-
پاسخ: Canon Powershot SX20 IS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
:confused:
شما مطمئنید که دوربین تنظیم است چون حداقل فکر نکنم فیلمبرداری HD این دوربین از VGA چند سال پیش 540a کمتر باشد و حتما از آن بهتر است !!!!:think:;
فکر می کنم معمولا هر چه مدل ها جدیدتر می شوند کیفیت و کارایی آنها افزایش می یابد (اونم با 4 سال فاصله) البته این قضیه در بعضی کشورها به صورت بر عکس صدق می کند!!!!!
مثلا به عنوان یک دوربین خانگی یا با کارکرد آماتور مود pets & kid رو حذف کردند !!!
یا در عکاسی با فلاش صورت افراد رو خیلی تیره تر از واقعیت نشون میده
اگه فیلم های اون رو توی محیط کم نور بگیرید خیلی تعریفی نیست و حتما باید تو محیط باز با نور افتاب باشه
یا مثلا یک قابلیت باحال که توش گذاشته وقتی داره فیلم میگیری می تونی در همون لحظه یک عکس هم بگیری ولی این کار باعث ایجاد وقفه در فیلم گرفتن میشه و یک پرش تو اون ایجاد میکنه !!!
به نظر من همون دوربین s2 is هست که یک خورده زومش رو بردند بالا !! و قیافش رو عوض کردند !!
من که توقع داشتم خیلی تغیرات رو ببینم ولی دیدم با پولی که دادم یک دوربین قدیمی با کمی تغییرات دستم اومده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirkhan
مثلا به عنوان یک دوربین خانگی یا با کارکرد آماتور مود pets & kid رو حذف کردند !!!
یا در عکاسی با فلاش صورت افراد رو خیلی تیره تر از واقعیت نشون میده
اگه فیلم های اون رو توی محیط کم نور بگیرید خیلی تعریفی نیست و حتما باید تو محیط باز با نور افتاب باشه
یا مثلا یک قابلیت باحال که توش گذاشته وقتی داره فیلم میگیری می تونی در همون لحظه یک عکس هم بگیری ولی این کار باعث ایجاد وقفه در فیلم گرفتن میشه و یک پرش تو اون ایجاد میکنه !!!
به نظر من همون دوربین s2 is هست که یک خورده زومش رو بردند بالا !! و قیافش رو عوض کردند !!
من که توقع داشتم خیلی تغیرات رو ببینم ولی دیدم با پولی که دادم یک دوربین قدیمی با کمی تغییرات دستم اومده !
حالا بهتر شد!
پست اولتون منو متهیر کرد چون به صورت کلی از این دوربین بد گفته بودید چون من این دوربین رو با هزار امید و آرزو خریدم! :biggrin:
نمی دونم این مود pets & kid دقیقا چه تغییراتی در تنظیمات دوربین ایجاد می کند ولی فکر می کنم به خاطر تحرک زیادی که این سوژه ها دارند بتوان با مود اسپرت آن را برابر دانست و فقط دوربین سرعت شاتر و ایزو بالا می بره تا تصویر تار نشود و به طور پیوسته بر روی سوژه فوکوس می کند و آن را دنبال می کند. در این مورد مود Servo این دوربین می تونه خیلی مفید واقع بشه.
اینکه در عکاسی با فلاش صورت افراد را تیره می کند من هم به آن برخورده ام که ظاهرا طبق گفته دوستان نباید فاصله بیش از 2-3 متر باشد که با کم کردن فاصله از سوژه وضع بهبود بخشیده می شود و وایت بلانس دستی هم خیلی کارگشا است. این مورد را تا به حال چند نفر دیگر هم بیان کرده اند که خیلی رضایت بخش نبوده است.
این عکاسی در حین فیلمبرداری هم یکی از شگرد های تبلیغاتی است چون حداقل اگر هم تصویر گیر نکند صدای کلید شاتر صد در صد ضبط خواهد شد و بیشتر به درد مواقع ضروری می خورد!! :::happy::: توی دفترچه این دوربین نوشته در حین فیلمبرداری به هیچ کلیدی دست نزنید چون صدای آن ضبط خواهد شد برای من سوال شده پس چطوری عکس بگیریم بدون اینکه به شاتر دست بزنیم !! lol
در حین نگاه کردن عکس ها اگر کلید شاتر را فشار دهید نیز عکس می گیرد شاید این مورد کاراتر باشه تا عکاسی حین فیلمبرداری !
در ضمن توقع یک دوربین فیلمبرداری کامل را از آن نداشته باشید هر چند توقع یک دوربین عکاسی کامل را نیز نمی توان از آن داشت همان طور که از هیچ ابزار دیجیتالی دیگری نمی توان این توقع رو داشت چون اگر کامل بود که شما هیچ وقت سراغ دوربین فیلمبرداری و یا SLR و یا .... نمی رفتید پس به فکر تولید کنند گان هم باشید که قشر کم در آمد جامعه هستند و همیشه باید به نحوی ما را اغوا کنند :biggrin:
این سری از دوربین های Canon تغییر آنچنانی نکرده است و فقط چیز های دهان پر کنی مثل HD و زوم 20x برای جلب توجه کاربران اضافه شده است و در ساختار دوربین و یا سنسور آن تغییر قابل توجهی مشاهد نمی شود.
موفق باشید
-
سلام دوستان
مخواستم بدونم بین sx1 و sx20 از نظر کیفیت عکاسی و فیلم برداری تفاوتی هست؟ خصوصا در نور کم؟
کدام کم نویز تر است؟
ممنون
-
سلام
من اولین دوربینی هست که میخوام بخرم
تا امروز میخواستم sx20 رو بخرم ولی خوندن این تاپیک منو ب شک انداخت
میخواستم از دوستان بپرسم از خریدش پشیمون نمیشم؟واس 1 عکاسی اماتور وبیشتر منظره و خونوادگئ میخوام
و اینکه تو رنج 500 ت از برند کانن چی رو پیشنهاد میکنید؟من خودم بین ixus200is sx200is sx20is موندم و میخواستم بدونم sx20 انقدر نصیبت به sx200 and ixus200 برتری داره که 100ت اختلاف قیمتش بیارزه؟
ممنون
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.madani
سلام
من اولین دوربینی هست که میخوام بخرم
تا امروز میخواستم sx20 رو بخرم ولی خوندن این تاپیک منو ب شک انداخت
میخواستم از دوستان بپرسم از خریدش پشیمون نمیشم؟واس 1 عکاسی اماتور وبیشتر منظره و خونوادگئ میخوام
و اینکه تو رنج 500 ت از برند کانن چی رو پیشنهاد میکنید؟من خودم بین ixus200is sx200is sx20is موندم و میخواستم بدونم sx20 انقدر نصیبت به sx200 and ixus200 برتری داره که 100ت اختلاف قیمتش بیارزه؟
ممنون
شما دو تا چیز رو برای این دوربین باید در نظر داشته باشید
یکی اینکه بدنه داره یابهرته بگم slr like هست {البته از نظر من}
دوم اینکه انتخاب های حرفه ای تری داره یعنی اینکه میشه یک مقدار حرفه ای تر کار کنی
-
سلام دوستان.
