سلام..
ازين صفحه ي معرفي شده چيزي نميشه ذفهميد..
اگه دقيق تر معرفي كنيد كه كدوم پست اون سايت براي raw هست ممنون مي شم
Printable View
به این لینک سری بزنید
http://chdk.setepontos.com/index.php....html#msg45372
من به هیچ وجه استفاده از این Firmware رو توصیه نمی کنم و مسئولیتش با خودتونه . همون طور که گفتم هنوز در مراحل آزمایشی (بتا) است اگر کمی بیشتر صبر کنید تا به جایی برسد خیلی بهتر است. من هم استفاده نکردم.
لینک اول رو باید استفاده کنید همون طور که می بینید نوشته For testers یعنی شما باید امتحانش کنید و امکان وجود مشکل در آن هم زیاد است. این مرحله ای است که Firmware در اختیار کاربران قرار می گیرد تا مشکلات آن توسط کاربران گزارش شود تا برطرف شود و بعد نسخه نهایی معرفی می شود.
به هر حال اگر جرات نصب آن را دارید ابتدا به صفحه اصلی سایت سری بزنید و راهنمایی نصب را بخونید. نصب آن هم خیلی راحت نیست. نصب آن حتی در صورت اطمینان کامل شرایطی دارد که باید حتما مطالب موجود در سایت رو بخونید.
http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK
من از تاریخ انتشار آن اطلاعی ندارم و فقط باید هر مدت یکبار به این سایت سری زد. ممکن هم هست هیچ وقت به نسخه نهایی نرسد.
مراحل و شرایط نصب آن در سایت به خوبی توضیح داده شده است فقط کافی است کمی به انگلیسی مسلط باشید.
من خاطره خوبی از آپدیت Firmware دستگاه های دیجیتال ندارم و آخرین بار باعث شد دو هفته بدون کامپیوتر بشم و فعلا هم دوست ندارم برای دوربین جدیدم چنین اتفاقی رخ بده.
جناب I Mis سلام
من چند روز است که sx20 is خریده ام و با مشکلی مواجه شدم. ان هم اینکه وقتی برای اولین بار دوربین را روشن کرده و برای ازمایش فیلمبرداری کردم و بعد فیلم را در کامپیوتر تماشا کردم کیفیت تصویر عالی بود اما بعد که با تنظیمات دوربین ور رفتم و دقیقا نمیدونم کجاها رو دستکاری کردم اما کیفیت فیلم در مود hd افت پیدا کرد. یعنی در فیلم پر از نقطه های ریزسیاه رنگ است . چطوری بگم یعنی فیلم صاف و تمیز یا به اصطلاح مثل اینه نیست انگار که پر از نویز میباشد واقعا هر کاری کردم نتونستم درستش کنم .لطفا کمکم کنید .چرا بعد از دستکاری تنظیمات اینطوری شده؟ لطفا کمکم کنید.
دوستان من بين انتخاب مدل هاي مختلف دچار مشکل شدم. لطفا راهنمايي کنيد 1-p100 ايا اينکه ساخت japan نيست مهمه؟ کيفيت عکس و فيلم برداريش همونطور که ميگه خوبه؟ 2-sx20 ايا نداشتن باتري ليتليومي مهمه؟ با باتري قلمي چقدر کار ميکنه؟ 3-نظرتون در باره sx210 چيه؟ در کل کدومشون بهتره؟ لطفا نظر بدين
در مورد کیفیت عکس ( در بین دوربین های دیگه توی این رنج قیمت) مشکلی نداره و خوبه
کیفیت فیلم هم که اچ دی هست ( یعنی عالی)
در مورد باتری ..... خوب باتری لیتیومی همیشه یک مزیت محسوب میشه ولی باتری قلمی هم مشکلی به وجود نمیاره ...... در مورد کارکرد این باتری ها هم به این تاپیک سر بزن http://www.akkasee.com/forum/showthr...A7%DB%8C+ni-mh
برای سوال x210 و p100 هم بقیه دوستان جواب میدن
آقا بستگی به انتظارتون از دوربین داره، من SX20 گرفتم و با عکس بعضیاز دوربینها که مقایسه اش می کردم ازش نا امید می شدم، بعد دیدم خوب یه فرقی باید بین دوربین 1/5 میلیونی با نیم میلیونی باشه خوب! :) اینه که هر قدر پول بدی همون قدر هم آش می خوری
راجع به باطری هم به نظر منکه باطری قلمی یه جور مزیته! توجه کن که اگه یه روزی شارژ باطریت تموم بشه یا باطریهات خراب بشه می تونی با باطری قلیمهای معمولی کارت رو راه بندازی اما با باطریهای لیتیومی این کار رو نمی تونی بکنی. من سه جور باطری گرفتم که تقریباً می تونم باهاش حدود 130 تا 210 تا عکس بگیرم.
