صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13
Like Tree69تشکر

موضوع: مشاركت در خرید دستگاه كالیبره كردن مانیتور

  1. #11
    كاربر آشنا ACTIVE آواتار ها
    تاریخ عضویت
    November 2007
    محل سکونت
    Urmia - Iran
    نوشته ها
    35
    تشکر شده
    52
    تشکر کرده
    36

    پیش فرض پاسخ: مشاركت در خرید دستگاه كالیبره كردن مانیتور

    نقل قول نوشته اصلی توسط sibsabz نمایش پست ها
    خوب بهترین دستگاهها eyeone است که قیمتش سر به فلک می گذارد.
    نمونه ای هم که شما انتخاب کرده اید نمونه خوبی است دستگاه اسپایدر را هم اگر اشتباه نکنم تا سال پیش نماینده پنتون در ایران میفروخت ولی با قیمت بالا اگر اشتباه نکنم حدود 400
    ولی به نظر من همین که شما انتخاب کرده اید هم خیلی خوب است.
    نکته مهم دیگر هم طریقه استفاده است که هنگام خرید ( چه تکی چه شریکی ) حتما ازشان پرسید و خوب یاد بگیرید.

    یک نکته ای هم که خودم هنگام استفاده از یک eyeone قرضی خیلی برایم جای سوال بود این بود که هنگامی که داریم مانیتور یا پرینتر را کالیبره میکنیم پروفایل قبلی ( در حال استفاده ) باید چه پروفایلی باشد ؟ آیا پروفایل دیفالت یا ؟؟
    با سلام، خسته نباشید آقای برهانی
    شماره و آدرس نمایندگی پنتون رو دارید به من هم بدید؟ هرچند دیروز از ارومیه تماس گرفتم شما رو خواستم. همکارتون گفتند که تشریف ندارید و شماره من رو هم گرفتند که شما تماس بگیرید.
    به هر حال اگه در خرید این دستگاه یعنی (Spyder Pro 2) چه در ایران و چه در خارج ممنونتون می شم.

  2. #12
    Moderator nmroshan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    February 2004
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    5,263
    تشکر شده
    38312
    تشکر کرده
    11580

    پیش فرض پاسخ: مشاركت در خرید دستگاه كالیبره كردن مانیتور

    که هنگامی که داریم مانیتور یا پرینتر را کالیبره میکنیم پروفایل قبلی ( در حال استفاده ) باید چه پروفایلی باشد ؟ آیا پروفایل دیفالت یا ؟؟
    اولا پروفایل کردن با کالیبره کردن متفاوت است. کالیبره کردن یعنی تنظیم کردن یک وسیله در یک حالت استاندارد تا بتواند بهترین کارایی را داشته باشد. مثلا تنظیم کردن دمای رنگ و گاما مانیتور و یا در پرینتر Nozzel Check و تنظیم هد ( که توسط نرم افزار پرینتر صورت میگیرد)

    اما پروفایل کردن یا تولید پروفایل: پس از کالیبره کردن، باید قابلیت‌های دستگاه کالیبره شده، بررسی شود و این بررسی به صورت یک فایل پروفایل ICC ذخیره شود. سیستم با داشتن این پروفایل می‌تواند نمایش، تولید و تبدیل رنگها را با دقت و به درستی انجام دهد. در مورد مانیتور ابتدا کالیبراسیون انجام می شود( تنظیم دمای رنگ و ...) و سپس نرم افزار رنگهای خاص را نمایش میدهد تا سنسور رنگها را شناسایی و با استاندارد خود مقایسه نماید. نتیجه این بررسی به صورت فایل پروفایل در سیستم ذخیره میشود. این دو مرحله عملا با یکدیگر انجام میشود و به همین دلیل است که این دو اصطلاح را گاه به جای یکدیگر به کار میبریم.
    بنابراین پروفایل قبلی در این پروسه عملا حذف می‌شود زیرا دیگر به آن پیش تنظیم ها کاری نداریم. اما اگر به جز پروفایل Default ویندوز sٔRGB مورد دیگری در ویندوز ست شده باشد، بهتر است آنرا حذف ویا روی default بگذاریم.