دوربین Sx20 قابلیت نصب فیلتر UV داره؟
ببخشید اگه سوال مبتدیانه پرسیدم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ladbon1988
سلام دوستان.
دوربین Sx20 قابلیت نصب فیلتر UV داره؟
ببخشید اگه سوال مبتدیانه پرسیدم!
به پست شماره 60 همین تاپیک نگاهی بیندازید
-
سلام
یه سوال دیگه داشتم.
امکان داره برای این دوربین، آپدیتی بیاد که قابلیت عکسبرداری با فرمت RAW رو ایجاد کنه؟
چون من بین Sx20 و g11 تردید دارم.
پیشاپیش از پاسختون ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ladbon1988
سلام
یه سوال دیگه داشتم.
امکان داره برای این دوربین، آپدیتی بیاد که قابلیت عکسبرداری با فرمت RAW رو ایجاد کنه؟
چون من بین Sx20 و g11 تردید دارم.
پیشاپیش از پاسختون ممنون
سلام،معمولا آپديتها اين تغييرات اساسي رو ندارند ولي در دوربينهاي قديمي تر اين كار رو با هك كردن انجام داده بودن:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...t=6872&page=12
-
سلام عليكم
دوستان گرامي مي دونم كه سوالم نا ملموسه ولي:
نويز تصوير اس ايكس 20 مثله كامپكت هاي ديگه ي كانن ؟؟؟ مثله آ 1100 يا ....
يا مثله اي او اس 350 دي يا 450 دي ؟؟؟
آخه من يه 350 دي دارم ولي نويزش منو اذيت مي كنه؟؟
حالا مي خواهم مهاجرت كنم به Like-Dslr ها . ولي مي ترسم اس ايكس بيست هم مثله اونا باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
سلام عليكم
دوستان گرامي مي دونم كه سوالم نا ملموسه ولي:
نويز تصوير اس ايكس 20 مثله كامپكت هاي ديگه ي كانن ؟؟؟ مثله آ 1100 يا ....
يا مثله اي او اس 350 دي يا 450 دي ؟؟؟
آخه من يه 350 دي دارم ولي نويزش منو اذيت مي كنه؟؟
حالا مي خواهم مهاجرت كنم به Like-Dslr ها . ولي مي ترسم اس ايكس بيست هم مثله اونا باشه.
در حال حاضر در سری کامپکتها به نظر می رسه که G11,G10 کم نویزتر باشن چون سنسور بزرگتری رو نسبت به سری SXدارن اگه سری به گالری بزنی میتونی تصاویر رو مقایسه کنی
-
من امروز رفتم x20 رو گرفتم ولی با تعجب دیدم قیمتش شده 460000
البته فقط همین گیرم اومد منم مجبور شدم و اونو خریدم
البته از شیراز ..... نمیدونم قیمتش خوبه یا نه؟
-
ولی از یه چیزیش خوشم اومده.......... اونم ماکرو صفرشه ........... اولین عکس دوربینم رو از یه مورچه گرفتم ... خیلی جالب بود
ولی حیف که پاکش کردم نمی تونم براتون بذارم ...... سعی میکنم یه عکس از مد ماکرو صفر بگیرم بذارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
من امروز رفتم x20 رو گرفتم ولی با تعجب دیدم قیمتش شده 460000
البته فقط همین گیرم اومد منم مجبور شدم و اونو خریدم
البته از شیراز ..... نمیدونم قیمتش خوبه یا نه؟
ظاهرا این دوربین با افزایش قیمت مواجه شده است چون با گارانتی آفومار 470 بود ولی الان شده 495 تومن
توی یک سایت دیگه هم 470 دیدم.
منتظر عکس های زیبای شما خواهیم بود تا با راهنمایی همدیگر از این دوربین به بهترین نحو استفاده کنیم و زیباترین لحظات رو ثبت کنیم.
-
از یه منبع موثق مطلع شدم که یه کانتینر محموله دوربین کانن به تهران توی گمرگ دچار مشکل شده
پس میشه حدس زد که این بالا کشیدن قیمت ها واسه کم شدن دوربین و نرسیدن این محموله به تهرانه
-
خوب اینم چند تا عکس که امروز گرفتم با فوکوس صفر ..... البته چون حجمش زیاده اونا رو ریسایز کردم تا حجمش بیاد پایین
اولین عکس .... عکس برگ درخت کنار از فاصله تقریبا صفر
http://www.upic.ir/images/26959617934317991591.jpg
دومی هم یه برگ خشک کنار که روی زمین افتاده
http://www.upic.ir/images/71258735576377938752.jpg
سومی هم یه کبوتر خوشگل ...... با زوم 20X و فوکوس دستی روی سر
http://www.upic.ir/images/93363859608569149776.jpg
اینم عکس یه مورچه که قدش 4 میل است .... البته فوکوس بیشتر سمت چپ مورچه افتاده .... زوم کنید تا اونو بهتر ببینید
http://www.upic.ir/images/01615192364731093618.jpg
اینم همون مورچه هست .... ولی خدا ببخشه چون کشتمش ... آخه خیلی تکون می خورد ..... اینم زوم کنید تا جای چوب کبریت رو روی کمرش رو ببینید .... البته چون ریسایز کردم کیفیتش 30% پایین اومده
http://www.upic.ir/images/22096870933213223710.jpg
اینم گل خوشگل توی خونمون که ما جنوبیها بهار زودرس داریم
http://www.upic.ir/images/61881528664948541735.jpg
اینم یه چشم که حتی رگ های اونم پیداست
http://www.upic.ir/images/29558770941116054448.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
سلام
عکسهای خوبی بودن اما فکر کنم بشه عکسهای قشنگتر با رنگهای گرمتری با این دوربین گرفت. دوربین شما قابلیت های بالاتری داره.
