آقا من بعد از كلي ترديد، بالاخره كارد رو زدم به شكم و همين پنجشنبه رفتم يه s90 ابتياع نمودم.
410 گرفتم. خداييش وقتي پك كوچولوي S90 رو برام آورد، با وجود تمام آشنايي كه با قابليت هاي اين دوربين داشتم، باز هم برام سخت بود 8 تا تراول بي زبون رو از جيبم در بيارم بدم دست فروشنده:biggrin:
فعلا كه فقط عشق و صفاست. نقطه ضعف خاصي هنوز به نظرم نيومده. نقطه قوتش كه خيلي هيجان انگيزه به نظرم كنترل هاي دم دستشه كه در اين زمينه در حد يك slr خوش دسته. يك حلقه دور لنز و يك حلقه دور كليد 4 جهته كه خيلي نرم حركت مي كنه به دلخواه كاربر قابل تعريف هستند. فرض كنيد مثلا با يكيش دياف رو تنظيم مي كنيد و با يكيش سرعت شاتر ، و در همين حال نتيجه اكسپوز رو هم رو ال سي دي مشاهده مي كنيد. به اين كنترل ها اضافه كنيد كنترل وايت بالانس، اكسپوز، فوكوس دستي، زوم و حساسيت كه با كليد فانكشن، براي اين حلقه ها قابل تعين هستند. همين الان كه دارم تعريف مي كنم دارم ذوق مرگ مي شم فكرشو بكنيد اين همه كنترل هاي حرفه اي و كيفيت بالا تو جيب جا بشه
آهان فقط يه ضد حال، عكس هاي raw كه باهاش گرفتم مستقيم تو فتوشاپ باز نمي شه. خواستم سي دي نرم افزارشو نصب كنم، ديدم تو پكش نيست و فقط سي دي راهنما همراشه، فردا بايد برم جويا بشم از فروشنده.
راستي دفترچه و سي دي راهنماي فارسي هم همراشه و از همه باحال تر اين كه منوي كاملا فارسي داره :biggrin:
به نظر من بشتابيد كه غفلت موجب پشيمانيست.
سلام
جناب soheyl_24 مبارک باشه انتخاب خوبی کردی
من که از خریدم راضیم
حدود 6 ماه پیش خریدم
بهرحال بسیار ظریفه
یک توصیه کوچیک: "فلاشش خیلی حساسه اولاَ دستت روش نباشه موقع درآمدن و ثانیاَ اگر در آمد به هیچ وجهی با فشار انگشت پایینش نده"
خیرشو ببینی
Canon SX20 Is, و پلاریزه تقلبی UV / Tripod FT-330G/ VANGUARD/
صرفا جهت اطلاع من تو بررسی هایی که بین دوربین های کامپکت انجام دادم ، دوربین بزرگترین سایز حسگر را داره ، مهمترین فاکتور تو تعیین قیمت و کیفیت عکس یک دوربین سایز حسگر است که یک نقطه قوت بسیار مهم است دوربینی تو این سایز و یک حسگر به این بزرگی به نظر من تو سایز کامپکتها کانن حرف اول و اخر را می زنه
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
سلام
نميدونم اينو ديديد؟ جالبه:
دستگيره Richard Franiec به قيمت 35 دلارکد:http://www.dpreview.com/reviews/canons90/page2.asp
سایز حسگرش دقیقا با G11 یکیه
دوست من همانگونه که گفتم تو این سایز بزرگترین حسگر را داره بله ابعاد حسگر S90 با G11 برابره ولی آیا ابعاد خود دوربین G11 با این دوربین یکی است !
باز هم می گم یک دوربین تو این ابعاد با یک چنین حسگری و همچنین لنزی که دیافراگم کاملا باز 2 را ساپرت می کنه جدا شاهکار است کیفیت عکسهاش تو ISO های بالا واقعا خوبه
بله قطعا به کم نویزی یک دوربین SLR نیست ولی اگر کسی یک دوربین کامپکت کوچیک می خواد تهیه کنه این دوربین یک شاهکار از کانن است
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!