آقا sx20 بخر
Printable View
دوست عزیز تنوع این دوربینها به علت تنوع سلایق و تنوع کاربرد هست در مورد سلیقه که فرمودید ولی در مورد کاربرد چیزی نگفتید؟
اگر کاربرد گرفتن عکسهای یادگاریه و گاهی طبیعت sx210 اما اگر قراره به عنوان یک دوربینی که بیشتر به عکاسی حرفه ای تر نزدیک باشه sx20 مطرح میشه هر دو در کلاس خودشون خوب هستند نویز در محیط با نور مصنوعی مثل مهتابی یا تنگستن همیشه وجود داره و شبها هم که بیشتر البته هنوز در گالری عکسی مربوط به اولی ندیدم اما سنسور این دو باید مشابه باشه بنابراین
210 برای خونه و یادگاری و طبیعت و مسافرت و دوستان مناسبتره و برای استفاده همسر محترم شما گزینه بهتریه هم از نظر سلیقه و هم کاربرد و هم سبکتر بودن و در دست بهتر جای میگیره و جاهای بیشتری میتونه همراهتون باشه و در واقع برای استفاده خانگی اما اینو بگم که من یه استاد عکاسی هم میشناسم که یه همچنین دوربینی فکر کنم 120 داره و برای توجه کمتر در اجتماع ازش استفاده میکنه
اما 20 دوست داشتنی برای عکاسی تکمیلیتر مناسبتره و به خصوص اگر قراره بعدا حرفه ای کار کنید پیشنهاد میشه اما خودش به تنهایی هم عالیه و افراد زیادی استفاده میکنن و راضی هستند
در کل انتظار معجزه نداشته باشین حتی 5 دی هم اگر استفاده کننده خوبی نداشته باشه عکسش بد میشه
اما نکته اصلی اینه که اگر همسر شما زیاد اهل عکاسی حرفه ای نیست 210 مناسبتره چون اگر 20 بخرین زیاد استفاده نخواهد کرد
باسلام
توضیحات کامل را مجید عزیز دادند
دوست گرامی از لحاظ کیفیت عکس تفاوت بسیار اندک است و در شرایط عادی اصلا قابل تشخیص نیست .
فقط در نوع کاربرد و اندازه متفاوت هستند و این صد در صد به علایق شخصی شما بستگی دارد . اگر فقط همسر محترمتان میخواهند از دوربین استفاده کنند 210 کمی مناسبتر و توجیبی تر است اما اگر دوست دارید دوربینی بگیرید که همه جوره باهاش عکاسی کنید و هیچ جا کم نیاره حتما 20 را بگیرید
موفق باشید
سلام
اولا از همه شما ممنون که با این تاپیک منو برای خرید این دوربین راهنمایی کردین .
و یه سوال هم داشتم اونم اینکه کلا این دوربین چند درصد از انتظارات شما رو توی شب براورده کرده ؟؟؟؟
موفق باشید
سلام دوست عزیز.
یک نکته که باید مورد توجه قرار بدید، سطح انتظار شما از دوربین، تجربیات قبلی شما در عکاسی و اهداف شما یرای آینده است.
به عنوان مثال اگر شما قبلا یک دوربین 4 مگا پیکسل 3 سال قبل رو داشتید و عکاسی رو با اون تجربه کرده اید، قطعا کیفیت این دوربین شما را بسیار راضی می کند. ولی اگر قرار هست که اولین دوربین ما شما باشه و شما مقایسه خودتون رو با عکس های دوستان حرفه ای که با دوربین های SLR دوستان انجام بدید ، از سطح رضایت شما کاسته خواهد شد.
اما در کل باید بگم که این دوربین در مقایسه با رقبای خودش از کمترین میزان نویز برخوردار هستش و در صورتیکه مدتی با دوربین کار کنید و به توانای های آن آشنا بشوید می تواند عکسهای بسیار خوبی بگیرید.. در ضمن همونطور که دوستان دیگه هم فرمودند تمامی دوربین های compact و SLR Like در نور کم داری نویز هستند.
من یک نمونه عکس از ماه گرفتم که شما می توانید کیفیت اون را مشاهده و با پست های دیگر دوستان مقایسه کنید تا به کیفیت قابل قبول ای دوربین پی ببرید
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=64
سلام دوست عزیز:)
همون طور که دوستمون گفتند مبنای مقایسه هر فرد، ملاک او برای اعلام نظرش در مورد هر چیزی خواهد بود خصوصا وقتی که یک موضوع کاملا نسبی باشد و قرار باشد نسبت به یک نمونه بهتر سنجیده شود. به همین خاطر ممکن است نظرات متفاوتی دریافت کنید.
من فکر می کنم منظور شما عکاسی در نور کم باشد و به همین خاطر فکر نمی کنم نمونه عکسی از جسم پر نوری مثل ماه که دوستمون گذاشتند برای مقایسه عکاسی در نور کم این دوربین مناسب باشد.
من فکر می کنم عکاسی در نور کم این دوربین در حد متوسطی است (کمی قدرت بیشتر در فلاش این دوربین نسبت به کامپکت ها، شاید باعث شود در عکاسی با فلاش کمی بهتر عمل کند و گرنه از نظر سایز سنسور برتری ندارد)
من با ایزوی 200 و با استفاده از فلاش عکس های قابل قبولی در فضای خونه می گیرم. در فضای بیرون هم با تنظیم قدرت فلاش و رعایت فاصله مناسب تا سوژه می توان به نتایج خوبی رسید ولی به طور کلی فلاش این دوربین ها هم زیاد قوی نیست و نباید انتظار زیادی از آنها داشت. من توی خونه همیشه سعی می کنم تمام لامپ های اتاق رو روشن کنم تا از حداکثر نور محیطی استفاده کنم و کمبود های این دوربین رو تا حدی جبران کنم. به هر حال چیزی که قطعی است این است که در شب مجبورید ایزو رو بالا ببرید و با توجه به رفتار نویزی این دوربین (و سایر دوربین های با این سایز سنسور)، نباید توقع داشته باشید که به همان خوبی روز عکاسی کند.