آخرم اینکه آقا زیاد وسواس به خرج نده! بین چند سری که فکر می کنی خوبه یکی رو دلی انتخاب کن و بخر
سلام خدمت دوستان عزیز .من هم 3 هفته است که این دوربین رو خریدم و اون چیزی رو که من از یک دوربین نیمه حرفه انتظار داشتم براورده نکرده .عکس برداریش در حالت اتو اونم توی شب مخصوصا در محیط خانه اصلا به درد نمیخوره و در خیلی از جاها فلش نمیزنه و من خودم اکثرا میگذارم روی حالت p و در اون حالت همیشه فلش رو روشن نگه میدارم .البه level فلش رو یک گزینه میارم پایین چون بیش از حد سفید میکنه .در کل عکساش به نظرم کاملا در حد یک دوربیت آماتور 12 mp هستش و تنها برتریش که باعث خرید من شد زوم قوی این دوربین هستش .در این سه هفته 1100 تا عکسهای مختلف از مکانهای مختلف و با تنظیمات مختلف انداختم ولی به هیچ وجه نمیتونم بگم عکساش فوق تصور هستش بلکه فقط و فقط میتونم بگم که عکساش نرماله و به هیچ وجه ارزش خریدن نداره نمیدونم شاید g10 گزینه بهتری باشه (البته شاید )
در ضمن این دوربینها قابلیت آپدیت دارن ؟
دوست عزیز شما چطوری در مدت فقط سه هفته تصمیم گرفتین که این دوربین اصلا بدرد نمی خوره
فرمودین در حالت اتو ...... اولا اینکه کسایی این دوربین رومیگیرن که دیگه نمی خوان از اتو استفاده کنن و دوست دارن تنظیمات دستی انجام بدن ، ثانیا اگه قرار بر اتو باشه من خودم nikon coolpix L100 رو بهتون پیشنهاد میکنم با نصف قیمت sx20
گفتین فلاش ..... به عرض شما برسانم که هیچ دوربینی حتی با قیمت های میلیونی استفاده از فلاش داخلی راضی کننده نیست و باید از فلاش خارجی استفاده بشه
در مورد کیفیت عکساش ...... یه سری به تاپیک های مختلف عکاسی ( مخصوصا عکسهای کاربران M.ali farajian و IMis ) بندازید خودتون متوجه کیفیتش میشید
در پایان اینکه این دوربین قابلیت آپدیت دارد
موفق باشید
همون طور که گفتید عکاسی با فلاش توسط این دوربین در حالت اتومات راضی کننده نیست و نیاز به تنظیمات دستی دارد تا بهبود بخشیده شود. در مورد قدرت فلاش هم که جناب faryadprs گفتند نباید توقع زیادی از فلاش خود دوربین داشته باشید.
من نمی دونم شما این دوربین رو با چه دوربینی مقایسه می کنید که نظرتون راجب آن به این شکل است. بعد هم از یک دوربین SLR-Like هیچ کس توقع عکس های فوق تصور ندارد آن هم با این سنسور کوچک این دوربین !!!
شما این دوربین رو با G10 مقایسه کردید و قبل از آن هم از زوم بالای SX20 گفتید، خوب مشخص است که شما زوم بالا رو به کیفیت عکس و سایز سنسور ترجیچ دادید. در پست قبل از شما هم یکی از دوستان گفتند هر چقدر پول بدهیم همان قدر آش می خوریم. این دوربین فقط برای آنهایی که هزینه بالای دوربین های SLR را ندارند و توقع دارند امکانات یک دوربین SLR چند میلیونی را با لنز های مختلف داشته باشند در حد متوسط برآورده می کند.
موفق باشید
نمی دونم! شاید بدرد کسی خورد، نمونه عکسهایی که من با دوربینم گرفتم :
http://saye.aminus3.com
توضیح :
- عکسها فقط ری سایز شده و ادیتی روش انجام نشده، شاید با یک ادیت حرفه ای بشه از این دوربین (sx20) عکسهای بهتری دراورد
- اینها تجربه یک عکاس نیمه آماتوره که از تو اینترنت عکاسی یاد گرفته :)
جناب I Mis سلام
همونطور که گفتید انجام دادم اما ظاهرا تغیری ایجاد نشد. در ضمن با چند لحظه فیلمی که از بیرون خانه گرفتم ظاهرا ایم مشکل وجود نداره یا لااقل کمتره. به هر حال از شما ممنون و متشکرم. میبرم به یه نفر حرفه ای نشون میدم اگه مشکلی نداشت پس خوش به حال من.
باز هم از شما ممنون
سلام
كيفيت... كيفيت با اين سنسور و پولي كه داريم مي ديم كاملا عالي است...
وجود باطريه قلمي خوود يك نعمت است.. من اس ال آر هم دارم ولي اين باطري ليتيومي وقتي كه خالي ميشه و تو توي جايي مثله شلمچه و طلاييه و غيره هستي يعني يك ضد حال بساير بزرگ.. اما گرفتن 4 باطري قلمي با 1 تومن چيزي است كه امكان پدير بود..
من به شخصه با 4 باطري 9 حدود 970 شات مي زنم البته با ال سي دي خاموش...
من مي خواستم با اين پول يه لنز 500 بستونم كه ديدم بالاي 1 تومن ميشه...
ديدم اين دوربين يه لنز 560 is USM داره با يه سنسور 12 مگاپيكسلي
اما فلش...
قدرت فلاش با اين پول خوبه در ضمن هات شو براي فلاش يعني نعمتي بزرگتر
من عكساي اين دوربين رو در سايز 50 در 70 چاپ مي كنم هيچ مشكلي نداره...
با يه اديت كوچولو كيفيت عالي ميشه..