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
خیلی ممنون
من از این عکس چشم واقعا لذت بردم.
همیشه بعد از عکاسی امکان ویرایش عکس وجود داره که می تونه به بهتر شدن عکس خیلی کمک کند و استفاده کردن از آن می تواند لذت بخش باشد هر چند در این دوربین RAW وجود ندارد ولی باز هم امکانات زیادی وجود دارد.
در این دوربین بهتر است بعضی اوقات از حالت Vivid رنگ ها استفاده کنید تا رنگ ها زنده تر شوند و جذابیت بیشتری پیدا کنند.
در ضمن یکی از زیباترین عکس های ماکرو صفر می تونه قطرات آب روی گلبرگ گل ها باشه که واقعا زیباست.
-
[QUOTE=M. Ali Farajian;152152]خیلی ممنون
من از این عکس چشم واقعا لذت بردم.
همیشه بعد از عکاسی امکان ویرایش عکس وجود داره که می تونه به بهتر شدن عکس خیلی کمک کند و استفاده کردن از آن می تواند لذت بخش باشد هر چند در این دوربین RAW وجود ندارد ولی باز هم امکانات زیادی وجود دارد.
ممنون از تعریفت
می تونی همین عکس رو برام ادیت کنی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
ممنون از تعریفت
می تونی همین عکس رو برام ادیت کنی؟
ظاهرا لینک عکس ها به مشکل خورده چون من دوباره نتونستم دانلود کنم
اگر از این عکس هم تعریف کردم به خاطر این بود که به نظرم بین بقیه از وضوح و رنگ مناسبی برخودار بود و من چشم رو به مورچه ترجیح میدم!!! همیشه الزاما نیاز به ادیت نیست چون بعضی از مواقع ممکن است زیاده روی شود. ولی به طور کلی به نظر من رنگ ها می تونست گرمتر باشه و کنتراست نیز در بعضی عکس ها جای افزایش داشت.
من در حد یک مبتدی عکس ها رو ادیت می کنم و تازگی به معرفی یکی از اعضای همین فروم برای رفع CA عکس ها با نرم افزار Adobe Photoshop Lightroom آشنا شدم و متوجه شدم چقدر کارهای جالبی می توان انجام داد تا عکس ها بهتر شود مثل تغییرات در شارپنس، کنتراست، وایت بالانس و ...
همچنین رفع مشکلاتی که توسط لنز ایجاد می شود و ...
این نرم افزار امکانات زیادی دارد و من پیشنهاد می کنم حتما ازش استفاده کنید.
گاهی اوقات این موضوع ادیت کاملا سلیقه ای است مثلا وقتی که بخواهید آسمان آبی تر باشه می توان کمی درصد رنگ آبی عکس را افزایش داد و یا برای تشدید اثر غروب در آسمان رنگ ها را گرمتر کرد.
به طور کلی تغییراتی که من در عکس ها ایجاد می کنم بیشتر شامل کنتراست و وایت بالانس است و گاهی هم بهبود حاشیه های بنفش یا قرمز در نقاط پر نور (CA) عکس ها که در این دوربین به طور عادی در عکس ها دیده می شود. خود دوربین نیز امکانات خوبی رو ارائه می ده و من سعی می کنم بیشتر با خود دوربین به نتیجه مطلوب برسم ولی خوب هنوز اول راهم .
این دو عکس رو نگاه کنید عکس دوم پس از ادیت است:
http://www.cubeupload.com/files/9fa000881114.jpg
عکس اول شاید واقعیت لحظه عکاسی رو ثبت کرده باشه ولی برای من راضی کننده نبود و دوست داشتم آسمان آبی یک روز بدون آلودگی رو داشته باشم :
http://www.cubeupload.com/files/c69e008811144.jpg
-
خوشبختانه فایل دانلود شد
بعد ادیت:
http://www.cubeupload.com/files/7260012800.jpg
من سعی خودم رو کردم ولی عکسی مثل عکس اون کبوتره می تونه با افزایش کنتراست و اشباع رنگی نتایج بهتری رو به دنبال داشته باشه. از من مبتدی بپذیرید :::blushing:::
به علت حجم بالای عکس (نه خیلی بالا:::happy:::) و به درخواست دوستان حجمش رو کم کردم;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
خوشبختانه فایل دانلود شد
با سلام.
با این حجم، ایکاش آپلود نمیشد!:biggrin:
موفق باشید!
-
من سعی میکنم از این به بعد عکسهایی رو در شرایط مختلف بگیرم (البته بدون ادیت)
برای کسانی که می خوان قبل از خرید بیشتر با این دوربین آشنا بشن
اینطوری میشه بیشتر با قابلیت های دوربین هم آشنا شد
دوستان هم لطف کنن همین کار رو بکنن تا با راهنمایی هم دیگه بتونیم بیشتر از تنظیمات دستی استفاده بکنیم
این یه عکس از طبیعت:
http://iraks.ir/images/sancxhr5md252gxfc50u.jpg
اینم نمونه در شب:
http://iraks.ir/images/k8avt14efwux2wji20j.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
خیلی ممنون
لطفا کنید بنویسید در چه مودی از دوربین این عکس ها رو گرفتید تا محدودیت ها مشخص شود و مقادیری رو که دوربین خودش به صورت اتومات انتخاب کرده مشخص شود. مثلا Auto, P,Tv,Av,...
چون صحبت از تنظیمات دستی کردید در مورد این عکس ها نکاتی رو که به نظرم رسید می گم:
در عکسی که در شب گرفتید سرعت شاتر 13 ثانیه و دیاف 5 و ایزو 80 بود من نمی دونم با چه مودی این عکس رو گرفتید ولی فکر می کنم Tv باشه و سرعت شاتر و ایزو رو شما و دیاف رو دوربین انتخاب کرده است. اگر در حالت M یا Av عکس برداری می کردید و دیاف رو روی 2.8 می گذاشتید می تونستید شاتر رو به کمتر از 13 کاهش بدید و همین عکس رو با همین سطح نوری بگیرید.
در این دوربین ها به علت سنسور کوچک بهتر است ایزو روی همان 80 باشد تا نویز در حداقل ممکن باشد ولی خوب گاهی اجتناب ناپذیر است من حداکثر تا 200 ایزو رو افزایش میدم.:::angry:::
در عکس دوم ایزو روی 200 است و شرایط نوری هم خوب است و با کاهش سرعت شاتر می تونستید همین عکس رو بگیرید و ایزو رو هم روی 80 بذارید تا نویز عکس کمتر شود.