اما اگر بخوام به صورت درصد بیان کنم برای من که SX20 اولین دوربین بوده است 60 درصد از انتظارات من را در نور کم برآورده کرده است چون همان طور که قبلا هم در این تاپیک گفته ام در اوایل با فلاش این دوربین مشکلاتی داشتم که به مرور به آن عادت کرده ام و راه حل هایی برای آن پیدا کردم.
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان،
1- در اوايل معرفي SX20 پرسش دقيق و اساسي فوق از سوي جناب فرجيان مطرح شده كه اگر به موقع بررسي و پاسخ داده ميشد، شايد خيلي مسايل و از جمله علت نارضايتي اغلب كاربران روشن ميگرديد.
2- من شخصاً در ابتداي معرفي SX20، با توجه به افزايش درجه تفكيكپذيري از 10 به 12 مگاپيكسل در همان حسگر و با همان پردازشگر، وقتي مطلع شدم كه كيفيت عكسهاي SX20 همانطور كه حدس زده بودم، پايينتر از SX10 است، فوراً نسبت به خريد SX10 اقدام كردم.
3-در مطالعه مشخصات SX20 در همان زماني كه مشغول ارزيابي براي انتخاب بودم، متوجه موضوع حذف Superfine و حجم پايين و غيرعادي عكسها در SX20 شده بودم، اما تصورم اين بود كه به دليل عدم كارايي مود فشردگي Normal، اين پردازش حذف و عناوين SuperFine و Fine قديم، به ترتيب به Fine و Normal تبديل شده و چون دو دوربين در اندازههاي بزرگ و متوسط عكسها (L، M1، M2) فاقد رزولوشن مشترك هستند، امكان مقايسه دقيق نداشتم تا آن كه امروز براي توضيح به دوستي كه از اين مدل خريداري كرده بود، با مراجعه به جدول حجم فايل سايزهاي 1600×1200 و نيز 480×640 در دفترچه راهنماي SX20 و مقايسه آن با SX10 در كمال تعجب متوجه شدم كه حجم Fineها و Normalها در دو مدل برابر است و حالت فشردگي Superfine بدون تعارف حذف شدهاست. حالا با توجه به پردازشگر يكسان و حجم دقيقاً برابر پيشگفته چه نتيجهاي ميتوان گرفت؟ اگر اشتباه نكنم، اين نتايج : "1) بهترين عكسهاي SX20 حداكثر در حد وضعيت Fine در SX10 است كه به دليل تعداد پيكسل بالاتر به اين حد نيز نميرسد. 2) همچنين به همين دليل ممكن است عكسهاي SX20 داراي جزئيات كمتري حتي نسبت به عكسهاي مدلهاي قديميتر از سري A باشد."
4- اگر اشتباه ميكنم، دوستان مطلع لطف كنند و مرا از اين اشتباه و دارندگان SX20 را از نگراني حاصل از اين نوشته برهانند.
با سپاس و پوزش
سلام
بچه ها من دوربینم (6 ماهه گرفتم) موقع زوم با سرعت کم یه صدایی داره که مثل صدای فنر می مونه (از اول داشت این صدا رو)، دوربینم گارانتی آفومار هستش حالا فایل صداشم که با موبایل از بدنه ی دوربین گرفتم آپلود کردم شما گوش کنید اگه صداش طبیعی نیست ببرم گارانتی.
(تو فایل، اولش با سرعت زیاد زوم کردم که صداش طبیعیه اما بقیه فایل با سرعت زوم کمه) ،اونقدر صداش بلند نیست اما موقع فیلم برداری بدجوری روی اعصاب می ره. فکر می کنم ایراد از موتورش باشه. ممنون می شم راهنماییم کنید. مرسی
http://www.mediafire.com/file/ndxmjy...A100710002.amr
سلام دوستان
اخیرا سایت dpreview یک بررسی کامل و حرفه ای از 9 دوربین SLR Like با زوم اپتیکال بالا انجام داده که بسیار سودمند و جالب است. نکته قابل توجه هم انتخاب sx20 به عنوان یکی از بهترین ها می باشد. حتما مطالعه کنید. لینک مطلب:
http://www.dpreview.com/reviews/q110superzoomgroup
با سلام خدمت همه دوستان و با پوزش از اين كه شايد پست قبلي من برخي از دارندگان SX20 را نگران يا نااميد كرده باشد، لازم است مژده بدهم كه بر اساس مقايسهاي اخيراً كه بين چند نمونه عكس گرفته شده توسط يكي از دوستانم در وضعيتهاي F و SF مدل SX10 انجام داديم، تفاوت در كيفيت و جزئيات فاحش نبوده و در بررسي معمولي چشمي با درشتنماييهاي مختلف به هيچ وجه تناسب با اختلاف حجم فايل در دو حالت ندارد و در نور معمولي روز حداكثر تا حدود 10درصد اختلاف ميان دو مود تخمين زده ميشود. به عبارت ديگر اقدام شركت كنون در حذف SF توجيه دارد.
با سلام دوباره خدمت همه دوستان
من امروز که رفته بودم تا برای sx20 قیمت بگیرم به یه مشکلاتی خوردم . مثلا یه فروشنده گفت که چرا fuji hs10 نمیگیری امکاناتش بیشتره ولی تو یه حدود قیمت هستن . یا گارانتی افومار حدود 30 40 تومن گرونتر بود من تصمیم گرفتم گارانتی ایده ال بگیرم که یکی دیگه از فروشنده ها گفت 90 % دوربینای ایده ال دست دو یا refresh هستن یعنی یکی گرفته به مشکل خورده بعد بر حسب گارانتی دروبینش تعویض شده و اون دوربین خراب تعمیر شده دوباره با قیمت کمتر به فروش رسیده به نظرتون باید حرفش رو باور کنم ؟ یا اینکه من چون شدیدا الان دستم تنگه تصمیم گرفتم بعضی لوازم جانبی ها رو بگیرم که واجبه ، دقیقا لوازم جانبی که واجبه چیا هستن ؟
یه بحث مسخره ای بود که بعضی مغازه ها دوربین رو میدادن 360 هزار تومن ولی به شرطی که لوازم رو جانبی رو از اونا بگیرم وگرنه 400 تومن ... ! ما هم که از پشت کوه اومدیم .