من فقط حسرت رينگ زوم و فوكوس فوجي اس 200 رو مي خورم..
كسي اين دوربين رو مي خره هرگز روي اتو نمي ذاره...
شايد باورت نشه اما من با همين دوربين تا حالا چند تا عكس فروختم... البته تعريف نكنم ...
اين دوربين براي لذته.. و اوج لذت رو ميشه با اين لتز بدست آورد...
البته تنظيم فلاش رو اگه انجام بدين اين مشكل پيش نمي ياد
عملكرد خوب اين دوربين در حال ايزو هاي بالا واقعا عاليه و نميشه با هيچ مدلي توي اين رده مقايسه كرد...
اما كيفيت فيلم برداري... كيفيت فيلم برداري در Indoor مسلما به خاطر ايزو هاي بالاتر نويز بيشتر داره ولي اوتدور
هيچ مشكلي نداره
راستي براي كيفيت عكس مي تونين به www.mis.propicnet.com مراجعه كنين
از راهنمایی ها و نظرات دوستان بسیار بسیار متشکرم و ایین سوال رو داشتم که فلش چی بگیرم واسه این دوربین که عکسهای شبم عالی بشه مخصوصا برای محیط خونه . در زمن ورزن دوربین رو از کجا بفهمم که چنده و آیا آپدیتی براش اومده
در ضمن میخواستم نظر دوستان رو در مورد g10 نیز بدونم
سلام
در مورد G10 و خرید فلاش بهتر است به تاپیک های مربوطه مراجعه کنید فکر می کنم سریعتر به نتیجه برسید. در اینجا هم اگر دوستان تجربه ای داشته باشند حتما خواهند گفت.
برای آگاهی از ورژن دوربین می تونید به اگزیف عکس ها مراجعه کنید و یا دوربین را در مود Play قرار دهید و کلید SET را نگه دارید سپس کلید DISP را بزنید. توجه داشته باشید که اگر SET را طولانی نگه دارید ساعت به نمایش در خواهد آمد شما باید قبل از به نمایش در آمدن ساعت کلید DISP را بزنید تا ورژن فرم ور دوربین به نمایش در آید.
در ضمن هنوز هیچ آپدیت رسمی برای این دوربین ارائه نشده است.
موفق باشید.
با سلام بچه هاي اين تالار
من مي خوام دربين canon powershot SX 20 IS را بخرم امكاناته خيلي جالبي داره تنها چيزي كه منو نگران كرده هممون باطري قلمي كه مي خوره مي خواستم بدون كسي اينجا ميتونه منو راهنمايي كنه در مورد اينكه مدت زمان كار باطري هاي قلمي با ليتيمي فرقي مي كنه؟ و باطري قلمي خوب چند ساعت شارژ نگه مي داره ؟ و در مورد باطري قلمي خوب و قيمتش هم اگه مي تونيد كمك كنيد با تشكر
با سلام
دوست عزیز کمی جستجو شما رو زودتر به هدفتون میرسونه.نیاز به باز کردن تاپیک جدید نبود
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10129
موفق باشید
متاسفانه نتونستم با این دوربین کنار بیام و فروختمش .به هیچ وجه عکساش در حد یه دوربین نیمه حرفه ای نبود .من در عرض 4 هفته 1340 تا عکس با این دوربین انداختم ولی نهایتا می تونم بگم عکساش در حد یه دوربین آماتور 12 مگاپیکسلی هستش .این مطالبو نوشتم که کسانی که قصد خرید این دوربین رو دارند بدانند که چی گیرشون میاد
البته قصد جسارت ندارم، اما با اینکه این موضوع در دوربین های Compact و SLR-Like خیلی کمتر از SLR ها محسوس است، کیفیت عکس تا حدی به نحوه کار با دوربین و مهارت و تجربه عکاس هم مربوط است.
منظورتان از کیفیت چیست؟ چه چیزی در عکسهای یک دوربین نیمه حرفه ای هست که در عکسهای یک دوربین آماتور نیست؟
سلام
البته انتظار معجزه از SX20 نبايد داشت ولي متاسفانه برخي دوستان انتظار معجزه از تجهيزات دارند. دوستي از شخصي نقل قول و تعريف مي كرد كه از كيفيت بد و بي خودي اسم در كردن دوربين .... ( يكي از دوربين هاي چند هزار دلاري و در واقع بالاترين رده ي دوربين پروفشنال يكي از برندها) اظهار گله و شكايت و تعجب مي كرده كه خيلي دوربين بدي است و عكسهايش از فلان دوربين كامپكتي كه قبلا داشته بد تر است ! :::happy:::
دقیقا درست می فرمایید
نظرتون رو به اولین پست همین کاربر جلب می کنم که باعث شد چندین نفر بعد از ایشان پست هایی مثل شما ارسال کنند و توضیحاتی بدهند متاسفانه بعد از توضیحات دوستان ایشان دوباره همان حرف های گذشته را تکرار می کنند. من فکر می کنم ایشان شناخت صحیحی از دوربینی که خریده اند ندارند که منجر به فروش آن هم شده است.
من خودم در ابتدا عاشق اس ايكس 20 بودم..
ولي واقعا كيفيت خوبه..
اما امروز بعد از ظهر اونو فروختم... آخه اون چيزي رو كه انتظار داشتم رو بر آورده نكرد..
يه فوجي اس200 از يه بجه ها گرفتم.. واقعا كيفيت بالايي داره..
وقتب آدم اونو دستش ميگيره احساس لذت ميكنه... احساس داشتن يه اس ال آر با يه لنز سوپر زوم داره..
من هم زياد از داشتن اس ايكس20 خوشحال نبودم
اما اين فوجي چيزه ديگريه وقابل قياس نيست
به نظر من بايد لايك ها رو به 2 دسته تقسيم كرد
1- سطح اوليه يا آماتوري
2- سطح پيشرفته
البته اس ايكس 20 جزو رده ي اوله
سلام
پس دیگه باید SX20 رو از امضا پاک کنید و با دوربین جدید جایگزین کنید:::happy:::
اون چیزی رو که از یک دوربین انتظار داشتید برآورده نکرد (با توجه به اینکه شما SLR هم دارید) یا اون چیزی رو که از SX20 توقع داشتید برآورده نکرده است؟
چون هنگام خرید آدم مشخصات فنی یک دوربین را مطالعه می کند و از چیزی که می خرد آگاهی دارد و نمی تواند بیش از امکانات سخت افزاری یک دوربین از آن توقع داشته باشد و اگر مقایسه ای هم صورت می گیرد باید در شرایط یکسان باشد. به هر حال همان طور که گفتید از نظر لایک بودن به SLR ، فوجی دوربین نزدیکتری است ولی باز مجبورید بعضی از امکانات SX20 را از دست بدهید تا به رینگ زوم و سنسور بزرگتر دست پیدا کنید. من فکر می کنم چون شما با SLR کار کردید هیچ وقت نمی تونید با دوریبنی مثل SX20 کنار بیان به نظر من که واقعا سخته. من چون فعلا با SLR کار نکردم فعلا توقعات کمی دارم و اصلا معنی رینگ زوم را نمی دانم و حس خاصی نسبت به آن ندارم:::confused2:::
این دوربین با توجه به قیمتی که دارد و امکاناتی که ارائه می دهد برای افراد آماتور مثل من بسیار عالی است(شما هم ذکر کردید که کیفیت واقعا خوبه).
فقط خواستم بگم که هر کسی با توجه به تجربیاتی که از دوربین قبلی خود دارد به مقایسه می پردازد و مطمئنا توقع دارد که دوربین بعدی حداقل امکانات قبلی رو داشته باشه و شما هم که SLR دارید و خوب SX20 از خیلی نظر ها اصلا با یک SLR قابل مقایسه نیست.
موفق باشید
دوستان این رو ببینید،این دوربین رو کاملا توضیح میده،جالبه
http://www.youtube.com/watch?v=98Y9Z32pJsw
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca...e_images.shtml
شما درست مي فرمايين..
هنگام عكاسي از پرندگان فوكوس دستي و يا حتي يو اس ام دوربين هيچ به كار نمي ياد
اما حس اس ال خيلي بهتره
SX20 رو هم مي دونستم چه امكاناتي داره كيفيتش هم بالحق عاليه
اما اونطور كه من عادت دارم رو ارضا نمي كنه...
كمي سخته عكاسي باهاش.. فوجي اس200 راحتي كار بيشتري براي آدم مياره.. فرمت raw و سنسور بزرگتر و حسگر اي ايكس آر هم كمي هوس برانگيز تر است..
اين 1000 دي هم قرضي است.. ولي قبلا توي محل كار يه 40 دي دستم بود كه واقعا دوربين فوق العاده اي هست.
عزيز ما هم آماتوريم ولي عاشق عكاسي هستيم....
البته توي دنياي هنر هيچكي نمي تونه ادعاي آماتوري و يا حرفه اي كنه!
خدا کنه شما که یه عکاس حرفه ای هستین از این دوربین راضی بمونید ولی عکسای این دوربین برای عکاس آماتوری مثل من واقعا جالب نبود و مطمئنم که اکثرا به این نتیجه خواهند رسید البته اگه تعصب اجازه بده .
دوستان عزیز من سلام
اصلا لازم نیست در این مورد زیاد بحث بشه
به قول معروف دو صد گفته چو نیم کردار نیست!
در بخش گالری عکس تمامی دوربینها موجوده و عکسهای این دوربین بدون اغراق کیفیت قابل قبولی در نوع کلاس خودش داره بنابراین اینکه ما بگیم زیاد بده یا زیاد خوبه کمی جای شک داره......
