر های پرینترهای اپسون را کسی میدونه بر پایه الکل هستند و یا پایه نفتی؟:?
بنده یک C79 قدیمی دارم ولی حدود یکماهه که رنگ cyan اون چاپ نمیکنه (البته دست به آچار هم هستم و کامل بازش کردم تا حالا)منتها دنبال حلالی هستم که بشه سوراخهای هد رو با اون باز کرد.
با تشکر از همفکریتون.:-)
با عرض سلام خدمت دوستان،
یک پرینتر کم کارکرده canon pixma pro 9000 سری اول (مارک 2 نیست) دستم رسیده، به نظرتون ارزش خرید داره و اینگه در صورت سلامت چقدر میرزه؟ همینطور دقیقا فرقش رو از نظر کمی و کیفی با مارک 2 نمی دونم چیه! از دوستان اگه کسی اطلاعاتی در اینمورد داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
با سلام خدمت دوستان محترم
من یک پرینتر HP Potosmart D5063 دارم میخواستم بدونم .کارتریج قابل شارژ و یا مخزن جوهر برای این مدل هم هست.
با تشکر
سلام به همگی
پرینتر رنگی اسکنر کپی mp 490 canon-دست دوم چند می ارزه .؟ به گفته فروشنده جوهر افشان بدلیل استفاده کم جوهرش خشک شده ونیاز به شارژ داره.اصلا ارزش خرید داره یا نه؟ دوستان لطف کنید رهنمایی کنید چون بنده هیچ آشنایی با پرینتر و نحوه ی کار و سرویس آن ندارم
ریسک بالایی دارد،من بودم نمی خریدم
با سلام خدمت همه دوستان
بنده به تازگی یک پرینتر EPSON P50 خریداری کردم. داخل سایت های مختلف را گشتم و از جمله همین انجمن را و جواب خیلی از سوالاتم را گرفتم ولی چند سوال بی پاسخ برام مونده که با اجازتون مطرح می کنم.
1) بنده روی CD قابل چاپ داپلیکو چاپ زدم (البته فقط نوشته به صورت سیاه و سفید) ولی بعد از یک روز تمام هنوز خشک نشده اگر انگشت محکم روش بکشم جوهر کشیده میشه البته روی کاغذ عکس چاپ زدم و این مشکل را نداشتم و به سرعت خشک شد.
2) از نظر شما اساتید تانک بهتره یا کارتریج قابل شارژ ؟ ( از نظر کیفیت چاپ، کارایی خوب و عدم آسیب رسانی به هد )
3) کارتریج های قابل شارژ هم مانند تانک نیاز به هوا گیری داره ؟
4) به نظر شما بهترین جوهری که می تونم تهیه کنم چه مارکی هست و حدودا چه قیمت ؟
ممنون میشم اگر تجربیاتتون را در اختیارم بگذارید.
سلام
در محل کارم پرینتری هست که به بهانه نایاب بودن کارتریج یک گوشه افتاده و خاک میخورد. مدل HP Deskjet 5440. کسی میداند مدل کارتریج مخصوص این پرینتر چیست و آیا واقعا نایاب است؟ اگر کسی جایی را برای فروش سراغ دارد ممنون میشوم اگر بنده را مطلع کند.
سپاس فراوان
با سلام .........
مال من هم همین مشکل رو داشت ............ با تماس به سرویسکارش مشکل رو متوجه شدم............. روی تانکهای درپوش داره که درپوش کوچکه اون رو بسته بودم ......... بعد از اینکه همی درپوشها رو باز کردم و یک هد کلین کردم ............ مشکلم حل شد..............و این شد یک تجربه ........امیدوارم مشکل شما هم همین باشه ......
با سلام ........ در خصوص سوال شماره یک شما ........ بک نگاهی به تنظیمات چاپگر بیاندازید باید به شکل تصویر زیر باشه ............ جهت چاپ روی سی دی های لیبل دار .
فایل پیوست 38472
اینجا که کسی جواب ما رو نداد، در ادامه داستان بنده پرینتر رو خریدم، شخصی که اونو داشت کارتریج هاشو با جوهر لیتری شارژ می کرد که تستش کردم کار میکرد و مشکلی نداشت، من یه ست کارتریج اصلی براش تهیه کردم، بعد از نصب کارتریج ها چراغ resum دستگاه 5بار چشمک میزد که تو دفترچش نوشته هد آسیب دیده، با تماس با یکی دوتا از مراکز سرویس همشون گفتن هد باید تعویض بشه و 760 تومن قیمتشه، کسی اطلاع داره تعویض تنها راه چارست یا میشه کاریش کرد؟ باز ممنونم از جوابی که ندادین و جوابی که شاید بدین :)))
با سلام خدمت دوستان
من یه پرینتر R290 دارم که ارور کاتریج میده (هر 6 تاش) کارتیجاشو عوض کردم اما درست نشد فکر میکنید باید چی کار کنم؟
قصد خرید این پرینتر را برای عکس های 3*4 دارم .
Canon Pixma IP-4940
ایا کسی با این پرینتر کار کرده است.میشود به اون مخزن اضافه کرد 395تومن مناسب هست برای خریدش؟
سلام
من یک پرینتر hp psc 1513 دارم که حدود 4 ساله باش کار نکردم. الان با اینکه کارتریج رو شارژ کردم پرینت نمی گیره. هیچ خطایی نمی ده، برگه رو می بره داخل ولی سفید بر میگردونه.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام من 1پرینتر epson RX690 دارم اما متاسفانه شلنگ تخلیه جوهرش رو پیدا نمیکنم. از دوستان کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟؟
ممنون