سلام من یک مشکل با این دوربین دارم موقع فیلمبرداری دائم در حال فوکوس کردن و تيره روشن کردن تصوير است میخوام بدونم راهی هست که این مشکل حل بشه
بلاخره این کابوس چهار ساله p990 با دوربین 2 مگاپیکسلیش تموم شد . من دیروز یه sx20 با کمی مخلفات خریدم . خود دوربین رو 360 تومن با گارانتی ایده ال گرفتم پول بیمه هم 11 تومن اومد روش . الان تنها مشکلی که هست باید بشینم این فایل 180 صفحه ای pdf رو بخونم .
سلام دوست عزیز
این مشکل در این دوربین توسط افراد زیادی گزارش شده و تنها راهی که همیشه برای رفع این مشکل پیشنهاد شده است خاموش کردن اتوفوکوس دوربین است و باید خودتان دستی فوکوس کنید.
در مود فیلمبرداری در تنظیمات، گزینه ای به نام AF Frame وجود دارد که شاید با تغییر آن نیز به نتیجه ای برسید (البته این فقط یک پیشنهاد بود چون من تست نکردم). البته من به شخصه زیاد با این مشکل مواجه نشدم چون همیشه به آرامی صحنه ها را عوض می کنم تا دوربین زمان لازم برای فوکوس را پیدا کند. فکر می کنم نور کم این موضوع را تشدید کند پس بهتر در شرایط فیلمبرداری نور مناسب باشد.
موفق باشید
سلام دوست عزیز
مبارک باشه :::happy:::
امیدورام از این دوربین لذت ببرید به قیمت خوبی هم خریدید، دفترچه رو حتما بخونید خیلی می تونه مفید واقع بشه.
از ابراز لطفی هم که در پیغام خصوصی نسبت به من داشتید ممنونم من هرچه یاد گرفته ام از اساتید همین فروم است که حقیقتا باید از آنها تشکر کرد.
موفق باشید
سلام وقتی که با این دوربین فیلمبرداری میکنید دوربین یه فایل با پسوند thm میسازه این فایل چیه و راهی هست که دیگه ساخته نشه
سلام کسی عکس واسه استارت اپ این دوربین داره
سلام به همگی
یک نکته رو در رابطه با این دوربین تازه باهاش مواجه شدم در مورد کیفیت دوربین کنن sx20
در نقد دیجیکالا الان خوندم
:
آیا این به این معنی هست که من اگه این دوربین رو بگیرم نمیتونم عکس های پرتره که فضا تاریکه و نور از گوشه میتابه رو باهاش بگیرم؟نقل قول:
نکته ديگر اينکه EOS 450D داراي همان رزولوشن SX20 IS است که با پردازش تصوير کمي تصاوير آن نسبت به SX20 IS نرم تر شده است.وتنها تفاوت دوربين DSLR EOS 450D با SX20 IS درکمترين ايزو در کيفيت لنز دوربينهاي DSLR است که بسيار بيشتر از اين سوپر زوم است.پس اگر شما مي خواهيد در حساسيت هاي پايين و نور زياد عکاسي کنيد اين مدل تقريبا کار مدل هاي حرفه اي را انجام مي دهد.اما بيشترين تفاوت بين اين مدل و دوربينهايDSLR زماني معلوم مي شود که بخواهيد در ايزوها و حساسيتهاي زياد عکاسي کنيد,آنجاست که واقعا اين دوربينهاي سوپر زوم با DSLR ها اصلا قابل مقايسه نيستند.
آیا در این قیمت یک دوربین DSLR هم داریم؟
اصلا DSLR برای من که تازه دارم وارد دنیای عکاسی میشم مناسبه؟
نقاط برتری یک DSLR هم رده با این دوربین چیه؟
با تشکر
-به صورت کلی به علت کوچک بودن سنسور SX20 و استفاده از لنز های معمولی در آن افت کیفیت به چشم می آید خصوصا در ایزوهای بالا !
مثالی که شما زدید فضای کم نوری نیست که برای این دوربین مشکل ایجاد کند بلکه فضایی است که نور آن کاملا حساب شده و مناسب برای هر دوربینی است چون سوژه به خوبی با نورپردازی روشن شده است.
-در این حدود قیمت DSLR داریم ولی چون مجبورید برای آن لنز بخرید باید هزینه زیادی بپردازید مثلا اگر یک لنز با قدرت زوم لنز SX20 بخواهید باید بیشتر از 1 میلیون تومان فقط برای لنز بدهید. به طور کلی دوربین های لایک سعی دارند با هزینه کمتر تا حدودی امکاناتی را که دوربین های حرفه ای دارند تامین کنند ولی در حد متوسط !
-اگر جدی باشید می تونید با DSLR شروع کنید می تونه جذاب تر هم باشه
-به طور کلی برتری DSLR ها سنسور بزرگتر، لنز های با کیفیت تر و امکانات بیشتر برای عکاسی با تنظیمات دستی است
موفق باشید
سلام دوستان اس ايكس بيست
يه سري به اين لينك بزنيد ظاهرا فريم وار براي اس ايكس بيست گذاشته اند .اگر دوستي توضيح بده ممنون ميشم .منظورم توضيح در مورد نحوه آپديت كردن دوربين هستش.
ممنون . حنيف
http://mighty-hoernsche.de/
این یه هک هست برای این دوربین ها که امکانات زیر رو میده:
* Shooting in RAW / DNG (Fast SD card is beneficial)
* Live histogram
* Zebra mode
* Shutter speeds from 1/40.000 to 64 seconds
* Scripting interface (uBasic & LUA)
* Games (sokoban & reversi)
* Bracketing
* Timelapse Videos over weeks or months with external power supplies & eye-fi wireless sd cards
* Motion detection with response times of just 60ms or less
اصلا نصب کردنی نیست. کافیه اونو توی مموری بریزید و لود کنید.
دقت کنید با ورژن فرم ور دوربین یکی باشه.
ببخشید پریدم وسط بحث...
خیر هیچ تغییری در دوربین ایجاد نمی شه و برنامه هر بار از روی مموری لود میشه... البته میشه مموری رو بوت ایبل کرد که خودش برنامه رو با هر بار روشن کردن دوربین اجرا کنه که البته برای مموری های بالای ۲ گیگ یه مقدار سخته (باید مموری رو ۲ پارتیشن کنید!)
سازنده ها میگن چون هیچ تغییری نمیده، مشکلی برای دوربین ایجاد نمی کنه، نماینده های کنن هم تا جایی که یادمه از جواب طرفه رفته بودن، ولی اینجا دوستی که نماینده آفومار هستن (تو تاپیک اختصاصی آفومار) گفتن که اگه استفاده کنید گارانتی رو باطل می کنه!!!
به هر حال من الان تقریبا ۲ ساله که دارم روی a640 استفاده می کنم و مشکلی هم نداشتم...
سلام دوستان. هنوز کسی firmware رو امتحان نکرده. به نظر کسی اهل ریسک نیست d:
دوربین من هنوز 4 ماه گارانتی داره. اگر گارانتیش تمام شده بود حتما به عنوان نفر اول تست می کردم
سلام دوست عزیز:::happy:::
من خیلی دوست دارم امتحان کنم ولی هم مثل شما از گارانتی دوربین باقی مونده و هم، اینکه خاطره خوبی از آپدیت firmware ندارم من آخرین بار که قصد آپدیت firmware مادربوردم رو داشتم 2 هفته بدون کامپیوتر شدم تا مادربورد رفت گارانتی و برگشت !!!! :::angry::: تازه مشکل صرفا به علت مشکلات نرم افزاری از سوی شرکت سازنده بود !!!!
حالا که این هک رسمی هم نیست هنوز هم بتا است :think:;
البته دوستان گفتند که تغییری بر firmware دوربین ایجاد نمی کند و صرفا لود می شود و همین کمی مرا وسوسه کرده ولی خوب خاطره قبلی رو هم هنوز فراموش نکرده ام.
موفق باشید
http://chdk.wikia.com/wiki/SX20
http://chdk.wikia.com/wiki/FAQ
این دو لینک رو مطالعه کنید. تقریبا هر سوالی داشته باشید جواب داده شده.
سلام
من یک دوربین sx20 is دارم میخواستم ببینم چطور میتونم عکس بگیرم که تصویر نزدیک واضح بیوفته و تصویر پشت تار بیوفته
من میزارم روی حالت m بعد f رو کم کم میکنم ولی پشت خیلی تار نمیشه نمیدونم کجا اشتباه میکنم
میشه راهنمایی کنید البته میدونم سوالم خیلی ربط نداشت
توی لینک هایی که گذاشتم توضیح داده.
باید ببینید فرم ور دوربین شما کدوم هست بعد فایل مربوط به اون رو بگیرید.
برای SX20 گفته که فقط حالت Bootable رو ساپورت میکنه.
طبق راهنمایی خود سایت مموری رو Bootable کنید و فایل هارو کپی کنید.
.............
اینجا توضیح داده.
http://chdk.wikia.com/wiki/FAQ#Q._Ho...memory_card.3F
از مسیر B استفاده کنید.
این هم جواب شرکت کنون در مورد گارانتی:
نقل قول:
Dear Cet Senol:
Thank you for your reply. After researching this software on the
internet it appears that CHDK doesn't make any actual changes to your
camera. If you delete the CHDK software from your memory card, or if
you choose not to activate the CHDK software on the card (or remove and
replace the batteries), then the camera will behave absolutely normally
- nothing has been (or ever is) changed, so the warranty is not
affected.
We hope this information is helpful to you. Please let us know if we
can be of any further assistance with your A720 IS camera.
Thank you for choosing Canon.
Sincerely,
Joann
Technical Support Representative
مموری شما چند گیگ هست؟
دقت کنید این حالت تا 4 گیگ رو ساپورت میکنه.
برای مموری های بالاتر باید پارتیشن بندی کنید.
چرا تایپیک همین جا مونده کسی دیگه سوالی جوابی چیزی نداره چرا انقدر سوت و کوره !!
سلام به همه ی دوستان
عضو نوپای عکاسی هستم و خوشحالم که در خدمت دوستان و اساتید هستم
تک تک پست ها و صفحات رو ملاحظه کردم اما دیدم خبری از SX30 IS نیست
در واقع تمام کامپیرها با 120 و دوربین های فوجی و سونی بوده در حالی که جدیدترین و در واقع جایگزین این دوربین نو رسیده ی کنن SX30 IS هست که اگه از مشخصاتش خبر ندارین در همین حد بگم که زوم 35 داره و لنز 24 و ...
در کل این دو فیچر اصلی ترین تغییرات در بین این دو دوربین هستند
قصد داشتم SX30 IS بخرم ولی چون جدیده و زیاد در موردش نمیدونستم بیخیال شدم ضمن اینکه سنسورش هیچ تغییری نکرده و فقط مگاپیکسلش به 14.1 ارتقا پیدا کرده که گمون میکنم نه تنها کیفیت رو تضمین نمیکنه که با توجه به سنسور کوچیکش نویز رو هم بالا میبره
در نهایت ممنون میشن یه کامپیر بین این دو دوربین داشته باشید تا منم بتونم تصمیم نهاییم رو در این زمینه بگیرم
اینها رو هم اضافه کنم
یوزر خانگی نیستم و یک یوزر نیمه حرفه ای حساب میشم
از عکاسی کم و بیش سرم میشه و با دوربین های CANON POWERSHOT S2IS و SONY DSC-S200 B کار کردم که دومی بیشتر شبیه اسباب بازی بود اگه بچه داشتم حتما میدادم باهاش بازی کنه تا وقتی بزرگ شد خاطره خوبی از باباش تو ذهنش بمونه
هزار تا سایت و مقاله تاپیک و ... خوندم هنوز دستگیرم نشده کدومشون برام بهتره
دنبال کیفیت و شارپ بالا هستم چون عکس های خوبم رو پرینت میکنم
یه ایرادی هم که به 20 آی اس وارده اینه که فرمت RAW نداره و برای ادیت عکس هاش مجبورم با JPEG کار کنم که اگه شما هم گرافیک کار بودین میدونستین چه قدر دست و پا گیر و محدوده و کیفیت عکس رو بعد از ادیت میاره پایین
ماشا الله تو سایت هایی هم که عکس هاشون رو انداختن این قدر مبالغه میکنن که آدم گیج میشه
یه استاد پیدا نمیشه ما باهاش مفصل بحث کنیم؟
دوست عزیز به جای خوندن تک تک پست ها و صفحات اگه یه سرچ کوچولو می کردید حتما این تاپیک رو پیدا می کردین
موفق باشید
http://www.akkasee.com/forum/showthr...highlight=sx30
من آخرش نفهمیدم شما خواستید sx30 رو معرفی کنید یا راهنمایی خواستید!؟
به هر حال، این تاپیک دوربین SX30:
و برای RAW هم میتونید از نرم افزار هک که برای دوربین های Canon نوشته شده (CHDK) استفاده کنید... البته خودشون میگن مشکلی ایجاد نمی کنه، ولی خوب ریسکش با شماست!!!کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=13171
ممنون دوستان
سوء تفاهم شد
من تو فروم اس 30 هم بودم و پست دادم
در واقع میخواستم بین این دو تا یه کم بحث بشه ببینم در مجموع کدوم انتخاب بهتریه و کدوم به درد من میخوره
همین
ممنون
معمول اینه که وقتی آدم سراغ یک دوربین سوپرزوم میره ، لابد زوم بالا یا تله بالا براش در اولویته، خوب در این صورت در انتخاب بین این دو باید مدل جدید تر رو برگزید خصوصا که واید خوبی هم داره و خصوصا اینکه کسی که نیاز به زوم بالا یا تله بالا نیاز داره، به احتمال قوی تله 560 میلی متری اس ایکس 20 جوابگوش نخواهد بود.
ولی مسئله اینجاست که شما با مطالعه دقیق به این نتیجه رسیدید به این تله ها نیاز دارید؟ و کلا نیاز به یک سوپرزوم دارید؟
نوع و موضوع عکاسیتون رو بررسی کنید ببینید آیا واقعا به این میزان تله نیاز دارید؟ شما که می گید سابقه عکاسی دارید و یک عکاس نیمه حرفه ای هستید، اگه به این میزان تله نیاز ندارید انتخابتون رو ببرید سمت دوربین هایی مثل G11،G12,P7000,LX5 ، خصوصا اگه عکسهاتون بیشتر در محیط های بسته یا اصطلاحا Indoor هست که محیط های کم نورتری هستند.
در واقع باید اعتراف کنم که زوم بالا چندان به کارم نمیاد خصوصا که در زوم 35 و حتی بالاتر از 10 x سه پایه ضروری ترین وسیله بعد از دوربین خواهد بود
سوال اصلی من اینه
در مورد کیفیت و وضوح عکس شارپ بودن جزئیات نویز(در روز یا شب) در ایندور و مودهای مختلف در شرایط مساوی آیا اختلافی دیده میشه بین این دو دوربین یا نه؟
شنیدم وقتی سنسور کوچک باشه هر چه قدر مگا پیکسل دوربین بالا بره نویز بیشتر میشه
اگه این فرضیه درست باشه با توجه به اینکه سنسور جفتشون 1 به 2.3 هست پس SX30 باید نویز بیشتری داشته باشه چون 14.1 مگا پیکسله
حساسیت خودم در مورد این دو دوربین در مورد حساسیت عکس هاشونه در شب و روز در مورد نویز
اگه ممکنه در این رابطه کمی توضیح بدید ممنون میشم
بله به طور کل میشه گفت هر چه چگالی پیکسل سنسور بالاتر بره از اونجه که به هر پیکسل نور کمتری میرسه نویز بالاتر میره ، اما این در شرایطی است که تمام شرایط یکسان باشه، یعنی سنسورها از یک تکنولوژی یکسان بهره ببرند. در حالی که من چند مورد از این دوربین های کنون رو چک می کردم با وجودی که نسل جدید یک کلاس دوربین مثلا 2 مگا پیکسل بیشتر داشت ولی نویزش تغییر نکرده و شاید حتی کمتر هم شده بود.(در مورد کنون) من عکسهای اس ایکس 30 و 20 رو مقایسه نکردم ولی پیش بینیم اینه حتی با وجود اضافه شدن مگاپیکسل سنسور ولی تغییری در کیفیت تصویر در شرایط نوری کم ایجاد نشه چه بسا که بهتر هم شده باشه.
شما برای مثال دوربین های 550 دی و 7 دی کنون رو با 50 دی و 500 دی مقایسه کنید، هر چند در دو نمونه اول چگالی پیکسل بیشتری دارند و قاعدتا باید نویز کمتری داشته باشند ولی اینگونه نیست و نتیجه عکس این مطلب هست چرا که این دو نسل از سنسور ها از تکنولوژی متفاوتی بهره می برند، من این مسئله رو در مورد کامپکت های کنون هم دیدم.
ولی اگه با همون تکنولوژی ساخت سنسوری که در 7 دی به کار رفته یک سنسور 10 مگاپیکسلی می ساختند مطمئنا در ایزوی بالا نویز کمتری میداشت.
به علاوه وقتی مگاپیکسل تصویر شما بالا میره و ابعاد تصویر شما هم بزرگتر میشه در مقایسه با دوربین با مگاپیکسل کمتر در صورت چاپ تصاویر هر دو دوربین در یک اندازه در این حالت اندازه نویز دوربین با مگاپیکسل به همون نسبت کوچک میشه.
خلاصه اینکه
اولا پیش بینی من اینه که احتمالا تفاوت فاحشی نخواهد داشت چه بسا که اس ایک 30 بهتر باشه،
ثانیا کلا تفاوت در این رده دوربین ها ، اونقدری نیست که عامل تعیین کننده ای در انتخاب شما باشه.
ثالثا اینکه شما به این پیش بینی و حرف های من نوعی بسنده نکن و خودت برو یکی از این سایت هایی که نمونه عکسهای این دوربین رو در شرایط تقریبا یکسان گذاشته ببین و مقایسه کن و ببین کدوم به نظرت مناسبه. یکی از این سایت ها Imaging-resource.com هست.
رابعا خوب هر کسی یک سطح سلیقه ای داره ولی من جای شما باشم،با توجه به توضیحات شما به جای این دوربین ها اون رده دوربین هایی که بهتون گفتم رو بیشتر بررسی می کردم(برای امتحان اگه خواستی عکسهای اس ایکس 20 و 30 رو مقایسه کنی اونها رو با مثلا G11 هم مقایسه کن خصوصا در ایزوهای بالا)، خصوصا اگه بخش قابل توجهی از عکسهای من در محیط ایندور گرفته میشه ، مگر اینکه بخوای یک فلاش اکسترنال هم برای دوربینت تهیه کنی. البته این صرفا تجربه شخصیه شاید شما از کیفیت عکس همین اس ال آر لایک ها هم راضی باشی.
موفق باشی
[QUOTE=delagah;188723]بله به طور کل میشه گفت هر چه چگالی پیکسل سنسور بالاتر بره از اونجه که به هر پیکسل نور کمتری میرسه نویز بالاتر میره ، اما این در شرایطی است که تمام شرایط یکسان باشه، یعنی سنسورها از یک تکنولوژی یکسان بهره ببرند ...
ممنون از راهنماییتون
من همچنان منتظر نظرات بقیه اساتید و دوستان هستم
اما در مورد بحثمون
حق با شماست
من هم از کیفیت بالای عکاسی G11 بسیار شنیدم حالا اینکه SX20 یا SX30 به پاش میرسن یا نه رو نمیدونم ...
به نظر شخص من G11 بیشتر به درد کسایی میخوره که بخوان لنز بخرن و سوار دوربین کنن که برا من حالا حالا ها مقدور نیست چون یه لنز اولترا واید لند اسکیپ که برای عکاسی از مناظر و کوه ها مناسبه و زمینه مورد علاقه منه قیمتی بیش از 3 - 4 برابره خود دوربین داره که به قول معروف بابام از این وصیت ها نکرده ...
ولی خوب دوربین خوبی هست در مجموع برای عکاسی
لنزش در رده ی وایده SX20 قرار میگیره اما SX30 از این دو وایدتره و 24 میلی متر رو ساپورت میکنه
خوبیه دیگه ی G11 هم نسبت به دو تا دوربین مورد بحث دیگه تعویض و انتخاب راحته لنز و فیلتره اما دو برادر 20 و 30 سری اس ایکس این فیچر رو ندارن و اگه احیانا بعدا خواستین لنزی عدسی ای فیلتری چیزی بندازین روش کار بسیار مشکل خواهد بود چون باید آداپتر بگیری براش که من نمیدونم تو ایران هست یا نه و چه قیمتی داره(در این مورد هم باید بیشتر بدونم ممنون میشم توضیح بدید)
ضمن اینکه اس ایکس بیست 20 تا زوم داره و اس ایکس سی 35 تا زوم داره که اگه حرفه ای باشی و سه پایه ازت جدا نشه به دردت میخوره و لی G11 فقط 5 تا داره
در واقع نظر اولیه خودم SX30 بود چون در مجموع که در نظر بگیری بیشتر میتونه خواسته هات رو پوشش بده(البته در مورد خودم عرض میکنم) ولی نمیدونم چی شد یهو انگار احساس کردم دوربین خوبی نیست و در حد SX20 هم عکس نمیندازه
شاید به خاطر نظرات غیر حرفه ای و غیر کارشناسانه ی بعضی از دوستان آماتور باشه که چیزی از این SLR Like ها سر در نیاوردن
در واقع اگه مطمئن بشم که برادر بزرگتر 20(SX30 IS) کیفیت خوبی در عکس ها دارهبه طور عام عرض میکنم بدون معطلی میخرمش ولی الان بین این دو برادر خیلی موندم
همش میگم سنسور که همونه پیکسله برادر بزرگه هم که رفته بالا نویز رو بیشتر میکنه هر دو داداش هم از یه تکنولوزی در زمینه لرزش گیری و کنتراست و این چیزها برخوردارن
پس چرا پول بیشتر بدم به داداش بزرگه؟تازه کیفیت داداش کوچیکه هم که علمی ثابت شده بهتره
نمیدونم
دوستان باید حسابی کمکم کنند تا بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم
ولی از لنز 24 داداش بزرگه نمیشه گذشت
ای خدا کنن رو لعنت کنه
خوب پدر فلان اقلا سنسورشو عوض میکردی CMOS میزدی بزرگترش میکردی
با این همه سردرگمی نمیدونم بابا قید دوربین خریدن رو نزنم خیلی خوبه ...
سلام
من sx20is دارم می خواستم عکس اینفرا رد بگیرم
با کنترل تلویزیون چک کردم دیدم میشه نور مادون قرمز رو توی ال سی دی دید ÷س سنسور جذف مادون قرمز نداره دوربین من الانم یه فیلتر uv روی اون نصب هست می خواسم ببینم فیلتر مادون قرمزی که بهش بخوره توی بازار هست یا باید خودم دستی درست کنم با نگاتیو ظاهر شده عکاسی
اصلا میشه با این دوربین عکس مادون قرمز گرفت ؟؟؟؟
سلام
من تازه عکاسی رو شروع کردم و به پیشنهاد یکی از دوستام یک sx20 خریدم ولی از عکسایی که میگیره اصلا راضی نیستم چون رنگهاش کم حاله ،با چند تا دوربین دیگه ی ساده عکساشو مقایسه کردم ولی خیلی پایینتره مثلا خالم یه پاناسونیک dmc-tz6 داره که 10mpixel ولی نسبت به دوربین من عکساش فوق العادست و sx20 فقط مزیتش تو زومشه. آخرین حجم عکساشم به زور 4.5mb میشه. البته یه دوربین دیگه یکی داشت sony-dsc-h3 که با حجم کم عکساش ولی رنگهاش عالیه.میشه دوستان بگن آیا مشکلی داره یا کلا همینجوریه؟و چرا canon با این همه اسم و رسم و پول که می گیره این مدلایه slr like اش انقدر داغونه؟
دوربین به این خوبی... شاید تنظیمات دورین مشکل داره!؟ تازه به فرض اینکه post processing رو در نظر نگیریم...
دوست عزیز متاسفانه به نظر من ثابت ماندن اندازه سنسور در بعضی از رده ها و بالا رفتن مگاپیکسل باعث شده که بعضی مدلهای جدید بازار حتی کیفیتی مشابه مدلهای پیشین خود نداشته باشند. صرف نظر از تمامی عوامل دیگری که بر کیفیت عکس تاثیر دارند اندازه سنسور ذاتا بر کیفیت عکس موثر است و خب وقتی مثلا با اندازه سنسور 1/2.3 در بازار هم دوربین 10 مگاپیکسل هست و هم 14 مگاپیکسل نباید زیاد روی کیفیت حساس بود(منظور من حساسیتهای زیاده از حده). ضمن اینکه شما اگر کیفیت عکسهای دوربینتون رو با لایکهای دیگر بازار در برندهای دیگر مقایسه کنید میبینید که کیفیت عکس در این رده تقریبا مشابه است و فرق بسیار زیادی بین مدلهای مختلف دیده نمیشه و تفاوتها در امکانات دوربین هست و نه در کیفیتش. مثلا دو دوربین با کیفیت عکس یکسان داریم ولی یکیش زوم 20 برابر داره یکیش 30 برابر. از خریدتون پشیمون نشید چون با یه مقایسه ساده میتویند ببینید که کیفیت عکس دوربینتون بد نیست و نرماله.
سلام به شما دوست عزیز
اونجوری که من فهمیدم بحث فقط بر سر رنگ ها است. به خاطر یک چنین چیز به این سادگی که آدم از دوربین ناامید نمیشه! به طور کلی رنگ های این دوربین نسبت به بسیاری از دوربین های دیگر خصوصا کامپکت ها بی حال تره! کسی که سراغ چنین دوربینی می آید نباید که توقع داشته باشد هر عکسی که گرفت بدون هیچ تغییری آماده چاپ باشد. به هر حال الان هم چیزی رو از دست ندادید در تنظیمات رنگی دوربین Vivid را انتخاب کنید تا رنگ ها اشباع تر شوند.
موفق باشید
بحث رنگ یکجورهایی اونقدرها هم مهم نیست وقتی اینهمه نرم افزار در دسترس هست که هر طور بخواید میتونید رنگ رو تغییر بدید.کامپکتهای سونی معمولا در صورت پیش فرض کنتراست و سیچوریشن بالایی دارن که همون ها رو هم میشه توی دوربین به حالت طبیعی و رنگهای نزدیک به واقعیت برگردوند.اگر رنگها توی باقی دوربینها زنده تر و اشباع تر هستن به همین دلیله که پیچ سیچوریشن تا آخر بازه! گرچه بعد از مدتی فکر میکنم شما هم دنبال رنگهای طبیعیتر برید...
با اندکی تغییر تنظیمات چه در دوربین چه در کامپیوتر به دلخواهتون خواهید رسید.اتفاقا این دوربین توی مقایسه ها همیشه نمرات بالایی نسبت به هم رده هاش میگیره...
دوستان عزیز :
دوربین های کامپکت سونی و پاناسونیک معمولا دوربین های خانوادگی هستند و بیشتر برای مسافرت ها و جشن های خانوادگی بکار میره که بیشتر خانواده ها دوست دارن این لحظات رو برای خاطره ثبت کنند ...... یعنی این دوربین ها هستند که لحظه ها رو ثبت می کنند نه عکاس ... به خاطر همین در تنظیمات کارخانه ای این دوربین ها کنتراست و رنگ و روشنایی و ... به طور قابل چشمگیری افزایش دادن و به همین دلیله که معمولا عکس های این دوربین ها با کیفیت و شفافیت خوبی به نظر می رسن....
ولی دوربین هایی مثل sx20 و توی این رده با افزایش امکانات و تنظیمات .... دست عکاس رو برای ثبت لحظه بیشتر باز می کنه و اون چیزی رو که عکاس می خواد ثبت می کنه ....
نکته آخر اینکه یه سری به گالری بزنید و از منوی نقشه دوربین sx20 رو انتخاب کنید و عکس هایی که با این دوربین گرفته شده رو یه نگاه بندازید.....
سلام دوستان . من واسه تبدیل فیلم هام به فایل هایی که روی dvd های خونگی بگیره و از کیفیت HD هم کم نشه باید از چه نرم افزاری استفاده کنم . خیلی فوریه . ممنون میشم اگه کمک کنین .
DVDخونگی اسمش روشه... کیفیت بالاتر از DVD رو نمی تونه پخش بکنه...
شما باید یا کیفیت رو بیاری پایین یا یه پخش کننده با قابلیت HD تهیه کنی که دو اون صورت فایل های HD با فرمت های استاندارد (MOV - AVI -MKV و...) بدون مشکل پخش می کنه.
پ.ن: تلوزیون های سری ۵ سامسونگ (مدل های جدیدش) قابلیت پخش HD (از طریق حافظه USB) دارن و خروجی صدای اپتیک هم برای وصل کردن به سینمای خانگی در اختیارتون قرار میدن!!! یکی از دوستان من به تازگی خریده و خیلی راضیه...
شما با این نرم افزار می توانید انواع تبدیل ها بین فرمت و سایز رو انجام بدید.
Daniuosoft media converter Ultimate
اگر نسخه کرک شده رو از اینتدنت پیدا نکردی بگو در یک سایت براتون اپلود کنم
با سلام خدمت سروران گرامی
من به تازگی یک دوربین Canon SX20 IS خریده ام ، و هر چه در تنظیمات آن گشتم نتوانستم چیزی در رابطه با نشان دادن میزان باطری پیدا کنم ،
دوستان اگر راهنمایی بفرمایند ممنون میشوم .
سلام دوست عزیز
مبارک باشه:::happy:::
گشتم نبود نگرد نیست !!!! :::happy:::
متاسفانه این دوربین چیزی به نام نشانگر باتری ندارد (احتمالا به نظر کنن لازم نبوده) و فقط وقتی این نشانگر ظاهر می شود که باتری در حال اتمام باشد و قبل از تمام شدن باتری ها نشانگر باتری بالای صفحه می آید و بعضی از مدتی هم (بسته به نوع باتری ها) پیام تعویض باتری می دهد. عملا میشه گفت که در این دوربین نشانگر باتری تعریف نشده است.
شاد باشید
کلا canon انگار خیلی با نشانگر باتری حال نمی کنه، تاحالا هیچ مدل غیر SLRیش رو ندیدم که نشانگر داشته باشه...
البته اگه هک CHDK رو نصب کنید، میتونید این امکان رو اضافه کنید...
با عرض معذرت از امیر خان:
این کابل و پورت در دی وی دی پلیرها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره، البته چون سیگنال بصورت دیجیتالی میره برای تلویزیون، کیفیت رنگ و روشنایی بهتری نسبت به پورت های آنالوگ Av و کامپوننت داره.خیلی محسوس نیست
البته این در مورد دی وی دی هست. اگر فلش خور باشه و فیلم های اچ دی رو بتونه پخش کنه، این دیگه یه مزیت که خیلی هم خوبه و لذت بخشه.
از Sog Video Converter Platium استفاده کنید.نقل قول:
سلام دوست عزیز . خیلی ممنون از توجهتون . من این نرم افزارو پیداش نکردم میشه زحمتشو بکشید؟
یکی از دوستان دیروز این نرم افزار رو به من معرفی کرد، خیلی از کارش راضی بودم.
به اکثر فرمت ها تبدیل میکنه و حتی میتونین مشخص کنین از دقیقه چند تا چند رو فقط تبدیل کنه.
پیرو صحبت آقا مهدی، داشتن پورت نمیتونه نشونه پشتیبانی باشه، از جنبه تبلیغاتی که بگذریم، یکی از مزیت های اینپورت اینه که میشه صدا رو برعکس از تلوزیون به سینمای خانگی فرستاد و حتی با یکی دیگری رو کنترل کرد (البته اگه هردو از یه برند باشن)
و البته اینکه ورودی USB داشته باشه هم ملاک خوبی نیست...
یه راه ساده اینه که دفترچه راهنما رو مطالعه کنید و فرمت ها و رزولوشن هایی که دستگاه پشتیبانی میکنه رو ببینید...
البته به نظر میاد بهتیرین مبنا امتحان کردن باشه (اگه به فیلم سینمایی با کیفیت همسان با فیلم های دوربینتون (یا بالاتر) دسترسی دارید (با فرمت های استاندارد مثل AVI یا MKV) اونا رو امتحان کنید و اگه جواب داد دنبال converter برای فیلم هاتون بگردید و اگه نه دنبال HDPlayer!
پ.ن: اینکه گفتم فیلم سینمایی رو امتحان کنید دلیلش اینه که کسایی که این فیلم ها رو روی اینترنت به اشتراک میذارن موقع تبدیل، فرمت و تنظیماتی رو انتخاب می کنن که با بیشتر دستگاه ها سازگار باشه و طرف مقابل برای دیدنش به دردسر نیفته...
سلام دوستان
نميدونم اين انجمن فعال يا نه
يك سوال داشتم
فايل هك شده sx 20 به تاريخ 22 jan تو سايت گذاشته شده
به نظر شما قابل اطمينان هست يا نه؟
http://mighty-hoernsche.de
اگه منظورتون از قابل اطمینان بودن، رسمی بودن اونه، بله...
جوابی رو که الان تو یه تاپیک دیگه برای یکی از دوستان نوشتم عینا برای شما هم نقل قول می کنم:
نقل قول:
از این لینک میتونید ورژن مناسب برای دوربینتون رو دانلود کنید:
http://mighty-hoernsche.de/
فقط به نسخه firmware فعلی دوربین توجه داشته باشید.
در مورد امکاناتی که میده و روش استفاده و... هم تو سایت رسمیشون توضیح کامل داده شده:
http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK
اما در مورد اسیب رسوندن، با توجه به اینکه این برنامه از روی کارت بوت میشه و هیچ تغییری تو دوربین نمیده، مشکل خاصی ایجاد نمیکنه (من تقریبا ۲ ساله که دارم روی a640 استفاده می کنم و مشکلی نداشتم). اما خوب خودشون گفتم میتونه موجب افزایش مصرف باتری بشه. ضمن اینکه همون ۲ سال پیش تو سایتشون خوندم که در موردش از canon سوال کردن و جواب رسمی داده نشده ولی ظاهرا جواب طوری بوده که "یعنی مشکلی پیش نمیاد". با این حال من فکر می کنم بعضی امکاناتش (مثل هیستوگرام زنده) میتونه باعث استهلاک پردازنده و ... بشه. ضمن اینکه همینجا یکی از دوستان تو تاپیک آفومار سوال کرده بود و اونا گفته بودن اگه استفاده کنید از گارانتی خارج میشه!!!