من هم معتقدم فرد با مهارت از ابزار بهتر استفاده میکنه
حالا دوستان هر کسی هر نوع دوربینی میخواد بخره ولی نباید بیهوده اوقات بقیه رو تلخ کرد
اصلا اگه قرار بود همه اینجوری فکر کنن فقط یکی دو مدل دوربین اختراع میشد
خواهشا وارد بحثهای اصلی بشیم
ممنونم از همه شما
سلام دوست عزیز من با نظر شما کاملا مخالفم.به نظر من این دوربین با این قیمت: مناسب کاربران خانگی می باشد و حتی در حد نیمه حرفه ای می باشد
سلام
من حدود چند ماه هست که اس ایکس 20 رو تهیه کردم و راضی هستم
در حالت دستی ازش استفاده می کنم و انعطاف خوبی داره
البته دوربین های slr رو تا به حال تجربه نکردم :::happy:::
لطفا در مورد ادیت کردن با نرم افزار zoom browser راهنمایی کنین
من از auto adjustment استفاده کردم و معمولا نتایج خوبی میده
شارپ بودن تصویر به نظرم خوبه و تا به حال نیازی به استفاده از گزینه sharpness این نرم افزار نداشتم
شما هم همین تجربیات رو داشتین؟
یه سوال دیگه هم دارم، آپدیت دوربین به چه معناست و چه گزینه هایی از دوربین آپدیت میشه؟
با سپاس
سلام
من هم در ابتدا از نرم افزار خود دوربین برای ادیت استفاده می کردم ولی الان از Adobe Photoshop Lightroom استفاده می کنم به شما هم توصیه می کنم این نرم افزار رو تهیه کنید چون امکانات بسیار بیشتری را در اختیار شما خواهد گذاشت کار با این نرم افزار هم خیلی سخت نیست.
آپدیت دوربین به معنای به روز رسانی نرم افزار داخلی دوربین (Firmware) است و تا به حال نیز هیچ آپدیت رسمی از طرف کنن معرفی نشده است و اگر هم معرفی شود ممکن است گزینه های جدیدی به این دوربین اضافه کند و مشخص نیست چه خواهد بود.
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان من این دوربین را 3 روز پیش با گارانتی افومار خریدم 455 البته با گارانتی ایده ال 405 بودش
من تازه کارم و از a1100 اومدم به این دوربین می خواستم بدونم در کل چجور دوربینیه نگهش دارم یا بفروشم
یدونه hx1 بگیرم یا fz35 البته فیلمبرداری برام مهمه و زوم بالا بعد عکس ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
مبارک باشه:::happy:::
فکر می کنم اگر همین چند صفحه آخر تاپیک رو بخونید متوجه می شوید که SX20 در کل چه دوربینی است چون بارها در این مورد صحبت شده است. من که فکر می کنم ارزش پولی رو که دادید داره ولی اگر قصد مقایسه آن را با دوربین های دیگر دارید می توانید به تاپیک زیر مراجعه کنید دوستان حتما شما رو راهنمایی می کنند:
راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
موفق باشید
سلام دوست عزیز
من که تا حالا از این مود استفاده نکردم ولی از صداهایی که در این مود از دوربین شنیده می شود مشخص است که دوربین به طور پیاپی بر روی سوژه فوکوس می کند تا در هر لحظه سوژه در فوکوس کامل ثبت شود. حالا اگر فوکوس با دقت صورت نگیرد سوژه به خوبی فوکوس نمی شود و محو می شود.
اگر هم سرعت شاتر کم باشد مطمئنا با مشکل تاری مواجه می شوید. من پیشنهاد می کنم یکبار از مود Tv استفاده کنید و ایزو رو هم بالا ببرید تا بتوانید سرعت شاتر را افزایش دهید ببینید مشکل شما حل میشود یا نه ؟ من نمی دونم مشکل تار بودن عکس های شما از کم بودن سرعت شاتر است ویا از کم بودن سرعت فوکوس دوربین؟ اگر ردپای سوژه در عکس ها ثبت می شود مطمئنا مشکل از سرعت شاتر است نه سرعت فوکوس دوربین. البته تا آنجا که می دانم در مود اسپورت دوربین باید سرعت شاتر را نیز بالا ببرد تا عکس تار نشود حالا اگر دوربین به خوبی عمل نمی کند بهتر است مود های دستی را امتحان کنید و بسته به شرایط دوربین را تنظیم کنید.
موفق باشید
سلام
من دو هفته پیش میخواستم دوربین بخرم و از اونجایی که واسه خرید دوربین خودم خیلی سر در گم شدم حالا که یه اس ایکس 20 _sx20 خریدم میخوام تجربیاتم رو با این دوربین در اختیارتون بذارم.من از یک منظره با ایزو های مختلف عکس گرفتم و فکر میکنم کسی که به دنبال بررسی یه دوربین باشه خودش از روی عکسها میتونه قدرت دوربین رو از نظر ایزو تشخیص بده.یاد آور میشم که مسلما همه ی عکسها با پایه انداخته شده و مکث دو ثانیه تا هیچ لرزشی وجود نداشته باشه
عکس اول با ایزوی 80 که 13 ثانیه دریچه باز بود
http://alidoran.persiangig.com/image/sx20%20iso80.JPG
عکس دوم با ایزوی 100
http://alidoran.persiangig.com/image/sx20%20iso100.JPG
عکس سوم با ایزوی 200
http://alidoran.persiangig.com/image/sx20%20iso200.JPG
عکس چهارم با ایزوی 400
http://alidoran.persiangig.com/image/sx20%20iso400.JPG
عکس پنجم با ایزوی 800
http://alidoran.persiangig.com/image/sx20%20iso800.JPG
عکس ششم با ایزوی 1600
http://alidoran.persiangig.com/image/sx20%20iso1600.JPG
در ضمن یاداور میشم این عکسها رو شب و در جایی انداختم که هم روشنایی در عکس باشه و هم تاریکی
و باز یادآور میشم من تنها یه تازه کار هستم و اگر سوال تخصصی خواستید بپرسید باید به اساتید سایت مراجعه کنید
با سلام. ممنون از اطلاعات خوبی که به اشتراک می گذارید.:mlaugh:
من حدود 10 روز هست که SX20 گرفتم و ازش راضی هستم. قبل از این دوربین ixus200 داشتم. تفاوت sx20 نسبت به اون دوربین قبلی کاملا مشهوده. در کل عکاسی با sx20 برام لذت بخش بوده تاحالا. البته این دوربین اولش 15 تا هات پیکسل داشت و مجبور شدم اون رو برای تعویض ببرم که فروشنده هم لطف کرد و دوربین رو برام عوضش کرد.