    مساله مهم دیگر فهم این مطلب است که اساسا در یک سیستم Color Managed آنچه که باعث ثبوت رنگها از دوربین تا مانیتور و پرینتر میشود، تبدیل صحیح از یک سیستم به سیستم دیگر است. یعنی شما با رعایت قوانین، کالیبره کردن و پروفایل کردن دستگاهها، کل سیستم را مجبور میکنید تا هنگام عبور از مانیتور به پرینتر، علیرغم تفاوت فراوان ذاتی‌شان، رنگها آنقدر ثابت بمانند که حداقل چشم ما تفاوتی احساس نکند. و این میسر نیست مگر با Rendering intent که نحوه تبدیل را کنترل می‌کند. انواع الگوریتمهای تبدیل در فتوشاپ و لایت روم در اختیار کاربر است که بسته به نوع خروجی میتوان نوع مناسب را انتخاب کرد. همانگونه که در کارگاه هم گفته شد، به طور خلاصه، تبدیل Relative colorimetric کاربرد بیشتری دارد بخصوص اگر دقت رنگ اهمیت و اولویت بیشتری داشته باشد. در واقع این الگوریتمها هستند که تصمیم میگیرند که وقتی gamut دو دستگاه( مانیتور و پرینتر) تفاوت دارند، چگونه رنگها را تبدیل کند تا کمترین اختلال ایجاد گردد.
    Amir Mohebi، Simaei، infinity و 10 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

  3. #13
    كاربر آشنا
    تاریخ عضویت
    March 2010
    نوشته ها
    56
    تشکر شده
    45
    تشکر کرده
    80

    پیش فرض

    خرید یک پرینتر ارزان قیمت Dye-sublimation. دوستانی که با تکنولوژی Dye-sublimation آشنایی دارند می‌دانند که:
    الف) باتوجه به این‌که پرینتر هیچ مواد مصرفی به‌غیر از کاغذ و فیلم چسبیده به کاغذ ندارد و این‌دو را هم تولید کننده به‌صورت استاندارد تولید می‌کند، امکان خراب بودن یا کم و زیاد بودن رنگ‌ها وجود ندارد.
    ب) باتوجه به این‌که هد پرینتر کار بسیار ساده‌ای انجام می‌دهد و قطعات مکانیکی پرینتر بسیار کم هستند امکان خارج شدن آن‌ها از کالیبراسیون بسیار کم است.
    سلام
    ضمن تشکر از kakooch عزیز بابت پستشون اما:
    توی پست 30 این تایپیک
    یکی از دوستان که از این پرینتر ها خریده گفته که رنگها رو گرمتر نشون میده
    خب بالاخره پس از تحقیقات فراوان یه canon cp780 خریداری شد ،دلیل اینکه از sony یا مارکهای دیگه نخریدم این بود که سونی و... تو بازار تقریبا نایاب بود(اونم تو تهران)حتی بعضی از نمایندگیهای سونی تو جمهوری میگفتن که تولیدش متوقف شده .
    حالا بگذریم،از اونجایی که این پرینترها رنگها رو به صورت گرمتر از اون چیزی که شما میبینید چاپ میکنن ،من هر کاری میکنم اون ته رنگ زرد(و عمدتا رنگهای طیف گرم) پررنگتر از اون چیزی که مثلا تو فتوشاپ میبینم چاپ میشن -کسی راه حلی بلده؟
    میخواستم بدونم این خودش باعث نمیشه که تنظیم مانیتور از روی خروجی این مانیتور ها مشکل ایجاد کنه؟
    ببخشید تایپیک رو بالا آوردم ولی لازم بود
    امین ملکی
    گالری
    فتوبلاگ

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •