سلام
جناب بهمن آبادی در مرکز خرید تیراژه طبقه همکف چاپ روی لباس و بشقاب بود اما پتو و روانداز کودک رو دیگه نمی دونم انجام می دادند یا نه .فکر کنم سری بزنید بد نیست اما قیمت !!!!!
یا حق
سلام
جناب بهمن آبادی در مرکز خرید تیراژه طبقه همکف چاپ روی لباس و بشقاب بود اما پتو و روانداز کودک رو دیگه نمی دونم انجام می دادند یا نه .فکر کنم سری بزنید بد نیست اما قیمت !!!!!
یا حق
اسدالله مداح
سلام من رضا هستم ازگرگان . یک کارگاه چاپ روی پارچه دارم البته روی لباسهای ورزشی .این کاغذها دومدل هستند . یکی مخصوص پرینتر لیزری و دسته دوم مخصوص پرینتر جوهرافشان . هرکدوم که دومدل دارند . کاغذ چاپ روی پارچه های تیره و روشن . یه آدرس بهت میدم مراجعه کن حتما کاغذمورد نظرت رو پیدا میکنی و خوشحال می شم نتیجه رو به من اطلاع بدی .
فردوسی جنوبی نبش ک باربد . پاساژصداو سیما . ط 2 . پ 65 شیمی سپهر برادران زکی زاده .
سلام
ای کاغذها قبلا زیاد بودن . با پرینتر جوهر افشان روشون پرینت می گرفتی و بعد با اتو روی پارچه متقلشون می کردی . ولی تازگیها خیلی نایاب شدن . من خودم هم واسه چند تا کار تبلیغاتی بهشون احتیاج داشتم . هر چی کاغذ کامپیوتری فروش توی خیابون ایرانشهر رو گشتم پیدا نکردم . حالا باید یه سری به این آدرس که توی فردوسی دوستمون رضا داده برم .
سلام.
ظهیر الاسلام رو چند ماه پیش من رفتم یه مغازه باریک سمت چپ خیابون بود که یه سری فنجون چاپ شده و از این چیزا چیده بود، و از این کاغذا داشت.
کاغذ رو فکر کنم دونه ای 2 تومن یا 4 تومن بهم فروخت که بعدا فهمیدم خیلی گرون داده و کاغذش هم زیاد خوب نبود.در کل اگه میخواید رو لباس چاپ کنید و بپوشید لباس رو در صورتی که طرحتون کوچیک باشه جالب در میاد در غیر اینصورت به نظر من خوب از آب در نمیاد.من با دو مدل کاغذ امتحان کردم.