سلام دوست عزیز
مبارک باشه :::happy:::
شما دومین نفری هستید که من می بینم موضوع پیکسل سوخته را در این دوربین مطرح می کنید نمی دونم این موضوع اخیرا شایع شده است یا این دو مورد که تا به حال دیده ام تصادفی بوده است :confused: ولی خوشبختانه مشکل خاصی نیست و توسط مراکز فنی دوربین به صورت نرم افزاری حل می شود.
ممکنه در مورد تفاوت هایی که پس از خرید SX20 احساس کردید بیشتر توضیح بدید منظور من بیشتر بر روی کیفیت تصویر است تا امکانات دوربین. من می خوام بدونم آیا تفاوت محسوسی از نظر کیفیت تصویر بین ixus200 و SX20 وجود داره یا نه ؟ چون هر دو دارای یک نوع سنسور هستند.
ممنونم
من توی فیلم برداری متوجه این پیکسل ها شدم که واقعا چشم آدمو در میاورد به رنگ قرمز هم بود. بعد حساس شدم و به عکس هام نگاه کردم دیدم همه اون پیکسل ها رو دارن و ...
راستش همون طور که دوست عزیزمون گفتن جاشون ثابت هست. ولی یک راه دیگه هم هستش که مطمئن تر هست به نظرم.
1. اول درپوش لنز رو بزارید و یک عکس بگیرید.
2. عکس رو بریزید رو کامپیوتر
3. بوسیله برنامه Dead Pixel Test عکس رو باز کنید و بعد دکمه تست رو بزنید.
بعد از چند ثانیه برنامه پیکسل های سوخته یا پیکسل های داغ رو براتون لیست می کنه همراه با مختصات نقطه ها.
دقت کنید که Hot Pixel ها معمولا به ایزوی بالا و exposure time بستگی داره ولی پیکسل های مرده یا سوخته برای همیشه موندگار هستن.
لینک دانلود:
http://up.iranblog.com/Files/356e5910e8e14fac9dc1.zip
راستش در مورد کیفیت زیاد نه. میدونید بنظرم حتی شاید نویز sd980 کمتر از sx20 هست. منظورم بیشتر به تنظیمات دوربین بود.عکس توی شب با sx20 فک کنم نویزش بیشتر از اونه. البته برای بررسی دقیق باید یک چند تا عکس یکسان با دو دوربین گرفت. راستی من شنیدم که مود سوپر فاین با زدن chdk روی این دوربین دوباره برمیگرده. نمیدونم چقدر صحت داره. من که بی صبرانه منتظر هستم ولی ...
firmware دوربین جدیدی که گرفتم یک مدل هم جدید تر هست و ورژنش 1.02D هست پس فک کنم 4-5 ماهی باید صبر کنم.
سلام دوستان
من چند وقت دنبال فیلتر nd برای sx20 میگشتم که خب پیدا نکردم. به جای اون بالاحره تونستم یک فیلتر پلاریزه 52 میلیمتری غیر صلی تهیه کنم . جالب اینکه با توجه به قیمت 7000 تومانی نتیخه کاملا رضایت بخش بود و در حد قابل قبولی کارش رو انجام می داد . در صورت تمایل بفرمایید تا ادرس رو خدمتتون عرض کنم
باتوجه به اینکه sx210 از نظر رنگ تنوع داره و همچنین وزن کمتری داره، بیشتر مورد پسند خانم ها هست و احتمالا همسر شما به همین دلیل نظرشون به sx210 است. اما شما در انتخابتون این مزیت های sx20 را در نظز بگیرید.
زوم اپتیکال بالاتر و قطر لنز بالاترکه بسیار در کیفیت عکس موثر هستند.
از طرفی به نظر من 14.1 مگا پیکسل بودن sx210 مزیت چندانی به 12.1 پیکسل sx20 تداره
نکته آخر که :
قیافه sx20 شبیه یک SLR هستش. برای من که عشق دوربین هستم و پولی هم در بساط ندارم پارامتر مهمی است::biggrin:
ای پدر بی پولی بسوزه:::angry:::
Sx20 دوربین پور نویز و کم کیفیتی در محیط Indoor نیست، بلکه در رده خودش جزو بهترین هاست. شما در مقایسه با یک SLR و یا دوربینی مثل G11 که سنسور بزرگتری داره شاید بتونی بگی نویزش بیشتره یا کیفیتش در محیط بسته کمه. اما در مقابل کامپکت ها و یا SLR-LIKE های معمول جزو بهترین هاست. فکر می کنم با SX210 از این نظر تقریبا در یک سطح باشند ، و شما هر دوربین کامپکت یا SLR-like دیگری بگیری وضعیت مشابهی رو در محیط بسته یا کم نور دارند.
منتها SX20 این مزیت بزرگ رو داره که میشه روش فلاش خارجی TTL نصب کرد ولی بسیاری از دوربین های مشابه دیگر رو نمیشه، فقط تعداد معدودی دوربین در این رده هستند که این امکان رو دارند
به هیچ وجه ، من صد در صد با شما مخالفم
من هم اوائل اینگونه فکر میکردم، ولی اکنون، کاملا عقیده متفاوتی دارم و فکر می کنم نه تنها جنبه تبلیغاتی نداره بلکه صد در صد ضروری است( برای محیط های بسته و برای دوربینی با این سایز سنسور)
البته این بستگی به یوزر داره که چه کیفیتی میخواد، ولی برای من که کیفیت عکس دوربین هایی با این سایز سنسور در محیط های بسته اصلا راضی کننده نیست.
عقیده شخصی من اینه که این امکان، وِیژگی بسیار مفید و ارزشمندیه ، و صد در صد ارزشش رو داره که این هزینه واسه خرید فلاش بشه.
دوست خوب...
كسي كه 400 ميده دوربين برداره و بالاي 200 تومن براي فلاش ميده كه البته باز هم به پاي بدترين اس ال آر هاي 400 تومني نمي رسه .پس خريدي كاملا غير نقعول است حتي با فلش هم نمي شود كيفيت فراي آنچكه با فلاش خود مي دهد ،بدهد.. چه به رسد به فلاش هايي با قيمت نجومي
باسلام
البته این شکلی به قضیه نگاه کردن به نظر من صحیح نیست درست است که یک dslr در همه شرایط خروجی به مراتب بهتری نسبت به یک لایک دارد اما استفاده از آن سختی ها و هزینه های خاص خودش را دارد و به همین دلیل بسیار کسانی هستند که با علم به اینکه کیفیت پایینتری نصیبشان میشود ولی باز یک لایک میخرند .
حال این افراد اگر بخواهند کیفیت خروجیشان را بهتر کنند مخصوصا ( با توجه به ضعف این دوربینها و نویز بسیار زیادشان در نور کم ) پس گزینه فلش خارجی میتواند خیلی کارساز باشد و کیفیت را تا حد مطلوبی بالا ببرد .
موفق باشید
نگفتم قراره با SX20 کیفیت SLR رو به ثبت رسوند.
در مورد خرید من مثل شما نگاه نمی کنم.
من اگه به شخصه به لحاظ مالی مشکلی نداشته باشم، این نیاز رو احساس می کنم که همزمان یک فول فریم، یک SLR کراپدار، و یک لایک یا کامپکت داشته باشم. چون یکجاهایی احساس می کنم استفاده کامپکت دارای مزیته، یه جاهایی اس ال آر لایک، یک جاهایی کراپدار اس ال آر و یک جاهایی فول فریم.
اما از اینها گذشته، یک اس ایکس 20، 400 تومانی و یک فلاش 100 تومانی (حالا 20 تومان بالا پائین) که 20 برابر زوم داره فیلمبرداری اچ دی داره و سبک و کوچک و جمع و جور تر از یک اس ال آر تر هست رو خصوصا برای یک کاربر خانگی نمی تونید با یک اس ال آر مقایسه کنید. چند لنز برای داشتن اون دامنه فاصله کانونی به همراه یک لنز ماکرو و کلی وزن و ابعاد سنگین تر اصلا قابل مقایسه نیست.( هم ابعاد و وزن و راحتی استفاده و هم قیمت).
به لحاظ راحتی استفاده و امکانات یک اس ال آر لایک نسبت به اس ال آر دارای مزیته و شما با یک فلاش خارجی( حتی یک مدل ارزون 100-150 تومانیش) می تونید بسیاری از مشکلات این دوربین ها در فضای بسته رو حل کنید.
من خودم دی 90 دارم و برادرم هم اس ایکس 20، و مزیت و معایب این دو رو می دونم و اتفاقا بعد از کار با این دو همزمان به این نتیجه رسیدم که این کفشک فلاش TTL چه امکان سودمندیست. کسی مثل برادر من هیچ موقع به کیفیت اس ال آر نیازی نداره و اصلا قصد و نیاز اون از عکاسی چیزی نیست که بخواد دنبال اس ال آر باشه، ولی تفاوت کیفیت خروجی دوربین در محیط بسته و بیرون براش مشهوده و البته تفاوت کیفیت با فلاش و بدون فلاش ( یا فلاش سرخود) .
ممنون از توضيحت
اما باز هم خريد عاقلانه اي نيست.. شما مي گوييد: داشتن اس ال ار هزينه هاي زيادي دارد درست است.. اما دوربيني كه ما براي ارزان بودنش اون رو مي خريم ديگر عاقلانه نيست 30 تا 40 درصد هزينه كل دوربين رو لوازم جانبي بخريم چرا كه خريد لايك تقريبا به خاطر عدم تامين هزينه يك entry level در اون حد است.. بنابراين ما داريم تقريبا همان هزينهرا براي يك entry level مي كنيم و اين باز هم عاقلانه نيست چرا كه انسان هميشه به دنبال كمال(آپ گريد) است پس در آن هنگام مي بينم هزينه اي در حد يك اس ال آر كرديم اما هنوز از آنچكه مي خواهيم داشته باشيم بسيار دوريم
اما كفشك خودش يك مزيت بزرگ هم محسوب مي شود.