تمام اینها که گفتم دلیلی بر بد بودن عکس های شما نیست بلکه خواستم انعطاف پذیری و تنظیمات دستی این دوربین رو بیشتر در نظر بگیرید.
من خودم به مرور از حالت Auto این دوربین شروع کردم و الان بعد از چند ماه دیگه اصلا از آن استفاده نمی کنم و از مود های Av ،Tv و M استفاده می کنم.:::yess:::
موفق باشید
-
-
اون عکس طبیعت .....مود landscape و حالتها هم که بصورت اتومات تنظیم شد .. شامل ایزو 200 و سرعت 1.160 و دیاف 5.7
عکس شب هم با مشخصات ...mode : M , iso :80 , s : 13 , f : 5.0
ولی خودت نگفتی که خسوف رو با چه تنظیماتی گرفتی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
اون عکس طبیعت .....مود landscape و حالتها هم که بصورت اتومات تنظیم شد .. شامل ایزو 200 و سرعت 1.160 و دیاف 5.7
عکس شب هم با مشخصات ...mode : M , iso :80 , s : 13 , f : 5.0
ولی خودت نگفتی که خسوف رو با چه تنظیماتی گرفتی؟
من مود عکاسی رو نوشتم (Tv) بقیه رو هم می تونید از اگزیف عکس استخراج کنید همون طور که من استخراج کردم من فقط منظورم مود عکاسی دوربین بود چون بقیه رو که از خود عکس می شه بدست آورد.
ولی خوب برای سهولت از این به بعد حتما تمام اطلاعات رو می نویسم:
Shutter speed value 1/400 s
Aperture value f/5.7
ISO speed ratings ISO 80
Exposure bias value 0.00 eV
Focal length 100 mm
White balance Auto white balance
ببخشید من همین الان متوجه شدم مود عکاسی نیز در اگزیف عکس ذکر می شه و من تا حالا توجه نکرده بودم :biggrin:
-
استخراج از اگزیف عکس رو اگه میشه برام توضیح بده( فکر کنم خیلی سوالم باید مسخره باشه نه؟)
دوم اینکه چرا وقتی دیاف رو می خوام پایین بیارم اجازه نمیده؟ (معمولا محدوده بین چند شماره)..... چطوری میشه تنظیم بیشتر کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
استخراج از اگزیف عکس رو اگه میشه برام توضیح بده( فکر کنم خیلی سوالم باید مسخره باشه نه؟)
دوم اینکه چرا وقتی دیاف رو می خوام پایین بیارم اجازه نمیده؟ (معمولا محدوده بین چند شماره)..... چطوری میشه تنظیم بیشتر کرد؟
نه اصلا هم مسخره نیست سوال کردن که عیب نیست.
دوربین های عکاسی تنظیمات دوربین رو نیز در هر عکس ذخیره می کنند تا بعدا هم قابل دسترس باشد و شما می توانید از طریق نرم افزارهای مختلف آن را مشاهده کنید. من نمی دانم از چه نرم افزار هایی برای ادیت یا مشاهده عکس ها استفاده می کنید ولی چند تاش رو می گم:
- در ACDSee اگر روی فایل ها رایت کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید می تونید از قسمت EXIF (در قسمت پایین) اطلاعات عکس رو مشاهد کنید.
- در Photoshop هم از منوی File گزینه File Info رو انتخاب کنید، در پنجره ای که باز می شود می تونید از قسمت Camera Data اگزیف رو مشاهد کنید
- من از مرورگر FireFox استفاده می کنم برای این نرم افزار هم plugin های خاصی وجود دارد که شما می تونید بدون ذخیره کردن عکس بر روی سیستم و یا استفاده از نرم افزار های دیگر، به طور مستقیم اگزیف رو مشاهد کنید.
محدوده دیاف در این دوربین بین 2.8-8 است که بسته به مقدار زوم نیز دچار محدودیت می شود به طوری که در حداکثر زوم باز ترین دیاف ممکن 5.7 است و بین 5.7-8 محدود می شود. اگر روی لنز دوربین رو هم مشاهده کنید عدد 2.8-5.7 نوشته شده است که نشان دهنده بازترین دیاف در حداقل و حداکثر فاصله کانونی است (5-100 م م ) یعنی در زوم یک برابر باز ترین دیاف 2.8 است و در زوم 20 برابر باز ترین دیاف ممکن 5.7 است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
نه اصلا هم مسخره نیست سوال کردن که عیب نیست.
دوربین های عکاسی تنظیمات دوربین رو نیز در هر عکس ذخیره می کنند تا بعدا هم قابل دسترس باشد و شما می توانید از طریق نرم افزارهای مختلف آن را مشاهده کنید. من نمی دانم از چه نرم افزار هایی برای ادیت یا مشاهده عکس ها استفاده می کنید ولی چند تاش رو می گم:
- در ACDSee اگر روی فایل ها رایت کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید می تونید از قسمت EXIF (در قسمت پایین) اطلاعات عکس رو مشاهد کنید.
- در Photoshop هم از منوی File گزینه File Info رو انتخاب کنید، در پنجره ای که باز می شود می تونید از قسمت Camera Data اگزیف رو مشاهد کنید
- من از مرورگر FireFox استفاده می کنم برای این نرم افزار هم plugin های خاصی وجود دارد که شما می تونید بدون ذخیره کردن عکس بر روی سیستم و یا استفاده از نرم افزار های دیگر، به طور مستقیم اگزیف رو مشاهد کنید.
محدوده دیاف در این دوربین بین 2.8-8 است که بسته به مقدار زوم نیز دچار محدودیت می شود به طوری که در حداکثر زوم باز ترین دیاف ممکن 5.7 است و بین 5.7-8 محدود می شود. اگر روی لنز دوربین رو هم مشاهده کنید عدد 2.8-5.7 نوشته شده است که نشان دهنده بازترین دیاف در حداقل و حداکثر فاصله کانونی است (5-100 م م ) یعنی در زوم یک برابر باز ترین دیاف 2.8 است و در زوم 20 برابر باز ترین دیاف ممکن 5.7 است.
با سلام
و تشكر از توضيحاتتان
اگر ممكن است پلاگين مربوط به fire fox را براي بنده هم ارسال بفرمائيد.
با تشكر فراوان
اميني
-
چرا وقتی به صورت عمودی عکس میگیرم و بعدش اونو می چرخونم مورد عکاسی درازتر میشه ..... از حالت نرمال خارج میشه
نمی دونم اشکال از منه یا ...........؟
-
اینم از عکس های امروز
البته به نظر خودم دارم یه کم پیشرفت می کنم و عکسام هم بهتر شده:::blushing:::
خوب این از یه زنبور عسل خوشگل ولی مرده
http://www.aksup.com/images/vcyf4dqbewi0kazetrzp.jpg
http://www.aksup.com/images/ttd7ped1freczx8axw6q.jpg
اینم از ماه دیشب ( جون میداد واسه عکاسی ..... هم آسمون صاف و هم قرص کامل ماه)
http://www.aksup.com/images/0uhuk0zsajkhfd8y4wa.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kavian
با سلام
و تشكر از توضيحاتتان
اگر ممكن است پلاگين مربوط به fire fox را براي بنده هم ارسال بفرمائيد.
با تشكر فراوان
اميني
این plugin است که من استفاده می کنم ولی یادم هست که تازگی در تاپیکی با همین عنوان در مورد آن صحبت شد شاید با جستجو بتونید پیداش کنید. در این تاپیک چند مدل دیگر هم معرفی شد که شاید از این مدل بهتر باشد :
http://dl.dropbox.com/u/4973406/exif_1_52d.xpi
بعد از نصب با رایت کلیک روی عکس گزینه View Image EXIF Data رو انتخاب کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
چرا وقتی به صورت عمودی عکس میگیرم و بعدش اونو می چرخونم مورد عکاسی درازتر میشه ..... از حالت نرمال خارج میشه
نمی دونم اشکال از منه یا ...........؟
ممکنه بیشتر توضیح بدید
با چه نرم افزاری این کار رو انجام می دید و به چه شکل؟؟
چرا یک عکس رو عمودی بگیریم که بعد مجبور بشیم دوباره بچرخونیم:think:;
-
منظورم اینطوری عکس گرفتنه( شرمنده اصطلاح تخصصیش رو بلد نیستم)
http://www.aksup.com/images/24blkztkfhu25z7r0x3u.jpg
منظورم از چرخش هم (rotate) که با همه نرم افزاری چه فتوشاپ و چه ACDSEE و .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdizadeh62
سلام
چطور میشه وضوح دوردست رو بیشتر کرد؟احساس میکنم عکسهایی که میگیرم وضوح خوبی نداره
سلام
ممکنه بیشتر توضیح بدید، منظورتون وضوح پشت زمینه سوژه عکاسی است یا منظورتون چیز دیگری است؟
این عکس هایی که فکر می کنید در آن دوردست وضوح خوبی ندارد چگونه تهیه کردید و فوکوس روی چه نقطه ای بوده است ؟ دیاف و فاصله کانونی نیز چطوری تنظیم شده است؟ تنظیمات حین عکاسی می تواند عمق میدان را تغییر دهد و ممکن است وضوح قسمت های غیر از سوژه اصلی، افزایش یا کاهش یابد.
اگر نمونه عکس بذارید بهتر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdizadeh62
ممکن است این چیزی که مطرح کردید یکی از دلایل آن کوچک بودن سنسور این دوربین ها و نویز بیشتر باشد که باعث می شود اجسامی که در دوردست هستند و کوچک دیده می شوند و برای نمایش نیز به جزئیات بیشتری نیاز دارند به وضوح نشان داده نشوند.
به هر حال من مواردی رو میگم شاید موثر باشد :
-ایزو رو روی 80 بذارید
-اصلا زوم نکنید و در حداقل فاصله کانونی عکس بگیرید
-دیاف رو روی 8 قرار دهید
-به صورت دستی فوکوس کنید و آن را روی آخرین حد که بی نهایت است قرار دهید.
اینها که گفتم فقط عمق میدان رو در حداکثر ممکن قرار می دهد و نویز را نیز به حداقل می رساند. من نظر شخصی خودم رو گفتم که البته نظر یک آدم آماتور است اگر نتیجه ای نگرفتید آن را در تاپیک های عمومی عکاسی مطرح کنید تا اساتید شما رو به درستی راهنمایی کنند.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdizadeh62
ممنون.ولی زوم نکنم؟من بخاطر زوم 20x این دوربین رو گرفتم.
بخاطر دوربین اینجوری میشه؟ دوربین رو عوض کنم؟ میارزه 100 تومن دیگه بدم با sx10 عوض کنم؟
فکر نمی کنم این دوربین از این نظر با SX10 فرقی داشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdizadeh62
من خیلی متوجه نشدم ولی دو مورد به نظرم میرسه:
1- شاید سافتی گوشه های تصویر در انتهای تله لنز هست، چیزی که معمولا در لنز های تله زوم مورد استفاده در SLR ها هم دیده میشه. که هر چه لنز با کیفیت تر باشه این اتفاق کمتر میفته .
2- احیانا منظورتون عمق میدان کم که نیست؟ چون احتمالا امکان اینکه در عکس های لند اسکیپ اون هم در انتهای تله لنزتون، فاصله سوژه های اطراف از سوژه مورد نظر شما که روش فوکوس کردید زیاد باشه بسیار زیاد خواهد بود و در نتیجه به دلیل عمق میدان کم سوژه های پیرامونی و پس زمینه محو تر خواهند بود و برای داشتن عمق میدان بیشتر و در نتیجه وضوح بالاتر در کل تصویر بایستی تا حد امکان از دیافراگم های بسته تر و سرعت شاتر پائین استفاده کنید تا عمق میدانتون زیاد بشه و نواحی بیشتری از تصویر وضوح بالایی داشته باشند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdizadeh62
ممنون مورد دوم رو امتحان میکنم.پس همیشه بزارم روی M؟
من هم گمان کنم مشکل شما همون مورد دوم هست، چون سافت تر بودن گوشه های تصویر یه چیزه عدم وضوح یه چیز دیگه.
والا در مورد سوالتون هم باید بگم بسته به شرایط فکر کنم حالت Aperture Priority هم بتونه مورد استفادتون باشه، نکته دیگه ای که هست برای سرعت های پائین شاتر نیاز دارید که از سه پایه استفاده کنید. البته من اصلا در زمینه فن عکاسی تسلطی ندارم کاش دوستان حرفه ای تر راهنمائیتون کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdizadeh62
ممنون.ولی زوم نکنم؟من بخاطر زوم 20x این دوربین رو گرفتم.
بخاطر دوربین اینجوری میشه؟ دوربین رو عوض کنم؟ میارزه 100 تومن دیگه بدم با sx10 عوض کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdizadeh62
من از سه پایه استفاده میکنم.احتمالا مشکل با سرعت شاطر حل بشه چون عکسهایی که در شب با سرعت پایین گرفتم خوب شده.ولی اگر در کادر چیزی در حال حرکت باشه یا باد بیاد باز یه مشکل دیگه پیش میاد.
راستی منظورم sx1 بود که اشتباهی نوشتم sx10
من هم هنوز نمی دونم مشکل واقعا از کجاست ولی اگر از دوربین باشد باید به فکر SLR باشید چون این سری SX تفاوت انچنانی با هم ندارند.
من به این خاطر گفتم زوم نکنید چون قبلا جایی خونده بودم که هر چه فاصله کانونی بیشتر باشد عمق میدان کم خواهد شد و با زوم کردن شما در واقع قسمت های واضح عکس رو کاهش می دهید و سوژه اصلی در فوکوس می ماند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
2- احیانا منظورتون عمق میدان کم که نیست؟ ...... و برای داشتن عمق میدان بیشتر و در نتیجه وضوح بالاتر در کل تصویر بایستی تا حد امکان از دیافراگم های بسته تر و سرعت شاتر پائین استفاده کنید تا عمق میدانتون زیاد بشه و نواحی بیشتری از تصویر وضوح بالایی داشته باشند.
ببخشید سرعت شاتر هم تاثیری در عمق میدان دارد ؟ ممکن است بیشتر توضیح دهید .
خیلی ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
خیلی ممنون
اگه بخواهیم کلی بگیم ، نه ،اصلا تاثیر نداره. فقط دیافراگم این مسئولیت را به عهده داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
خیلی ممنون
برای افزایش عمق میدان لازم است که از دیافراگم های بسته تر استفاده بشه، در نتیجه برای جبران این کاهش نور ورودی به علت بسته تر شدن دیافراگم لازمه که از سرعت های پائین تر شاتر استفاده بشه. و باالطبع عکس موضوع هم که برقراره
-
با سلام ميخواستم بدونم در اس ايكس 20 چطوري ميشه رو مود زرو عكس گرفت
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haneef
با سلام ميخواستم بدونم در اس ايكس 20 چطوري ميشه رو مود زرو عكس گرفت
با تشكر
منظورتون حتما مود سوپر ماکرو است که با زدن سمت چپ کلید چرخشی قابل انتخاب است (عکس یک گل روی کلید چرخشی کشیده است) و دو حالت دارد ماکرو (10- 50سانتی متر) و یا سوپر ماکرو (صفر) (0-10 سانتی متر).
-
سلام عليكم.
دوستان يه سوالي برام پيش اومده.
چرا اين قدر اس ايكس بيست حتي در ايزو 80 نويز داره. نه نويز رنگي بلكه اغتشاشات پيكسلي منظورم.
حتي اگر از يك پرده ي سفيد با شرايط نوري مناسب عكس بگيريم دانه ي هايي با اختلاف رنگ و سچوره به شدت ديده ميشه؟
يه سوال ديكه:
آيا كيفيت عكس 1000 دي بهتره يا اس ايكس بيست؟؟
يعني هموناغتشاشاتي كه توي سري اس ال ار لايك هاي كانن هست توي اين اس ال ار(1000 دي) هم هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
آيا كيفيت عكس 1000 دي بهتره يا اس ايكس بيست؟؟
مسلما 1000 دی . به خاطر سایز سنسور . کلا سایز سنسور در خروجی و نویز خیلی تاثیر داره.
-
يك برسي ساده ولي مهم sx20 is
سلام
به دوستان
يه سوال:
چند روز پيش يه اس ايكس بيست تهيه كردم. امروز داشتم ته دوربين رو نگاه مي كردم يه چيزي نظرم رو جلب كرد.
احساس كردم كه داخل پيچ ها يك باري پيچ گوشتي افتاده. يه كم شك كردم.
رفتم نمايندگي هاي كانن ديدم كه اون هام اين اثر رو زيباد و كم دارند.
ولي هنوز كمي دلزده هستم.
يه چند جايي نشون دادم اول مي گفتن باز شده ولي با مقايسه دوربين هاي sx20 is مي گفتن ظاهرا همش همينطوره.
حالا از دوستاني كه اس ايكس بيست دارن خواهش مي كنم كه اون ها هم يه نگاهي بكنن و خبرشو بهم بدن
-
پاسخ: يك برسي ساده ولي مهم sx20 is
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
سلام
به دوستان
يه سوال:
چند روز پيش يه اس ايكس بيست تهيه كردم. امروز داشتم ته دوربين رو نگاه مي كردم يه چيزي نظرم رو جلب كرد.
احساس كردم كه داخل پيچ ها يك باري پيچ گوشتي افتاده. يه كم شك كردم.
رفتم نمايندگي هاي كانن ديدم كه اون هام اين اثر رو زيباد و كم دارند.
ولي هنوز كمي دلزده هستم.
يه چند جايي نشون دادم اول مي گفتن باز شده ولي با مقايسه دوربين هاي sx20 is مي گفتن ظاهرا همش همينطوره.
حالا از دوستاني كه اس ايكس بيست دارن خواهش مي كنم كه اون ها هم يه نگاهي بكنن و خبرشو بهم بدن
سلام
من دوربینم رو نگاه کردم در نگاه اول شاید کمی شک برانگیز باشد ولی چون این اثر در تمام پیچ ها به طور یکسان و در انتهای آن است فکر نکنم مشکلی باشد و احتمالا مدل پیچ ها همین طور است. در واقع حاشیه پیچ ها کاملا سالم است. حداقل یکی من که این طوری است:::happy:::
-
با سلام
من هم به یکی از دوستان که sx20 داره زنگ زدم گفت پیچها یک جنس و حالت خاصی دارند که در نگاه اول به نظر باز شده می آیند ولی با دقت بیشتر میشود فهمید که باز نشده اند چون حدودا همه پیچها به یک شکل این حالتی هستند .
-
Canon Powershot SX20 IS
سلام خسته نباشید من اماتورم sx20 گرفتم ولی خیلی حالمو گرفته عکس که می گیرم و به کامپیوتر انتقال میدم حجم عکس خیلی پایین و حدود 2.5 مگابایت و کیفیت نداره می خواستم ببینم همه sx20 ها همینن یا نتظیم داره مرسی :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ala_kh89
سلام خسته نباشید من اماتورم sx20 گرفتم ولی خیلی حالمو گرفته عکس که می گیرم و به کامپیوتر انتقال میدم حجم عکس خیلی پایین و حدود 2.5 مگابایت و کیفیت نداره می خواستم ببینم همه sx20 ها همینن یا نتظیم داره مرسی :(
سلام
به طور متوسط سایز عکس های این دوربین همین حدوده و گاهی هم بیش از سه مگابایت می شود . البته من تا 5 مگابایت هم داشتم. سایز عکس بسته به شرایط محیطی تغییر می کند.
تنظیمات کیفیت عکس در این دوربین دو سطح دارد :
Normal و Fine که برای بهترین کیفیت ممکن باید Fine رو انتخاب کنید و سایز عکس ها نیز روی 12 مگاپیسل باشد.
احتمالا در تنظیمات اشتباهی کردید و گرنه عکس های این دوربین نا امید کننده نیستند و کیفیت قابل قبولی دارند.
موفق باشید
-
ببخشید ولی من w360 sony هم داشتم سایز عکساش 5 mb بود که با این عوض کردم به نظر شما قابل قیاس هستند. ایا w360 بهتره یا sx20 ؟از چه لحاظ ؟مرسی .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ala_kh89
ببخشید ولی من w360 sony هم داشتم سایز عکساش 5 mb بود که با این عوض کردم به نظر شما قابل قیاس هستند. ایا w360 بهتره یا sx20 ؟از چه لحاظ ؟مرسی .
دوست عزیز من تا چند ماه پیش هم یه دوربین nikon L100 داشتم که حجم عکسهای با 10mp هیچ وقت کمتر از 4.5mb نمیشد ولی الان که sx20 دارم حجم عکسها به قول شما با پیکسل بالا به زور به 3mb میرسه
ولی عکسهاش اصلا قابل مقایسه با دوربین قبلیم نیست و من کاملا راضیم
در نتیجه دوست عزیز هیچ وقت حجم بالای عکس نشان دهنده کیفیت عکس نیست
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ala_kh89
به طور کلی دوربین SX20 نسبت به W360 تنظیمات دستی بیشتری رو ارائه می ده و هر کدام نیز مشتری خاص خود را دارد و مطمئنا کسی SX20 رو میگیره که کمی جدی تر به عکاسی نگاه می کنه . علاوه بر این هم زوم بالای SX20 برای خیلی ها وسوسه انگیز است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
منظورتون حتما مود سوپر ماکرو است که با زدن سمت چپ کلید چرخشی قابل انتخاب است (عکس یک گل روی کلید چرخشی کشیده است) و دو حالت دارد ماکرو (10- 50سانتی متر) و یا سوپر ماکرو (صفر) (0-10 سانتی متر).
سلام
سوپر ماكرو رو ميدونم ولي اگه فريم ور جديدو نصب كني يه مود ديگه به اون دو تا مود اضافه ميشه بهش ميگن مود زرو.دراصل سووال من هم مربوط به فريم ور اس ايكس 20 هستش
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haneef
سلام
سوپر ماكرو رو ميدونم ولي اگه فريم ور جديدو نصب كني يه مود ديگه به اون دو تا مود اضافه ميشه بهش ميگن مود زرو.دراصل سووال من هم مربوط به فريم ور اس ايكس 20 هستش
من به سایت کانن سر زدم، هیچ آپدیتی برای این دوربین ثبت نشده بود :think:;
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1268722190
ورژن Firmware دوربین من 1.02 است. احتمالا به صورت غیر رسمی برای آن Firmware ارائه شده است.
ممکن است بگید از کجا دانلود کردید؟؟
-
در ادامه پاسخ دوست عزیز فرجیان
اینم از لینک رسمی کانن که هیچ موردی از x20 نام برده نشده
http://web.canon.jp/imaging/firmware-dcp.html
خوب جناب haneef حالا میشه بگیذ این فریم وار از کجا آوردین
اگه میشه یه عکس در حالت زیرو هم بگیر و اینجا بزار تا ما هم ببینیم که چه حالتیست؟
-
سلام عليكم.
دوستان در مورد كيفيت عكس:
من يه hx1 sony مدتي دستم بود. با اينكه سنسور اون 9 مگاپيكسله ولي قابليت چاپ در ضلع بزرگ حدود 120 سانتي متر رو داره.
ولي اس ايكس بيست كه 12 مگاپيكسله حدود 54 در 42 ميشه چاپ كرد.
بررسي كردم ديدم كه dpi hx1 72 است ولي اس ايكس 20 180 است.
حالا موندم كه كيفيت چاپ كدوم بيشتره؟؟
يعني هرچه دي پي آي كه دوربين باهاش عكس مي گيره كمتر باشه اندازه ي چاپ بزرگتره يا نه بر عكس؟؟؟
چون يه اس ال آر هم مثه 1000دي هم با 96 عكس مي گيره؟؟؟
-
سلام دوستان (سلام مخصوص خدمت جناب فرجیان:::happy:::) آقایون sx20 شما هم وقتی که خاموشه تکونش میدین از داخل دوربین صدای تق تق! شنیده می شه؟!!:::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
سلام دوستان (سلام مخصوص خدمت جناب فرجیان:::happy:::) آقایون sx20 شما هم وقتی که خاموشه تکونش میدین از داخل دوربین صدای تق تق! شنیده می شه؟!!:::confused2:::
آره عزيزم
منم اول يكم نگران شدم ولي عادي ...
يه نكته ي جالب ديگه.. بذار رو ي ود اسپرت يه دم تق تق و تاق تاق مي كنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
در ادامه پاسخ دوست عزیز فرجیان
اینم از لینک رسمی کانن که هیچ موردی از x20 نام برده نشده
http://web.canon.jp/imaging/firmware-dcp.html
خوب جناب haneef حالا میشه بگیذ این فریم وار از کجا آوردین
اگه میشه یه عکس در حالت زیرو هم بگیر و اینجا بزار تا ما هم ببینیم که چه حالتیست؟
سلام وعيدتون مبارك
يه سري به اين لينك بزنيد ببينيند چيزي دستگيرتون ميشه؟اگه شد ما را هم بي نصيب نزارين ممنونم
http://chdk.wikia.com/wiki/SX20
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haneef
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haneef
سلام
اگر از اول همین لینک رو می گذاشتید خیلی بهتر بود. اولین پست شما به نحوی بود که همه فکر کردیم شما این مود را در دوربین خود دارید و Firmware جدیدی روی دوریبن خود نصب کرده اید.
