کسی دفترچه فارسی کانن 60 دی رو نداره؟
کسی دفترچه فارسی کانن 60 دی رو نداره؟
بیشتر هدفم این بود که دانلود کنم.متاسفانه دفترچه هایی که میفروشند بر اساس قیمت نمی ارزه کیفیت افتضاحه.نمیدونم این کوفتی (عکاسی) چیه که قیمتهای وحشتناک میدند بطور مثال یه هود که یه جنسی که شاید برای کارخونه 2هزر تومان هم نیفتاده میاد به دست مصرف کننده میشه 30 هزار تومان!!!! شاید شرکتها یا عوامل فروش فکر می کنند کسی که برای تفریح عکاسی رو انتخاب میکنه پولداره!! شاید با همون جنس پلاستیک فشرده یا هر چی که اسمش رو میزارن بخوان بطور مثال یه قطعه از پرینتر رو بسازند با قیمت خیلی پاییین تر بفروشند!!یا همون دفترچه که میفرمایید با پستش براموم 15 میفته در اصل ببینی از جزوه داشگاهی هم ب ی کیفیت تره!!! قیمتها واقعا وحشتناک!!
دفترچه 650D موجوده واسه دانلود فارسیش ؟؟؟
یا باید بخرم ؟
سلام
کسی دفترچه راهنمای فارسی 1100D رو نداره
اگه کسی لینک دانلود رو بزاره یا حتی جایی برا خریدش سراغ داره خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنه گیرش بیارم
retrevo.com یک سایت خوب که راهنمای انگلیسی دوربین های برند کانن، نیکون، سونی، پاناسونیک و سامسونگ را برای دانلود داره.از بالای سایت گزینه manual رو انتخاب کنید و برند مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
البته دوستان انگار بیشتر دنبال راهنماهای فارسی هستن اما چون عنوان تاپیک انگلیسی رو هم داشت و در پست های قبلی هم دیدم برخی دوستان راهنمای انگللیسی درخواست کردن این سایت رو معرفی کردم.
توجه:البته فقط راهنمای دوربین نیست و کلا راهنمای وسایل الکترونیکی رو داره(امیدوارم مناسب تاپیک فعلی باشه)
لینک دانلود راهنمای دوربین به زبان انگلیسی
من لینک صفحه مربوط به برند کانن رو گذاشتم.
سلام دوستان.کسی راهنمای فارسی کنون 700D داره ؟
سلام من ی دوربین کانن 400 دی دارم چطوری میتونم تعداد شاتری رو که زده مشخص کنم؟؟؟ لطفا کمک کنید
با نرم افزار EOSMSG :
www.eosmsg.com/eosmsg.rar
ضمناً درخواستتان را هم در تاپيك نامناسبي قرار داده ايد.