سلام دوستان
حالا که صحبت از فلاش شد چه فلاشی رو مناسب سری sx معرفی مینین
البته من sx1is دارم و از عکاسی با اون واقعا لذت میبرم ولی تجربه فلاش ttl ندارم
ممنون
فکر کنم canon 270ex برای اینکار کفایت کنه. البته من خودم تجربه ای ندارم. دوستان با تجربه بهتر می توانند راهنمایی کنند
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9006
من که خودم مزیت اول لایک به اس ال آر رو نه قیمتش بلکه سبکتر کوچکتر و خلاصه استفاده راحتتر اون میدونم ، اما قیمت هم یک فاکتور دیگه هست.
در پست قبلیم هم گفتم ، شما اگه بخواهید تمام امکانات یک لایک رو روی اس ال آر داشته باشید، نه به لحاظ وزن و ابعاد و حمل و نقل و نه به لحاظ قیمت نمی تونید این دو رو با هم مقایسه کنید. شاید اگه بخوایم امکانات یک لایک رو روی اس ال آر داشته باشیم در ارزون ترین و سبک ترین حالت مثل این میمونه که مثل یک 18-270 تامرون ( که معادل 28-405 35 میلی متری هست و هنوز در مقابل مثلا اس ایکس 20 رنج کمتری داره) رو روی یک دی 5000 و یا 500 دی ببندیم.یک لنز ماکرو هم به صورت جدا باید داشته باشیم. تازه امکان ماکرو در فواصل کانونی مختلف لنز سوپر زوم لایک رو هم نداریم.
خوب حالا شما قیمت این دو مورد
وزن این دو مورد
ابعاد این دو مورد
حمل و نقل و استفاده رو در این دو مورد
و در نهایت قیمت این دو مورد رو
برای ( شاید مهمتر از همه) یک کاربر خانگی مقایسه کنید.
چرا که اگه من کاربری باشم که قصد دارم به طور جدی تری به عکاسی نگاه کنم و فقط بخوام یکی از این دو مورد رو داشته باشم، مورد اس ال آر رو با همه مسائلی که مطرح شد ترجیح بدم، اما برای یک کاربر خانگی که تمایل داره همیشه در کوتاهترین زمان و به راحتترین شکل از دوربینش استفاده کنه مسلما لایک با یک فلاش خارجی خیلی سهل الاستفاده تره.
اما خیلی وقتها اصلا قرار نیست که اس ال آر و لایک جای هم دیگرو بگیرند ، یعنی می تونند هر دو در کنار هم مورد استفاده یک کاربر قرار بگیرند.
من فکر می کنم اگه شما قصد داری در آینده به جرگه اس ال آر داران بپیوندید، می تونید برید سراغ فلاشهای گرونتر از خود برند کنون مثل 430 فکر کنم 270-280 قیمتشه، اما اگه نه که از برندهای دیگر مثل NISIIN و Vivitar و یا همین مدل ارزونتر کنون 270ex ، از حدود 100 تومان به بالا می تونید برای تهیه فلاشتون اقدام کنید.
البته نقطه ضعف 270 عدم چرخش در جهات مختلف هست.
به هر حال فکر میکنم برای انتخاب فلاش ، بهتره به بخش فلاش فوروم مراجعه کنید. و از نظر دوستان در اونجا استفاده کنید. پیشنهاد می کنم قبل از خرید با کسی که تجربه کار با فلاش خارجی رو داره ، استفاده از فلاش خارجی رو امتحان کنید که تفاوت ها رو مشاهده کنید تا بتونید تصمیم بگیرید که به همچین چیزی نیاز دارید یا خیر.
باسلام
با تشکر از همه دوستان
با این تفاصیل که دوست عزیزمون canon inc فرمودند هر کسی که لایک دارد دو راه بیشتر ندارد اگر میخواهد با همین لایک عکاسی کند نباید فلاش بخرد و اگر حتما خواست فلاش بخرد بایستی حتما دوربینش را هم با یک slr عوض کند که به یکباره همه چیز عالی بشود .:::yess:::
البته این کمال گرایی انسان خوب است پس به نظر من اگر خواستید فلاش بخرید کلا بروید یک فول فریم بگیرید که دیگر چیزی کم نداشته باشیم
دوست گرامی شما 9 میلیون و دیگری شاید 550 هزار برای خرید یک ست کامل دوربین و تجهیزات ان هزینه میخواهید بکنید این بحث شما کمی عادلانه نیست پس آنهایی که یک عمر میخواهند با لایک عکاسی کنند و اصلا نیازی هم به slr ندارند نباید در نور کم با کیفیت بیشتری عکاسی کنند ؟شما هیچگاه با 550 نمیتوانید یک slr و اونهمه لنز و فلاش و ... را تهیه کنید ....
به مجید عزیز هم پیشنهاد میکنم اگر میخواهد فلاش بخرد دوربینش را بفروشد و یک d3x بخرد :biggrin:
از همه دوستان خوب هم فرومی ممنونم و امیدوارم کسی از دست من ازرده نشود این یک گپ دوستانه است .:::happy:::
موفق باشید