من این لینک رو نگاه کردم البته قبلا هم به این سایت سر زده بودم. این سایت firmware را به اصطلاح هک می کنه تا امکانات جدیدی به دوربین اضافه شود ولی ظاهرا SX20 هنوز در مراحل آزمایشی است. کد های برنامه نویسی آن بر روی سایت قرار گرفته است تا توسط برنامه نویسان تغییراتی در آن ایجاد شود و به عنوان firmware جدید معرفی شود.
این لینک رو نگاه کنید با توجه به راهنمای آن و رنگ های به کار برده شده در متن برای این دوربین هنوز نسخه قابل اعتمادی معرفی نشده است:
http://chdk.wikia.com/wiki/For_Developers
ظاهرا فعلا قابلیت RAW و کیفیت Superfine به آن اضافه شده است. می تونید پست های فروم زیر را دنبال کنید تا نظرات کاربران را هم ببینید مثل اینکه این firmware بدون اشکال نیست :
http://chdk.setepontos.com/index.php...,4348.375.html
-
چه خوب می شد اگر برنامه نویسان کدی را برای این دوربین ارائه می کردند که CA لنز را در داخل دوربین بر روی عکس ها اصلاح می کرد! :think:;
مثل بعضی DSLR ها...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadahmad
چه خوب می شد اگر برنامه نویسان کدی را برای این دوربین ارائه می کردند که CA لنز را در داخل دوربین بر روی عکس ها اصلاح می کرد! :think:;
مثل بعضی DSLR ها...
بله اگر که می شد، چی می شد :mlaugh:
ولی معمولا به این راحتی که ما از آن صحبت می کنیم نیست و محدودیت هایی هم وجود دارد. :(
شما می تونید در فرومی که در پست قبلی گذاشتم آن را بیان کنید تا برنامه نویسان نظرشان را بگویند.:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
پاسخ توسط بخش خدمات آفومار :
نقل قول:
صدایی که از لنز SX20 شنیده میشه کاملا طبیعی است و مربوط به موتو فوکوس لنز می باشد. در ساخت لنزهای مدل SX20 از نوعی موتور الکتریکی پیشرفته و دقیق استفاده شده که غیر از مواقعی که موتور کار می کنه؛ روتور (همون قسمت متحرک موتور ) می تونه به راحتی به صورت افقی حرکت کنه در نتیجه وقتی لنز جمع می شه در واقع موتور مذکور هم خاموش می شه و اون قسمت متحرک با تکان دادن دوربین حرکت می کنه و وقتی به اول و آخر محل حرکت می رسه صدا میده . این صدا به هیچ عنوان نشانه معیوب بودن دوربین نیست.
-
با سلام خدمت سروران عزیز
ضمن تبریک سال نو , بنده تازه عضو این فروم شدم و امیدوارم بتونم شاگرد خوبی برای استاید باشم و از مراحل مبتدی و ناآشنا زودتر بگذرم . ;)
دیروز یک Canon Powershot SX20 گرفتم البته قصد داشتم Canon Powershot SX1 بگیرم ولی فروشنده گفت تنها تفاوت قابل لمس این دو دوربین فیلم برداری با کیفیت Full HD در مدل SX1 است و در عوض SX20 برای عکس تا حدودی از مدل دیگه برتره و تفاوت 125 هزارتومانی این دو دوربین نشان از مزیت چندانی در SX1 نیست.
امیدوارم که اشتباه نکرده باشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bshamsnia
با سلام خدمت سروران عزیز
ضمن تبریک سال نو , بنده تازه عضو این فروم شدم و امیدوارم بتونم شاگرد خوبی برای استاید باشم و از مراحل مبتدی و ناآشنا زودتر بگذرم . ;)
دیروز یک Canon Powershot SX20 گرفتم البته قصد داشتم Canon Powershot SX1 بگیرم ولی فروشنده گفت تنها تفاوت قابل لمس این دو دوربین فیلم برداری با کیفیت Full HD در مدل SX1 است و در عوض SX20 برای عکس تا حدودی از مدل دیگه برتره و تفاوت 125 هزارتومانی این دو دوربین نشان از مزیت چندانی در SX1 نیست.
خیر مقدم دوست عزیز :::love2:::
سال نو مبارک :::happy:::
دوربین جدید هم مبارک :::happy:::
بله تفاوت محسوس آن همین Full HD است ولی خوب یک تفاوت دیگر هم وجود دارد آن هم پشتیبانی SX1 از فرمت RAW است البته الان کمبود آن را احساس نمی کنید این فرمت برای ادیت عکس ها دست رو بیشتر باز می ذاره. البته نه اینکه فایل های JPG ادیت نمی شوند (من در حد خودم همین فایل ها رو ادیت می کنم) ولی به طور نسبی پتانسیل کمتری برای ادیت دارند.
تفاوت کمی هم از نظر میزان نویز بین این دو دوربین وجود دارد و SX1 کمی بیشتر نویز دارد. به همین دلیل فروشنده SX20 رو با کیفیت تر معرفی کرده است.
راستی منم مثل شما آماتورم یک وقت منو با اساتید فروم اشتباه نگیری :biggrin:
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bshamsnia
با سلام خدمت سروران عزیز
سلام دوست عزیز در مورد حرف فروشنده موافق نیستم کیفیت full HD چیزی هست که بیش از اینها به اضافه پرداختش ارزش داره البته اگر شما قصد استفاده داشته باشین مثل من که به عکس برداری و فیلمبرداری ماکرو خیلی علاقه دارم ولی در غیر این صورت شما بهترین انتخاب رو داشتین چون کیفیت HD دوربین شما بسیار عالیه و اینکه نویز کمتری داره و 2 مگاپیکسل بیشتر داره و به نظر من هم دوربین فوق العاده ای هست
البته یه مزیت دیگر اینه که اساتیدی مانند آقای فرجیان اینجا تشریف دارن و حسابی راهنمایی می کنن
اشتباه نکردی مبارک باشه خیرشو ببینی و در گالری منتظر کارهای شما هستیم